Lemari panyimpenan baterei
  • Lemari panyimpenan batereiLemari panyimpenan baterei
  • Lemari panyimpenan batereiLemari panyimpenan baterei
  • Lemari panyimpenan batereiLemari panyimpenan baterei
  • Lemari panyimpenan batereiLemari panyimpenan baterei
  • Lemari panyimpenan batereiLemari panyimpenan baterei
  • Lemari panyimpenan batereiLemari panyimpenan baterei
  • Lemari panyimpenan batereiLemari panyimpenan baterei

Lemari panyimpenan baterei

Nalika cadangan baterei tambahan dibutuhake, kasedhiya macem-macem lemari panyimpenan baterei. Kabinet panyimpenan baterei CPSY® bisa disesuaikan kanggo nyukupi syarat seismik Zone 4 lan bisa disesuaikan dadi anti banyu. Kabinet panyimpenan baterei nduweni rating proteksi IP54 lan bisa digunakake kanthi aman ing lingkungan sing atos. Bisa dilengkapi kunci lawang opsional lan bisa nampung macem-macem kombinasi baterei. Produk kasebut digawe saka aluminium lan dilapisi karo lapisan tahan geni sing bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lemari Panyimpenan baterei CPSY®

Kabinet panyimpenan baterei CPSY® nyedhiyakake macem-macem lemari baterei kanggo UPS, energi surya lan aplikasi telekomunikasi. Dheweke nggunakake profil diskon 50% lan profil diskon 100%. Kapasitas beban maksimal tekan 1500KG, sing bisa nyukupi kabutuhan panyimpenan baterei saka materi apa wae. Kabinet bisa disesuaikan karo penggemar, sing opsional. Air conditioner, njaga suhu internal lan nyegah baterei saka geni amarga suhu. Kabinet panyimpenan baterei iki bisa dikonfigurasi kanggo cocog karo lemari OEM lan menehi pilihan sing kompetitif kanggo nganyarke sistem utawa proyek anyar.


Parameter Kabinet Panyimpenan Baterai CPSY® (Spesifikasi)

Model No. Ukuran (L * W * H) mm Bobot (KGS) Kapasitas baterei Jumlah baterei Wangun & Bahan
C-1 435*210*270 4 17AH/24AH/38AH/65AH/100AH 5/3/2/1 keping Kotak siji lapisan
C-2 450*470*320 6 17AH/24AH/38AH/65AH/100AH 10/6/4/2 pcs Kotak siji lapisan
C-3 585*470*320 9 17AH/24AH/38AH/65AH/100AH 14/8/6/3 pcs Kotak siji lapisan
C-4 450*470*615 16 17AH/24AH/38AH/65AH/100AH 20/12/8/4 pcs Kotak siji lapisan
C-6 585*470*615 19 17AH/24AH/38AH/65AH/100AH 28/16/12/6 pcs Kotak siji lapisan
C-8 780*470*615 21 17AH/24AH/38AH/65AH/100AH 36/20/16/8 kab kothak rong lapisan
C-10 950*470*615 26 17AH/24AH/38AH/65AH/100AH 44/28/20/10 kab kothak rong lapisan
C-12 780*470*900 30 24AH/38AH/65AH/100AH 30/24/12 kab kothak rong lapisan
C-16 780*470*1190 40 24AH/38AH/65AH/100AH 40/32/16 kab kothak papat lapisan
C-20 950*470*1190 46 24AH/38AH/65AH/100AH 56/40/20 kab kothak papat lapisan
C-24 950*470*1528 60 65AH / 100AH 24 bêsik kothak papat lapisan
C-32 780*880*1190 75 65AH / 100AH 32 bêsik kothak papat lapisan
C-40 950*880*1190 95 65AH / 100AH 40 pcs kothak limang lapisan
CD8-200-1 780*880*900 70 200AH 8 pc kothak telung lapisan
CD16-150-1 780*1080*750 75 150AH 16 bêsik Besi sudut, piring dingin eksternal
CD16-150-2 865*640*1480 95 150AH 16 bêsik Tabung persegi, 0,7 piring
CD16-200-1 800*1160*750 75 200AH 16 bêsik Besi sudut, piring dingin eksternal
CD16-200-2 1185*690*1480 105 200AH 16 bêsik Tabung persegi, 0,7 piring
CD32-150-1 780*1080*1350 105 150AH 32 bêsik Besi sudut, piring dingin eksternal
CD32-150-2 865*1190*1480 120 150AH 32 bêsik Tabung persegi, 0,7 piring
CD32-200-1 1185*1280*1480 120 200AH 32 bêsik Tabung persegi, njaba 0,7 piring
CD40-150-1 1055*1190*1480 120 150AH 40 pcs Tabung persegi, njaba 0,7 piring
CD40-200-1 1375*1280*1480 120 200AH 40 pcs Tabung persegi, njaba 0,7 piring


Fitur Kabinet Panyimpenan Baterai CPSY®:

- Jejak paling cilik ing industri

− Biaya total kepemilikan sing murah

- Teknologi baterei sing aman lan lestari

− Kunci lawang kunci opsional

− Kelas proteksi opsional IP20 utawa IP54

- Warna opsional, MOQ = 500 pcs

− Kapasitas beban maksimal 1500kg

− Ndhukung kustomisasi

- Cocog kanggo panyimpenan baterei apa wae

- Kipas opsional

- Rangka digawe saka gauge tebal sing dilas lan baja karbon kelas industri tugas berat

− Lapisan bubuk tahan asam

- Kastor tugas abot opsional kanthi rem

Standar: Selaras karo ANS/EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491, PART1, DIN41491, PART7, standar ETSI, sertifikasi UL

Ndhaptar menyang standar ISO 9001:2015

Sertifikasi seismik, tundhuk CE

Material: SPCC kualitas dhuwur cold rolled steel plate

Ketebalan profil instalasi: 2.0mm

Ketebalan liyane: 1.2mm

kapasitas mbukak:

Beban statis: 800-1500kg (kaki luwes)

Tingkat pangayoman: IP20 utawa IP56

Perawatan lumahing: degreasing, pickling, phosphating, bubuk uyuh.


Aplikasi:

sistem server, sistem telekomunikasi, jaringan komunitas, sistem jaringan, sistem monitoring.



Details Kabinet Panyimpenan baterei CPSY®

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, Kabinet Panyimpenan Baterai CPSY® duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Nampung pirang-pirang produsen baterei lan pemutus sirkuit

Jejak sing ngirit ruang minangka desain paling kompak ing industri.

Isolasi baterei, panel internal ing polikarbonat

Werna bisa disesuaikan kanggo cocog karo peralatan sing ana.

Kabinet baterei universal kanggo kabeh UPS CPSY telung fase ing kisaran daya 10kVA nganti 800kVA

Kabinet baterei dirancang kanggo nampung baterei VRLA standar saka 17Ah nganti 250Ah

Panel sisih lan ngarep lan mburi sing bisa dicopot kanggo instalasi lan pangopènan sing gampang

Entri kabel ndhuwur, ventilasi kanthi kapadhetan dhuwur ing ngarep lan mburi supaya gampang disipasi panas lan sirkulasi udara sing optimal

Kastor luwes opsional;

Struktur pigura kanthi gandheng opsional digawe saka baja tugas abot, bisa dikemas warata ing karton kanggo transportasi sing gampang.

Lapisan bubuk tahan asam nggunakake proses pra-perawatan kecemplung limang tahap.

Dirancang kanggo nampung paling batre ngarep-mburi.

Ora anti banyu, biasane kanggo panggunaan njero ruangan, aja adoh saka udan / salju / banyu.


Hot Tags: Lemari Panyimpenan Baterei, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept