Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Sistem Daya Noninterruptible > UPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal
UPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal
  • UPS Frekuensi Rendah Fase TunggalUPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal
  • UPS Frekuensi Rendah Fase TunggalUPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal
  • UPS Frekuensi Rendah Fase TunggalUPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal
  • UPS Frekuensi Rendah Fase TunggalUPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal
  • UPS Frekuensi Rendah Fase TunggalUPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal

UPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan UPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal. CPSY® 3/1 Phase Frekuensi kurang munggah, 10 merek paling dhuwur ing China kanthi modal kadhaptar 65,24 yuta RMB, lan misuwur kanthi inovasi, tingkat kesalahan sing sithik lan layanan sing apik. Frekuensi kurang munggah wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya paling nuntut, kang gampang kanggo nginstal lan njaga. CPSY® 3/1 Phase Low frekuensi munggah nyedhiyakake munggah 500va-600kva, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Single Phase Low frekuensi munggah

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi sampeyan UPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal. CPSY® 3/1 Phase Low frekuensi munggah, Kanthi luwih saka 40+ tim insinyur R&D, luwih saka 120 paten, lan nambah investasi 5% saben taun kanggo riset R&D. sistem lan kabeh produk UPS kita ketemu karo CE, TLC, CQC lan certificates.Our liyane.Tujuan kita terus-terusan kanggo kurban customer kita stabil lan dipercaya, resik lan dhuwur-efficiency power.It nggabungke teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi Kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega kompetitif kanggo produk UPS.


CPSY® GP31 series 3/1 Phase Low frequency ups Parameter (Spesifikasi)

Model GP3110K GP3115K GP3120K GP3130K GP3140K
Kapasitas 10KVA/8KW 15KVA/12KW 20KVA/16KW 30KVA/24KW 40KVA/32KW
Mode I/O 3/1 fase
Mode kerja Bener konversi pindho online ups
Jinis instalasi Menara
INPUT
Tegangan 380VAC
Range Tegangan 323~456VAC
Range Frekuensi 47~53Hz/57~63Hz 50/60Hz±10%
Faktor Daya ≥0,906
Breaker Standar (In-built)
Kapasitas breaker 40A/3P 63A/3P 63A/3P 80A/3P 80A/3P
OUTPUT
Tegangan 220VAC: ≤±1%
Range Frekuensi 50Hz: ≤±0,5%
Faktor Daya 0.8
Wektu Transfer 0ms
Kakehan beban 100% -105% long-term; 105% -110% 60 menit; 110% -125% 10 menit; 125% -150% 60s
Breaker Standar (In-built)
Kapasitas breaker 63A/1P 125A/1P 125A/1P 100A/2P 100A/2P
Metode output Blok terminal
BATERI
Jinis baterei baterei VALR
Tegangan baterei Standar 384VDC (32 pcs)
Pengisian Arus Standar 3A (bisa diatur: maks 8A) 15A (maks 20A)
Pemutus baterei 100A (sekring baterei) 100A (sekring baterei) 100A (sekring baterei) 200A (sekring baterei) 200A (sekring baterei)
wiwitan kadhemen Nyokong
Ora ana fungsi daya baterei Nyokong
STANDAR
Efisiensi 91% 92%
Safety EN 62040-1
EMC EN 62040-2
Sertifikat TLC/CECP/CE/EMC/LVD/ROHS
IP IP20
Fungsi
EPO Ora Dhukungan
ECO Ora Dhukungan
Wiwit Dingin Nyokong
Bypass Standar (In-built)
Pemutus bypass 63A/1P 125A/1P 125A/1P 100A/2P 100A/2P
Paralel Ora Dhukungan
Paket baterei bareng paralel Ora Dhukungan
Komunikasi
Panel Kontrol Tampilan LCD + LED LCD(7+)+LED dispaly
port komunikasi Standar RS232 (kartu SNMP opsional)
Nomer Seri SNMP SMP-00013-00(eksternal)(kertu snmp opsional)
FISIK
W*D*H 280*580*795 330*600*900 414*704*1016 560*740*1200
Bobot Net (KG) 88 101 103 157 340
Tingkat Kebisingan (Kurang 1m) <65dB (kurang)
LINGKUNGAN
Suhu operasi 0-40 ℃
Kelembapan Operasi 10-95% RH, Ora ana kondensasi
Suhu panyimpenan -25-55 ℃
Kelembapan relatif panyimpenan 0-95% RH, Ora ana kondensasi


CPSY® GP11 seri 6KVA Fase Tunggal Frekuensi munggahs Low Fitur lan Aplikasi

UPS online frekuensi rendah seri GP31 wis dirancang minangka gabungan teknologi IGBT canggih kanthi teknologi modulasi luwih akeh frekuensi dhuwur (PWM), sing ngidini para pelanggan entuk output daya sing berkualitas lan efisiensi sing dioptimalake ing saben beban operasi.


CPSY® 3/1 Phase Low frekuensi munggah 10-40KVA munggah

Nomer Model: GP3110K/GP3115K/GP3120K/GP3130K/GP3140K

Range daya UPS: 10KVA ~ 40KVA


Fitur:

1.Desain modular majeng: Kanggo nyuda wektu rata-rata kanggo ndandani (MTTR), lan pangopènan paling apik

2.Intelligent kontrol kaping CPU: Groups koordinasi microprocessor anyar (CPU), kang sabenere bisa ngontrol paramèter UPS lan kontrol lengkap, nyediakake daya komputerisasi cekap, kanggo mesthekake UPS tansah ing kondisi apa ndhuwur.

3. Manajemen baterei cerdas.

Antarmuka tampilan 4.Humanized: tampilan LCD dot matrix, kang visual dituduhake paramèter operasi UPS kang, LED nampilake status apa UPS, lan LCD + LED kombinasi bisa nggawe sampeyan njaluk status mlaku UPS cetha lan cepet.

5.Konversi kaping pindho, desain garis output gelombang sinus murni: bisa nyuplai daya gelombang sinus murni sing distorsi rendah, saengga bisa menehi perlindungan daya paling apik kanggo peralatan pangguna.

6. Kontrol jaringan intelijen dhuwur: liwat antarmuka komunikasi, kanthi piranti lunak ngawasi, sing bisa langsung ngawasi UPS ing komputer, manajemen daya sing disederhanakake, monitor remot adaptor opsional (kertu SNMP), kanthi macem-macem sistem operasi lan piranti lunak aplikasi, uga TCP / IP, SNMP, HTTP lan support protokol liyane, kang meets syarat pangguna kanggo ngawasi UPS liwat jaringan, iki luwih cocok kanggo pangguna desentralisasi ngatur terpusat, saéngga entuk manajemen global nyata.

7. Ora jinis utama lan bawahan, nanging teknologi paralel adaptif.

Wis kemampuan kuwat ing podo karo lan ora perlu kanggo nyetel jumlahe podo karo, expansion podo utawa N + 1 redundansi ing UPS podo bakal nuduhake baterei kelompok padha.

8.With trafo output terisolasi, kang mesthekake yen kabeh isolasi saka mbukak lan listrik umum.

9. Uga nganggo teknologi imbang fase sing paling maju, lan nduweni stabilitas sing paling apik, sanajan fase mundhut, isih bisa digunakake ing kondisi normal, saengga cocok kanggo sumber daya sing luwih elek.


Aplikasi:

√ Kontrol Otomatis Industri

√ Peralatan Medis

√ Otomasi Kantor

√ Peralatan Produksi

√ Elektronik & Telekomunikasi

√ Aeronautika & Astronautika

√ Teknologi Angkatan Darat

√ Sistem Sekuritas


CPSY® 3/1 Phase Low frekuensi munggah Details

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 3/1 Phase Low frekuensi munggah kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Teknologi Kontrol Digital DSP

2. Teknologi Inverter IGBT Lanjut

3. Teknologi Konversi Ganda Pure-online

4. Perlindhungan Sampurna

5. Kuat Redundant Paralel

6. Sistem Komunikasi Kuat

7. Dissipation Low-daya Nanging High-efficiency

8. Sistem Warning Prediksi

9. Tampilan Panel Humanized

10. Super-kuwat Lingkungan adaptasi


Kenapa CPSY

● 1 pabrik manufaktur ageng dumunung ing China

● 300+ karyawan, 40+ R&D engineers, setengah saka wong-wong mau saka perusahaan ora pati cetho kayata Santak lan Huawei.

● 40+ In-house sumber kasebar ing 36 cabang ing China

● 160+ Pangiriman Proyek Sukses.

● 300+ Klien & mitra sing marem.

● Kemitraan karo 100 merek terkenal kelas donya.


Hot Tags: UPS Frekuensi Rendah Fase Tunggal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept