Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Sistem Daya Noninterruptible > Online Transformer Based Industrial UPS
Online Transformer Based Industrial UPS
  • Online Transformer Based Industrial UPSOnline Transformer Based Industrial UPS
  • Online Transformer Based Industrial UPSOnline Transformer Based Industrial UPS
  • Online Transformer Based Industrial UPSOnline Transformer Based Industrial UPS
  • Online Transformer Based Industrial UPSOnline Transformer Based Industrial UPS
  • Online Transformer Based Industrial UPSOnline Transformer Based Industrial UPS
  • Online Transformer Based Industrial UPSOnline Transformer Based Industrial UPS

Online Transformer Based Industrial UPS

Minangka produsen profesional, CPSY® GP Series Online Transformer Based Industrial UPS dilengkapi karo standar dibangun-output isolasi trafo, statis bypass switch, lan manual pangopènan switch, nggawe seri iki Online Transformer Based Industrial UPS nduweni kapasitas dhuwur banget kanggo melu ing cendhak. sirkuit. Bisa digunakake kanggo lingkungan sing paling awon. Uga, nduweni fungsi perlindungan sing sampurna. Kajaba iku, nduweni input AC, over-voltage, undervoltage, output over-voltage, short circuit protection, inverter, rectifier over-temperature protection, voltase undervoltage warning, baterei over-charging protection, lan proteksi liyane ing siji. , kanggo njamin operasi sistem kanthi stabil lan andal.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Online Transformer Based Industrial UPS

Minangka pabrikan profesional, UPS Industri Berbasis Transformer LCD Online CPSY® 6KVA iki minangka penemuan paling anyar saka produk ups bermutu tinggi, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi karo 2 taun. babar pisan. UPS Industri Berbasis Transformer LCD Online CPSY® 6KVA nggunakake teknologi, sing digabungake karo teknologi kontrol digital DSP paling canggih ing donya saiki, lan teknik Modulasi Lebar Pulsa frekuensi dhuwur (PWM) IGBT. Desain topologi online konversi kaping pindho ndadekake frekuensi output UPS, sing digunakake kanggo nglacak, ngunci fase, regulator voltase lan nyaring gangguan, lan gangguan saka fluktuasi jaringan listrik ing sumber daya gelombang sinus murni, lan ndadekake UPS luwih lengkap. lan pangayoman sampurna kanggo pangguna. kanthi taun R&D, CPSY wis ngrancang struktur modular, sing operasi sakabèhé 5 kaping luwih dipercaya lan kinerja stabil tinimbang UPS biasa, lan MTBF luwih saka 300.000 jam.


Parameter UPS Industri Berbasis Transformator Online CPSY® GP11 (Spesifikasi)

Model GP1101K GP1102K GP1103K GP1106K GP1110K GP1115K GP1120K
Kapasitas 1 KVA/
0,8KW
2 KVA/
1.6KW
3 KVA/
2.4KW
6 KVA/
5.4KW
10 KVA/
9KW
15KVA/
12KW
20 KVA/
16KW
Mode I/O 1/1 fase
Mode kerja Bener konversi pindho online ups
jinis Instal Menara
INPUT
Tegangan 208/220/230VAC
Range Tegangan 160~280VAC
Range Frekuensi 50Hz ± 5% 50Hz ± 10%
Faktor Daya ≥0.99@100% beban
Breaker Pemutus input standar (in-built) + blok terminal input
Kapasitas breaker ora ana 50A/1P 63A/1P 100A/1P 125A/1P
OUTPUT
Tegangan 220VAC: ≤±1%
Range Frekuensi 50Hz: ≤ ± 0,1% 50Hz: ≤±0,5%
Faktor Daya 0.8 0.9 0.8
Wektu Transfer 0ms
Kakehan beban 120% mbukak: ≥1min, 150% mbukak: ≥0.5min 125% mbukak: ≥0.5min
Breaker 10A * 2 Soket + Blok Terminal Pemutus output standar (in-built) + blok terminal output
Kapasitas breaker ora ana 50A/1P 63A/1P 100A/1P 125A/1P
BATERI
Jinis baterei baterei VALR
Tegangan baterei 72V(6 pcs) 72V(6 pcs) 96V(8 pcs) 192V(16 pcs)
Pengisian Arus 3A (rentang sing bisa diatur: ± 1A)
Pemutus baterei Ora
wiwitan kadhemen Nyokong
Ora ana fungsi daya baterei Nyokong
STANDAR
Efisiensi ≥85% ≥93%
Safety EN 62040-1
EMC EN 62040-2
Sertifikat CECP/CE/EMC/LVD/ROHS;TLC (Deleng kualifikasi seri GP31)
IP IP20
Fungsi
EPO Ora Dhukungan
ECO Nyokong Ora Dhukungan
Wiwit Dingin Nyokong
Bypass ora ana Standar (in-built)
Pemutus bypass ora ana 50A/1P 63A/1P 100A/1P 125A/1P
Paralel Ora Dhukungan
Paket baterei bareng paralel Ora Dhukungan
Komunikasi
Panel Kontrol LCD (2.8 inch) + tampilan LED Layar LCD + LED
port komunikasi Standar RS232 (kartu SNMP opsional)
Nomer Seri SNMP SMP-00356-00 SMP-00013-00(Eksternal)
FISIK
W*D*H 220*510*395(mm) 280*640*686(mm) 392*772*850(mm)
Bobot Net (KG) 22.5 23.5 29 72 89 166 192
Tingkat Kebisingan (Kurang 1m) <50dB (Kurang) <55dB(Kurang)
LINGKUNGAN
Suhu operasi 0-40 ℃
Kelembapan Operasi 10-95% RH, Ora ana kondensasi
Suhu panyimpenan -25-55 ℃
Kelembapan relatif panyimpenan 0-95% RH, Ora ana kondensasi


CPSY® GP11 seri 6KVA Online Transformer Based Industrial UPS Fitur lan Aplikasi

CPSY® GP11 seri 6KVA Online Transformer Based Industrial UPS 1-40KVA ups

Nomer Model:GP1101K/GP1102K/GP1103K/GP1106K/GP1110K/GP1115K/

GP1120K / GP1130K / GP1140K

Range daya UPS: 1KVA ~ 40KVA

GP Series Low-Frequency Online UPS kalebu 3-phase in lan siji phase metu saka 6KVA-600KVA, kang bisa ing podo karo 8 Unit UPS langsung, trep, lan cepet. teknologi paralel fleksibel bisa diterapake ing macem-macem beban lan sistem. Miturut kabutuhan pelanggan akehe, iku bisa nggawe N + 1 utawa N + X construction, nanging uga miturut kabutuhan beda pelanggan karo kapasitas beda, iku bisa ing podo karo karo acak 8 Unit UPS, lan kabeh mbukak bakal dimuat dening kabeh 8 Unit UPS rata-rata saka sistem UPS keluwih podo. Yen ana UPS saka sistem keluwihan paralel gagal, UPS bakal langsung nuduhake beban, kanggo mesthekake yen sistem mlaku normal. Sajrone proses UPS paralel, ora nyetel host lan siaga nanging dipilih kanthi fleksibel dening pelanggan. UPS sing diuripake pisanan kanthi otomatis disetel menyang host, nalika sistem host gagal, identitas host langsung ditransfer menyang UPS liyane, saéngga njamin pasokan listrik kanggo klien sajrone proses panggunaan, saengga bisa dadi daya sing ora bisa diganggu. pasokan.


Fitur:

--Standar output isolasi trafo. Transformer Isolasi Input Opsional

-teknologi PM2.1 tahan serangga, anti banyu, bising lan bledug

-Dhukungan fungsi paralel 3 arah, opsional redundansi paralel N + X

- Ngisi daya saiki luwes, kayata 8A kanggo model urip baterei dawa

- Kinerja lingkungan industri sing apik banget

- Konversi ganda online sing bener lan teknologi DSP, linuwih dhuwur

- Operasi eco-mode hemat energi (ECO)

- Output luwes 200/208/220/230/240VAC

- Kelas Filter bledug antarane IP20-IP51

-Emergency Power Off (EPO)

- Daya adaptasi input lebar: (380Va/400Vac/415Vac) (-25%/+20%)

- Manajemen baterei sing dioptimalake, tes mandiri & konfigurasi baterei sing fleksibel

- Kapasitas kakehan kuwat: 110% / 125% / 150% kakehan kanggo 60/10/1 menit.

- sumber daya lumaku

- sinkronisasi LBS

- Multiple pangayoman

- generator kompatibel

- Faktor daya dhuwur: 0,9

- Manajemen jaringan pangguna-loropaken


Aplikasi:

Server.

Institut Pendidikan.

BFS

Sistem Kesehatan.

Peralatan Telekomunikasi.

Pusat Data Cilik & Sedheng.

Mesin CNC.

Perkakas Farmasi.

Mesin X-ray.

Fasilitas Industri

peralatan laboratorium

fasilitas medis


CPSY® GP11 seri 6KVA Online Transformer Based Rincian UPS Industrial

Embedded karo trafo terisolasi, GP seri telung fase Online Transformer Based Industrial UPS solusi raging saka 6kva-600kva dirancang kanggo lingkungan atos utamané aplikasi industri. Kanthi faktor daya dhuwur nganti 0,97, kontrol DSP lengkap lan desain konversi dobel online, bisa menehi tingkat linuwih lan perlindungan kanggo fasilitas industri lan sistem misi-kritis, njamin linuwih daya maksimum.

UPS Industri Berbasis Transformer Online 6KVA lan perbandingan kinerja frekuensi dhuwur

Ora. Indeks perbandingan, kinerja UPS frekuensi dhuwur UPS frekuensi kurang
1 kapasitas kakehan umume kuwat
2 resistance kanggo lonjakan input umume kuwat
3 Resistance impact output, kemampuan sirkuit cendhak Umume kuwat
4 Ketik nilai PF 0.99 0.9
5 efisiensi mesin 90 ~ 98% 85 ~ 95%
6 Kapadhetan daya dhuwur cilik
7 Tegangan lemah nol mlarat relatif apik
8 komponen tingkat output akeh sawetara
9 kapasitas piranti daya cilik gedhe
10 Karusakan piranti nalika gagal dhuwur kurang
11 linuwih umume apik
12 maintainability luwih rumit prasaja
13 bobot cahya abot
14 ukuran cilik gedhe
15 Adaptasi kanggo generator mlarat apik


Bahan UPS:

1. Papan PCB: Epoxy Copper laminate, konduktivitas listrik sing apik, kualitas stabil.

2. VRLA Baterei: 99,994% timbal murni, A kelas ABS fireproof / kasus anti banyu, Teminal tembaga apik, elektrolit asam sulfat.

3. Kasus awak: Logam & plastik, tahan bledug lan anti banyu IP21, anti oksidasi.

4. Kabel: PVC, tembaga


Bahan saka baterei VRLA:

1. 99,994% timbal murni

2. A kelas ABS fireproof / kasus anti banyu

3. Terminal tembaga apik

4. Elektrolit asam sulfat


layanan sawise-sale

Prosedur sing rinci kanggo garansi yaiku:

1) Pelanggan ngirim email foto utawa video produk sing rusak kanthi nomer seri lan bakal nanggapi sampeyan sajrone 4 jam.

2) Insinyur teknis bakal ngirim dhaptar priksa kanggo njaluk umpan balik.

3) Sawise departemen teknis entuk meja inspeksi, penanganan kesalahan lan formulir rekomendasi bakal dikirim sajrone 24 jam.

4) Yen kita nyebabake masalah sajrone periode garansi, kita bakal ngirim spare parts gratis.

Yen masalah digawe manungsa, kita bakal ngirim spare part, nanging bagean biaya iki bakal dibayar dening sampeyan.

5) Masalah liyane bisa ditanggulangi miturut pemecahan masalah lan formulir sing disaranake.


Istilah pembayaran

1. T / T: 30% simpenan dening T / T ing advance, imbangan 70% dening T / T sadurunge pangiriman.

2. L/C: Ing ngarsane

3. Western Union / Paypal (kanggo conto)

Istilah perdagangan: rega pabrik EXW, CIF utawa FOB Shenzhen


Hot Tags: UPS Industri Berbasis Transformer Online, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept