Distribusi Daya Presisi
  • Distribusi Daya PresisiDistribusi Daya Presisi
  • Distribusi Daya PresisiDistribusi Daya Presisi
  • Distribusi Daya PresisiDistribusi Daya Presisi
  • Distribusi Daya PresisiDistribusi Daya Presisi
  • Distribusi Daya PresisiDistribusi Daya Presisi

Distribusi Daya Presisi

Kabinet distribusi daya presisi Shangyu CPSY® minangka kabinet distribusi daya cerdas sing dirancang kanthi teliti kanggo mburi energi saka kamar komputer pusat data lan kahanan saiki distribusi daya kamar komputer rawan gagal siji-titik. Nglumpukake kabeh data energi kanthi lengkap lan duwe pemantauan lan manajemen cabang independen. Desain kanthi komprehensif bisa nambah linuwih distribusi daya pusat data lan nggawa pengalaman anyar kanggo pambangunan lan manajemen distribusi daya ruangan komputer. Utamane digunakake ing pusat data lan kamar komputer ing keuangan, telekomunikasi, perusahaan, pemerintah, lan sapiturute, kanthi kapasitas 20-300KVA. . Nyedhiyani data pangukuran tliti dhuwur kanggo sistem ngawasi energi terminal, lan nggambarake data kualitas daya ing wektu nyata liwat unit tampilan. Lan diunggah menyang sistem kontrol lingkungan latar mburi liwat komunikasi digital. Supaya bisa ngawasi wektu nyata kabeh sistem distribusi daya lan manajemen kualitas operasi sing efektif. Mbantu pangguna ngoptimalake pusat data jaringan, nguatake manajemen konsumsi energi, ningkatake efisiensi operasi rak server, lan menehi jaminan sing bisa dipercaya kanggo pusat data ijo (IDC).

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produk distribusi daya terminal saka pusat data, kabinet distribusi daya presisi minangka unit sumber daya sing paling cedhak karo peralatan IT. Operasi sing aman lan dipercaya penting kanggo operasi normal peralatan IT. Saiki, pusat data generasi anyar duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo linuwih lan ngatur sistem sumber daya. Pangguna IT mbutuhake distribusi daya sing luwih dipercaya lan fleksibel, manajemen sing luwih apik, lan konsumsi biaya sing luwih akurat kanggo sistem sumber daya peralatan informasi. Headboard distribusi daya presisi ora mung ngrampungake fungsi distribusi daya saka headboard distribusi daya tradisional, nanging uga nduweni akeh fungsi pemantauan lan manajemen sing kuat, saéngga manajer pusat data ngerti status loading beban kabinet lan sirkuit cabang distribusi ing sembarang wektu. status, macem-macem paramèter, lan konsumsi daya saka armada beda, etc.


Parameter Distribusi Daya Presisi CPSY® (Spesifikasi)

Jeneng produk kabinèt distribusi daya tliti
Rated output tegangan kerja (V) 208/220/230/250/380/400/415V
Tegangan isolasi (V) 690V
Rated input saiki (A) 32A/63A/100/160/250/400/630A (opsional)
Dirating short-time tahan saiki saka busbar utama (A) 6kA
Frekuensi dirating (Hz) 50/60Hz
Tipe ngalih input Pemutus sirkuit kasus cetakan
arsitektur busbar Busbar tunggal utawa busbar dobel (opsional), busbar tunggal ATS bisa disesuaikan
Ngalih output Bisa ndhukung 108 saluran 1P micro-break utawa 36 saluran 3P micro-break (opsional)
Output pemutus sirkuit mikro dirating saiki (A) 10/16/20/25/32/40/50/63A (opsional)
Rating kandang standar IP20, IP30/IP40/IP41/IP42/IP54 (opsional)
Tingkat perlindungan kilat Pelindung petir kelas C (In=20kA)
Cara entri lan metu baris Munggah mlebu metu, munggah metu, mudhun mlebu metu, mudhun mlebu metu
Metode pangopènan Pre-operation lan post-maintenance
Mode weker Weker swara lan cahya + weker sinyal remot
lampu indikator Indikator daya
HMI Layar tutul 7-inch
Fungsi ngawasi Sirkuit garis mlebu:
1. Data deteksi wektu nyata: tegangan fase, voltase saluran, arus, suhu
2. Bisa dideteksi liwat pitungan: voltase nol-lemah, ora seimbang saiki, daya aktif, tingkat, daya nyoto, faktor daya, frekuensi, energi aktif lan reaktif loro-arah, voltase / tingkat distorsi harmonik lan tingkat isi harmonik pecahan (2nd). kanggo urutan kaping 63), status pemutus sirkuit, pelindung kilat, suhu kontak pemutus sirkuit, lsp.
Sirkuit metu:
1. Data deteksi wektu nyata: voltase, arus, suhu kontak pemutus sirkuit, bukaan lan penutupan mikro-break
2. Liwat pitungan, bisa dideteksi: daya, energi listrik, dikarepake, nilai ekstrim, harmonik, lsp.
Protokol Modbus
Suhu operasi -5 ℃ ~ + 40 ℃
suhu panyimpenan -40 ℃ ~ + 70 ℃
Kelembapan relatif 5% RH-95% RH (ora ana kondensasi)
dhuwur Ora ana derating ngisor 2000m, lan derating bakal digunakake ing sesuai karo GB / T3859,2-93 antarane 2000-4000m.
ukuran 600*1200*2000m
bobot <350KGS
Cara instalasi Pemasangan lantai/pemasangan rangka baja
Pengujian lan sertifikasi pihak katelu tingkat resistance lindhu 8/9
Sertifikasi CCC, CQC, Telp


Fitur lan Aplikasi Distribusi Daya CPSY®Precision

Kabinet distribusi daya presisi Shangyu CPSY® nganggo kabinet jaringan 42U standar 19-inch lan desain struktur modular, lan dilengkapi aksesoris opsional sing akeh. Bisa ngarang produk distribusi daya dhuwur-reliabilitas pribadi kanggo pelanggan miturut kabutuhan nyata saka kamar komputer. Minangka anggota produk solusi kualitas daya, kabinèt distribusi daya tliti nggabungake distribusi daya voltase rendah, ngawasi cerdas lan fungsi manajemen daya. Yen digunakake karo sumber daya UPS sing bermutu, bisa nyedhiyakake proteksi sumber daya lengkap kanggo beban kritis pangguna. Kabinet distribusi daya presisi dilengkapi layar tutul LCD warna layar gedhe, sing bisa mriksa voltase, saiki, frekuensi, daya aktif, daya reaktif, KWH, harmonik lan status kualitas daya liyane ing saben sirkuit utama lan sirkuit cabang ing sembarang wektu, lan bisa ngrekam owah-owahan kurva mbukak ing wektu nyata. , uga kapabilitas redundansi sistem yen gagal parsial, mbisakake pemantauan cerdas lokal. Uga nyedhiyakake antarmuka RS232, RS485 lan jaringan kanggo nyadari kemampuan ngawasi lan manajemen wektu nyata online remot. Yen ana kelainan ing sistem, kayata kakehan, mundhut fase, voltase dhuwur utawa kurang, lan sapiturute, swara ing situs lan weker cahya bakal langsung ngelingake pangguna. Ing wektu sing padha, sistem ngawasi kamar komputer bakal menehi kabar marang pangguna kanthi SMS utawa telpon supaya langkah-langkah sing tepat bisa ditindakake. Ngindhari risiko potensial lan entuk bebaya risiko wektu nyata. Panel bisa nyimpen 3.000 cathetan sajarah lan informasi fault kanggo nggampangake pangguna kanggo njelasno sabab saka bentet. Kabinet distribusi daya presisi uga nyedhiyakake aksesoris opsional sing akeh, kalebu ngawasi status shunt, switch hot-swappable, trafo isolasi, fungsi EPO / REPO, sistem proteksi lonjakan TVSS, lan liya-liyane. Iki digunakake utamane kanggo pelanggan penting kayata kamar komputer data. ing finance, telekomunikasi, pamaréntah, bandara, rumah sakit lan Enterprises IT, tengah lan gedhe pusat data IDC utawa Enterprises industri kanggo nyedhiyani distribusi daya, pangayoman sirkuit distribusi, metering kanggo peralatan penting kayata server jaringan. Iku ngatur layanan kayata grounding komputer lan digunakake ing wilayah karo syarat linuwih sumber daya dhuwur lan sumber daya uninterrupted.


Fitur:

1. Nganggo 19-inch 42U ukuran standar kabinèt server jaringan ing kamar komputer, karo desain fleksibel lan gampang instalasi.

2. Ngadopsi desain proteksi panel lawang kaping pindho, kanthi macem-macem struktur tampilan, kayata: lawang bolong, lawang kaca, lawang baja, kanggo njamin safety operator;

3. Nganggo desain modular kanggo ngirit papan instalasi lan lengkap sistem bus phase luwes panas-swappable

4. Pemutus sirkuit cilik sing dicetak nganggo instalasi tetep, pemutus sirkuit mikro nggunakake instalasi kertu ril guide, lan pemutus sirkuit mikro S400 sing bisa diatur fase banget ningkatake operasi sing aman lan nggampangake pangopènan.

5. Dilengkapi antarmuka interaksi manungsa-komputer HMI, sistem pemantauan sing cerdas, dipercaya lan lengkap, sing bisa maca daya, kualitas lan pemantauan status sirkuit, weker lan data liyane ing wektu nyata;

6. Panel bisa ngrekam lan nyimpen 900-3000 informasi weker sajarah, kang nggampangake analisis fault lan nemen ngirit tenaga lan sumber daya materi.

7. Modul ngawasi sugih nyedhiyakake fungsi ngawasi sing luwih lengkap lan desain nilai domain multi-level kanggo ngenali risiko potensial sadurunge.

8. Aksesoris sugih, kalebu ngalih panas-swappable, dibangun ing garing-jinis trafo isolasi, modul pangayoman kilat lan EPO / REPO modul daya-mati remot.

9. Struktur novel. Kabeh bagean diproses nganggo peralatan CNC sing diimpor. Saben proses wis dipriksa kanthi ketat kanggo mesthekake akurasi pangolahan saben bagean.

10. Kualitas sing bisa dipercaya, digawe saka piring baja rel dingin berkualitas tinggi, piring aluminium-seng-dilapisi sing diimpor saka Korea Selatan, lan piring galvanis tanpa splatters. Lumahing njaba wis disemprotake kanthi elektrostatik lan wis tekan tingkat lanjut internasional.

11. Kapadhetan dhuwur, integrasi dhuwur, nggunakake modul presisi dhuwur lan terintegrasi, sing nambah volume kabinet, ndhukung 168 sirkuit, lan nyuda ruang lantai.

12. Keandalan sing dhuwur, nggunakake solusi komponen inti berkualitas tinggi, sing bisa tahan paling ora 1,73 kaping beban penuh, njamin safety, linuwih lan jaminan kualitas.

13. Kabinèt dhuwur-kinerja, dhuwur-kekuatan, kolom kabinèt digawe saka profil Ω mbengkongaken, lan interior digawe saka panel plastik ISV, sing aman lan tahan api.

14. Ngadopsi protokol komunikasi Modbus standar, ndhukung RS232, RS485 lan antarmuka jaringan liyane, lan ndhukung ngawasi wektu nyata remot;

15. Telung fungsi manajemen utama: manajemen safety, manajemen biaya operasi, manajemen pemantauan distribusi daya, manajemen cerdas, lan operasi sing prasaja.

16. Weker komprehensif lan setelan weker multi-lapisan majeng nyegah kegagalan daya potensial kanggo mesthekake langkah-langkah respon awal, nyuda kacilakan pemadaman listrik lokal sing disebabake misoperation pangguna, lan entuk distribusi daya presisi.

17. Gunakake sistem majeng utawa lengkap kanggo ngawasi lan trek konsumsi daya lan bocor ing sirkuit. Kabel output sing dilindungi kanggo saben beban nyuda EMI lan RFI.


Aplikasi:

Utamane digunakake kanggo pelanggan penting kayata pusat data IDC utawa perusahaan industri kayata telekomunikasi, keuangan, pamrentah lan IT, kanggo nyedhiyakake distribusi daya, proteksi sirkuit distribusi, pangukuran, manajemen lan grounding komputer lan layanan liyane kanggo peralatan penting kayata server jaringan. Lapangan karo syarat sumber daya dhuwur lan sumber daya uninterrupted.


Fungsi:

Fungsi ngawasi / ngawasi sing sampurna

1. Ngawasi wektu nyata saka total input kabinet distribusi daya lan voltase, saiki, frekuensi, daya, listrik lan paramèter liyane saben cabang kanggo entuk pemantauan cerdas lokal;

2. Ndeteksi status ngoper saben ngalih, nampilake lan ngatur isi harmonik, Manajemen energi, tren sajarah, kurva mbukak, etc.

3. Tampilan data wektu nyata, weker wektu nyata, kurva tren, diagnosis jaringan komunikasi, rekaman basis data, manajemen keamanan, analisis lan laporan statistik, rilis awan data, lsp.

4. Modul ngawasi sugih nyedhiyakake fungsi ngawasi sing luwih lengkap lan desain nilai domain multi-level kanggo ngenali risiko potensial luwih dhisik.

Fungsi weker / weker canggih

1. Wis weker swara lan visual lan antarmuka ngawasi remot, lan weker multi-lapisan majeng wis nyetel saben weker kapasitas mbukak, weker kakehan, lan weker overvoltage kanggo nyegah gagal daya potensial.

2. Ndhukung weker swara lan visual kanggo sirkuit utama lan sirkuit cabang overvoltage, undervoltage, kakehan, overlimit frekuensi, voltase nul-lemah abnormal, mbobol sirkuit lan bentet liyane.

3. Nduwe fungsi bebaya resiko nyata-wektu, sing bisa ngabari kelainan sistem ing wektu nyata lan ngindhari risiko potensial;

4. Panel bisa ngrekam lan nyimpen 900-3000 informasi weker sajarah, kang nggampangake analisis fault lan nemen ngirit tenaga lan sumber daya materi.

Fungsi pangayoman sing dipercaya

1. Bisa digunakake karo unit koleksi bocor kanggo nyadari ngawasi bocor online lan fungsi pangayoman bocor lan ngawasi safety nyata-wektu.

2. Anti-surge, anti-kilat (opsional); proteksi over-current, proteksi mateni darurat, proteksi mati overheating.

3. Ngatur sistem grounding dipercaya lan sirkuit proteksi overvoltage kanggo njamin linuwih sumber daya; ndhukung kustomisasi saka macem-macem solusi sumber daya, lan éling sistem keluwih;

Fungsi liyane

1. Dilengkapi antarmuka informasi ijol-ijolan manungsa-mesin 7-inch lan layar LCD warna gedhe, sing nyedhiyakake penak kanggo operator, nggampangake pitakon lan ngawasi wektu nyata, lan bisa ndeteksi kesalahan lan bebaya operasional sadurunge.

2. Dilengkapi fungsi pemantauan cerdas, kompatibel karo macem-macem sistem ngawasi ruangan komputer, nggawe operasi lan manajemen daya luwih efisien

3. Skalabilitas fleksibel, jumlah saluran switch bisa diganti lan ditambahi ing sembarang wektu tanpa gangguan daya. Hot-swappable, ngalih phase luwes lan imbuhan phase online bisa opsional. .

4. Desain modular banget, pemutus sirkuit baris mlebu lan metu sing dipasang ing saben unit fungsional disusun kanthi urutan lan lapisan, sing nyedhiyakake penak kanggo instalasi lan pangopènan kesalahan sing cepet lan gampang.

5. Kinerja apik lan produk sing terintegrasi banget njamin operasi peralatan sing luwih stabil lan aman.



CPSY® Rincian Distribusi Daya Presisi

Kabinet distribusi daya presisi Shangyu CPSY® cocok kanggo pangguna daya penting kayata pembangkit listrik, gardu, perusahaan industri lan pertambangan, telekomunikasi, bank, keuangan, pusat data pemerintah lan IDC utawa perusahaan minangka AC 50Hz, tegangan kerja maksimal nganti 660V, kerja maksimal saiki kanggo 5000A ing sistem distribusi daya. Digunakake kanggo konversi daya lan kontrol distribusi saka distribusi daya kamar mesin, kontrol motor lan cahya lan peralatan distribusi daya liyane. Iku nganggo distribusi daya dual-saluran lan bisa digunakake kanggo ngoper antarane daya kothak lan daya kothak utawa daya kothak lan wiwitan daya serep ing sistem kothak daya. Nggawe sumber daya sumber daya terus-terusan, lan nggunakake peralatan listrik kanggo mesthekake linuwih sumber daya sawijining.

Kabinet distribusi daya presisi bisa digunakake karo unit koleksi bocor kanggo nyadari fungsi ngawasi bocor online. Ing wektu sing padha, bisa digunakake karo aksesori sensor suhu kanggo ngawasi suhu ing kabinet sirah kolom ing wektu nyata, sing nambah safety sistem sumber daya ing kamar komputer. Wis kapasitas bejat dhuwur lan apik dinamis lan stabilitas termal. Struktur kasebut maju lan cukup, skema listrik praktis, serial lan serba guna, macem-macem unit skema bisa digabung kanthi sewenang-wenang, siji kabinèt bisa nampung akeh sirkuit, ngirit ruang lantai, katon apik, tingkat perlindungan sing dhuwur, aman lan dipercaya, Kanthi kaluwihan saka pangopènan gampang, iku kudu-kudu produk kanggo integrators sistem ing industri UPS. Produk iki tundhuk karo standar IEC439 lan GB / T251 "Set lengkap switchgear sing bisa ditarik tegangan rendah". Iku produk indispensable ing kamar komputer. Kerjane rapet karo UPS, ukuran bisa disesuaikan, lan uga bisa digawe dadi jinis kothak distribusi. Rencana distribusi daya tartamtu gumantung ing proyek kasebut.

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® Precision Power Distribution kaluwihan kaya ing ngisor iki:

● linuwih:

1. Kabeh komponen standar, diproses nggunakake peralatan CNC sing diimpor, lan diuji dening pabrikan.

2. Iki digawe saka piring baja rel kadhemen berkualitas tinggi, piring aluminium-seng-dilapisi sing diimpor saka Korea Selatan, lan piring galvanis tanpa splatter seng. Lumahing njaba wis disemprotake kanthi elektrostatik lan wis tekan tingkat lanjut internasional.

3. Papan induk komputer sing linuwih kanthi lengkap ngawasi macem-macem paramèter operasi sistem lan nampilake kanthi lengkap liwat HMI, nyuda papan sing dikuwasani kabinet distribusi daya lan nambah rasio volume kabinet distribusi daya.

● Safety:

1. Desain proteksi panel lawang pindho lapisan nyegah kejut listrik lan njamin safety operator.

2. Setel weker multi-lapisan kanggo overload loop, overvoltage, undervoltage, unbalance telung fase, overtemperature trafo isolasi, kegagalan proteksi kilat lan paramèter liyane.

●Kesederhanaan:

1. Amarga nggunakake komponen prefabricated lan standar 19-inch 42U IT / desain kabinèt server, instalasi prasaja lan cepet, lan iku luwih kompatibel karo tata letak kamar komputer.

2. Dilengkapi antarmuka interaksi manungsa-komputer sing gedhe kanggo nggampangake query lan setelan data, bisa ngawasi macem-macem voltase, saiki, frekuensi, daya lan paramèter liyane ing wektu nyata kanggo entuk pemantauan cerdas lokal.

3. Sistem bis phase luwes panas-swappable bisa diganti lan ditambahi online kanggo mesthekake operasi uninterrupted saka sistem.

● Kasugihan:

1. Aksesoris sugih, kalebu ngalih panas-swappable opsional, dibangun ing trafo isolasi garing-jinis, modul pangayoman kilat lan EPO / REPO modul daya-mati remot.

2. Multiple cara komunikasi, fleksibel cocog karo sistem backend, nggunakake standar protokol komunikasi Modbus, ndhukung RS232, RS485 lan antarmuka jaringan liyane

3. Ndhukung kustomisasi sawetara solusi sumber daya lan bisa ngleksanakake sistem keluwih

● Gampang kanggo ngatur:

1. Kanthi sistem ngawasi lengkap, manajer kamar komputer bisa ngontrol status operasi peralatan ing wektu nyata, nggawe manajemen luwih gampang;

2. Ngadopsi desain modular kanthi tliti lan integrasi dhuwur kanggo ngirit papan instalasi lan sistem bus fase luwes sing bisa diganti panas.

3. Saliyane ngawasi lan manajemen distribusi daya, uga nduweni fungsi manajemen biaya operasi lan manajemen keamanan. Iku cerdas, gampang kanggo ngatur, lan prasaja kanggo operate, kang nambah linuwih saka sistem distribusi daya lan nyuda resiko.


Kahanan panggunaan

1. Suhu udara sekitar ora kudu luwih dhuwur tinimbang +40 ℃ lan ora luwih murah tinimbang -5 ℃. Suhu rata-rata sajrone 24 jam ora kudu luwih dhuwur tinimbang +35 ℃.

2. Kanggo instalasi lan panggunaan njero ruangan, ketinggian lokasi panggunaan ora ngluwihi 2000M.

3. Kelembapan relatif saka udhara ing saubengé ora bakal ngluwihi 50% nalika suhu maksimum +40 ° C, lan asor relatif luwih gedhe diijini ing suhu sing luwih murah. (Contone, 90% ing +20 ° C) Efek kondensasi sing kadhangkala bisa kedadeyan amarga owah-owahan suhu kudu digatekake.

4. Nalika nginstal peralatan, karep karo bidang vertikal ngirim ora ngluwihi 5%. Peralatan kasebut kudu dipasang ing papan sing ora ana getaran lan impact sing abot, lan ing papan sing komponen listrik ora karat.

5. Nalika pangguna duwe syarat khusus, bisa rembugan karo pabrikan.

Bahan materi utamane kalebu:

80% kothak distribusi ing pasar digawe saka materi piring baja cold-rolled iki, kang kuwat lan awet.

Plat stainless steel nduweni fungsi anti-karat sing apik lan kothak distribusi luwih awet.


Standar sing ditrapake:

GB 7251.1-2013 Low-voltage switchgear lengkap lan peralatan kontrol

GB / T 7251.12-2013 Low-voltase switchgear lengkap lan peralatan kontrol

GB 7251.8-2005 Set lengkap switchgear lan peralatan kontrol tegangan rendah Keperluan teknis umum kanggo set lengkap peralatan cerdas


RFQ

1. Apa klasifikasi utama lemari distribusi daya?

Kabinet distribusi daya kamar komputer umume dipérang dadi telung tingkat: kabinet distribusi daya → kabinet distribusi daya cerdas → kabinet distribusi daya presisi cerdas.

---Miturut materi, lemari distribusi daya bisa dipérang dadi rong jinis: kayu lan logam. Amarga tingkat proteksi lemari distribusi daya logam rada dhuwur, umume digawe saka logam.

--Adhedhasar karakteristik struktural lan panggunaan, lemari distribusi bisa dipérang dadi lemari distribusi protèktif, lemari distribusi jinis laci, lsp.

1) Kabinèt distribusi daya protèktif, uga disebut kabinèt distribusi daya tertutup (kabinèt ngalih pelindung / disegel), nuduhake kabinèt ngalih voltase rendah ing ngendi kabeh sisi kajaba lumahing instalasi ditutup. Komponen listrik kayata saklar, proteksi, ngawasi lan ngontrol kabinet distribusi iki dipasang ing cangkang tertutup sing digawe saka baja utawa bahan insulasi, lan bisa dipasang ing utawa mateni tembok. Ora ana langkah-langkah pengasingan ing antarane saben sirkuit ing kabinet distribusi, utawa piring logam utawa piring insulasi bisa digunakake kanggo ngisolasi. Biasane, ana interlock mekanik kanggo operasi lawang lan saklar utama. Ana uga kabinet distribusi daya desktop protèktif (yaiku konsol), kanthi kontrol, pangukuran, sinyal lan peralatan listrik liyane sing dipasang ing panel. Komponen saka kabinet distribusi daya protèktif diisolasi dening piring penjaga lan duwe tingkat sing luwih dhuwur. Utamane digunakake minangka piranti distribusi daya ing situs proses.

2) Kabinet distribusi daya tipe laci (uga disebut kabinet switch tipe laci). Kabinet distribusi jinis iki nggunakake piring baja kanggo nggawe cangkang sing ditutup, lan komponen listrik saka sirkuit mlebu lan metu dipasang ing laci tarik kanggo mbentuk unit fungsional sing bisa ngrampungake tugas sumber daya tartamtu. Unit fungsional dipisahake saka busbar utawa kabel kanthi piring logam utawa papan fungsional sing digawe saka plastik, dadi telung wilayah: busbar, unit fungsional lan kabel. Ana uga langkah-langkah isolasi ing antarane saben unit fungsional.

Kabinet distribusi daya iki nduweni linuwih, safety, kompatibilitas lan interchangeability. Iki minangka kabinet distribusi daya sing relatif maju. Umume lemari distribusi daya sing saiki diprodhuksi yaiku lemari saklar tipe laci, sing bisa digunakake kanggo ngontrol sumber daya. Perusahaan industri lan pertambangan lan bangunan dhuwur sing mbutuhake kontrol terpusat distribusi daya sing luwih dhuwur utawa linuwih sumber daya.

3) Kabinet distribusi cahya daya

Kabinet distribusi lampu daya nganggo instalasi tertutup, lan kelas beda-beda miturut syarat panggunaan. Kabinet distribusi lampu daya biasane digunakake minangka peralatan distribusi daya tingkat rendah, kayata kanggo kontrol distribusi daya ing situs produksi ing perusahaan industri lan pertambangan.

4) Kabinet distribusi panel tetep, asring diarani papan ngalih utawa papan distribusi. Iki minangka kabinet distribusi daya sing mbukak kanthi pelindung panel. Sisih ngarep nduweni fungsi protèktif, lan mburi lan sisih uga bisa kontak bagean urip. Iki mung bisa digunakake ing perusahaan industri lan pertambangan kanthi tingkat proteksi sing kurang lan syarat sing sithik kanggo kesinambungan lan keandalan sumber daya. Sumber daya terpusat ing kamar gardu. Kabinet distribusi daya panel tetep uga disebut panel distribusi daya. Ing ngarep iku panel kabinèt, kang bisa digunakake kanggo shielding lan mbukak lan nutup. Mburi lan sisih mbukak lan bisa ngakses piranti urip. Kabinet distribusi daya panel tetep nduweni tingkat proteksi sing kurang lan mung bisa digunakake ing sawetara kahanan sing ora mbutuhake kinerja dhuwur lan mbutuhake sumber daya sing terus-terusan, kayata sumber daya terpusat ing kamar trafo ing perusahaan industri lan pertambangan.


2. Bedane utama antarane lemari distribusi tliti lan lemari distribusi tradisional yaiku:

Item Kabinet distribusi daya presisi / kabinet kepala kolom presisi Kabinet distribusi daya tradisional
Meter Motherboard komputer Highly Integrasi Instrumen jinis pointer utawa instrumen jinis tampilan digital
Ngawasi saiki Ngawasi total saiki, saiki saben cabang saka telung phase daya lan saiki saben cabang output kanggo kabinet. Mung ngawasi total saiki
Konfigurasi sirkuit Nggawe kamar komputer dadi struktur sirkuit loro-lapisan, mbentuk pemantauan lan manajemen konsumsi daya kaya wit, nyetel mode operasi, lan ngoptimalake struktur konsumsi daya. Sirkuit kamar komputer mung nduweni siji lapisan struktur, lan tampilan distribusi saiki ora jelas.
Pangopènan sirkuit Nggampangake pangopènan sirkuit lan ngirit wektu mati listrik Kabeh sirkuit kudu pedhot kanggo ndandani, tingkat toleransi fault kurang
Ngawasi energi listrik Ngatur modul daya kanggo ngukur konsumsi daya, entuk konsumsi daya cukup lan ekonomi, lan ngurangi biaya daya. Ora ana tampilan konsumsi daya lan data konsumsi daya kamar komputer ora bisa diwenehake.
Tampilan Layar LCD nampilake data kanthi akurat Jinis mekanik tradisional, tampilan instrumen
Instal Instalasi standar rak-dipasang, katon konsisten karo kabinet Instalasi vertikal tradisional
Integrasi peralatan Integrasi dhuwur, volume suda kanthi kapasitas sing padha Gedhe ing ukuran lan njupuk munggah spasi ing kamar komputer
Metode sambungan Sambungan hot-swappable, operasi instalasi bodho-bukti Sambungan hard terminal mbutuhake operasi listrik profesional
Tingkat volume dhuwur umume
Fungsi Manajemen distribusi, manajemen operasi lan manajemen safety Manajemen distribusi
Struktur loop akeh sawetara
Wilayah sing ditutupi Cilik Gedhe


Hot Tags: Distribusi Daya Presisi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept