Line Interaktif UPS
  • Line Interaktif UPSLine Interaktif UPS
  • Line Interaktif UPSLine Interaktif UPS
  • Line Interaktif UPSLine Interaktif UPS
  • Line Interaktif UPSLine Interaktif UPS
  • Line Interaktif UPSLine Interaktif UPS
  • Line Interaktif UPSLine Interaktif UPS

Line Interaktif UPS

Minangka pabrikan profesional, UPS interaktif baris seri CPSY® S cocok kanggo nglindhungi peralatan kantor kaya PC lan periferal saka pemadaman listrik. Kasedhiya ing ukuran 500VA, 600VA, 800VA, 1000VA, 1200VA, 1500VA lan 2000VA. Kanthi dimensi kompak saka UPS iki bisa ditemokake sanajan ing kantor paling cilik ing perusahaan utawa ing omah.
Kasedhiyan daya saya tambah akeh lan operasi ora bisa luwih gampang. Kabeh informasi sing cocog ditampilake ing layar LCD.
Kita bangga ngenalake macem-macem lengkap UPS Murah, sing nyoba ing kahanan operasi EU lan wis lulus kabeh tes kualitas lan linuwih.
UPS Modular Seri CPSY® CPY minangka solusi ekonomis & dipercaya, kanggo nglindhungi PC & Jaringan ing omah, toko lan kantor cilik saka Gangguan Daya. UPS 2000VA / 1200W iki, nggunakake teknologi Line Interactive karo Gelombang Sinus Simulasi. Fitur Tampilan Digital sing gedhe, desain cerdas, AVR Boost lan Buck, tes baterei otomatis, antarmuka komunikasi USB, fungsi wiwitan sing adhem lan panggantos baterei sing gampang.
CPSY ® iki duwe sawetara lengkap UPS Modular saka 10VA kanggo 600KVA. Ups minangka Prosesor Mikro adhedhasar sing menehi Reliabilitas Optimal. Wis ngedongkrak lan dhuwit AVR kanggo Stabilisasi Tegangan pokok sing njamin pangayoman marang kakehan, discharge lan overcharge.
UPS iku pilihan becik kanggo nyedhiyani pangayoman lengkap kanggo komputer. CPSY minangka merek 10 paling dhuwur sing nggawe iki ing China, sing tundhuk karo standar EU lan menehi garansi 2 taun kanggo komponen elektronik, baterei 1 taun.
Produk kasebut diprodhuksi ing Pabrik Pabrikan otomatis sing dilengkapi Mesin Hi-Tech ing China. Sawetara mesin penting yaiku SMT, ICT, Jalur Majelis Otomatis, lsp.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Line Interaktif UPS

Minangka pabrikan profesional, UPS Interaktif Line Line CPSY® S iki minangka model interaktif baris sing larang regane lan cocog kanggo digunakake ing PC, workstation, lan jaringan.

UPS interaktif CPSY®Line digawe saka Plastik + PCBA, yaiku desain kompak kanggo nyukupi ruang cilik, lan gampang dipasang lan dioperasikake. Regulasi Tegangan Otomatis (AVR) kanthi fungsi Boost lan Buck ndawakake umur baterei kanthi koreksi voltase tanpa ngeculake baterei. Suku cadang gratis teka karo kiriman barang sing ngirit wektu lan biaya pangopènan.

Mesthi, miturut panjaluk sampeyan bisa nindakake pesenan OEM kanggo logo / paket / penampilan / warna, lan liya-liyane.


Parameter UPS Interaktif Line CPSY® (Spesifikasi)

Model S500/S550 S600/S650 S800/S850 S1000 S1200 S1500 S2000
Kapasitas 500VA/300W 650VA/360W 800VA/480W 1000VA / 600W 1200VA / 720W 1500VA / 900W 2000VA / 1200W
INPUT
Tegangan Normal 220/230/240 VAC
sawetara voltase ditrima 162-290VAC
Range Frekuensi 50Hz/60Hz (otomatis sensing)
OUTPUT
Tegangan AC  (Mode Batre) ± 10%
Frekuensi (Batt. Mode) 60 Hz utawa 50 Hz ± 1 Hz
Wektu Transfer Biasane 2-6 ms, 10 ms maks.
Bentuk Gelombang (Batt. Mode) Simulasi Gelombang Sinus
BATERI
Faktor daya 12V/7Ah x 1 12V/7Ah x 1 12V/9Ah x 1 12V/7Ah x 2 12V/7Ah x 2 12V/9Ah x 2 12V/9Ah x 2
Wektu Isi Ulang Khas 4-6 jam pulih dadi kapasitas 90%.
pangayoman
Perlindhungan lengkap Overload, discharge, lan proteksi overcharge
INDIKATOR
Layar LCD Mode AC, Mode Baterei, Tingkat Muatan, Tingkat Baterei, Tegangan Input, Tegangan Output, Kakehan, Fault, lan Baterei Kurang
Layar LCD Mode AC Lampu ijo Lampu ijo Lampu LED ijo tengen & LED ijo kaping 2 nganti 5 kanthi bertahap
nuduhake tingkat beban
Mode baterei Ijo sumunar Kuning sumunar Lampu LED ijo tengen lan lampu ijo kaping 2 nganti 5 kanthi bertahap nuduhake kapasitas baterei
Fault N/A Lampu abang
weker
Mode baterei Swara saben 10 detik
Baterene entek Swara saben detik
Kakehan beban Swara saben 0,5 detik
Weker Ganti Baterei Swara saben 2 detik
Fault Konten Swara
FISIK
Ukuran, D×W×H (mm) 284×100×140 325×146×185
Bobot Net (KGS) 4.5 4.5 5.1 9.2 9.2 10.9 10.9
LINGKUNGAN
Kelembapan 0 ~ 90% RH @ 0 ~ 40 ℃ (Non-Kondensasi)
Tingkat swara kurang saka 40dB @ 1m
MAINTENANCE
Modbus RS-232/RS485 Dhukungan Windows 2000/2003/XP/Vista/2008/7/8, Linux, Unix lan MAC


Fitur lan Aplikasi UPS Interaktif Line CPSY®

UPS Interaktif Line CPSY®

Nomer Model: S500/S550/S600/S650/S800/S850/S1000/S1200/S1500/S2000

Range daya UPS: 500VA ~ 2000VA


Fitur:

● UPS miturut IEC 62040-1/2/3

● Teknologi line-interaktif

● Kontrol mikroprosesor sing apik banget njamin linuwih Sinkronisasi frekuensi otomatis

● Overload & short circuit pangayoman

● Fungsi wiwitan kadhemen (miwiti ing mode baterei)

● Antarmuka USB+RJ45 minangka standar (Opsional kalebu RS232)

● ngedongkrak lan Buck AVR kanggo stabil voltase

● Piranti lunak manajemen kanggo kabeh sistem operasi populer

● Output diowahi gelombang sinus

● Desain kompak

● babar pisan 14 sasi

● Wiwiti maneh otomatis nalika AC pulih

● Ngisi daya ing mode mati

● peraturan adhedhasar mikroprosesor


Aplikasi

★ Kabeh-ing-siji PC

★Laptop & jaringan Wireless

★ Kantor Ngarep

★ Game Konsol


Detail UPS Interaktif CPSY®Line

S seri Line UPS interaktif punika UPS kompak kanggo dewekan lan soyo tambah fleksibel. Kanthi desain kontrol mikroprosesor cerdas, AVR ngedongkrak lan dhuwit, antarmuka komunikasi USB cerdas lan fungsi wiwitan kadhemen, njamin linuwih dhuwur kang ndadekake solusi becik kanggo nglindhungi aplikasi ngarep lan sistem kantor cilik. Kajaba iku, UPS interaktif Line S seri nduweni pangisi daya USB sing dibangun, sing bisa ngisi daya ponsel, PAD, lsp.


Kabèh ing kontrol

Seri iki sampurna kanggo pangguna sing butuh UPS kanthi panel kontrol. Seri Office dilengkapi panel LCD kanggo ngawasi parameter kerja saiki kayata voltase input / output, level / beban baterei, mode kerja saiki lan indikasi liyane.


PANTAI SMART

Aplikasi saka CPU ing piranti UPS kita ngidini kanggo pangayoman Komplek dening imbuhan voltase otomatis lan stabil ing sawetara aman. Teknologi kontrol CPU micu reaksi langsung kanthi nyetel voltase kurang utawa dhuwur, puncak voltase lan irungnya, UPS overloads uga nglindhungi baterei saka discharge lengkap. Piranti kasebut njamin aktivasi otomatis sawise sumber daya listrik pulih lan uga ngisi daya otomatis ing mode Stand-By.


WIDE RANGE OF AKSESORI lan SOFTWARE

UPS uga dilengkapi 2 x RJ-45 port, sing bisa digunakake minangka proteksi lonjakan kanggo saluran telpon utawa kabel ICT. Ing mburi casing ana port USB ekstra kanggo nyedhiyani pangguna karo kontrol luwih saka piranti lan parameterization sawijining.


OPERASI DISKRIT lan PRESISI

Fungsi operasi sing luwih tenang bakal nyukupi pangarepan pangguna sing paling nuntut sing seneng operasi bisu. Ora preduli saka mode kerja, iki ngidini kanggo nggawe bisu kabeh swara sing ora menehi tandha masalah nalika piranti urip baterei. Amarga presisi saka pabrikan, UPS nyedhiyakake pasokan daya sing jelas lan stabil kanggo peralatan sing disambungake sing nggawe sistem pasokan darurat sing dipercaya kanggo saben kantor.


Detail paket

Model NO. 1 kothak hadiah 1 kothak karton 1 Pallet 20GP 40GP
S500-S800 1 pcs 4 bêsik 160 pcs 1600 pcs 3360 pcs
S1000-S2000 1 pcs 1 pcs 105 pcs 1050 pcs 2205 pcs
S3000 1 pcs 1 pcs 50 pcs 500 pcs 1050 pcs


Wektu serep

Item Muatan Wektu serep (menit)
S600/S650 S800/S850 S1000 S1500 S2000
Kabeh-ing-siji PC 40watt 70 72 75 150 180
Omah Kantoran 80watt 30 32 34 36 40
Jaringan Laptop & Wireless 180 watt 7 8 10 12 15
Game Konsol 335 watt 1.5 2 3.5 4 5


Marang kita milih

Item A Opsional B Opsional C Opsional D Pilihan E Pilihan
port komunikasi NO RS232 USB + RJ45 USB + RJ45 USB + RJ45
Soket Schuko IEC C13 Universal UK AS
Tampilan LED/LCD LED/LCD LED/LCD LED/LCD LED/LCD
Printing LOGO merek sampeyan merek CPSY Netral Netral/CPSY/OEM Netral/CPSY/OEM
Paket Panjalukmu CPSY standar Netral Standar Standar
Tegangan 220/230/240VAC 220/230/240VAC 220/230/240VAC 220V 110V
Frekuensi 50/60Hz 50/60Hz 50/60Hz 50Hz 60Hz


4 pangayoman kanggo

1. Baterei pangayoman voltase kurang

2. pangayoman kakehan

3. Proteksi sirkuit cendhak

4.Swara pangayoman saiki

5. Fungsi bisu

5. Fungsi pengisian otomatis

6. Fungsi deteksi otomatis otomatis

7. Fungsi regulasi tegangan otomatis

8. Otomatis diwiwiti maneh nalika AC pulih


CPSY® 600va Smart Line Interactive UPS merek komponen utama

Komponen Merk
CPU NXP
Transistor ON Semi
Tegangan ragulator OLY
Amplifier SAKA
IC 3843/3845 ON Semi
Piode Panjit
Mosfet IR/Fairchild/Huangjing
IGBT Fairchildsemi / Infineon
penggemar SANYO

Spesifikasi Utama:

Wektu mbukak kanthi beban 20 W (modem lan router): 75 menit

Wektu mbukak kanthi beban 300 W (modem, router, PC, lan hard drive): 3,5 menit

Output daya puncak: 360 watt

Jumlah outlet UPS: 2 outlet

Warranty: siji taun


CPSY® 600va Smart Line Interactive UPS wektu serep ing beban beda kaya ing ngisor iki:

8/16/2019 CPSY OFFLINE UPS

momotan 600va 800va 1000va (12V) 1000va (24V) 1500va 2000va
50W 45min 49min 50 menit 120 menit 125min 145min
130w 11 min 11.9min 12min 35 menit 38min 60 menit
180w 6.5min 7 min 8 min 22 min 25 menit 40 menit
300w 2-3min 5 menit 5.5min 8 min 11 min 24.5min
335w 0,5 min 1,5 min 2 menit 7.5mnt 9menit 16-17min
360w 0,5 min 1,5 min 2 menit 6menit 7 min 14.5min
480w - 0,3 min 0.35 min 3 menit 5 menit 10.4min
600w - - - 0,5 min 4.5min 7 min
900w - - - - 0,5 min 2.5min
1200w - - - - - 1,5 min

Data saka laboratorium volten


Rincian packing

* 1 pc UPS + sepasang busa + 1 * polybag + Manual pangguna * 1 + kertu garansi * 1 ing kothak karton, banjur ing palet kayu.

Model NO. UNIT/Kotak Warna UNIT/CTN CTN/Pallet 20'GP 40'GP
S600 1 pcs 4 bêsik 160 pcs 1600 pcs 3360 pcs
S650 1 pcs 4 bêsik 160 pcs 1600 pcs 3360 pcs
S800 1 pcs 4 bêsik 160 pcs 1600 pcs 3360 pcs
S850 1 pcs 4 bêsik 160 pcs 1600 pcs 3360 pcs

Cathetan: pallet kayu ukuran: 1.2*1.0M


Hot Tags: Line Interactive UPS, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Gampang-maintainable, Awet, Price, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept