UPS portabel

UPS portabel

Minangka Produsèn profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Portable UPS. CPSY® 6KVA LCD Single Phase Low frequency ups iki minangka penemuan paling anyar saka produk ups berkualitas tinggi, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun. CPSY® 6KVA LCD Single Phase Low frekuensi munggah digawe saka logam + PCBA, kang wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya paling nuntut, kang gampang kanggo nginstal lan njaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

UPS Portable CPSY®

Minangka pabrikan profesional, CPSY® Portable UPS nyedhiyakake 537.6Wh, sampurna kanggo nguwasani piranti cilik. Pasokan listrik portabel Lithium Iron Phosphate (LiFePO4) iki duwe inverter gelombang sinus murni sing dibangun. Baterei nduweni kapasitas dirating 32700mAh (32.7Ah) sing ngidini luwih saka 3 000 siklus ing 100% DOD ing kondisi normal. Ing 3000 siklus, panggunaan baterei isih luwih dhuwur tinimbang 70%. UPS Portabel CPSY® sing entheng iki gampang digawa lan duwe macem-macem port sambungan kanggo ngisi daya piranti.

Kanthi kemampuan liwat daya, sampeyan bisa ngisi baterei iki nganggo AC lan/utawa panel Surya Portabel CPSY (Didol Kapisah) bebarengan karo ngisi daya piranti. Nanging aja kuwatir amarga UPS Portabel CPSY® uga nduweni fitur proteksi overvoltage, proteksi arus sing berlebihan, proteksi sirkuit cendhak, lan proteksi suhu.

Ana uga lampu LED ing sisih pinggir unit sing cocog kanggo kemah utawa ngeculake beban. Setelan lampu SOS ngidini sampeyan nggunakake lampu kasebut ing pinggir dalan kanggo ngelingake kendaraan liyane yen kendaraan sampeyan ora aktif.


CPSY Portable UPS Power Station | 600W

Fitur:

1. Cilik nanging Kuwasa - Kanthi inverter AC 600W, paket baterei 268Wh LiFePO4, lan 9 stopkontak, stasiun listrik iki bakal njaga piranti penting sampeyan tetep aktif nalika lelungan utawa nalika mati listrik ing omah.

2.Ultra-cepet Ngisi daya - Ora bata daya gedhe banget, kabel siji apik kanggo ngisi paling 350W; sampeyan uga bisa nggunakake PV + AC bebarengan kanggo 80% SOC mung 30 min.

3. Harness the Power of Sun - Kontroler MPPT sing dibangun ndhukung nganti 200W input solar, ngidini sampeyan nggawe generator solar sing cocog karo panel surya 200W.

4.UPS sing bisa dipercaya - kanthi cepet nyedhiyakake daya serep nalika kothak gagal, nglindhungi PC desktop, server file, lan piranti sensitif liyane saka mundhut utawa karusakan data.

5. Apa Sampeyan Get--CPSY portabel ups pembangkit listrik, kabel pangisi daya AC, kabel pangisi daya solar, kabel pangisi daya mobil, manual pangguna, garansi 24 sasi, lan layanan pelanggan sing ramah.

6.LiFePO4 baterei BMS (Battery Management System) luwih safety, karo urip maneh (2.500 siklus kanggo 80%), menehi kinerja luwih.

7. Enem Cara (liwat AC, panel surya, mobil, generator, AC + Solar, utawa AC + Adaptor) kanggo Ngisi daya Go kanggo urip off-grid kapan wae saka RV camping kanggo eksplorasi ara-ara samun tanpa wedi kelangan daya, ninggalake sampeyan mung tentrem atine ing dalan.


Data teknis UPS Portable Outdoor

Item Decification Tetembungane
jeneng Portable Power Stations
Model 600W 500W
Kapasitas 537.6Wh
Jinis baterei Litium wesi fosfat (32700) 7 seri 4 paralel
Output port AC 230V50Hz*2 Proteksi kakehan babagan 130%, ndhukung proteksi sirkuit cendhak
Output port USB-A 5V2.4A * 2 QC3.0 * 1 Ndhukung proteksi sirkuit cendhak
Output Tipe-C PD100W (dukungan bidirectional) * 1 Ndhukung proteksi sirkuit cendhak
Output pengisian nirkabel 10-20W * 1 Opsional, ndhukung proteksi sirkuit cendhak
Output korek rokok 120W (12V10A)*1 Ndhukung proteksi sirkuit cendhak
DC5521 120W (12V10A)*2 Punika antarmuka output paralel saka korek rokok
cahya LED 3W cahya 100% padhang, 50% padhang, SOS
input solar Dhukungan maksimal 200W Kudu MPPT, ndhukung pangayoman short circuit
Input adaptor Dhukungan maksimal 120W (24V5A) Ndhukung proteksi sirkuit cendhak
Metode pendinginan Pendinginan udara / pendinginan aktif
Tampilan isi SOC, daya input, daya output, wektu serep sing isih ana, lsp.
gelombang output AC gelombang sinus murni


Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® kaluwihan UPS Portabel Luar Ruangan kaya ing ngisor iki:

Merk Kapasitas Tipe-C USB-A Korek rokok DC5521 pangisian daya nirkabel output AC Shengwei drive 1500W pengisian panel surya wektu ngisi daya
CPSY 537.6Wh/600W(Lithium Iron Phosphate) 100W (bilateral) 12W*2 18W*1 120W * 1 120W * 2 × 2 200W 3-6h
EcoFlow 720Wh/600W 100W 12W*2 18W*1 136W*1 40W*2 × 2 200W 1.6h
Jackery 605Wh/600W 60W (bilateral) 12W*1 30W*1 120W * 1 × × 2 × 200W 4h
Bluetti 537Wh/700W(Lithium Iron Phosphate) 100W 15W*4 120W * 1 120W * 2 15W 2 × 105W 2h
Newsmy 622.08Wh/550W × 12W*3 18W*1 120W * 1 × × 2 × 100W 9h
BANTEN 594Wh/600W 15W*1 15W*3 120W * 1 × × 1 × 100W 6.5h
Anker 512Wh/500W 60W 12W*3 120W * 1 × × 2 × 100W 3-4.5h


FAQ

Q1: Bisa CPSY portabel munggah daya stasiun daya lan discharge ing wektu sing padha?

A: Nggih.


Q2: Kepiye carane aku ngerti manawa pirantiku bisa digunakake kanthi apik karo stasiun tenaga listrik portabel CPSY?

A: Hitung total wattage piranti sampeyan. Stasiun daya ups portabel CPSY bakal bisa digunakake yen beban ora ngluwihi 600W sing dirating.


Q3: Suwene bisa mbukak ing piranti?

A: Wektu mlaku = Kapasitas baterei × DoD × η ÷ Daya sing dirating pirantiDoD nuduhake Kedalaman Discharge lan η minangka efisiensi inverter lokal.
Kanggo stasiun daya portabel CPSY, DoD lan η 90%.
Yen sampeyan nganggo Lampu LED 100W, wektu mlaku yaiku: 268Wh × 90% × 90% ÷ 100W ≈ 2.
17 jam
Cathetan: 1) Formula ora cocog kanggo beban induktif karo kompresor, kayata kulkas, AC, lsp.
2) Data ing ndhuwur mung kanggo referensi.


Q4: Apa stasiun listrik portabel CPSY duwe versi 220V ing AS?

A: Ora, input bisa 220V nanging stopkontak output 120V US plug.


Q5: Apa kabel pangisi daya mobil kalebu?

A: Ya, kabel pangisi daya mobil bakal dikirim kanthi kapisah.


Q6: Ora ana respon saka layanan pelanggan?

A: Kita bakal mbales pesen kasebut sajrone 48 jam sajrone dina kerja lan 72 jam ing akhir minggu, aja kuwatir, lan yakin manawa bakal ngatasi masalah sampeyan.


Hot Tags: UPS portabel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept