Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Pusat Data Mikro > Pusat Data Mikro Rak Tunggal
Pusat Data Mikro Rak Tunggal
  • Pusat Data Mikro Rak TunggalPusat Data Mikro Rak Tunggal
  • Pusat Data Mikro Rak TunggalPusat Data Mikro Rak Tunggal
  • Pusat Data Mikro Rak TunggalPusat Data Mikro Rak Tunggal
  • Pusat Data Mikro Rak TunggalPusat Data Mikro Rak Tunggal
  • Pusat Data Mikro Rak TunggalPusat Data Mikro Rak Tunggal
  • Pusat Data Mikro Rak TunggalPusat Data Mikro Rak Tunggal
  • Pusat Data Mikro Rak TunggalPusat Data Mikro Rak Tunggal

Pusat Data Mikro Rak Tunggal

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pusat Data Mikro Single-Rack saka pabrik kita. Kanthi mundhake data gedhe lan komputasi awan, uga percepatan proses konstruksi informasi negaraku lan pangembangan 5G, komputasi pinggiran lan lapangan liyane kanthi cepet, dikarepake kanggo pusat data cilik lan mikro uga quietly akeh. Akeh perusahaan wis nyadari yen kamar IT kabinèt tunggal sing bisa dipercaya lan dhuwur (pusat data mikro) minangka tren ing mangsa ngarep. CPSY ngluncurake Pusat Data Mikro Single-Rack anyar, sing cocog karo kabutuhan bisnis pusat data cilik lan mikro.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pusat Data Mikro Rak Tunggal CPSY®

Pusat data mikro rak tunggal sing tahan lama yaiku pusat data turnkey sing bisa digunakake kanggo aplikasi nganti 10 rak lan beban total kurang saka 40kVA. Biasane, kita nyedhiyakake solusi adhedhasar syarat pelanggan. Biasane ana telung pilihan: seri kabinet tunggal, seri rak dobel, lan seri multi-kabinet. CPSY dianggep minangka siji-sijine pabrikan sing bisa nyedhiyakake kabeh subsistem, kalebu UPS, pendinginan, baterei, lemari, distribusi daya lan sistem pemantauan.

Pusat data mikro rak tunggal minangka solusi alternatif kanggo kamar komputer IT cilik generasi anyar. Proteksi geni, sistem ngawasi lingkungan dinamis, sumber daya, sistem distribusi daya, baterei, sistem cooling, lemari lan containment wis terintegrasi kanthi lengkap, lan lorong panas lan lorong kadhemen wis terpadu. Solusi pusat data Edge luwih saka mung pusat data cilik. Ing mangsa ngarep, pusat data pinggiran bakal dadi titik entri pisanan kanggo data.


Parameter Pusat Data Mikro Rak Tunggal CPSY® (Spesifikasi)

Seri Konfigurasi standar
Seri Ora. R1C104RU031 R2C108RU061 R3C112RU101 R4C112RU101 R5C112RU201 R6C212RU202 R7C212RU202 R8C202RU402
daya
distribusi
UPS 3 KVA 6 kv 10 KVA 10 KVA 20 KVA 20 KVA * 2 20 KVA * 2 40 KVA * 2
PF 0.8 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9
Input 220VAC 220VAC 220VAC 220VAC 380VAC/220VAC 380VAC/220VAC 380VAC/220VAC 380VAC
Altitude 2U 3U 3U 3U 3U 6U 6U 4U
kilat
pangayoman
Proteksi kilat kelas C
Kabinet Jumlah 1 2-3 3-5 3-5 3-6 4-8 4-8 4-8
kasedhiya
panggonan
42U * jumlah kabinet
PDU karo 1 pcs kanggo saben lemari
formulir PDU Input: 32A konektor industri; output: 12 dicokot 10A GB Jack, 4 dicokot 16A GB Jack; kalebu modul pangayoman kilat
Ditutup
saluran
Saluran sing adhem lan panas wis ditutup kanthi lengkap
Darurat
penggemar
Sistem ventilasi darurat jinis kipas, sesambungan karo kontrol ring obah, wiwitan lan mandheg otomatis
Kabinet IT
kapasitas
nyedhiyakake 42U papan sing kasedhiya
ukuran 600 * 1200 * 2000 mm
adhem AC
jinis
rak
Kulkas
output
4KW 8KW 12KW 12KW 12KW 12KW 12KW*2 12KW*2 12KW*2
Panas sing sensitif
rasio
3:01
sistem Konversi frekuensi DC + regulasi kacepetan tanpa wates penggemar EC sentrifugal
Ngawasi Ngawasi
jumlah
Distribusi daya, UPS, AC, suhu lan kelembapan, sensasi kumelun, bocor banyu, magnet lawang
fungsi Koleksi lan panyimpenan data, manajemen weker, analisis konsumsi energi, akses remot, weker akustik lan optik
(opsional), weker SMS (opsional), lampu gating (opsional), lampu atmosfer (opsional)
Tampilan Layar tutul 10 inci
Baterei Jinis baterei VRLA
Jumlah 8 pc 16 bêsik 16 bêsik 16 bêsik Standar 384VDC (384V/408/432/456/480VDC luwes
Wektu serep Bisa diganti karo baterei kapasitas dhuwur utawa nambah jumlah baterei

Pusat data mikro rak tunggal CPSY® minangka solusi pusat data modular siji-mandeg generasi anyar, terpadu banget, sing nyedhiyakake operasi peralatan sing aman ing rak lan ndhukung pangembangan lan standarisasi pusat data mikro sing cocog karo rak. Iki nggunakake rak minangka operator pusat data, nduweni karakteristik plug-and-play, kamardikan sing kuat, lan kekuatan sakabèhé sing kuwat. Bisa ngirit biaya jaringan kanthi akeh, lan nggabungake UPS, kulkas, distribusi daya, pemantauan cerdas, proteksi kilat, Kabeh subsistem kayata proteksi geni lan sistem keamanan (opsional), kabel, manajemen aliran udara, lan sapiturute cocok banget kanggo aplikasi komputasi pinggiran kanggo nyuda latensi lan nambah keamanan jaringan. Kabinet 19-inci, tundhuk karo standar industri (EIA-310-D) kanggo peralatan hardware (server, swara, data lan peralatan jaringan), sing ngidini pusat data cilik bisa beroperasi kanthi efisien nalika nyedhiyakake lingkungan operasi normal lan stabil kanggo peralatan kritis. kayata server.


Fitur lan Aplikasi Pusat Data Mikro Rak Tunggal CPSY®

Pusat Data Mikro Rak Tunggal CPSY®

Kapasitas beban: beban statis 1000KG

Tingkat perlindungan: IP20

Standar: ANSI/EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494:PART1, DIN41494:PART7, GB/T3047.2-92, ETSI

Sertifikasi: CE, RoHS, UL


Fitur Pusat Data Mikro Rak Tunggal:

1. Instalasi rak: plug and play, kamardikan sing kuat, kekuatan sakabèhé sing kuwat, ngirit biaya jaringan

2. Penyebaran cepet: komponen modular, antarmuka standar, pra-instal pabrik, lan instalasi cepet ing situs

3. Kinerja biaya dhuwur: biaya desain sing murah, biaya teknik sing murah lan biaya pangopènan sing murah

4. Layanan siji-mandeg: solusi sakabèhé kalebu peralatan subsistem tombol, instalasi lan layanan sawise-sales

5. Keamanan dhuwur: Komponen lawang pop-up unik opsional lan komponen proteksi geni tambahan sing dipasang ing rak nambah safety operasi lan pangopènan unit;

6. Efisiensi dhuwur lan hemat energi: UPS modular, pendinginan presisi, saluran tertutup, isolasi saluran panas lan adhem, PUE dikurangi dadi 1.3

7. Kabinet kanthi lengkap yaiku 42U, njupuk papan sing sithik banget, lan ruang internal sing kasedhiya nganti 30U.

8. Kontrol grup keluwih N + X, kustomisasi wektu daya serep (15-120m)


Ruang lingkup Aplikasi Pusat Data Mikro Rak Tunggal:

Pusat data mikro kanthi beban IT ngisor 40kVA.

Aplikasi IT kanggo lingkungan bisnis regional utawa cilik.

Cocog kanggo komputasi IT / pinggiran sing disebarake

Nyebarake piranti IoT lan/utawa fasilitas cerdas sing nganggo intelijen buatan (AI), kasunyatan ditambah (AR), kasunyatan virtual (VR), otomatisasi, lan liya-liyane.

Dadi simpul komputasi kanggo kantor remot lan kantor cabang

Minangka bakul lemah

Kanggo persiyapan luwih cepet ing wilayah adoh / kantor cabang.

Uga cocog kanggo pusat data cilik utawa kamar server sing dibutuhake dening pemerintah utawa institusi pendidikan, kantor cabang toko lan kesehatan.



CPSY® Rincian Pusat Data Mikro Rak Tunggal

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® Single-Rack Micro Data Center kaluwihan kaya ing ngisor iki:


-- Integrasi

Produk terintegrasi: Produk infrastruktur pusat data terintegrasi kanthi jero, kalebu macem-macem subsistem kayata UPS, distribusi daya, kulkas, lemari, pemantauan, lan proteksi geni. Liwat sistem pemantauan, kabeh subsistem dikoordinasi lan dikelola kanggo nggawe produk terpadu lan nyederhanakake Desain, Pengadaan lan Proses Konstruksi!

Panyebaran cepet: cocok kanggo aplikasi pusat data cilik lan menengah kayata pemerintah, pendidikan, keuangan utawa perusahaan cilik lan menengah. Nduwe keluwesan sing kuat, wektu konstruksi sing cendhak lan bisa ditambahi kapan wae tanpa investasi sing gedhe banget.

Tingkat kasedhiyan bisa diatur kapan wae: Nyetel tingkat kasedhiyan sistem ing tataran apa wae, kalebu desain, instalasi utawa operasi. Sistem sumber daya lan sistem pendinginan ora perlu didesain ulang.


--- linuwih dhuwur lan kasedhiyan dhuwur

Ndhukung tingkat kasedhiyan A-level paling dhuwur: ketemu telung tingkat kasedhiyan standar nasional GB50174 A, B, lan C, lan bisa nyedhiyani konfigurasi N, N + 1 utawa 2N miturut kabutuhan customer. Temokake level A-level paling dhuwur.

Pendinginan darurat sing bisa dipercaya banget: Yen suhu lan pesen liyane dideteksi, struktur mekanik bakal ngaktifake sistem pendinginan, kontrol suhu sing tepat tingkat U, lan bedane suhu <1°C. Nyedhiyani sistem sumber daya sing dipercaya sing ora mbutuhake UPS lan ora ngenggoni sumber daya UPS.

kontrol mbagekke mbenakake linuwih: Sistem kontrol mbagekke digunakake kanggo air conditioning, UPS, lingkungan lan rak pinter (suhu lan asor, cahya, PDU, sensor lawang, etc.). Sanajan salah siji saka pengontrol gagal, iku ora bakal mengaruhi tampilan normal lan upload informasi piranti liyane.

Operasi lan pangopènan sing disederhanakaké: Sistem ngawasi lingkungan dinamis ngawasi data operasi produk sing komprehensif, nyedhiyakake weker lan macem-macem laporan, lan nyadari operasi lan pangopènan sing ora diawasi, adoh; iku uga bisa Integrasi menyang sistem manajemen tingkat ndhuwur kanggo Manajemen terpusat: struktur kabinèt-jinis karo casters transportasi ngidini pusat data kanggo Bisa dipindhah lan dipindhah, kang arang banget trep; layanan sawise-sales siji-mandeg bisa ngatasi kabeh masalah karo siji telpon.


--- Ngirit total biaya kepemilikan (TCO)

Penghematan wilayah: Desain terpadu ngirit luwih saka 40% ruang lantai dibandhingake karo model konstruksi tradisional;

Simpen investasi sing ndhukung: Desain lengkap, bisa dipasang ing macem-macem lingkungan (kamar mesin, ruangan sarana, kantor, lan sapiturute), ora ana investasi khusus ing pambangunan kamar mesin lan fasilitas pendukung:

Ngirit wektu konstruksi: Minangka produk terpadu, instalasi ing situs bisa rampung sajrone sedina. Nalika disebarake ing ukuran gedhe, siklus construction wis shortened banget;

Efisiensi dhuwur lan desain hemat energi: UPS frekuensi dhuwur, efisiensi sakabèhé tekan 92%, sanajan setengah beban, luwih saka 96%. Pendinginan tingkat kabinèt + kulkas lorong panas lan kadhemen sing ditutup kanthi lengkap ngirit energi luwih saka 30% tinimbang metode pendinginan tradisional, lan PUE kabeh mesin bisa nganti 1,25.


--- Manajemen cerdas

Informasi lingkungan lan keamanan pusat data bisa disambungake: suhu lan kelembapan pusat data, deteksi kumelun, kontrol akses pusat data, kamera IP pusat data lan sinyal liyane bisa disambungake menyang sistem manajemen standar. Sistem kasebut plug-and-play lan ora mbutuhake pembangunan maneh.

Weker Whatsapp lan APP seluler: Sanajan weker SMS mbutuhake biaya tambahan, nggunakake weker Whatsapp ora mung nyuda biaya, nanging uga luwih cocog kanggo tren saiki. APP seluler ngidini personel pangopènan lan manajemen ngerti informasi operasi sistem kapan lan ing ngendi wae.

Kontrol akses sing dibangun ing kabinèt sistem: Nyegah non-profesional saka nyalahi panggunaan peralatan kayata UPS utawa cooling, kang bisa nimbulaké sistem kanggo nabrak. Loro-lorone lawang ngarep lan mburi kabinet sistem dilengkapi sistem kontrol akses. Mung personel sing sah sing bisa ngetik sandhi ing layar tutul kanggo mbukak lawang. Yen sistem kontrol akses gagal, lawang bisa dibukak kanthi manual nganggo tombol.


Hot Tags: Pusat Data Mikro Rak Tunggal, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept