Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Sistem Daya Noninterruptible > UPS Komersial Transformerless Online
UPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online
  • UPS Komersial Transformerless OnlineUPS Komersial Transformerless Online

UPS Komersial Transformerless Online

CPSY® minangka produsen profesional pasokan UPS Komersial Transformerless Online. We dumunung ing Shenzhen lan duwe ibukutha kadhaptar saka $2.3 yuta lan area produksi 25.000 meter persegi. Kita duwe tim R&D dhewe kanthi luwih saka 30 insinyur R&D kanthi luwih saka 20 paten, lan entuk 15% revenue sales saben taun kanggo riset R&D. Kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat lan kabeh produk UPS kita ketemu karo CE, TLC, CQC lan liya-liyane. certificates.Our Yahoo terus-terusan kanggo kurban customer kita stabil lan dipercaya, resik lan dhuwur-efficiency power.welcome kanggo priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Uninterruptible Power Supply

UPS Komersial Tanpa Transformer Online CPSY® iki minangka panemuan paling anyar saka produk ups bermutu tinggi, munggah saka 400va nganti 800KVA, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun. . UPS Komersial Transformerless Online CPSY® digawe saka logam + PCBA, sing wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya sing paling nuntut, gampang dipasang lan dijaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.


Parameter UPS Komersial Transformerless Online CPSY® (Spesifikasi)

Model HP1101B HP1101H HP102B HP1102H HP1103B HP1103H HP1106B HP1106H HP1110B HP1110H
Kapasitas 1 KVA / 0.8KW 2 KVA / 1.6KW 3 KVA / 2.4KW 6KVA / 5.4KW 10KVA/9KW
Mode I/O 1/1 fase
Mode kerja Bener konversi pindho online ups
jinis Instal Menara
INPUT
Tegangan 220VAC
Range Tegangan 115~300VAC 120 ~ 275VAC
Range Frekuensi 50/60Hz±10% 50/60Hz±10%
Faktor Daya ≥0,996
Breaker 10A (Piranti proteksi arus luwih sing bisa direset) (Standar) 16A (Piranti proteksi arus luwih sing bisa direset)
(Standar)
20A (Piranti proteksi arus luwih sing bisa direset) (Standar) 40A1P (Standar) 63A/1P
OUTPUT
Tegangan 220/230/240V: ≤±2% 220/230/240V: ≤±1%
Range Frekuensi 50/60Hz: ≤±0,5%
Faktor Daya 0.8 (Wigati: nalika suhu sekitar luwih murah tinimbang 30 derajat, bisa diganti dadi 0.9) 0.9
Wektu Transfer 0ms
Kakehan beban 105%-125% : 1menit, 125%-150% : 30 detik, >150% : 500ms 105%-125% : 10 menit, 125%-150% : 30 detik, >150% : 500ms
Breaker Ora
Kapasitas breaker 10A * 2 Soket 10A * 4 Soket 10A * 3 Soket + blok terminal blok terminal
BATERI
Jinis baterei baterei VALR
Tegangan baterei 24V(2 pcs) 36V(3 pcs) 48V(4 pcs) 72V(6 pcs) 72V(6 pcs) 96V(8 pcs) 180V(15 pcs) 192V(16 pcs) 192V(16 pcs) 192V(16 pcs)
Kapasitas baterei 2*12V9AH Baterei njaba 4*12V9AH Baterei njaba 6*12V9AH Baterei njaba 15*12V7AH Baterei njaba 16*12V9AH Baterei njaba
Pengisian Arus 1A 6A 1A 6A 1A 6A 1A 4.5A 1A 4.5A
Ngisi daya saiki luwes Ora ana dhukungan
Wektu serep (@50% beban) 10 min / 10 min / 10 min / 8 min / 8 min /
Pemutus baterei Ora
Wiwit Dingin Nyokong
Ora ana fungsi daya baterei Nyokong Ora Dhukungan
STANDAR
Efisiensi ≥88% ≥90,5%
Safety EN 62040-1
EMC EN 62040-2
Sertifikat TLC/CECP/CE/RoHS
IP IP20
Fungsi
EPO Ora Dhukungan Dhukungan (Aksesoris opsional MSP-00238-00)
ECO Ora Dhukungan Nyokong
Wiwit Dingin Nyokong Nyokong
Bypass Ora Opsional (in-built) Opsional (in-built)
Pemutus bypass Ora MSP-00235-00(2P 63A) MSP-00236-00(2P 63A)
Paralel Ora Dhukungan Dhukungan (Max 3 pcs)
Paket baterei bareng paralel Ora Dhukungan Ora Dhukungan
Komunikasi
Panel Kontrol Tampilan LED + LCD Layar LCD + LED
port komunikasi Standar RS232, kertu SNMP opsional, kertu relay AS400
Nomer Seri SNMP
Serial kertu relay NO. MSP-00243-00(Kanthi slot kertu)
FISIK
W*D*H 145*350*228(mm) 190*395*328(mm) 248 * 526 * 615 (mm) 240 * 518 * 459 (mm) 248 * 526 * 615 (mm) 240 * 518 * 459 (mm)
Bobot Net (KG) 9.6 4.9 17.5 8.3 23 8.9 55 19.2 63 20
Tingkat Kebisingan (Kurang 1m) <50dB(1m) <55dB(1m)
LINGKUNGAN
Suhu operasi 0-40 ℃
Kelembapan Operasi 10-95% RH, Ora ana kondensasi
Suhu panyimpenan -25-55 ℃
Kelembapan relatif panyimpenan 0-90% RH, Ora ana kondensasi


Fitur lan Aplikasi UPS Komersial Transformerless Online CPSY®

HP11 seri 1-3kva fase tunggal UPS Komersial Transformerless Online (naik)

Model: HP1101B(H)/HP1102B(H)/HP1103B(H)

Range daya UPS: 1KVA ~ 3KVA


Fitur:

-- Mode kerja lanjutan

DSP teknologi kontrol digital, kinerja dhuwur

-- Perlindhungan lengkap lan dipercaya

iku bisa èfèktif ngatasi 9 masalah daya kayata Gagal daya, mundhak, transient, spike, etc.

-- Desain ngoptimalake paket baterei

1KVA--24VDC/36VDC (opsional), 2KVA---48VDC/72VDC (opsional) 3KVA--72/96VDC (opsional)

-- Fungsi ekstensi pangisi daya

ngisi daya saiki 1-4A, support lengkap kanggo 8A

-- Layanan tambah nilai liyane

bisa nambah layanan garansi nganti 3 taun,

Layanan desain OEM gratis, layanan konsultasi, layanan pelatihan.

-- Manajemen cerdas

RS232/USB opsional

-- adaptasi kuwat kanggo lingkungan

kapasitas overload yaiku 120%

● Konversi dobel online kanthi kontrol DSP lengkap

● IGBT inverter karo output isolasi trafo

● 100% kemampuan mbukak unbalance

● Faktor daya output 0,9

● Generator kompatibel

● Dhukungan baterei wiwitan kadhemen lan otomatis urip maneh nalika daya listrik dibalèkaké

● Operasi mode ECO kanggo ngirit energi

● pangayoman unggul

● 7 inci LCD layar tutul, loropaken antarmuka manungsa & mesin

● Akses ngarep ndadekake pangopènan lan panggantos luwih gampang (60 ~ 120 kVA)

● Intelligent poto-diagnosa fungsi, kabeh jinis pangayoman Gagal, kapasitas gedhe saka panyimpenan cathetan sajarah

● MTBF Dhuwur (> 200.000 h)

● MTTR sithik (< 0,5 jam)

● Daya darurat standar mati (EPO)

● Standar RS232, RS485, port komunikasi kontak garing

● Port komunikasi SNMP opsional

● Opsional N + X redundansi paralel nganti 6 unit

● Filter input opsional kanggo nambah faktor daya input


Aplikasi:

PC, mesin ATM, server, jaringan, radio lan televisi, ruang komputer mikro, jaringan sekuritas bank, stasiun sinyal, base station seluler


CPSY® 3kva Standby Uninterruptible Power Supply Details

Apa bedane saka 3kva Standby Uninterruptible Power Supply ups lan inverter 3kva?

Item UPS Inverter
Panggunaan digunakake kanggo omah, kantor, pemerintah lan komersial utawa industri Mung digunakake kanggo cahya normal ing omah utawa tata surya
Sirkuit kasusun saka telung bab, rectifier / pangisi daya, Inverter lan controller kasusun saka rong bab, inverter lan controller
serep UPS menehi serep mung 10 nganti 20 menit, cocog kanggo serep komputer lan proteksi data 3 nganti 6 jam adhedhasar baterei lan inverter, ora cocog kanggo serep komputer, nyediakake serep daya kanggo total peralatan omah, lampu, penggemar
Wektu tundha kanggo ngalih nalika daya dipateni Diremehake Mikrodetik
Pangopènan Ora perlu Maintenance Perlu ngisi topping banyu kanthi interval wektu sing teratur


Layanan kita

Sistem Dukungan Teknis Produk

1. Nyedhiyani kabeh latihan teknis lan profesional sing dibutuhake ing pabrik

2. Dhukungan teknis sing komprehensif nyedhiyakake layanan pra-sales, in-sales lan sawise-sales.

3. Presentasi & promosi produk & teknologi inovatif anyar

Sistem Garansi Spare Part

1. Nyedhiyani suku cadang tartamtu ing saben kiriman pesenan.

2. Nyedhiyani pangopènan gratis utawa suku cadang panggantos ing wektu babar pisan diwenehi

3. Nyedhiyani Teknologi pangopènan free lan spare parts chargeable ing metu saka babar pisan.

4. Garansi siji taun kanggo offline ups lan baterei 7-24ah, rong taun babar pisan kanggo online ups lan baterei 38-90ah, telung taun kanggo baterei 100ah ndhuwur.

5. Nyedhiyani babar pisan lengkap kaya samesthine

Layanan Value-Added

1. Nyedhiyani layanan pangopènan wektu sing dawa

2. Nyedhiyani pesenan OEM / ODM, uga layanan khusus kanggo solusi ups lan pusat data

3. Nyedhiyakake layanan pangopènan rutin.


Rincian packing:

MODEL NO. HP1101B/HP1101H HP1102B/HP1102H HP1103B/HP1103H
QTY/CTN 1 pcs 1 pcs 1 pcs
Ukuran Unit 360x146x227mm 400x193x327 mm 400x193x327 mm
Bobot resik 9.9KG / 5.2KGS 17.7KG / 8.6KGS 23.2KG / 8.7KGS
Ukuran Karton 435x236x346mm 495x328x460mm 495x328x460mm
Bobot reged 10.7KG / 6.2KGS 19.1KG / 9.6KGS 25KG / 10.3KGS
20FT Wadhah 560PCS 320PCS 320PCS


Hot Tags: UPS Komersial Transformerless Online, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept