42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet
  • 42U Rak Server Kabinet42U Rak Server Kabinet

42U Rak Server Kabinet

Dirancang kanggo aplikasi server lan jaringan kanthi kapadhetan dhuwur lan aman ing lingkungan IT, Kabinet server rak CPSY®42U nduweni fitur pendinginan terpadu, distribusi daya lan manajemen kabel, dadi omah sing cocog kanggo peralatan kritis misi. CPSY® 42U rak kabinèt server kapal kebak nglumpuk kanggo penyebaran prajurit cepet lan muter menyang Panggonan ing casters heavy-tugas, lan alat-kurang slot soyo tambah ngidini kanggo instalasi cepet saka PDUs lan Managers kabel vertikal. Kabinet server rak CPSY® 42U digawe saka baja tugas abot kanthi finish dilapisi bubuk ireng sing tahan lama lan nduweni kapasitas beban tetep maksimal 3000 lbs (1363 kg) lan kapasitas beban rolling maksimal 2250 lbs (1022 kg). Ngunci versi pamisah Kanthi lawang ngarep lan mburi, ngunci panel sisih, lan sawetara titik entri kabel ing ndhuwur lan ngisor, kabinèt server iki nglindhungi lan nglindhungi, supaya peralatan sepi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kabinet Server Rak CPSY® 42U

Kabinet Server Rak CPSY® 42U minangka 100% portabel lan paling apik ing kelase, cocog kanggo omah, ngatur lan nglindhungi peralatan rak 19-inch standar ing komputasi pinggiran utawa pusat data mikro lan aplikasi IT kritis misi liyane. Kabinet server rak CPSY®42U minangka siji-sijine kabinèt server sing kabukten nyedhiyakake pengurangan swara 28,5 dB (A), luwih saka 5 kaping luwih tenang tinimbang lemari rak server standar, lan 11,5 KW boros panas, ndhukung pendinginan, manajemen kabel, distribusi daya lan kemampuan ngawasi supaya server kritis lan peralatan jaringan bisa mlaku tanpa gangguan.


CPSY® IT Network Rack Cabinet Parameter (Spesifikasi)

Model NO. IDM1000-IT IDM1000-EC
jeneng Kabinet Rak Jaringan IT Disegel kanthi lengkap
Kabinet lengkap
Lawang ngarep pintu kaca full*1 pintu kaca full*1
Lawang sisih ora ana lawang sisih * 2
Inlet kabel ndhukung entri kabel online lan papan manajemen kabel vertikal ndhukung entri kabel online lan papan manajemen kabel vertikal
laminate laminasi * 1 laminasi * 2
ril panuntun L-shaped guide rel * 1 L-shaped guide rel * 1
Sistem ventilasi darurat sistem ventilasi darurat * 1 sistem ventilasi darurat * 1
lorong panas / adhem Kalebu lorong panas lan kadhemen kanthi lengkap Kalebu lorong panas lan kadhemen kanthi lengkap
PDU PDU*1 PDU*1
Modul Sensor Pintu Kab Modul sensor lawang * 2 Modul sensor lawang * 2
trunking ndhuwur trunking ndhuwur 600mm sudhut trunking ndhuwur 600mm sudhut
komponen paralel komponen paralel * 1 komponen paralel * 1
ngawut-awut lan perkakas Isine 50 set sekrup lan kacang, kaki caster Isine 50 set sekrup lan kacang, kaki kastor,
Sistem pemantauan lingkungan dinamis ora ana Sistem pemantauan lingkungan dinamis * 1 (1 * 10-inci host ring dinamis terpadu, 2 * sensor suhu lan kelembapan, 1 * sensor asap, 1 set sensor bocor banyu, lsp.)
bantalan beban 1500KG 1500kg
ukuran 600 * 1200 * 2000 mm 600 * 1200 * 2000 mm


CPSY® 42U Rack Server Cabinett Fitur lan Aplikasi

Sertifikasi

Sertifikasi CE miturut EN 62208

Selaras karo IEC297; IEC297-1; IEC297-2; IEC297-3; EN61439-1; EN60529; EN12150-1; RoHS II 2001/65 / EU

Selaras karo standar UNI EN ISO 9001:2008

Selaras karo standar EN 60529;


Fitur:

Kabinet server rak CPSY42U dirancang kanggo aplikasi server lan jaringan kanthi kapadhetan dhuwur lan aman ing lingkungan IT lan minangka solusi sing paling apik (biaya-efektif) kanggo nginstal cross-connect, telekomunikasi lan peralatan server. Sistem kontrol suhu bisa ditambahake: kanthi 4 penggemar, 2 entri kabel sikat, 1 PDU, 1 braket pemasangan, 4 rol lan sikil, 2 kait, set sekrup lan kacang (50 potongan)

Sorotan produk

1. 42U rak dibangun saka wêdakakêna-ditutupi baja kanggo tahan lingkungan atos

2. Nampung peralatan rak 19-inch, njaga peralatan kritis aman

3. Kapasitas beban maksimal: beban tetep 3000 lbs (1361 kg), beban gulung 2250 lbs (1021 kg)

4. Keamanan piranti lan media fisik sing dibutuhake kanggo nyukupi kepatuhan PCI DSS (Standar Keamanan Data Industri Kartu Pembayaran)

5. Rel pemasangan ambane piranti sing bisa diatur, indeks ambane sing gampang dideleng kanggo repositioning cepet

6. Kanthi aman ngunci lawang ngarep lan mburi lan panel sisih dipindhah supaya peralatan aman lan nyegah karusakan, tampering utawa nyolong.

7. Lawang lan panel sisih dirancang kanggo release cepet, menehi akses gampang kanggo piranti disambungake lan kabel.

8. Trep bandar akses ndhuwur lan mbukak ngisor ngidini kanggo nuntun kabel gampang liwat kabinet.

9. Entri kabel jinis sikat kalebu ing sisih ndhuwur lan ngisor kanggo nglindhungi piranti saka bledug lan obyek liyane.

10. Ventilated lawang bolong nambah aliran udara kanggo nyedhiyani cooling pasif, lan ventilasi pasif diwenehake dening lawang ngarep lan perforations sisih kanggo njaga unit ing kondisi optimal.

11. Pintu ngarep sing mlengkung, nyedhiyakake area lumahing sing luwih gedhe lan ngidini tingkat penetrasi sing luwih dhuwur.

12. Split lawang mburi, ngurangi reresik dibutuhake kanggo mbukak kanthi lengkap.

13. Panel sisih 2 sing bisa dikunci lan bisa dicopot yaiku "ukuran setengah" dadi luwih cilik lan luwih entheng, saéngga nambah gampang instalasi.

14. Casters lan leveling kaki ngidini kabinèt gampang dipindhah lan dipanggonke ing jubin ora rata

15. Ships kanthi nglumpuk, siap kanggo masang lan nginstal piranti

16. Organizer kabel vertikal karo kontrol radius bend kanggo ngarep / Déwan mburi

17. Server modular kanthi fungsi lan kabinet jaringan kanthi bolongan entri kabel sing apik ing panel ndhuwur.

18. Ing ngarep lan mburi nyetel ril soyo tambah luwes luwes ing 1/2 tambahan karo indeks ambane gampang kanggo ndeleng.

19. Kurung full-dhuwur dipasang ing pigura ing sudhut mburi, ndhukung loro PDU vertikal lan Manajemen kabel.

20. Alat-kurang slot soyo tambah kanggo PDUs lan Managers kabel vertikal

21. Manajer kabel vertikal dipasang ing ril sing dipasang, nggawe saluran kanggo kabel ing jejere ril.

22. CPSY lemari layanan rak saiki dilengkapi karo EMS pinter kanggo ngawasi safety lingkungan daya

23. Macem-macem sensor bisa diatur kalebu: daya, kamera, cooling, keamanan, geni, gerakan lan weker lawang.

24. Dirancang kanggo sambungan terus saka macem-macem lemantun kanggo mbentuk baris siji N + 1.

25. Kekuwatan rak adhedhasar 2 pigura las tugas abot kanthi kapasitas beban nganti 1600 lbs.

26. Sistem kontrol udara njamin: kinerja optimal saka peralatan IT ing sawetara suhu aman; nyuda biaya daya; urip layanan lengkap saka ventilasi aktif; suda gangguan.

27. Dhuwur sing kasedhiya: 18U, 24U, 22U, 27U, 32U, 37U, 42U, 48U

28. 5 babar pisan winates taun


Aplikasi:

Kantor, ruang latihan, pusat data mikro utawa aplikasi komputasi pinggiran, ruang server, lemari IT lan lingkungan peralatan IT liyane sing dipasang ing rak.



CPSY® 42U Rack Server Cabinett Details

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 42U Rack Server Cabinet kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Apa tuku CPSY42U lemari server rak?

Bisa ngilangke perlu kanggo kamar server darmabakti.

100% portabel, reposition ing ngendi lan nalika sampeyan butuh.

42U rak pager sing accommodates kabeh 19-inch peralatan rak-mount standar, saéngga kanggo lemari padhet.

Ril pemasangan tanpa alat nyedhiyakake instalasi cepet nganti papat PDU sing kompatibel lan manajer kabel vertikal.

Bukaan lawang bolong nyedhiyakake kemampuan ventilasi ngarep lan mburi sing luar biasa, kanthi luwih saka 65% rapat ruang terbuka utawa ngluwihi syarat pabrikan server.

Tab ngidini lemari dipasang kanthi aman ing baris, standar 24" amba lan 42" jero kanggo panggunaan ruang lantai sing optimal

Kapal dirakit kanthi lengkap kanggo penyebaran kanthi cepet ing lingkungan jaringan server / jaringan IT sing aman lan dhuwur

Ambane interior maksimal sing bisa digunakake yaiku 37 inci / 94 cm (rel ngarep nganti rel mburi).

Boros panas yaiku 11,5 kilowatt, sing padha karo panas sing diasilake dening 7 radiator listrik siji-baris.

Kapasitas bobot yaiku 3000 lbs stasioner lan 2250 lbs kapasitas beban rolling kanthi kastor sing bisa dicopot.

Kanthi 28,5 dB (A) nyuda gangguan, kaping lima luwih tenang tinimbang lemari sing ana.

Ril pemasangan peralatan klompok ngarep lan mburi nyetel ing 1/4 "tambahan kanggo imbuhan cepet lan gampang.

Filter bledug opsional, sistem ventilasi, kothak mlebu kabel, lsp.

Lumahing dilapisi bubuk tekstur kanthi efektif nolak masalah lingkungan, kayata penyebaran ing gudang.

Lawang ngarep lan mburi bisa dikunci, bisa dibatalake lan bisa dicopot, lan desain pamisah nyuda syarat reresik kanggo lawang layanan, saéngga lemari bisa diselehake luwih cedhak karo tembok.

Ngunci loro panel sisih sing bisa dicopot "setengah ukuran" nggawe luwih cilik lan luwih entheng, nambah gampang instalasi lan layanan.

Kaki leveling ngluwihi kanggo ngidini kabinet diselehake ing lantai sing ora rata, lan leveler bisa dicopot.

Desain kompak ngidini pager kanggo muter liwat lawang komersial dhuwur standar.

Sistem grounding sing trep, lawang ngarep lan mburi kalebu kabel lemah sing diluncurake kanthi cepet.

Sisih ngisor mbukak kanggo akses kabel sing gampang, lan panel ndhuwur duwe bolongan akses kabel sing wiyar.

Stabilisasi krenjang kalebu kanggo transportasi lan bisa diinstal maneh ing ngisor pigura kabinèt, salah siji nang rak utawa njaba.

Kastor sing wis dirakit lan sikil leveling / roller pas liwat lawang 7 '

Kompatibel karo aksesoris optimasi aliran udara uga aksesoris manajemen kabel.

garansi 5 taun


Hot Tags: Kabinet Server Rak 42U, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept