Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Sistem Daya Noninterruptible > UPS online kanthi Transformator Isolasi
UPS online kanthi Transformator Isolasi
  • UPS online kanthi Transformator IsolasiUPS online kanthi Transformator Isolasi
  • UPS online kanthi Transformator IsolasiUPS online kanthi Transformator Isolasi
  • UPS online kanthi Transformator IsolasiUPS online kanthi Transformator Isolasi
  • UPS online kanthi Transformator IsolasiUPS online kanthi Transformator Isolasi
  • UPS online kanthi Transformator IsolasiUPS online kanthi Transformator Isolasi

UPS online kanthi Transformator Isolasi

CPSY® minangka produsen profesional UPS Online kanthi pasokan Transformer Isolasi. We dumunung ing Shenzhen lan duwe ibukutha kadhaptar saka $2.3 yuta lan area produksi 25.000 meter persegi. Kita duwe tim R&D dhewe kanthi luwih saka 30 insinyur R&D kanthi luwih saka 20 paten, lan entuk 15% revenue sales saben taun kanggo riset R&D. Kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat lan kabeh produk UPS kita ketemu karo CE, TLC, CQC lan liya-liyane. certificates.Our Yahoo terus-terusan kanggo kurban customer kita stabil lan dipercaya, resik lan dhuwur-efficiency power.welcome kanggo priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Online munggah karo Isolasi Transformer

Ups Online LCD CPSY® 120KVA iki kanthi Transformator Isolasi minangka penemuan paling anyar saka produk ups bermutu tinggi, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun. LCD Online CPSY® 120KVA kanthi Transformator Isolasi digawe saka logam + PCBA, sing wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya sing paling nuntut, gampang dipasang lan dijaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.


CPSY® GP33 series Online ups with Isolation Transformer Parameter (Spesifikasi)

Model GP3310K GP3315K GP3320K GP3330K GP3340K GP3360K GP3380K GP33100K GP33120K GP33160K GP33200K GP33250K GP33300K GP33400K GP33500K GP33600K
Kapasitas 10 KVA 15KVA 20 KVA 30 KVA 40KVA 60KVA 80KVA 100KVA 120KVA 160KVA 200 KVA 250KVA 300KVA 400KVA 500KVA 600KVA
Mode I/O 3/3 fase
Mode kerja Bener konversi pindho online ups
Jinis instalasi Menara
INPUT
Tegangan 380V / 400V / 415VAC
Range Tegangan 285V ~ 475VAC
Range Frekuensi 50/60Hz±10%
Faktor Daya ≥0.91(6hp)
Mode breaker Standar (In-built)
Kapasitas breaker 40A/3P 40A/3P 63A/3P 80A/3P 80A/3P 100A/3P 125A/3P 250A/3P 250A/3P 320A/3P 400A/3P 400A/3P 630A/3P 800A/3P 800A/3P 1250A/3P
OUTPUT
Tegangan 380V/400V/415VAC: ≤±1%,
Range Frekuensi 50/60Hz: ≤±0,5%
Faktor Daya 0.9 0.8
Wektu Transfer 0ms
Kakehan beban 125% beban, 0,5 min 125% beban, 10 menit; 150% beban, 1 menit; ≥160%, 200ms
Kapasitas breaker 40A/3P 40A/3P 63A/3P 80A/3P 80A/3P 100A/3P 125A/3P 250A/3P 250A/3P 320A/3P 400A/3P 400A/3P 630A/3P 800A/3P 800A/3P 1250A/3P
Mode breaker Standar (in-built)
BATERI
Jinis baterei baterei VALR
Tegangan baterei Standar 384VDC(360V/372V/384V/396V/408VDC luwes;Standar 32pcs(30/31/33/34 luwes) Standar 480VDC(456V/480/504VDC luwes);Standar 40pcs(38/40/42 luwes)
Pengisian Arus 20A (MAX 150A adhedhasar kapasitas baterei) 30A
Pemutus baterei Ora
wiwitan kadhemen Ora Dhukungan
Ora ana fungsi daya baterei Nyokong
STANDAR
Efisiensi ≥90% ≥91% ≥92% ≥93%
Safety EN 62040-1
EMC EN 62040-2
Sertifikat TLC/CECP/CE
IP IP20
Fungsi
EPO Nyokong
ECO Nyokong
Wiwit Dingin Nyokong
Bypass Standar (in-built)
Pemutus bypass 40A/3P 40A/3P 63A/3P 63A/3P 63A/3P 100A/3P 100A/3P 250A/3P 250A/3P 320A/3P 400A/3P 400A/3P 630A/3P 800A/3P 800A/3P 1250A/3P
Paralel 6 pc
Paket baterei bareng paralel Ora Dhukungan
Komunikasi
Panel Kontrol Layar LED + LCD (7 inch)
port komunikasi Standar RS232 ; Kontak kering 、 Slot kertu pinter standar ( Kertu SNMP opsional 、 RS485 )
Nomer Seri SNMP SMP-00167-00(versi China)
SMP-00273-00(versi luar negeri)
Konsultasi pabrik SMP-00167-00(versi China)
SMP-00273-00(versi luar negeri)
SMP-00003-00
FISIK
W*D*H 465*887*858(mm) 565*795*1195(mm) 565*795*1195 1160*775*1600(mm) 1400*915*1900(mm) 1760*1010*1897(6hp) 2600*1200*2000(12hp) 3200*1200*2000(12 pulsa)
Bobot Net (KG) 170.5 193 202.5 300 328 393 453 833 851 1219 1425 1425 1630(6 hp) 1810(6 hp) 2850 (12 hp) 3150 (12 pulsa)
Tingkat Kebisingan (Kurang 1m) <55dB <58dB <60dB <65dB ≤ 65dB ≤67dB ≤71dB ≤73dB
LINGKUNGAN
Suhu operasi 0-40 ℃
Kelembapan Operasi 5-95% RH, Ora ana kondensasi
Suhu panyimpenan -25-55 ℃
Kelembapan relatif panyimpenan 0-95% RH, Ora ana kondensasi


CPSY® GP33 seri Online munggah karo Isolasi Transformer Fitur lan Aplikasi

CPSY® GP33 seri Online munggah karo Isolasi Transformer

Nomer Model:GP3310K/GP3315K/GP3320K/GP3330K/GP3340K/GP3360K/GP3380K/

GP33100K/GP33120K/GP33160K/GP33200K/GP33250K/GP33300K/GP33400K/GP33500K/GP33600K

Range daya UPS: 10KVA ~ 600KVA


Fitur:

--Transformator isolasi output standar. Trafo isolasi input opsional

-Teknologi PM2.1 anti serangga anti banyu, gangguan lan tahan debu

-Dhukungan 3 fungsi paralel, Opsional N + X redundansi paralel

-Arus pangisi daya sing bisa diatur, kayata 8A kanggo model jangka panjang

- Kinerja perlindungan lingkungan industri sing apik banget

-True teknologi DSP konversi pindho, linuwih dhuwur

- Operasi mode Eco kanggo hemat energi (ECO)

- Output luwes 200/208/220/230/240VAC

-Kasa bledug Level antarane IP20-IP51

- Fungsi mati darurat (EPO)

- Generator kompatibel


Aplikasi:

Industri

pangolahan

Infrastruktur

Kesehatan

Sektor layanan

Telekomunikasi


Embedded karo trafo terisolasi, GP33 seri telung phase solusi UPS raging saka 10kva-600kva dirancang kanggo lingkungan atos utamané aplikasi industri. Kanthi faktor daya dhuwur nganti 0,97, kontrol DSP lengkap lan desain konversi dobel online, bisa menehi tingkat linuwih lan perlindungan kanggo fasilitas industri lan sistem misi-kritis, njamin linuwih daya maksimum.

Fitur Umum

● Konversi pindho online

● kontrol DSP lengkap

● Faktor daya dhuwur: 0,9

● Kapabilitas input lebar:(380Va/400Vac/415Vac) (-25%/+20%)

● Manajemen baterei Optimized, self-test & konfigurasi baterei fleksibel

● N+X redundansi paralel

● Kapabilitas kakehan kuwat: 110% / 125% / 150% kakehan kanggo 60/10/1min.

● Power walk-in

● Mode generator

● sinkronisasi LBS

● Multi-proteksi

● Manajemen jaringan pangguna-loropaken

Kaluwihan

sumber daya kualitas dhuwur

Operasi permanen ing mode VFI (konversi dobel online).

Presisi voltase Output ing kabeh kahanan mbukak.

Kapasitas kakehan dhuwur kanggo nahan kahanan beban sing ora normal.

Kapasitas arus short-circuit sing dhuwur banget sing nggampangake pilihan piranti protèktif kanggo selektivitas ing distribusi hilir.

Trafo isolasi dipasang ing output inverter kanggo njamin isolasi galvanik lengkap antarane sirkuit DC lan output beban. Insulasi iki uga nyedhiyakake pamisahan antarane rong input nalika diwenehake dening sumber sing beda.

Tegangan output ThdU sinusoidal < 2 % kanthi beban linier lan < 4 % kanthi beban non-linear.

kasedhiyan dhuwur

Teknologi sing wis kabukten ing lapangan.

Arsitektur fault-tolerant kanthi redundansi fungsi dhasar, kayata sistem ventilasi.

Gampang maintainability nyuda MTTR thanks kanggo narik-metu sub-majelis lan ngarep akses kabeh komponen.

Diagnosa akurat njamin sumber daya kanggo mbukak.

Nyegah kegagalan Cascade kanggo sistem paralel.

Kekuwatan mekanik lan listrik kanggo lingkungan industri.

Kapabilitas wiwitan alus (ramp up) inverter IGBT ngidini operasi sing apik sanajan nganggo genset.

Dirancang khusus kanggo diadaptasi menyang lingkungan industri sing beda: opsi proteksi IP sing dhuwur, kemampuan arus puncak sing dhuwur, wektu serep sing dawa ...

peralatan biaya-efektif

Penyearah IGBT "resik" ngidini:

- efisiensi dhuwur,

- faktor daya input sing dhuwur lan konstan,

- THDi kurang.

Karakteristik kasebut mbantu mbatesi dimensi infrastruktur jaringan hulu.

Kamungkinan kanggo nggawe sistem netral anyar tanpa mundhut tambahan (trafo ekstra dibutuhake mung ing baris by-pass).

Kapabilitas short-circuit dhuwur nyederhanakake piranti protèktif hilir.

Kapadhetan daya dhuwur: tilas cilik ngirit ruang ing papan sampeyan.

Sambungan utama saka rectifier mung mbutuhake 3 kabel (ora netral).

Sambungan baterei menyang UPS mung mbutuhake 2 kabel.

Pangguna-loropaken operasi

Panel kontrol kanthi tampilan grafis kanggo operasi sing luwih ergonomis.

Array saka "com-slot" plug-in antarmuka komunikasi, kanggo upgrade syarat operasi évolusi.

pangopènan Sederhana

Sistem diagnostik canggih.

Piranti akses remot sing disambungake menyang pusat pangopènan remot.

Akses gampang menyang subassemblies lan komponen, nggampangake tes lan nyuda wektu pangopènan (MTTR).


CPSY® 500KVA LCD 3/3 Phase industri ups Details

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 3/3 Phase industri munggah kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Ora pati cetho liyane mung bisa ngalih 70% saka mbukak instantaneously tanpa mbukak, nalika CPSY bisa ngalih mbukak full instantaneously tanpa mbukak, lan nduweni beban kuwat mbeta kapasitas kanggo mbukak non-linear

2. Ora pati cetho liyane mode kontrol DSP siji, nalika CPSY punika mode kontrol DSP dual

3. Ngisi daya ngambang saka kanca-kanca liyane ora bisa diowahi kanthi otomatis, nanging CPSY kanthi otomatis ngalih menyang ngisi daya ngambang, lan baterei wis dites kanthi otomatis.

4. Peer liyane bisa paralel 2-4 unit, dene CPSY bisa paralel 6-8 unit

5. Mitra liyane duwe sistem sumber daya tambahan siji, dene CPSY minangka sistem pasokan daya tambahan ganda sing berlebihan kanthi proteksi gangguan daya tambahan

6. CPSY ndhukung sistem busbar pindho, busbar proteksi overvoltage, ora pati cetho liyane ora ndhukung

7. Babagan distorsi gelombang beban nonlinear, parameter CPSY lan nilai nyata loro THDV≤4% -5%, dene kanca liyane nuduhake THDV≤5% ing parameter, nanging THDV≤6% -8% nyata

8. Peer liyane nggunakake saklar statis relay, dene CPSY nggunakake saklar statis thyristor SCR, sing duwe resistensi dampak sing luwih kuat

9. Kualitas minangka budaya kita. 90% komponen UPS CPSY nggunakake Fairchild, Infineon, Onsemi, TI, NXP lan bahan kelas A merek terkenal liyane kanggo njamin kinerja sing apik. Sing luwih penting, tingkat deteksi kesalahan UPS CPSY yaiku ≦0.2% -0.5%, dene tingkat deteksi kesalahan saka kanca liyane yaiku ≦0.5% -1%.

10. UPS industri frekuensi rendah CPSY bisa digunakake kanggo 25 taun ndhuwur, lan bakal fault sawise 5-7 taun biasane; nalika UPS industri frekuensi kurang saka ora pati cetho bisa digunakake kanggo 15 taun ndhuwur, biasane sawise 2-3 taun, iku bakal fault. Biaya operasi CPSY ups adoh luwih murah tinimbang ora pati cetho saben dina.


Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 3/3 Phase industri munggah kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Item CPSY® Peer liyane
Tanpa beban ngalih beban penuh langsung ngalih 70% mbukak langsung
Mode kontrol dual DSP tunggal DSP
Ngalih statis SCR thyristor relay
Ngambang saklar pengisian Otomatis, baterei dites kanthi otomatis ora bisa otomatis diowahi
Fungsi paralel 6-8 unit 2-4 unit
THDV ≤4%-5% THDV≤6%-8%(nuduhake THDV≤5%)
Sistem bus-bar ndhukung ora ndhukung
Tingkat deteksi kesalahan ≦0,2% -0,5% ≦0,5% -1%
Urip mesin 25-30 taun 20-25 taun
MTBF > 250000 jam > 175000 jam
Fault kelakon sawise 5-7 taun nggunakake sawise 2-3 taun nggunakake


Fitur Utama (Transformer Based UPS 10~400KVA 3:3):

Konfigurasi linuwih dhuwur

Desain online konversi kaping pindho, sumber gelombang sinus sing resik, pelacakan frekuensi, dikunci fase, regulasi voltase, distorsi sing sithik, ora ana gangguan fluktuasi daya, mode bypass kasedhiya, switch bypass pangopènan manual sing dibangun, ngalih mode otomatis kanthi interlocks, operasi tanpa pengawasan, fungsi wiwitan kadhemen.


N+X redundansi paralel

Teknologi paralel peringkat ora seimbang, nganti 8 unit paralel, enggo bareng muatan otomatis, konfigurasi & nganyari fleksibel.


Range input sing amba

Range voltase input nganti 20%, frekuensi ganti mode baterei sithik, umur baterei dawa, sensing otomatis 45Hz ~ 65Hz, kompatibilitas dhuwur karo generator lokal.


Kontrol Digital

2 unit kontrol DSP, teknologi manajemen baterei sing cerdas, ngalih daya ngambang baterei otomatis, setelan voltase I/O kasedhiya liwat panel kontrol.


Operasi Stabil

Pasokan daya stabil & terus-terusan kasedhiya ing kahanan kothak sing ekstrim, teknologi SPWM, modul IGBT generasi ke-6, trafo isolasi opsional, konfigurasi adhedhasar trafo, resistensi fase-mundhut.


Proteksi Komprehensif

Output overload & short-circuit proteksi, baterei fault & under-voltage protection, baterei over-charging protection, inverter over-temperature protection, auto bypass mode switching, self-diagnosis function, remote EPO function.


Komunikasi pangguna-loropaken

Tampilan LED / LCD opsional, status & statistik tampilan operasi, antarmuka RS232 / RS485 opsional, adaptor SNMP eksternal, pemantauan & manajemen remot kasedhiya.

CPSY GP33 Series paling apik 3-phase online trafo adhedhasar ups industri punika dhuwur-kinerja UPS digital nggunakake teknologi kontrol DSP. Pasokan daya sing ora bisa diganggu disambungake ing antarane beban utama lan kritis kanggo nyuplai daya berkualitas tinggi kanggo beban kasebut.

3-Phase 380/400/415V 100kVA 100kW On-Line Double-Conversion UPS kanthi teknologi IGBT nyedhiyakake serep baterei lan proteksi daya AC marang gangguan daya. Iku paling apik kanggo IT kritis utawa infrastruktur perusahaan, telekomunikasi, LAN / WAN, keamanan lan darurat, financial lan aplikasi industri cahya.

GP33100K 3 phase konversi ganda online keamanan pusat data 100kVA sumber daya UPS seamlessly pranala menyang jaringan listrik nggunakake negara saka pagelaran electrical seni kaya kisaran voltase input amba banget, kakehan dhuwur lan kapasitas sirkuit cendhak, lan pangayoman bali terpadu, nyediakake kualitas daya banget .

UPS IGBT iki entuk manfaat saka teknologi konversi ganda sing efisien banget sing nyedhiyakake penghematan biaya operasi. Iki entuk efisiensi 93% ing mode konversi kaping pindho lan nganti 98% ing mode ECO, nyuda daya lan biaya pendinginan.

Trafo isolasi output nyedhiyakake linuwih dhuwur kanggo adaptasi

menyang lingkungan industri atos beda lan nglindhungi kritis

ngemot 100% 3-phase unbalanced load adaptasi kanggo macem-macem jinis aplikasi.

Redundansi sumber daya dual.

Wide sawetara voltase input menehi daya adaptasi dhuwur kanggo kothak lan

ngluwihi umur layanan baterei Papan PCB Utama karo profesional

shielding elektromagnetik mbenakake kinerja dipercaya saka EMC

Desain saluran udara Dual nawakake cooling apik kanggo nglindhungi

komponen lan ngluwihi umur layanan.

- Desain trafo isolasi galvanik sejati

- Faktor daya output 1.0

- Tapak cilik

- Efisiensi Dhuwur 95%

- Desain Layar Tutul Kabeh Seri

– Teknologi DSP njamin linuwih dhuwur

Embedded karo trafo terisolasi, solusi UPS telung fase UID raging saka 10kva-20kva dirancang kanggo lingkungan atos utamané aplikasi industri. Kanthi faktor daya dhuwur nganti 0,97, kontrol DSP lengkap lan desain konversi dobel online, bisa menehi tingkat linuwih lan perlindungan kanggo fasilitas industri lan sistem misi-kritis, njamin linuwih daya maksimum.


Fitur Umum

● Konversi pindho online

● kontrol DSP lengkap

● Faktor daya dhuwur: 0,9

● Kapabilitas input lebar:(380Va/400Vac/415Vac) (-25%/+20%)

● Manajemen baterei Optimized, self-test & konfigurasi baterei fleksibel

● N+X redundansi paralel

● Kapabilitas kakehan kuwat: 110% / 125% / 150% kakehan kanggo 60/10/1min.

● Power lumaku ing

● Mode generator

● sinkronisasi LBS

● Multi-proteksi

● Manajemen jaringan pangguna-loropaken

Sajrone siji dasawarsa, CPSY UPS Power wis sukses ngrancang lan nggawe sistem pasokan listrik sing ora bisa diganggu (UPS), kanthi luwih saka 70 paten teknologi sing didaftar ing konversi energi. Keahlian sing dibangun sajrone pirang-pirang taun kanggo nyedhiyakake solusi kualitas premium kanggo ngamanake sumber daya sing bisa dipercaya sanajan ing posisi lingkungan sing paling angel, khususe kisaran UPS 3 fase.

Saka platform Minyak & Gas menyang situs industri lan stasiun tenaga nuklir uga kanggo kamar server utawa pusat data, sampeyan bakal nemokake ing jajaran kita sistem mandiri utawa modular sing bener sing nglindhungi sumber daya, njamin kelangsungan bisnis lan nglindhungi investasi sampeyan. .


Hot Tags: UPS Online nganggo Transformator Isolasi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept