Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Rak Server lan Kabinet > Kabinet Terpadu Luar Ruangan
Kabinet Terpadu Luar Ruangan
  • Kabinet Terpadu Luar RuanganKabinet Terpadu Luar Ruangan
  • Kabinet Terpadu Luar RuanganKabinet Terpadu Luar Ruangan
  • Kabinet Terpadu Luar RuanganKabinet Terpadu Luar Ruangan
  • Kabinet Terpadu Luar RuanganKabinet Terpadu Luar Ruangan
  • Kabinet Terpadu Luar RuanganKabinet Terpadu Luar Ruangan

Kabinet Terpadu Luar Ruangan

Kamar komputer stasiun pangkalan tradisional duwe akeh kekurangan kayata ruang lantai sing gedhe, wektu konstruksi sing dawa, biaya konstruksi sing dhuwur, lan konsumsi energi sing dhuwur kanggo operasi. Nanging, panggantos saka kamar komputer stasiun basa tradisional wis kaluwihan saka tilas cilik, construction situs cepet, biaya kurang, lan konsumsi energi kurang, lan bisa digunakake digunakake ing lemari Integrated kanggo macem-macem kahanan iklim wis dadi pilihan pisanan wong. Kabinet terpadu ruangan minangka kinerja anti-nyolong sing aman, dipercaya, kuat, gangguan kurang, efek boros panas sing apik, tapak cilik, instalasi fleksibel, disassembly lan transportasi, biaya murah, lan konsumsi energi sing murah. Peralatan base station dipasang ing kabinet. Peralatan sumber daya, baterei, peralatan kontrol suhu, peralatan transmisi lan peralatan pendukung liyane bisa nyukupi kabutuhan panyiapan situs web kanthi cepet. Kabinet terpadu ruangan khusus disesuaikan kanggo pambangunan jaringan Menara China / 4G / 5G. Iki nggabungake sistem pendingin, sistem kabinet, sistem distribusi daya, sistem pasokan listrik sing ora bisa diganggu, sistem pemantauan lingkungan dinamis, lan sistem kabel. Iku prasetel pabrik lan rekayasa cepet ing situs. , sing bisa nyukupi kabutuhan bisnis pusat data supaya bisa online kanthi cepet, lan ngrampungake masalah saiki babagan insulasi panas sing ora nyenengake, konsumsi energi sing dhuwur, transportasi sing angel, lan bebaya teknik sing didhelikake liwat modularisasi, standarisasi, lan desain materi sing dibedakake.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Shangyu CPSY® nggabungake pengalaman instalasi, debugging, pangopènan lan manajemen produk aplikasi diwasa lan produk dodolan sing wis ana kanggo ngatur kabinet terpadu ruangan sing cerdas khusus kanggo sistem jaringan ruangan sing penting. Kabinet terpadu ruangan jero nggabungake produk infrastruktur pusat data, kalebu macem-macem subsistem kayata UPS, distribusi daya, kulkas, lemari, proteksi geni, lan sapiturute, lan entuk manajemen sakabehe kabeh sistem liwat sistem pemantauan, nyederhanakake desain lan proses konstruksi. Iku adopts panas-dip galvanis sheet karo kekandelan luwih saka 1.5mm, kang dumadi saka kothak njaba, workpiece logam internal lan perakitan aksesoris. Utamane digunakake kanggo titik gerakan mudhun DSLAM, stasiun pangkalan komunikasi nirkabel, distribusi daya, transportasi kutha, sistem komunikasi 5G generasi anyar, lan jaringan. Akses bisnis sing komprehensif, stasiun switching transmisi, transmisi komunikasi darurat, lan sapiturute, adaptasi karo macem-macem pemandangan ruangan kayata payon, dalan, wilayah pegunungan, ing sadawane ril sepur, lan lingkungan suhu dhuwur lan kurang, nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo irit energi lan pengurangan emisi, penyebaran cepet, lan kabutuhan adaptasi multi-skenario.


CPSY® Kabinet Terpadu Luar Ruangan

Kanthi pangembangan akeh pangguna komunikasi anyar, paningkatan bandwidth seluler sing terus-terusan, lan inovasi layanan komunikasi, bakal terus ana tuntutan kanggo konstruksi jaringan komunikasi. Kabinet terpadu njaba yaiku integrasi lan miniaturisasi peralatan utama situs komunikasi, modularisasi komponen pendukung, lan Tren pangembangan industri konservasi energi lan pengurangan emisi nyuda tekanan ing situs pelanggan kanggo entuk informasi, lan dirancang kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo ekspansi fleksibel lan tata letak cepet. Kabinet terpadu ruangan nduweni kinerja insulasi termal sing apik banget lan digunakake ing sistem komunikasi, langsung ing kabinet A sing nyedhiyakake perlindungan mekanik lan lingkungan kanggo peralatan komunikasi internal ing kahanan iklim ruangan. Punika ditondoi dening kang diprodhuksi ing pabrik, gampang kanggo transportasi lan nginstal ing situs, lan ngidini personel sah kanggo mlebu lan operate. Iki minangka kabinet sing bisa nggabungake peralatan utama, sumber daya sistem, distribusi daya DC komunikasi, pemantauan lingkungan, peralatan pendinginan, baterei lan grounding proteksi kilat, lan kabinet terpadu sing nyedhiyakake lingkungan kerja ruangan lan manajemen keamanan kanggo stasiun pangkalan.

Kabinet terpadu ruangan Shangyu CPSY® kasusun saka kothak njaba, bagean lembaran logam internal, AC industri, unit distribusi daya, sumber daya switching, UPS, baterei serep lan aksesoris liyane. Iku adopts struktur sandwich pigura kolom logam, lan materi sakabèhé iku kadhemen-mbalek / dilapisi Zinc / plat stainless steel + EPS / PU sandwich panel utawa PEF jampel katun saka thicknesses beda. Iki digawe saka piring baja cold-rolled utawa stainless steel berkualitas tinggi. Dasar digawe saka struktur komposit baja utawa piring galvanis hot-dip kanthi kekandelan 1.5mm utawa luwih. Lumahing digawe saka proses perawatan plastik semprotan anti-statis. Nduwe resistensi dampak sing apik, kinerja anti-nyolong lan anti-tuwa, lan wis lulus kelas tahan debu lan anti banyu yaiku IP56. Lawang kabinèt nganggo struktur sing dipasang kanthi celah lawang sing nyenyet. Sudut bukaan lawang yaiku> 110 °. Lawang kabinet ngemot struktur watesan. Piranti watesan lawang nduweni fungsi watesan nalika lawang ing negara "mbukak". Kunci lawang nganggo struktur telung titik batang tarik lan potongan kunci, sing padhet ing struktur lan kuwat anti-nyolong. Ing njero kabinet dipérang dadi kompartemen peralatan lan kompartemen baterei miturut fungsi. Kabinet terpadu njaba kalebu: 1. Komunikasi base station outdoor terpadu kabinèt (kabinèt peralatan, kabinèt sumber daya, lemantun baterei, kabinèt daya, lemantun lengkap); 2. Radio lan televisi ruangan OLT terpadu kabinèt, daya lan electrical lemantun ruangan, lan lemari akses broadband ruangan , lemantun jaringan ruangan, lemari suhu pancet ruangan, lemantun rainproof ruangan, lemari stasiun cilik ngawasi ruangan, lemari keamanan ndjogo video ruangan.


Indikator kinerja teknis utama

1. Kahanan panggunaan: suhu sekitar -40 ℃ ~ + 60 ℃. Yen suhu dhuwur banget, dianjurake kanggo nyetel tutup perlindungan srengenge; asor sekitar ≤95﹪ (ing +40 ℃); tekanan atmosfer 70kPa ~ 106kPa;

2. Kabinet adopts struktur sandwich, kang dipérang dadi rong jinis: 1. Double-lapisan sheet metal + PEF katun jampel; 2. Lembaran logam pigura + 45mm nglukis EPS / PU sandwich panel.

3. Bahan lemari: 1.5mm tebal cold-rolled steel plate/galvanis plate/aluminium plate/stainless steel plate + 10-40mm PEF insulasi katun/45mm ketebalan EPS warna steel sandwich panel, U-pillar 2mm, beban-bearing frame 1.5 mm, dekorasi lan bagean bledug-bukti 1.2mm; perawatan permukaan: degreasing, mbusak karat lan pickling, anti-karat phosphating (utawa galvanizing), uyuh plastik

4. Komposisi kabinet: kabinet + lawang kabinet + alas + tutup ndhuwur + rak + kunci kabinet, fotovoltaik + panyimpenan energi + tumpukan pengisian DC (opsional)

5. Tipe Kabinet: 1/2/3 unit, siji kabin, lawang siji ngarep utawa lawang ngarep lan mburi (opsional)

6. Door lan lawang kunci: Lawang kabinèt adopts struktur dibangun ing, karo longkangan lawang nyenyet; amba mbukak lawang punika> 110 °, lan struktur watesan wis kuwat anti-nyolong; kunci lawang nganggo struktur telung titik rod tarik lan potongan kunci, lan gembok utawa kunci Elektronik (opsional)

7. Kekuwatan mekanik: Kabinet bisa nanggung beban ≥600kg, saben permukaan bisa tekanan vertikal> 980N, lan ujung paling njaba bisa tekanan vertikal> 200N sawise lawang dibukak.

8. Wilayah salib-bagean inti tembaga ing kabel lemah kudu> 16-50㎟, lan resistance deteksi kudu <0.1Q

9. Cara entri kabel: entri ngisor lan metu. Garis AC, garis DC, garis sinyal, lan kabel lemah kudu diarahake kanthi kapisah lan diikat kanthi kapisah;

10. Cara instalasi peralatan: Rak standar luwes 19/21-inch dipasang ing kabinet peralatan.

11. Cara pendinginan: pertukaran panas utawa AC (AC1500W), kipas + AC

12. Layanan sing disesuaikan: kustomisasi ukuran, kustomisasi struktur internal, kustomisasi warna kabinet, standar RAL7035 abu-abu internasional, penyemprotan bubuk ruangan profesional

13. Cara Instalasi: njero ruangan utawa ruangan, kekandelan dhasar kabinèt ≥2.0mm piring baja galvanis hot-dip, dhuwur dhasar kabinet ≥200mm, baffle dipasang ing saubengé dhasar kanggo nyegah pelanggaran kewan

13. Jinis sirkuit utama: jembatan telung fase, ganda anti-bintang; komponen penyearah: thyristor, diode, koefisien saiki sing ora rata saka komponen ing lengen sing padha: <0,15

15. Jumlah pulsa ing kabinèt siji: 6, 12, 24 pulsa (kabinèt multi rectifier digabungake karo owah-owahan phase saka trafo rectifier bisa mbentuk padha karo 36, 48, 60, 72 pulses)

16. Tahan voltase: Ing voltase tahan antarane piranti grounding lan workpiece logam saka kothak ora kurang saka 3000V (DC) / 1min;

17. Sistem kontrol suhu: Peralatan kabinet bakal ngasilake akeh panas nalika digunakake, nyebabake suhu ing njero kabinet mundhak, nyuda umur layanan komponen elektronik lan malah nyebabake downtime. Mulane, peralatan kontrol suhu kudu digunakake kanggo ngontrol suhu ing kabinet kanggo mesthekake operasi normal peralatan komunikasi lan ing wektu sing padha nambah urip layanan lan linuwih saka peralatan elektronik.

18. Insulation resistance: Ing resistance jampel antarane piranti grounding lan workpiece emas saka kothak ora kurang saka 2X104M / 500V (DC);

19. Kompresor AC: AC 300W-1500W DC (opsional)

20. Ketebalan lapisan insulasi termal: 50mm, kinerja insulasi termal sing apik, konduktivitas termal <0,472 / (m2.k); tingkat pangayoman kabinèt: IP56;

21. Kabeh tumpang tindih busbar konduktif sing giling, karo roughness luwih saka Ral.6, flatness luwih saka 25μm, resistance kontak kurang lan mundhut daya kurang.

22. Kabinet terpadu nggabungake sistem kulkas, sistem kabinet, sistem distribusi daya, pasokan listrik sing ora bisa diganggu, sistem pemantauan lingkungan dinamis, lan sistem kabel sing dibutuhake kanggo ruangan komputer. Wis disetel dening industri lan penyiaran, lan bisa direkayasa kanthi cepet ing situs kanggo nyukupi kabutuhan layanan pusat data kanthi cepet.


CPSY® Parameter Kabinet Terpadu Luar Ruangan (Spesifikasi)

jeneng produk Kabinet njaba ruangan / kabinet tunggal Kabinet njaba ruangan / kabinet gabungan
Spesifikasi produk (opsional) 1.W*D*H=650*650*1300mm 2.W*D*H=750*750*1650mm 3.W*D*H=900*900*2100mm                4.W*D*H=600*1200 * 2000 mm 1.W*D*H=650*650*1300mm  2.W*D*H=750*750*1650mm  3.W*D*H=900*900*2100mm               =      4.0*D*H * 2000 mm
papan sing kasedhiya Beda karo konfigurasi Beda karo konfigurasi
UPS 1-3KVA rak-dipasang UPS, dhuwur 2U UPS sing dipasang ing rak
1-3KVA/6KVA/10KVV/15KVA/2OKVA/25KVA opsional
Baterei / paket baterei Paket baterei 1.2U sing dipasang ing rak, dipilih miturut voltase baterei UPS 2. Paket baterei cadangan (100AH/150AH/200AH) opsional Paket baterei 1.2U sing dipasang ing rak, dipilih miturut voltase baterei UPS 2. Paket baterei cadangan (100AH/150AH/200AH) opsional
Wektu serep 15 menit, opsional 30 menit, 60 menit, lsp. 15 menit, opsional 30 menit, 60 menit, lsp.
Modul distribusi daya 3U instalasi rak-dipasang, ndhukung input dual, C-tingkat anti-crash 3U instalasi rak-dipasang, ndhukung input dual, C-tingkat anti-crash
AC (opsional) 1. Ora ana bolongan AC 2. bolongan AC AC, 3.5KW rak-dipasang presisi AC inverter 1. Ora ana bolongan AC 2. bolongan AC AC, 3.5KW rak-dipasang presisi AC inverter
PDU (opsional) Kanggo kabinet 600 * 1200 * 2000mm, 16A input, 20pcs * 10A + 4pcs * 16A output, instalasi vertikal Kanggo kabinet 600 * 1200 * 2000mm, 16A input, 20pcs * 10A + 4pcs * 16A output, instalasi vertikal
Monitoring (opsional) AC, UPS, distribusi daya, suhu lan kelembapan, detektor kumelun, kontrol akses, lsp. AC, UPS, distribusi daya, suhu lan kelembapan, detektor kumelun, kontrol akses, lsp.
njaba Digawe saka baja kadhemen matte putih, kelas anti banyu IP56 Digawe saka baja kadhemen matte putih, kelas anti banyu IP56
Proteksi geni (opsional) 1U rak-dipasang modul proteksi geni otomatis 1U rak-dipasang modul proteksi geni otomatis
4U rak-dipasang modul proteksi geni otomatis


Fitur lan Aplikasi Kabinet Terpadu Outdoor CPSY®

Fitur:

1. Bisa mbatalake wewenang mbukak kunci, mbatalake ngawasi lan ngrekam status kunci lawang, mbukak kunci lawang lan wektu nutup, lan informasi unlocker.

2. Kabinet nganggo cara welding, perakitan lan perakitan. Struktur kasebut dilas kanthi kuat lan nduweni kapasitas beban sing apik. Cocog kanggo instalasi ing macem-macem skenario ing puncak gunung lan atap. Iku bisa diukur lan bisa disambungake menyang platform pihak katelu.

3. Gunakake Processing CNC lengkap kanggo mbentuk alloy aluminium utawa kabinèt stainless steel kanggo èfèktif nyegah overheating lokal saka kabinet; kabeh kabinet disemprotake nganggo plastik utawa dicet kanggo nyegah karat, karat, bledug, srengenge, lan udan.

4. Desain terpadu, penyebaran cepet, plug-and-play, integrasi dhuwur, tapak cilik, wektu konstruksi sing cendhak, ngirit ruang, ekspansi lan migrasi sing gampang, biaya konstruksi sing murah, lan konsumsi daya sing sithik

5. Desain modular distribusi daya, daya, refrigerasi, lan liya-liyane, konfigurasi on-demand, linuwih dhuwur, bebas pangopènan, wiwitan lan mandheg siji-klik, perakitan cepet, pencocokan multi-skenario; adaptasi kanggo macem-macem kombinasi sistem daya, nggawe upgrade luwih gampang

6. Desain sing disegel kanthi lengkap, ramah lingkungan, insulasi panas lan hemat energi, kinerja unggul, insulasi lan anti-statis, bledug-bukti lan anti-karat, ningkatake safety lan ndawakake umur layanan peralatan rectifier.

7. Solusi boros panas kinerja dhuwur, kondhisi hawa industri sing dipasang ing lawang / sisih, peralatan ventilasi kelas industri, pendinginan udara lan desain lapisan insulasi, stabil lan dipercaya, umur dawa, suhu sing luwih murah, lan njaga suhu lan kelembapan konstan ing kabinèt

8. Anti-maling kunci lawang kabinèt ruangan, IP56 tingkat pangayoman dhuwur, bisa sampurna ngrampungake karo lingkungan ruangan atos lan macem-macem jinis cuaca.

7. Langkah-langkah perlindungan lengkap, ngawasi suhu udara, kelembapan, suhu banyu, tekanan banyu, aliran banyu, kebocoran banyu, volume udara, suhu komponen, lan liya-liyane ing kabinet, ora perlu mriksa situs kasebut.

9. Anti-maling kunci lawang pinter, njupuk kamera; ndhuwur diiringake mudhun kanggo nyegah udan, lan net bledug-bukti ing entri kabel ngalangi serangga lan bledug, gampang kanggo ngresiki lan ndandani, lan karat-tahan.

10. Pemantauan lingkungan dinamis sing stabil lan dipercaya, deteksi sinyal weker kabeh, laporan informasi weker wektu nyata; bisa nyadari lan ngunggah weker kayata listrik mati, listrik mati, kontrol akses, suhu, asor, kumelun, kecemplung banyu, voltase baterei, lan sapiturute (opsional).

11. Ngadopsi desain tingkat ndhuwur, struktur lemantun tunggal lan lemari gabungan padha, kanthi antarmuka instalasi sing dilindhungi undhang-undhang. AC bisa ditambah utawa dikurangi yen perlu. Produk gampang kanggo nggedhekake, tahan tekanan lan deformasi; komponèn penet-fitting adopts desain pasukan tetep imbang lan jampel pindho;

12. Intelligent siji-klik debugging, operasi efisien, dilengkapi modul rectification dhuwur-efficiency, desain kontrol suhu lan analisis lan manajemen efisiensi energi tingkat situs, nggawe operasi luwih efisien.

13. Nampa kustomisasi, gabungke macem-macem karakteristik proyek beda lan nggunakake lingkungan kanggo ngatur, luwih selaras karo kabutuhan ing situs, lan entuk kepuasan pelanggan ing wektu lan efisien.

14. Kabinet nduweni kapasitas gedhe, struktur multi-lawang, spasi instalasi internal fleksibel lan desain tampilan, instalasi gampang lan pangopènan, lan ngawasi cedhak-mburi lan respon ing kabinet luwih pas wektune, akurat lan efektif;

15. Nerangake standar karo Kategori 6 antarmuka, ndhukung macem-macem peripheral; antarmuka sumber daya darurat external wis dilindhungi undhang-undhang, lan piranti internal bisa powered by sistem sumber daya external sak outage daya.

16. Gunakake kabel tahan api, distribusi daya AC opsional utawa unit distribusi daya DC (perlengkapan lampu DC-48V); baterei lithium opsional/baterei asam timbal minangka sumber daya cadangan (opsional)

17. Kabel listrik terpadu lan sistem distribusi daya AC / DC, kanthi tata letak sing cukup, cara kabel fleksibel, operasi sing gampang lan pangopènan introduksi kabel, mbenakake lan grounding kayata troughs kabel lan rak manajemen kabel.

18. Cara entri kabel saka kabinet saka ngisor. Kabel daya, kabel sinyal lan kabel optik duwe bolongan entri kabel independen lan ora bakal ngganggu saben liyane.

19. Peralatan utama, peralatan kontrol suhu lan modul wiring ing kabinet dirancang ing kompartemen kapisah kanggo nggampangake pangopènan kelas mangsa.

20. High-efficiency solusi sumber daya ruangan, panyiapan situs prasaja, struktur sistem kompak, kabinet ndhukung Déwan cepet, ndhukung macem-macem input lan output energi, nggawe pilihan situs lan construction prasaja.

21. Weker cerdas, laporan basis wektu lan regional sing diklasifikasikake, bisa ngumpulake sawetara jinis informasi, lan nyukupi syarat teknis sakabèhé saka proyek mbusak situs; weker lokal disambungake menyang weker remot, ngawasi terpusat remot kanthi tliti dhuwur, lan weker remot ndhukung kaca, email, lan pesen teks.

22. Linkage cerdas, bukaan lawang disambungake karo cahya lan njupuk gambar; sensor suhu wis disambung kanggo miwiti lan mungkasi online kondisioner, sensor suhu + status kahanan online wis disambung kanggo ventilasi darurat, sensor suhu + sensor kumelun disambung kanggo geni extinguishing.

23. Intelligent sensing: kabinèt-tingkat akses kontrol kunci elektronik lan lawang sensor Magnetik, digabungake karo macem-macem sah cara mbukak lawang, bekas driji, pasuryan lan sandi, opsional swara lan weker visual lan kamera

24. Operasi lan pangopènan cerdas, kanggo kabeh pangguna situs, bisa nyadari ngawasi operasi situs remot lan koleksi data, uga generasi laporan operasi, ndhukung APP seluler, prediksi kesalahan wektu nyata lan posisi kanthi cepet, mbantu personel operasi lan pangopènan fokus ing dhasar. masalah ing proses pas wektune, karo sawetara wong ing tugas Lan operasi remot lan pangopènan, engineers sistem nyedhiyani pitulungan online ing sembarang wektu, lan sistem support operasi lan pangopènan luwih cerdas.


Standar Produk

Kinerja anti-rusak saka kunci kasebut cocog karo syarat Kelas B ing GA / T 73-1994.

Ketemu syarat IP55 ing GB 4208-2008

Ketemu syarat IP45 ing GB 4208-2008

Selaras karo standar industri YD / T1537-2015 test kabinet ruangan kanggo sistem komunikasi

Patuh karo standar YD 5083-2005/YD5096-2005 spesifikasi pengujian kinerja peralatan telekomunikasi tahan gempa

Patuh karo syarat uji tahan api GB5169.7 A

Patuh karo syarat area bolongan discharge hidrogen standar nasional GB7260.1

Memenuhi syarat Kelas B kanggo anti-vandalisme ing GA/T 73-1994 "Mechanical Anti-Theft Lock"


Aplikasi:

Digunakake kanthi akeh ing sistem pengumpulan tol tanpa henti ETC, jalur rel kecepatan tinggi, komunikasi jaringan, dalan gedhe, jaringan nasional, subway kutha, pemantauan lingkungan, stasiun pangkalan komunikasi nirkabel, kalebu sistem 3G generasi anyar, layanan terpadu komunikasi/jaringan , stasiun switching akses/transmisi, komunikasi/transmisi darurat, lsp., industri kimia, peleburan, pembuatan kertas, produksi hidrogen, minyak bumi, pertambangan, industri militer, riset ilmiah, radio lan televisi, stasiun pemantauan, tenaga listrik, energi, transportasi, keamanan, power amplifier, proyeksi, kontrol cahya lan industri liyane, toko bisnis (Telekomunikasi, keuangan, energi, radio lan televisi, eceran), perusahaan cilik, cabang perusahaan gedhe, pemerintah, pendidikan, perawatan medis, pusat data komputasi awan, pasokan listrik darurat industri lan komersial, owah-owahan puncak, cukur puncak lan ngisi lembah, ekspansi sistem, smoothing energi anyar Umume skenario aplikasi kayata output, nyedhiyakake daya DC daya dhuwur kanggo mbukak, lsp.


Sistem layanan:

1. Sampel produk pre-sale

--Specialized personel nindakake riset ing-ambane ing kabutuhan customer, kanthi ngerti kabutuhan customer, lan desain lan gawé gambar kanggo free.

--Nyedhiyani brosur produk, conto, laporan tes, kutipan, kontak transportasi lan layanan liyane

2. On-sale jasa konstruksi

--Atur jadwal produksi miturut wektu pangiriman sing dibutuhake dening pelanggan

--Strictly nindakake kontrol kualitas sak proses produksi

--Dhukungan logistik sing kuat

3. layanan nelusuri sawise-sales

--Nelusuri lan nangani panemu kualitas produk; nindakake kunjungan bali menyang pangguna kanggo mbantu ngatasi masalah

--Nyedhiyani layanan tes kanggo produk konstruksi, lan nyedhiyakake pangiriman ekspres gratis menyang situs konstruksi kanggo bahan lan suku cadang sing ilang.


Instruksi instalasi

1. Miturut kabutuhan perencanaan jaringan, kabinet terpadu bisa dipasang ing lemah, gendheng, pinggir dalan, lereng bukit lan wilayah liyane. Bisa dipasang cedhak karo lemah utawa nduwur sirah. Nalika nginstal ing wilayah sing rawan banjir, syarat pencegahan banjir kudu dianggep.

Amarga struktur sing prasaja, ndhukung rong cara perakitan: perakitan lengkap (hoisting ing situs kiriman lengkap) lan perakitan (rakit ing situs pangiriman bagean):

Prefabricated: Yen perlu, lemari terpadu prefabrikasi digabungake lan dipasang ing pabrik produksi lan gudang. Bisa nyukupi kabutuhan transportasi darat, transportasi laut utawa transportasi udhara, lan bisa nyukupi syarat nabrak, getaran lan angkat nalika transportasi.

Jinis dirakit: Yen perlu, komponen saka kabinet terpadu bisa diangkut menyang situs kanggo perakitan standar.

2. Daya sing luwih gedhe saka kabinèt terpadu mbutuhake kabel sing luwih kenthel, lan area salib-bagean kabel kudu dipikirake kanthi lengkap nalika ngrancang trench.

3. Kabinet ruangan nggunakake cara entri kabel mudhun. Kanggo nyegah obyek manca mlebu, ora ana bolongan entri kabel ing sisih lemari ruangan, lan kabel kasebut kudu dilebokake liwat trench. Mulane, trenches kudu prasetel ing situs.

4. Kabinet kabeh-ing-siji nggunakake entri kabel ngisor, lan trench kudu desain bledug-bukti lan rodent-bukti perlu kanggo nyegah prakara manca saka ngetik. Desain anti banyu lan kelembapan sing dibutuhake dibutuhake ing trench kanggo nyegah penuaan kabel lan sirkuit cendhak, sing bakal mengaruhi operasi normal kabinet ruangan.

5. Aja mbukak lawang kabinèt nalika asor udhara 95%. Aja mbukak lawang kabinet, nindakake operasi pangopènan utawa mrikso ing kahanan cuaca udan utawa lembab

6. Mung profesional sing bisa nindakake operasi instalasi. Sajrone proses instalasi, tindakake kanthi ketat instruksi manual pangguna.

7. Sadurunge instalasi, kabeh ngalih saka tataran ngarep internal lan njaba kudu pedhot, ngenteni 15 menit, lan konfirmasi sing padha kabeh ing negara daya-free.

8. A tandha bebaya kudu ngiwa ing posisi pedhot kanggo nyegah saka powered ing maneh sak proses instalasi. Grounding lan sambungan short-circuit dibutuhake.

9. Bagean urip kudu ditangani yen perlu lan diisolasi karo bahan insulasi supaya ora gawe piala marang personel.

10. Sawise ngethok kabeh daya input, ngenteni 35 menit sadurunge mbukak lawang kanggo pengawasan. Sadurunge mbukak lawang kabinet, priksa manawa ora ana daya ing njero.

11. Ing kahanan normal, gunakake prosedur mati normal kanggo mateni. Ing kahanan darurat, shutdown darurat kudu digunakake kanggo njamin respon cepet lan nglindhungi safety lan peralatan manungsa.

12. Nalika milih situs, area kanthi ventilasi sing apik biasane dipilih lan dipasang ing area sing mbukak utawa ing lantai. Umume ora cocok kanggo nginstal ing koridor omah utawa kamar omah, yen ora, bakal mengaruhi ventilasi lan efek boros panas, lan gangguan bakal ngganggu warga nalika peralatan mlaku. .

13. Komponen, komponen, bagean, peralatan ancillary lan antarmuka instalasi saka kabinèt terpadu ruangan kabeh standar lan universal, lan utamané digawe saka bahan logam; nalika nggunakake instalasi lantai-ngadeg, basis baja saluran dipercaya utawa semen kudu kasedhiya Dermaga kudu katahan adoh saka wilayah kurang-lying lan wilayah bledug dhuwur, lan duwe larik grounding qualified.

14. Sampeyan kudu ora ana ngawut-awut kapapar ing njaba kabinèt supaya nyolong liwat disassembly external; kabinèt dilengkapi struktur basa lan sunshade a, kang bisa luwih supaya karat disebabake bocor udan, nalika lawang kabinèt kudu nggunakake sawetara mode kunci Klik.


CPSY® Rincian Kabinet Terpadu Luar Ruangan

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® kaluwihan Kabinet Terpadu Luar Ruangan kaya ing ngisor iki:

●High safety, nggunakake pangayoman EMC / RFI, tingkat resistance lindhu 8/9, desain anti-nyolong saka kunci lawang kabinèt struktural, ora bisa disassembled, lan koefisien anti-vandalisme dhuwur.

●Fireproof desain safety isolasi, digawe saka piring baja gadolinium kadhemen utawa piring dilapisi ramah lingkungan, karo sifat mechanical apik, kapasitas mbukak-prewangan gedhe, struktur kompak lan cukup, lan interchangeability apik.

●Kothak kasebut nduweni karakteristik perlindungan srengenge, proteksi udan, tahan korosi, tahan geni sing apik, insulasi, lan daya tahan. Iku kanthi adaptable kanggo lingkungan njaba lan wis umur layanan saka 15 taun, kang luwih saka 20% luwih saka cooling online.

● Adopts standar 19-inch utawa 21/23/24-inch desain rak, utawa dirancang minangka krenjang baterei, etc., kang bisa ditambahi ing dikarepake lan wis versatility kuwat. Non-standar sheet metal struktur tetep uga bisa digawe miturut kahanan nyata saka customer (opsional).

●Tingkat pangayoman dhuwur, tingkat pangayoman IP56, kurang gangguan kontrol suhu pancet, prabédan suhu sel antarane lemantun ≤3 ℃, struktur sheet metal lan cara welding luwih nambah anti banyu, dustproof, karat lan resistance UV.

● Gampang dipasang lan bisa dipasang kanthi fleksibel ing atap utawa pinggir dalan miturut syarat situs. Nduwe toleransi sing kuat kanggo iklim lan cuaca, lan bisa adaptasi karo macem-macem udan lan salju suhu rendah, kadhemen lan panas sing dhuwur, badai pasir, lan wilayah berangin.

●Gunakake bahan insulasi tahan geni lan tahan api (kabel, strip karet, katun insulasi), lan gabungke sistem kontrol suhu (nggunakake penggemar, penukar panas utawa AC kanggo boros panas campuran) kanggo entuk efek suhu sing tetep ing kabinet. .

●Intelligent fire linkage design, PACK level proteksi geni, near-end detection, respon otomatis kanggo geni extinguishing, cepet, akurat, pas wektune lan efektif, kang bisa nyilikake losses;

● Ngirit wektu, tenaga lan papan. Dibandhingake karo lemari tradisional, lemari terpadu ruangan manggoni area cilik - suda luwih saka 90%, shortened periode construction - shortened kanggo 1/10 saka wektu sadurungé, lan suda jumlah Unit antarane saben modul fungsi. Titik gagal path, nambah kompatibilitas ing antarane sistem.

●Pemantauan visual, integrasi dhuwur, manajemen terpusat remot, output voltase kaping pirang-pirang, serep n + 1, lan wis lulus sertifikasi keamanan informasi produk IT mung ngawasi lingkungan industri.

●Kontrol data wektu nyata sing ora diawasi, tampilan multi-saluran ing layar gedhe lokal, APP seluler, lan browser WEP, lan dhukungan kanggo jaringan terpusat ing pirang-pirang wilayah lan lemari.

● Panganggone struktur gandheng lan proses bubuk uyuh elektrostatik ruangan njamin kekuatan mechanical, rigidity lan linuwih karat-bukti kabinet.

●Double-tutul desain trafo sumber tambahan, sisih utami bisa disambungake menyang 480Vac utawa 400Vac sumber daya, lan kompatibel karo 2 voltase kothak mainstream.

Integrasi bisa nyuda sewa tanah lan piranti lunak sistem manajemen kanthi signifikan

●Instalasi engineering iku arang banget prasaja, kabeh subsistem wis diinstal ing kabinèt, pabrik wis kebak debugged, produk wis rangkep lan diangkut minangka kabèh, lan instalasi ing situs rampung ing 2 jam.

Klasifikasi lemari terpadu ruangan

--Miturut klasifikasi fungsional, lemari terpadu ruangan dipérang dadi lemari peralatan (kabin peralatan) lan lemari baterei (kabin baterei).

(1) Kabinet peralatan: Kabinet peralatan nggunakake AC utawa ventilasi kanggo boros panas (penukar panas uga bisa digunakake minangka peralatan boros panas), MTBF≥50000h-250000h, kabinet peralatan disebar ing sisih tengen kabinet, lan dipisahake saka kompartemen baterei kanthi partisi, kanggo nggampangake insulasi panas ing ruang peralatan.

(2) Kabinet baterei: digunakake kanggo nginstal baterei, ngarahake nyedhiyakake sumber energi sing dipercaya kanggo kabeh beban tetep ing lapangan industri lan komersial. Liwat antarmuka karo unit kontrol, macem-macem aplikasi bisa dikonfigurasi kanthi fleksibel, lan data operasi sistem baterei bisa diijolke karo peralatan liyane, kabinet baterei nggunakake AC utawa kulkas semikonduktor kanggo ngilangi panas. Panel njaba kabinet ditempelake nganggo katun insulasi termal kanggo entuk efek insulasi termal. Kabinet uga dilengkapi sunshade kanggo entuk perlindungan srengenge lan efek anti banyu. Kabinet dilengkapi piranti exhaust kanggo ngeculake gas mbebayani sing diasilake dening baterei.

---Miturut ukuran lan lokasi instalasi lan transportasi, bisa dipérang dadi rong jinis: jinis integral lan jinis dipasang.

Kamar komputer komunikasi terpadu ruangan sakabèhé dirakit ing pabrik lan luwih cocok kanggo akses broadband lan proyek kamar komputer modul remot.

Kamar komputer prefabricated bisa diinstal lan dibangun ing situs ing titik instalasi, supaya bisa Applied ing sembarang lokasi instalasi cocok lan project.

--Miturut klasifikasi fungsional, lemari terpadu ruangan dipérang dadi lemari layanan IT lan lemari ETC.

lemari layanan IT digunakake ing kamar komputer pusat data, utamané kanggo ngatur server lan ngalih;

Kabinet ETC nduweni karakteristik ing ngisor iki:

(1) Kabinet ETC kudu adaptasi karo macem-macem lingkungan iklim sing kompleks: sinar srengenge, tahan bledug, anti banyu, tahan kelembapan, tahan jamur, tahan semprotan uyah, tahan karat, lan kudu tahan angin lan lindhu.

(2) Desain struktural inovatif "modular dipasang" diadopsi, sing bisa diinstal kanthi cepet ing situs kasebut. Saben modul fungsional wis diinstal langkah dening langkah, lan troughs kabel, bolongan lan plug-in terminal dilindhungi undhang-undhang; peralatan gampang kanggo nginstal, lan nuntun kabel trep lan ayu.

(3) Integrasi sumber konversi daya, sumber daya UPS (N+1) lan peralatan baterei, peralatan AC, peralatan distribusi daya, peralatan transmisi jaringan, peralatan ngawasi lingkungan, pangayoman kilat, geni, kontrol akses cerdas, data ngawasi lingkungan dinamis koleksi / weker / Iki nggabungake macem-macem modul fungsional kayata unit kamera lan kontrol suhu cerdas dadi siji, lan nduweni ciri anti-nyolong, bledug-bukti, anti banyu, anti-karat, linuwih dhuwur, integrasi dhuwur, gampang pangopènan, daya dawa. kapasitas panyimpenan, ngawasi nyata-wektu, bebaya awal cerdas, etc.

(4) Utamane nyedhiyakake panyimpenan terpadu kanggo mesin kontrol jalur gantry, switch industri, PC sistem tol lan peralatan liyane lan nyedhiyakake sumber daya lan serep sing dipercaya kanggo peralatan gantry kanggo njamin operasi sing dipercaya saka peralatan produksi pinggir dalan.

(5) Kabinet ETC ngemot PC sistem tol, pengontrol jalur, pengontrol antena, RSU (Unit Sisih Jalan) lan peralatan bisnis liyane. Expressways ing provinsi beda duwe syarat tartamtu dhewe, lan siji-kabin, pindho kabin, lan mesin telung kabin dirancang. ngetik kanggo marem.

(6) Fungsi manajemen jaringan remot Sistem manajemen operasi lan pangopènan peralatan mburi mburi sing didhukung dening kabinèt cerdas terintegrasi Yitong Technology bisa nyukupi kabutuhan Partai A lan ngawasi status peralatan ing kabinèt cerdas terpadu (status kerja peralatan, inverter saka jarak jauh) lan status operasi sumber daya sing dibenerake, status lingkungan, status mbukak lan nutup lawang, lan sapiturute), nangani kelainan karya utawa kegagalan peralatan (inspeksi otomatis, weker aktif, 1000 cathetan log, posisi GPS, peralatan otomatis online, lan sapiturute), nyata- manajemen remot wektu (query informasi, konfigurasi parameter, sinkronisasi otomatis, kontrol switch remot, lsp).

--Miturut klasifikasi kuantitas, lemari terpadu ruangan dipérang dadi lemari terpadu ruangan ruangan tunggal, lemari terpadu ruangan ruangan dobel lan lemari terpadu ruangan ruangan telung kabin.

1. Single kabin njaba kabinèt terpadu

Bentuk konfigurasi kabinet tunggal: Kabinet dipérang dadi kompartemen fungsional sing beda-beda, sing kasusun saka kompartemen peralatan + kompartemen baterei. Biasane, kabin peralatan nggunakake jinis ijol-ijolan panas utawa cara pendinginan udara. Kompartemen baterei bisa milih ventilasi langsung utawa nggunakake refrigerasi semikonduktor utawa pendingin hawa miturut kahanan iklim ing papan panggunaan sing nyata.

2.Kabin pindho njaba kabinèt terpadu

Konfigurasi saka rong lemari gabungan: kabinèt dipérang dadi kompartemen fungsional sing béda-béda, siji kabinèt dumadi saka kompartemen peralatan + kompartemen baterei, lan kabinèt liyane minangka kabinet BBU. Kabin peralatan umume nggunakake ijol-ijolan panas utawa pendinginan udara (kondisi udara uga bisa digunakake gumantung saka panggunaan peralatan), lan BBU bisa nggunakake pendinginan udara utawa ijol-ijolan panas.

3.Kabin pindho njaba kabinèt terpadu

Kanggo model pambangunan stasiun pangkalan jaringan dual utawa situs kayata jaringan GSM lan jaringan 3G, amarga kapasitas situs sing gedhe, telung lemari umume digunakake. Biasane kasusun saka kabinet peralatan 1 + kabinet peralatan 2 + kabinet baterei. Kompartemen peralatan umume nggunakake ijol-ijolan panas utawa pendinginan hawa, lan ruangan baterei nggunakake kulkas semikonduktor lan pendinginan hawa.

Komposisi kabinèt terpadu ruangan

Iki kalebu awak kabinèt, peralatan utama OLT, sistem catu daya DC sing dipasang, unit distribusi daya, AC kabinet lan sistem pendinginan, sumber daya UPS, paket baterei cadangan, unit distribusi optik ODF, unit pemantauan lingkungan dinamis, sistem pencahayaan kabinet, lsp. .

Lemari terpadu ruangan OLT bisa digunakake ing parkir lemah omah, koridor, atap, sabuk ijo lan skenario liyane. Iku nganggo desain modular, ukuran cilik lan instalasi banget prasaja. 2-3 wong bisa kanthi gampang ngrampungake peralatan lan instalasi. Kabèh kabinèt bisa dirancang minangka kabin siji utawa kabin pindho, nggabungaken peralatan utama OLT, ditempelake sumber daya ngoper (rectifier Module), baterei serep, sistem cooling, distribusi optik ODF lan bagean liyane, kabinèt Highly Integrasi, wis kaluwihan saka pangayoman lingkungan ijo, suda biaya operasi, lan construction prasaja;

(1) peralatan utama OLT: Kompatibel karo instalasi saka 19-inch lan 21-inch standar OLT peralatan utama.

Sistem sumber daya DC sing dipasang: nganggo sistem sumber daya 48V60A, 90A DC, lan nyedhiyakake integrasi lan output ngawasi kabinet ing sistem sumber daya. Dilengkapi port ngawasi kanggo paket baterei;

(2) Unit distribusi daya: Unit distribusi daya nyedhiyakake saklar input interlock mesin minyak / utama, antarmuka anti banyu mesin minyak seluler, modul proteksi kilat tingkat B + C, saklar udara output DC, saklar udara output AC, soket pangopènan, lsp. ;

(3) Sistem pendinginan AC: AC kompresor AC lan penggemar tambahan digunakake kanggo boros panas. Umume, AC kanthi kapasitas pendinginan 500W / 1500W lan penggemar tambahan digunakake kanggo nggawe sistem pendinginan.

(4) Paket baterei: Nyedhiyakake papan instalasi kanggo 4 baterei ing ngisor 150Ah / 12V, sing bisa nyukupi umur baterei piranti OLT siji luwih saka 3 jam.

(5) Unit pemantauan lingkungan dinamis: Nyedhiyakake weker kanggo kontrol akses, banjir, kumelun, gangguan daya listrik, lan ora normal suhu, lan nggunakake antarmuka RS485 kanggo nyambung menyang piranti utama OLT kanggo ngunggah sinyal pemantauan menyang sistem lingkungan dinamis.

(6) Unit distribusi optik ODF: terintegrasi 12-inti, 24-inti, 36-inti, 48-inti, 72-inti, 144-inti, 288-inti, 576-inti FC-FC pigura kiriman, digunakake kanggo mandap saka kabel optik njaba lan peralatan-sisi pigtails sukses.

(7) Sumber daya UPS: Umumé, sumber daya UPS 2KW utawa 3KW digunakake.

(8) Lampu kabinet: Saben kabin independen diwenehake karo set lampu LED 48V / 220V. Lampu LED bisa diuripake nalika lawang kabinet dibukak.

(1) peralatan utama OLT

Interioré kabinet ngemot sumber daya switching sing dipasang, sumber daya inverter, 100AH ​​48V (baterei lithium wesi, baterei gel karbon timbal, baterei bebas pangopènan asam timbal, baterei gel opsional), proteksi kilat catu daya, unit distribusi daya, dinamis ngawasi lingkungan, unit kamera , air conditioners, penggemar, lampu lan sensor. Unit ing kabinèt nganggo instalasi standar 19-inch lan gampang kanggo kabel. Saben unit bisa diganti kanthi mandiri. Kabinet cocok kanggo digunakake ing lingkungan ruangan lan tahan udan, tahan debu, ventilasi lan panas, tahan UV (anti-tuwa), anti-maling, lan anti-karat; kabinèt wis tondho ketok kanggo nunjukaké tujuan saka kabinèt, etc.; ukuran kabinèt gumantung ing nomer lan ukuran saka peralatan ndhukung. Desain lan cadangan papan sing cukup kanggo nggampangake instalasi lan pangopènan peralatan. Kisaran suhu operasi yaiku -40 ℃ ~ + 85 ℃, asor operasi yaiku ≤95% RH; sawetara voltase operasi sasis yaiku AC165 ~ AC264V; tingkat pangayoman tundhuk karo IP65.

(2) Unit distribusi daya

Kabinet dilengkapi unit distribusi daya 3U. Unit distribusi daya kasusun saka 1 saluran 32A/2P input utama, 1 saluran 32A/2P generator oli input (kanthi interlocking), 1 saluran B-level/2P proteksi petir, 2 saluran 32A/1P lan 4-channel cerdas circuit breaker AC output, 2-saluran 16A / 1P DC output lan piring tembaga mbentuk unit distribusi daya kanggo pusat sumber daya kanggo peralatan.

(3) Sistem pendingin udara

Iku adopts energi-nyimpen DC waterless AC frekuensi variabel lan controller cerdas kanggo kanthi otomatis ndeteksi lan operate miturut owah-owahan ing suhu sekitar, lan ngrekam wektu mlaku, konsumsi daya, acara lan data sajarah kabeh sistem. Data kasebut bisa nyimpen 100 informasi acara, 1280 cathetan data historis, 256 dina informasi log bisa ditakoni.

Fitur AC inverter tanpa banyu DC hemat energi:

(Ⅰ) Banyu kondensasi sing diasilake dening pendingin hawa nggunakake desain unik kanggo nuntun banyu menyang kondensor, lan nggunakake panas kondensor kanggo ngonsumsi banyu. Bisa entuk efek "produksi dhewe lan konsumsi dhewe" tanpa ngeculake. Ing wektu sing padha, banyu kondensasi suhu rendah kanthi efektif nyuda beban AC lan nyuda arus operasi kompresor kanggo entuk tujuan ngirit energi;

(Ⅱ) Konsep iki novel lan desain teknis sakabèhé maju. Saka mesin nganti hardware, saka kontrol menyang platform maya, iku adoh ngluwihi ora pati cetho. Desain sistem pendinginan sing cukup, pilihan komponen listrik, lan desain sistem pompa banyu sing cocog lan terintegrasi. Desain kayata cara instalasi prasaja bisa kelangan peralatan tanpa draining banyu kondensasi. Iku cocok kanggo sembarang panggonan lan solves kabeh kangelan got. Kaya sing bisa dideleng saka struktur ing gambar sing ditempelake, desaine apik banget lan komponen sing terkoordinasi kanthi apik, lan kompatibel karo telekomunikasi lan daya. Kelas anti banyu saka lemari industri tekan IP65 utawa ndhuwur;

(III) Nerangake karo output weker kontak garing lan antarmuka komunikasi RS485;

(IV) Sistem kasebut dirancang kanthi proteksi suhu dhuwur / kurang, dadi luwih aman kanggo digunakake.

(4) Paket baterei

(Ⅰ) Paket baterei timbal-asam--kabinèt terpadu ing njaba ruangan

Sistem kabinet ruangan 1KVA: Nyedhiyakake papan instalasi kanggo 4 baterei ing ngisor 150Ah / 12V, sing bisa nyukupi umur baterei piranti OLT siji luwih saka 3 jam.

(II) Paket baterei lithium wesi fosfat--wadhah njaba

Kapasitas: 46.08kWh ~ 69.12kWh, 107.5kWh ~ 215kWh, 1290kWh, maksimum 1720kWh

Daya: 30kW, 60kW, 100kW, 180kW, 360kW, 600kW, maksimum 800kW

Ngisi daya lan discharge saiki: 1C tingkat daya lan discharge, sawetara lemantun baterei bisa flexibly disambungake ing podo karo.

(5) Unit pemantauan lingkungan dinamis

Konfigurasi sistem pemantauan lingkungan dinamis: host pemantauan lingkungan dinamis, layar tutul, suhu lan kelembapan, kebocoran AC, pemantauan UPS, voltase lan meter listrik

Bisa nyedhiyani 1 10M / 100M port Ethernet; komunikasi GPRS + GPS; 1 pangukuran suhu lan asor; 4 pangukuran analog umum (AI); 2 deteksi tegangan AC; 1 paket baterei pangukuran voltase total; 8 digital Digital input (DI); 8 output digital (DO); 4 port serial (kalebu 8 port serial RS485 lan 2 port serial RS232) lan fungsi liyane.

(Ⅰ) Fungsi deteksi status kabinet: Deteksi suhu lan kelembapan: Dilengkapi sensor suhu lan kelembapan, ngumpulake suhu tampilan lan kelembapan lokal ing wektu nyata, lan ngunggah kahanan suhu lan kelembapan ing kabinet; yen suhu ing kabinèt dhuwur banget, weker suhu dhuwur diunggahaké. Deteksi status lawang kabinèt: Deteksi wektu nyata saka status lawang kabinèt, bukaan ilegal lawang kabinèt lan weker; sawise lawang kabinèt dibukak, weker lawang mbukak kacarita. Deteksi status kumelun: Ndeteksi apa ana kumelun ing kabinet ing wektu nyata. Nalika ana kumelun ing kabinèt, weker kumelun bakal diunggahaké. Deteksi status banjir: Deteksi wektu nyata manawa ana banyu ing lemari. Nalika ana banyu ing kabinèt, weker banjir diunggahaké.

(II) Fungsi deteksi peralatan ing kothak: Deteksi status pelindung kilat: Deteksi wektu nyata saka status pelindung kilat. 220V deteksi lan ngawasi saiki kuwat: Ngawasi wektu nyata lan ngunggah status voltase. Nalika daya listrik dipateni, weker pemutus daya listrik diunggahake. Deteksi lan ngawasi paket baterei: Ngawasi wektu nyata lan ngunggah status voltase. Yen voltase baterei sithik banget, weker sithik voltase baterei diunggahake. Deteksi status peralatan: Waca data peralatan 4 saluran liwat RS485 utawa RS232 lan upload data menyang pusat data.

(III) Fungsi remot kontrol: Kontrol suhu: bisa ngontrol wiwitan lan mandheg saka AC tanpa banyu. Kontrol kipas: Penggemar bisa diwiwiti lan mandheg saka adoh. Kontrol cahya: Ngalih lampu bisa dikontrol kanthi jarak jauh. Kontrol pemutus sirkuit: Mateni daya remot lan miwiti maneh bisa. Kontrol Reset: Reset sistem bisa dikontrol saka jarak jauh.

(6) Unit distribusi optik ODF

Integrated 12-inti, 24-inti, 36-inti, 48-inti, 72-inti, 144-inti, 288-inti, 576-inti FC-FC dispatching rak, digunakake kanggo terminating kabel optik njaba lan terminating peralatan-sisi pigtails .

(7) Sumber daya inverter sing ora bisa diganggu

Kabinet dilengkapi sumber daya inverter sing ora bisa diganggu 2KVA / 3KVA / 6KVA kanggo nguwasani peralatan kasebut. Fitur UPS power supply:

(Ⅰ) Output gelombang sinus murni, wektu konversi nol, kanthi efektif njamin keandalan operasi tanpa gangguan.

(II) Kontrol mikroprosesor CPU, diagnosis dhiri sistem daya inverter lan proteksi diri, ndawakake umur layanan UPS.

(III) Manajemen cerdas, panyimpenan data otomatis bisa diwujudake nalika daya listrik gagal.

(IV) Manajemen online baterei nambah umur baterei lan nglindhungi investasi pangguna.

(Ⅴ) DC wiwitan, ora ana daya listrik dibutuhake lan baterei bisa digunakake kanggo miwiti UPS lan mbukak mesin

(VI) Filter EMI / RFI kabeh cuaca nyegah kesalahan data sing disebabake gangguan.

(Ⅶ) Bisa digunakake karo generator kanggo èfèktif ngresiki daya ala kui dening generator.

(VIII) Nggunakake teknologi modulasi lebar pulsa SPWM lan modul daya IGBT, nduweni anti-gangguan sing kuat lan bentuk gelombang output murni.

(Ⅸ) Kacepetan ngisi daya cepet, lan mesin jangka panjang bisa nyedhiyakake arus pangisian daya awal udakara 5-10A. (10) Sumber daya ijo lan ramah lingkungan, faktor daya input nganti 95% utawa luwih, ngindhari polusi menyang jaringan listrik.

(8) Lampu kabinet

Saben kabin independen diwenehake karo set lampu LED 48V / 220V, sing bisa diuripake nalika lawang kabinet dibukak.

Sistem keamanan geni: detektor kumelun, kontrol akses, video, inframerah, lampu, firewall, switch


Hot Tags: Kabinet Terpadu Luar Ruangan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept