UPS online karo IGBT Rectifier
  • UPS online karo IGBT RectifierUPS online karo IGBT Rectifier
  • UPS online karo IGBT RectifierUPS online karo IGBT Rectifier
  • UPS online karo IGBT RectifierUPS online karo IGBT Rectifier

UPS online karo IGBT Rectifier

CPSY® minangka produsen profesional pasokan listrik sing ora bisa diganggu. CPSY® HP33 Series 10-200KVA 3/3 Phase Online ups karo IGBT rectifier punika bener lengkap-digitized IGBT rectifier konversi pindho UPS online. Wis fitur keluwih paralel. Kanthi THDI≤3%, faktor daya output 0.9, lan efisiensi sakabèhé AC~AC nganti 94%, CPSY® HP33 Series Online ups karo rectifier IGBT bisa ditetepake minangka linuwih dhuwur lan daya ijo efisien. Iki uga nggabungake antarmuka komunikasi pangguna sing ramah lan sistem kontrol remot, sing cocog kanggo pusat data medium nganti gedhe, peralatan presisi, lan industri Telekomunikasi.
IGBT rectifier uga digunakake ing UPS online frekuensi dhuwur minangka piranti daya saka bagean invertor. Kauntungan utama liyane saka sistem UPS rectifier IGBT yaiku piranti IGBT nduweni kemampuan voltase dhuwur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Online munggah karo rectifier IGBT

CPSY® minangka produsen profesional pasokan listrik sing ora bisa diganggu. We dumunung ing Shenzhen lan duwe ibukutha kadhaptar saka $2.3 yuta lan area produksi 25.000 meter persegi. Kita duwe tim R&D dhewe kanthi luwih saka 30 insinyur R&D kanthi luwih saka 20 paten, lan entuk 15% revenue sales saben taun kanggo riset R&D. Kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat lan kabeh produk UPS kita ketemu karo CE, TLC, CQC lan liya-liyane. certificates.Our Yahoo terus-terusan kanggo kurban customer kita stabil lan dipercaya, resik lan dhuwur-efficiency power.welcome kanggo priksaan.

LCD Tiga Fase Online CPSY® 20KVA iki kanthi penyearah IGBT minangka penemuan paling anyar saka produk ups bermutu tinggi, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun. CPSY® 20KVA LCD Three Phase Online ups karo rectifier IGBT digawe saka logam + PCBA, sing wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya sing paling nuntut, gampang dipasang lan dijaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.


CPSY® HP33 series 10-200KVA Three Phase Online ups kanthi Parameter penyearah IGBT (Spesifikasi)

Model HP3310H HP3315H HP3320H HP3330H HP3340H HP3360H HP3380H HP33100H HP33120H HP33160H HP33200H
Kapasitas 10KVA/9KW 15KVA / 13.5KW 20KVA/18KW 30KVA/27KW 40KVA/36KW 60KVA/54KW 80KVA/72KW 100KVA/90KW 120KVA/108KW 160KVA / 144KW 200KVA/180KW
Mode I/O 3/3 fase
Mode kerja Bener konversi pindho online ups
Jinis instalasi Menara
INPUT
Tegangan 380/400/415VAC
Range Tegangan Beban penuh: tegangan fase 190-276v tegangan saluran 330-478v (-15%, +20%), setengah beban: tegangan fase 116-276/voltase saluran 201-478 (-50%, +20%) Beban penuh: tegangan fase 190-330 voltase baris 276-478V (-15%, + 20%), 116/201-276/478V (-50%, + 20%) ing beban 50%
Range Frekuensi 40~72Hz
Faktor Daya ≥0.99
Breaker Standar (in-built) Opsional (kabinet distribusi eksternal(Input, output, bypass pangopènan ing siji))
Kapasitas Breaker 40A/3P 40A/3P 40A/3P 63A/3P 100A/3P 125A/3P 150A/3P 250A/3P 250A/3P 400A/3P 400A/3P
OUTPUT
Tegangan 380/400/415VAC: ≤±1%
Range Frekuensi 50/60Hz±1%
Faktor Daya 0.9
Wektu Transfer 0ms
Kakehan beban 100% ≤load<110, 60mins, 110%≤load≤125%,10mins, 125%load≤150%, 1mins, load≥150%, transfer menyang bypass sanalika sawise 500 ms 100% ≤load≤105%, long-term , 106% ≤load≤125%, 10mins, 125% load≤150%, 1min, load≥150%, transfer menyang bypass sanalika sawise 150ms
Breaker Standar (in-built) Opsional (kabinet distribusi eksternal(Input, output, bypass pangopènan ing siji))
Kapasitas breaker 40A/3P 40A/3P 40A/3P 63A/3P 100A/3P 125A/3P 160A/3P 250A/3P 250A/3P 400A/3P 400A/3P
BATERI
Jinis baterei baterei VALR
Tegangan baterei 384VDC(384V~480V luwes),Standar 32pcs(32/34/36/38/40pcs luwes) Standar 480V(432V/456V/480 luwes),40pcs(36/38/40/pcs  luwes)
Pengisian Arus 3.5(5.3AMAX) 4A(8AMAX) 5A(10.6AMAX) 6A(16AMAX) 8A(24AMAX) 10A (40 AMAX) 20A(80AMAX)
Ngisi daya saiki luwes Nyokong
Kapasitas breaker Ora
Wiwit Dingin Ora ana dhukungan
Ora ana fungsi daya baterei Nyokong
STANDAR
Efisiensi 95%
mode ECO 98%
Safety EN 62040-1
EMC EN 62040-2
Sertifikat TLC/CECP/CE/RoHS
IP IP20
Fungsi
EPO Nyokong
ECO Nyokong
Wiwit Dingin Nyokong
Bypass Standar (in-built) Opsional (kabinet distribusi eksternal(Input, output, bypass pangopènan ing siji))
Pemutus bypass 3P/40A 3P/40A 3P/40A 3P/63A 100A/3P 3P/125A 3P/160A 250A/3P 250A/3P 400A/3P 400A/3P
Paralel NO. 4 bêsik 4 bêsik
Paket baterei bareng paralel Ora ana dhukungan Ora ana dhukungan
Komunikasi
Panel Kontrol Layar LCD + LED
port komunikasi Standar RS232, kertu SNMP opsional, kertu relay AS400
Nomer Seri SNMP SMP-00204-00
FISIK
W*D*H 500*700*1020(mm) 600*800*1875(mm) 600*800*1875(mm) 600*830*1875
Bobot Net (KG) 75 88 96 202 245 311 457
Tingkat Kebisingan (kurang 1m) <55dB <62dB <65dB <65dB <70dB
LINGKUNGAN
Suhu operasi Suhu sing disaranake UPS: 0-40 ℃ ; Baterei: 20-25 ℃
Kelembapan Operasi 5% -95%, Ora ana kondensasi
Suhu panyimpenan -15-55 ℃
Kelembapan relatif panyimpenan 5% -95%, Ora ana kondensasi
Altitude <1000m


CPSY® HP33 Series 10-200KVA Three Phase Online ups kanthi Fitur lan Aplikasi penyearah IGBT

CPSY® HP33 Series 10-200KVA 3/3 Phase Online ups kanthi penyearah IGBT


Fitur:

Topologi UPS Transformerless

Distorsi harmonik total arus input rendah (THD)

Statis lan pangopènan by-pass switch

Output short circuit lan pangayoman kakehan

Tes baterei otomatis, indikator wektu baterei sing isih ana

Tegangan input/output sing bisa dipilih/frekuensi/rentang

2 port serial RS232 lan 12 output kontak garing

512 acara kenangan (512 acara 6000 weker)

3 DSP-kontrol struktur modular

Input ngalih REPO eksternal

Jam lan tanggalan (didhukung baterei)

Adaptor SNMP lan MODBUS opsional

Panel grafis opsional

Memori flash USB opsional

Efisiensi dhuwur nganti 94%

Faktor daya input dhuwur 0,9

Fungsi wiwitan kadhemen

Struktur digital lengkap

Tapak cilik


Aplikasi:

Server.

Institut Pendidikan.

BFS

Sistem Kesehatan.

Peralatan Telekomunikasi.

Pusat Data Cilik & Sedheng.

Mesin CNC.

Perkakas Farmasi.

Mesin X-ray.

Fasilitas Industri.

Lingkungan industri

fasilitas medis

peralatan laboratorium


CPSY® HP33 Series 10-200KVA 3/3 Phase Online ups kanthi Rincian penyearah IGBT

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® HP33 Series 10-200KVA 3/3 Phase Online munggah karo kaluwihan penyearah IGBT kaya ing ngisor iki:

◆ IGBT Rectifier Lanjut lan Teknologi HF PFC. Input THDI≤3%, Input Power Factor≥0.99 kanggo ngirit energi luwih akeh.

◆ DT Series adaptasi teknologi kontrol Inverter IGBT generasi kaping 5 kanggo nambah voltase output / kinerja saiki. Online 3 Phase input lan 3 Phase output struktur konversi pindho kanggo adaptasi 380/400/415V, 50/60Hz Mains Grid Supply Systems.

◆ Output Power Factor 0,9 kanggo nindakake 12,5% kapasitas mbukak saka UPS tradisional.

◆ Wide Input Voltage Range 380V (-45% kanggo + 25%) utawa 210-475 Vac karo 50 / 60Hz ± 5% Range Frekuensi.Kapasitas adaptif dhuwur lan Kapabilitas Generator.

◆ Efisiensi sakabèhé nganti 96%. Bisa nganti 98% ing Mode ECO.

◆ Kemampuan kakehan sing kuat kanthi teknologi proteksi sirkuit cendhak output: 110% -120% kakehan kanggo menit 10.125% -150% sajrone 1 menit.

◆ Full-Digitized Non-master budak equalized saiki kontrol teknologi redundansi podo. Paralel nganti 8 Unit

◆ Bank Baterei Umum sing dienggo bareng ing Mode operasional paralel kanggo ngirit investasi pangguna.

◆ Manajemen baterei cerdas kanggo ngluwihi umur baterei.

◆ Kontrol DSP ganda kanggo mbenerake paramèter pangisian daya, sing nyedhiyakake solusi pangisian daya sing dioptimalake adhedhasar mode operasional, kayata pangisian daya ngambang utawa pangisian daya sing padha. Iki nambah umur baterei.

◆ Konfigurasi Baterei Fleksibel. Bisa disetel ing panel ngarep karo 28/30/32 Unit Baterei.

◆ Self-Evaluation lan setelan discharge periodik otomatis kanggo ngaktifake baterei sing ora digunakake.

◆ Intuisi lan pangguna-loropaken 7 inch layar tutul LCD werna kanggo operasi pangguna simplified

◆ Port Komunikasi Kuat: adaptor SNMP, RS232/485, Port Data Baterei, EPO, Port Paralel.

◆ Sistem Cooling Intelligent lan desain proteksi multi-level kanggo njamin operasi UPS ing kabeh kahanan.


Hot Tags: UPS Online nganggo IGBT Rectifier, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept