Kabinet Rak Jaringan IT
  • Kabinet Rak Jaringan ITKabinet Rak Jaringan IT
  • Kabinet Rak Jaringan ITKabinet Rak Jaringan IT
  • Kabinet Rak Jaringan ITKabinet Rak Jaringan IT
  • Kabinet Rak Jaringan ITKabinet Rak Jaringan IT
  • Kabinet Rak Jaringan ITKabinet Rak Jaringan IT
  • Kabinet Rak Jaringan ITKabinet Rak Jaringan IT
  • Kabinet Rak Jaringan ITKabinet Rak Jaringan IT

Kabinet Rak Jaringan IT

CPSY® nggunakake lemari rak jaringan IT 19-inch kanthi efek seismik intensitas 8-9 kanggo nyedhiyakake efisiensi sing ora ana tandhingane. CPSY® kualitas dhuwur IT Network Rack Cabinets nawakake kabinèt pusat data fleksibel lan platform kabinèt server sing nawakake kapasitas mbukak dhuwur, opsi Manajemen kabel lengkap, akses keamanan lan macem-macem sistem cooling efisien energi kanggo ketemu malah syarat paling nuntut.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kabinet Rak Jaringan IT CPSY®

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kabinet Rak Jaringan IT saka pabrik kita. Kabinet rak jaringan IT 19 inci: dhasar penting kanggo infrastruktur IT, ngoptimalake kabel, keamanan, manajemen termal lan proteksi fisik, solusi sing fleksibel kanggo saben tantangan jaringan. Portofolio produk kita nawakake skalabilitas lan kompatibilitas ing mangsa ngarep lan kalebu solusi standar uga produk khusus kanggo aplikasi sing nuntut.


CPSY® IT Network Rack Cabinet Parameter (Spesifikasi)

Model NO. IDM1000-IT IDM1000-EC
jeneng Kabinet Rak Jaringan IT Disegel kanthi lengkap
Kabinet lengkap
Lawang ngarep pintu kaca full*1 pintu kaca full*1
Lawang sisih ora ana lawang sisih * 2
Inlet kabel ndhukung entri kabel online lan papan manajemen kabel vertikal ndhukung entri kabel online lan papan manajemen kabel vertikal
laminate laminasi * 1 laminasi * 2
ril panuntun L-shaped guide rel * 1 L-shaped guide rel * 1
Sistem ventilasi darurat sistem ventilasi darurat * 1 sistem ventilasi darurat * 1
lorong panas / adhem Kalebu lorong panas lan kadhemen kanthi lengkap Kalebu lorong panas lan kadhemen kanthi lengkap
PDU PDU*1 PDU*1
Modul Sensor Pintu Kab Modul sensor lawang * 2 Modul sensor lawang * 2
trunking ndhuwur trunking ndhuwur 600mm sudhut trunking ndhuwur 600mm sudhut
komponen paralel komponen paralel * 1 komponen paralel * 1
ngawut-awut lan perkakas Isine 50 set sekrup lan kacang, kaki caster Isine 50 set sekrup lan kacang, kaki kastor,
Sistem pemantauan lingkungan dinamis ora ana Sistem pemantauan lingkungan dinamis * 1 (1 * 10-inci host ring dinamis terpadu, 2 * sensor suhu lan kelembapan, 1 * sensor asap, 1 set sensor bocor banyu, lsp.)
bantalan beban 1500KG 1500kg
ukuran 600 * 1200 * 2000 mm 600 * 1200 * 2000 mm


CPSY® IT Network Rack Kabinet Fitur lan Aplikasi

Sertifikasi

Sertifikasi CE miturut EN 62208

Selaras karo IEC297; IEC297-1; IEC297-2; IEC297-3; EN61439-1; EN60529; EN12150-1; RoHS II 2001/65 / EU

Selaras karo standar UNI EN ISO 9001:2008

Selaras karo standar EN 60529;


Fitur:

Tingkat proteksi IP20 tundhuk karo standar EN 60529, proteksi kilat, proteksi kejut lan cedera sing disebabake dening manungsa.

Pintu ngarep dobel kasedhiya ing kaca tempered sing selaras karo EN UNI 12150-1, lan panel lan lawang gampang dicopot kanggo instalasi peralatan sing gampang.

Opsional dipindhah loro 80% logam perforated lawang hinged ngarep, dilengkapi wuta dipindhah / sisih / panel mburi karo kunci tombol, saluran kabel, etc.. kanggo instalasi gampang lan kepraktisan dhuwur.

Ing sisih ngisor dirancang kanggo mlebu kabel lan dilengkapi lawang sing bisa nampung peralatan kayata UPS nalika ditutup lan nggampangake ventilasi nalika mbukak.

Kabinet rak lantai sing kokoh kanthi konstruksi sing padhet, digawe kanthi standar kualitas dhuwur, lan diisolasi saka gangguan server lan sistem pendingin.

Nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman kanthi instalasi sprinkler geni sing dirating IP42 lan struktur terisolasi sing cocog kanggo lingkungan sing ekstrem.

Sistem ventilasi dibangun karo penggemar ing lawang mburi, lan desain ventilasi saka piring ndhuwur, piring ngisor lan lawang ngarep bisa èfèktif nyuda panas njero ruangan, saéngga nambah efek ventilasi.

Desain atap lan dhasar nggampangake akses manajemen kabel, gampang dirakit lan dibongkar, lan nduwe lawang geser

Spons ing entri kabel ngalangi bledug lan tetep kabel ing panggonan lan njaga sistem aman.

Ana piranti kontrol suhu ing lawang kanggo njamin safety sistem lan nggawe gampang kanggo ngawasi status tanpa mbukak lawang.

Kemasan warata DIY kanggo ngirit biaya pengiriman lan pergudangan, produk ODM lan OEM olèh

Lapisan bubuk tundhuk karo RoHS lan cocog karo standar industri 19 "kayata ANSI / EIA-RS-310C / D

Bagian perakitan standar:

Bahan: cold rolled steel plate

Internal: rel panuntun, partisi, panel wuta, rel geser, palung kabel, PDU, kurung L, baki seluler, baki tetep, panel mburi, panel sisih, lsp.

Lawang: lawang bolong, lawang kaca


Aplikasi:

sistem server, sistem telekomunikasi, jaringan komunitas, sistem jaringan, sistem monitoring.



CPSY® IT Network Rack Kabinet Details

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® IT Network Rack Cabinet kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Kaya: Portofolio produk sing sugih supaya gampang nyukupi kabutuhan sampeyan, kanthi macem-macem konfigurasi sing wis dirancang kanggo peralatan jaringan pasif, switch inti lan komponen server

Desain: 19-inch IT jaringan rak kabinet dirancang khusus kanggo ngalih jaringan

Fleksibel: Nyedhiyakake macem-macem ukuran standar 600mm lan 800mm, lan panel wuta uga kasedhiya ing 1U lan 3U

Mantap: Konstruksi kandel 2-3mm kuat lan praktis, diuji lan disetujoni kanggo kapasitas beban nganti 1600kg

Aman: aksesoris gampang dipasang lan manajemen kabel sing kuat, solusi kanggo kabel sing kurang lan dhuwur lan kapadhetan pendinginan

Efisien: Desain tutup sing canggih ngidini kanggo ventilasi maksimal, solusi khusus kanggo konfigurasi, swara / data, lorong panas / adhem, pendinginan cairan, sealing lan liya-liyane

Configurable: Macem-macem bagean lan aksesoris sing bisa dicopot kayata panel wuta, panel mburi, panel sisih sing ngidini instalasi lan mbusak kanthi cepet, panel mburi berlubang 63%

Standar Dhuwur: Pintu ngarep kaca tempered pindho sisi memenuhi standar EN UNI 12150-1, kelas perlindungan IP20 memenuhi UL2416; dikirim diatur kanggo specifications

Cepet: Nambah kacepetan, nyuda biaya, lan ngirit wektu perencanaan lan persiyapan liwat modularitas

Ventilasi: Atap nduweni bolongan sistem ventilasi, saluran aliran udara tengen-kiwa sing unik


Hot Tags: Kabinet Rak Jaringan IT, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept