Rack Mount UPS
  • Rack Mount UPSRack Mount UPS
  • Rack Mount UPSRack Mount UPS
  • Rack Mount UPSRack Mount UPS
  • Rack Mount UPSRack Mount UPS
  • Rack Mount UPSRack Mount UPS
  • Rack Mount UPSRack Mount UPS

Rack Mount UPS

Sampeyan bisa yakin tuku UPS Rack Mount saka pabrik kita. Sistem UPS rack-mount CPSY® bisa nyedhiyakake opsi pemasangan kanggo instalasi rak 2-post lan 4-post 19". Sampurna aplikasi kayata rak server, pusat data, lan transportasi uga macem-macem aplikasi industri. Pilihan soyo tambah liyane kayata menara lan wall mount lan instalasi kabinet uga kasedhiya.
PF = 1.0 rak Gunung munggah nyedhiyakake output daya Gelombang Sinus Murni kanggo peralatan sensitif sing mbutuhake sumber input sing luwih alus lan resik. Sumber gelombang sinus murni njamin sistem operasi luwih efisien kanggo nyuda konsumsi daya lan ngirit biaya listrik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Single Phase Low frekuensi munggah

Sampeyan bisa yakin tuku UPS Rack Mount saka pabrik kita. UPS Rack Mount seri CPSY® HPR iki minangka penemuan paling anyar saka produk ups bermutu tinggi, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun, . CPSY® 6KVA LCD Single Phase Low frekuensi munggah digawe saka logam + PCBA, kang wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya paling nuntut, kang gampang kanggo nginstal lan njaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.

Sistem UPS konversi ganda online CPSY® HP33 nggunakake kontrol DSP sing canggih lan desain redundansi N + X kanggo nambah linuwih. Kanthi faktor daya dhuwur (PF) lan operasi mode ECO kanggo ngirit energi, seri HP33 minangka pilihan sing larang regane ing industri. Wis akeh digunakake kanggo kamar server, komputer pribadi, gudang data, klinik medis, aplikasi industri, lan fasilitas kantor.


CPSY® seri GP11 Fase Tunggal Parameter frekuensi rendah (Spesifikasi)

Model HPR1101B/H HPR1102B/H HPR1103B/H HPR1106H HPR1110H
Urutane Fase tunggal lan lemah lemah
Daya ratting 1000VA / 900W 2000VA / 1800W 3000VA / 2400W 6000VA / 4800W 10000VA / 8000W
INPUT
Range voltase 110-300VAC @ 50% beban utawa 160-280VAC @ 100% beban
Range Frekuensi 50Hz/60Hz (otomatis sensing)
Range Frekuensi ≥0,99 @ 100% mbukak
OUTPUT
Tegangan normal 208/220/230/240VAC
Range voltase (mode baterei) ± 1%
Rentang frekuensi (mode Normal) 46Hz-54Hz utawa 56Hz-64Hz
Rentang frekuensi (mode baterei) 50Hz±0.1Hz utawa 60Hz±0.1Hz
Distorsi Gelombang ≤3%THD (beban linier),≤5%THD (beban non-linear)
Faktor daya 0.8/0.9
Faktor Crest 3:01
Wektu transfer 0ms
wangun gelombang Gelombang Sinus Murni
EFISIENSI
Mode Normal 88% 89% 90% 92% 93%
BATERI
Jinis baterei Baterei bebas pangopènan asam timbal sing disegel
Jumlah (potongan, model standar) baterei 2*9ah baterei 4*9ah baterei 6*9ah IKU IKU
Jumlah (potongan, model long-run) 3 6 8 16 pcs standar, 16-20 (nyetel)
Pengisian Arus (MAX) 1.0A 6.0A
TAMPILAN
LCD Muat, kapasitas baterei, mode normal, mode baterei, bypass,
gagal
PANAS
Mode baterei Swara saben 4 detik
Baterene entek Swara saben 1 detik
Kakehan beban Swara saben detik
Fault Konten Swara
Karakteristik FISIK
Ukuran, D×W×H (mm) 410×438×88[2U] ]438*615*86[2U]/410×438×88[2U] 600×438×133[3U]
Bobot Net (KGS) 11 / 7.2 18.7 / 8.9 23.7 / 9.0 14 18
LINGKUNGAN KERJA
Kelembapan 20 ~ 90% (Non-Kondensasi), 0 ~ 40 ℃ celcius
Tingkat swara kurang saka 50dB@1m kurang saka 55dB@1m kurang saka 58dB@1m
MAINTENANCE
Modbus RS-232/RS485 Mendukung Windows 2000/2003/XP/Vista/2008, Windows7/8, Linux, Unix dan MAC
SNMP (Opsional) SNMP lan manajemen internet


CPSY® HPR seri 1-40KVA Rack Mount up Fitur lan Aplikasi

CPSY® HPR seri 1-40KVA Rack Mount ups

Nomer Model:HPR1101H(B)/HPR1102H(B)/HPR1103H(B)/HPR1106H/HPR1110H/HPR3110H/

HPR3315H/HPR3320H/HPR3330H/HPR3340H

Range daya UPS: 1KVA ~ 40KVA


Rack Mount UPS Fitur:

Baterei / UPS sing bisa diganti panas, desain fleksibel, persiyapan lan perawatan sing gampang (plug and play)

Manajemen baterei majeng (ABM), daya luwes saiki liwat panel LCD

Teknologi konversi ganda online kanthi frekuensi dhuwur, sing bisa nglindhungi beban saka kabeh gangguan input

DSP (Digital Signal Processor) Control Technology, Microprocessor Control Optimized Reliability

Koreksi faktor daya aktif (APFC), faktor daya input nganti 0,99

Faktor daya output 0,9/1

Range voltase input lebar (110V ~ 300Vac) lan rentang frekuensi (40 ~ 70Hz), tegangan output sing bisa diprogram

Biaya kepemilikan sing murah, bypass pangopènan eksternal

Frekuensi sensor otomatis

Baterei wiwitan kadhemen, ora ana input kothak

Desain ventilasi mburi lan penggemar kacepetan variabel

Perlindhungan hardware lan piranti lunak sing efektif

Teknologi pangisian daya baterei cerdas, mode pangisian daya rong tingkat utawa telung tingkat sing bisa diatur, pangisian daya cepet lan stabil, pemulihan kapasitas 90% sajrone 4 jam (UPS standar), maksimalake daya tahan baterei

Kurang voltase input linear derating nyuda wektu discharge baterei

Wiwit telat bisa disetel sawise daya dipulihake

Configurable minangka menara utawa rak gunung karo tampilan rotatable

Panel LCD Multifungsi Rotatable, tampilan LCD Grafis kanthi antarmuka pangguna multi-basa interaktif, macem-macem fungsi bisa disetel liwat layar LCD: tegangan output, EOD, wiwitan otomatis, mode bypass, mode hemat energi ECO lan mode konversi frekuensi 50Hz / 60Hz

Komunikasi multi-platform: RS232 standar, USB opsional, kartu ModBus (RS-485 lan TCP/IP), kontak kering AS400, kertu SNMP, alarm SMS, fungsi mateni darurat (EPO), kontak pasif, MBS (saklar bypass pangopènan eksternal ), probe pemantauan lingkungan, kertu relay karo kontak I/O

Efisiensi nganti 95,5%, mode hemat energi ECO 98%

generator kompatibel

Nganti sangang modul baterei eksternal (EBM) bisa disambungake menyang UPS kanggo wektu kerja lengkap

Boost lan Trim Automatic Voltage Regulation (AVR)

Regulasi daya, tes otomatis otomatis, mbukak maneh otomatis sawise mati UPS

Sambungan USB/seri, pemutus sirkuit sing bisa direset

Manajemen baterei sing cerdas, kabar pedhot baterei / kabar gagal baterei / kabar gagal prediktif

Saklar bypass pangopènan sing dioperasikake kanthi manual (opsional)

Paralel nganti 3 unit kanggo redundansi utawa kapasitas ekstra

Rack mount kit gampang dipasang ing rak standar 19".

1U Automatic Transfer Switch (ATS)


Fitur umum:

● Wide sawetara voltase input nalika input PF>99%

● 19 "kabinèt standar lan kabinèt baterei

● pangayoman Full saka overvoltage, sirkuit cendhak lan liwat suhu

● tampilan LCD/LED, ngawasi kabeh status operasi

● pangaturan kacepetan penggemar otomatis

● Antarmuka sing akeh banget: RS232, USB, SNMP, Kertu Cerdas

Fitur unik:

● Efisiensi dhuwur, nganti 95%

● kVA=kW, output PF=1

● Manajemen pangisian daya cerdas, kanthi efektif ningkatake wektu urip baterei

● 3 tingkat teknologi, kompatibel karo mbukak rumit


Aplikasi: Lingkungan industri, fasilitas medis, peralatan laboratorium, lan liya-liyane minangka peralatan utama kanggo sumber daya lan perlindungan.

Aplikasi

Server.

Institut Pendidikan.

BFS

Sistem Kesehatan.

Peralatan Telekomunikasi.

Pusat Data Cilik & Sedheng.

Mesin CNC.

Perkakas Farmasi.

Mesin X-ray.

Fasilitas Industri.


Professional siji-phase Rack Gunung UPS kanggo aplikasi paling nuntut, iku njogo daya kanggo server kritis, Pos, Workstations, kluster lan ngilangake gangguan daya mlebu. The thinnest lan kebak rak-menara modul konversi, bisa diinstal karo server ing kabinèt padha.

We nyedhiyani Single Phase UPS Rack Mount UPS kanggo Server Room, IT lan Telecom Aplikasi, Aplikasi Industrial etc. Rak gunung UPS bisa dipasang ing rak jaringan lan uga konversi minangka menara UPS. Tampilan digital UPs bisa diatur posisi horisontal kanggo Rack Mount Type lan posisi Vertikal kanggo Tower Type. Kapasitas UPS RM/RT Fase Tunggal wiwit saka 1 KVA nganti 40KVA.

HPR Series rack mount ups ditrapake desain modular paten kanggo nambah keluwesan ekspansi lan pangopènan daya. Kanthi mung njabut papat ngawut-awut ing kothak konektor, modul daya bisa gampang dibusak metu saka kabinèt tanpa medhot kabel sembarang, Ora perlu sasis kabinèt ekstra. desain konversi vertikal / horisontal nambah keluwesan lan skalabilitas UPS modular.

HPR Series ups versi rak-dipasang saka populer. Teknologi konversi ganda majeng nyedhiyakake tingkat linuwih lan proteksi sing paling dhuwur kanggo server kritis, sistem IT pangolahan data, lan aplikasi swara/data, dadi pilihan becik ing kamar server sing nduwe rak jero 600 mm.

Kanggo aplikasi sing mbutuhake sawetara jam otonomi, pemasangan rak CPSY HPR Series dilengkapi pangisi daya baterei 6 A lan paket baterei tambahan kanggo wektu kerja ekstra. Sistem UPS plug-and-play iki dirancang kanggo pas standar 19 "rak kabinèt inch lan incorporate fitur Cold Start sing mbisakake kanggo daya munggah sanajan ora ana sumber utama. Pilih saka sawetara saka sudhut mode operasi (i.e. ON LINE, ECO, SMART ACTIVE, STANDBY OFF, Frequency Converter) kanggo ningkatake kinerja lan ningkatake efisiensi energi.


CPSY® LCD 1: 1/3: 1/3: 3 Phase rack mounts Details

Yen dibandhingake karo menara munggah, CPSY® rack mount ups kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Item Menara munggah Rak munggah Modular munggah
Faktor daya output 0.8/0.9/1 0.9/1 1
cara diinstal lantai Lantai / tembok / ing lemari nang lemari
pangopènan bypass Standar / opsional opsional Standar / opsional
panggonan gedhe cilik cilik
terpusat ya wis ya wis ya wis
biaya sedheng tengah dhuwur
Fungsi N+X ya wis ya wis ya wis
nggedhekake & njaga kompleks Gampang Gampang
Kapasitas UPS gedhe cilik gedhe
Panganggone Kabeh Server, keamanan & jaringan utamane Pusat data utamane


Nyatane, UPS rak, UPS modular, lan UPS menara kabeh piranti serep baterei. Bentenane paling gedhe ing antarane yaiku tampilan lan cara instalasi. Tower UPS iku server paling umum kita bisa ndeleng, kang bisa diselehake ing lantai utawa ing meja, nalika UPS rak lan UPS modul kudu diinstal ing kabinèt lan diinstal ing struktur rak bebarengan karo server lan peralatan jaringan. Ing lemari standar. Kauntungan umum saka pasokan daya UPS sing dipasang ing rak lan modular yaiku ngirit papan lan manajemen gampang, lan fungsi sing bisa diganti panas bisa nyepetake wektu instalasi lan pangopènan sistem kasebut. Bentenipun iku UPS rak-dipasang kathah fokus ing kapasitas cilik lan medium, nalika UPS modul bisa entuk kapasitas gedhe banget liwat sambungan podo, lan Gagal saka modul siji ora bakal mengaruhi operasi normal saka modul liyane.


Kaluwihan saka UPS rak-dipasang.

1. Gampang kanggo nggedhekake lan njaga

Nalika iku perlu kanggo nggunakake sawetara server, kabel jaringan, ngalih, router, peralatan jaringan, etc.. kanggo karya bebarengan kanggo syarat aplikasi server luwih, iku gampang kanggo nginstal lan nambah UPS rak tinimbang UPS menara. UPS rak-dipasang dumunung ing kabinèt, lan kabeh kabel data diselehake ing kabinèt lan terpadu karo peralatan mbukak kanggo entuk tata letak kamar komputer prasaja, nambah pemanfaatan papan, lan nggampangake ngawasi terpusat lan Manajemen. Saka njaba kita ora bisa ndeleng kabel data, resik, tahan debu, aman, ora kekacoan, boros panas, bledug lan bukti tikus.

2. Keamanan dhuwur

Ing kasus karusakan, vandalisme, kebocoran data. Server lan UPS kudu disimpen ing papan sing aman. Kabinet biasane dikunci lan ora mbutuhake manajemen manual.

3. Redundansi paralel, operasi stabil lan linuwih dhuwur.

4. Ngirit papan

Manggoni mung 1U papan rak, rak UPS nglindhungi peralatan jaringan ing rak ngendi papan ing premium.

Nanging, jinis server iki uga akeh watesan. Biaya luwih saka UPS menara, nanging mbutuhake peralatan kurang kanggo nginstal saka UPS menara.

Disaranake para pelanggan milih menara utawa rak UPS miturut kabutuhan nyata, area instalasi, daya sing dibutuhake, lingkungan penempatan, lsp.

Lingkungan penempatan UPS minangka kunci kanggo mbedakake UPS menara saka UPS rak. Yen sampeyan butuh ruangan komputer sing rapi utawa klompok kerja kanthi syarat lingkungan sing dhuwur, sampeyan butuh sumber daya UPS sing dipasang ing rak, yen UPS jinis menara luwih cocog.


Rackmount Uninterruptible Power Supply Jinis Ditawakake

STANDBY UPS - UPS Standby minangka UPS sing larang regane nyedhiyakake serep baterei dhasar lan proteksi lonjakan. Fitur kasebut mbantu nyuda downtime peralatan lan mundhut data sajrone acara gangguan daya. UPS siyaga paling umum digunakake kanggo nglindhungi stasiun kerja tunggal, ATM/Kios, IP telephony, lan terminal POS.

LINE INTERACTIVE UPS - Proteksi mid-range iki nambah fitur Automatic Voltage Regulation (AVR) menyang topologi UPS Standby. UPS Line Interactive paling umum digunakake kanggo nglindhungi server, sistem jaringan cilik, IP telephony, terminal POS, lan peralatan POE.

UPS KONVERSI GANDA - Topologi UPS iki pisanan ngowahi daya sarana AC dadi daya DC, banjur ngowahi maneh dadi daya AC gelombang sinus murni. UPS online paling umum digunakake kanggo nglindhungi aplikasi kritis misi kalebu server kritis, sistem telpon, piranti medis, lan peralatan sing mbutuhake wektu baterei sing dawa.

UPS ONLINE TERisolasi - UPS Online Terisolasi uga dikenal minangka UPS Online Kondisi Daya utawa UPS Kelas Laboratorium. Teknologi premium iki nambahake trafo isolasi galvanik menyang topologi UPS online sing nyedhiyakake proteksi saka gangguan mode umum. UPS Online Terisolasi digunakake kanggo nyedhiyakake daya paling resik ing aplikasi sing nuntut kayata lingkungan industri, laboratorium, lan aplikasi medis.

CPSY nyaranake kanggo nindakake layanan pisanan ing 12 sasi saka tanggal commissioning utawa ing 24months saka tanggal pangiriman utawa ing 36months saka tanggal produksi, Layanan sakteruse kanggo nindakake saben 12 sasi.


Hot Tags: Rack Mount UPS, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept