Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Pusat Data Mikro > Solusi Pusat Data Wadhah ruangan
Solusi Pusat Data Wadhah ruangan
  • Solusi Pusat Data Wadhah ruanganSolusi Pusat Data Wadhah ruangan
  • Solusi Pusat Data Wadhah ruanganSolusi Pusat Data Wadhah ruangan
  • Solusi Pusat Data Wadhah ruanganSolusi Pusat Data Wadhah ruangan
  • Solusi Pusat Data Wadhah ruanganSolusi Pusat Data Wadhah ruangan
  • Solusi Pusat Data Wadhah ruanganSolusi Pusat Data Wadhah ruangan

Solusi Pusat Data Wadhah ruangan

Solusi pusat data pinggiran CPSY®, kalebu solusi pusat data modul mikro tingkat kamar lan solusi pusat data wadhah ruangan ruangan, dirancang kanggo nyukupi kabutuhan komputasi pinggiran sing saya akeh lan njamin kesinambungan layanan kanggo aplikasi utama. Solusi pusat data wadhah ruangan CPSY® bisa digunakake ing macem-macem industri lan skenario lan gampang dijaga lan disebarake. Desain struktur modular uga ngidini ekspansi kapasitas, dadi solusi sing paling apik kanggo pusat data cilik ruangan lan pusat data pinggiran.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Solusi Pusat Data Kontainer ruangan CPSY®

Solusi pusat data wadhah ruangan ruangan tahan lama CPSY® minangka pusat data sing dioptimalake kinerja (POD) sing nggabungake infrastruktur daya, kulkas lan distribusi daya IT lan dikirim kanthi fleksibel. Bisa diselehake ing payon, tambang, parkir lan papan liyane, lan digunakake kanthi akeh. minangka pusat data. CPSY® minangka produsen terkemuka, nyedhiyakake macem-macem solusi pusat data wadhah ruangan kanggo nyuda biaya konstruksi. Solusi pusat data wadhah ruangan CPSY® minangka solusi fasilitas pusat data terpadu prefabrikasi outdoor sing canggih, kalebu rak server, AC, pasokan listrik, pencegahan bencana, keamanan, pemantauan lan sistem liyane. Solusi kasebut nyedhiyakake lingkungan operasi peralatan IT sing dipercaya, stabil lan ijo, solusi kasebut cocog kanggo macem-macem industri lan skenario, nyukupi kabutuhan hemat energi lan panyebaran cepet saka pusat data.


Parameter Solusi Pusat Data Kontainer Luar Ruangan CPSY® (Spesifikasi)

Sistem peralatan Item Paramèter
Sistem ukuran 1200mm ambane ditutup kadhemen/panas lorong pindho baris kabinet dianjurake ukuran maksimum:
1400(L)*3600(W)*2300(H)mm, dhuwur 2600mm sawise skylight diuripake.
NO.kabinèt modul tunggal ≤48
konsumsi daya kabinet Konsumsi daya desain 5 ~ 8 KW, dhukungan maksimal 14KW
Konsumsi daya modul ≤180KW
Lingkungan kerja -30 ℃ ~ 45 ℃
Altitude 0~1000m (luwih saka 1000m perlu derating)
Cara instalasi Instalasi lantai, bisa dipasang nganggo utawa tanpa lantai anti-statis
Kabinet ukuran 600 (W) * 1200 (D) * 2000 (H) mm, hubungi pabrik Shangyu kanggo dimensi liyane
papan sing kasedhiya 42U
Tingkat uap 80%
Beban statis 1800KG
Rating seismik Lindhu 9 SR
Sertifikasi lingkungan RoHS
kelas IP IP20
Passage Tertutup Skylight skylight miring, skylight atap datar, skylight tetep, jembaré: 300(600)mm,
hubungi pabrik Shangyu kanggo dimensi liyane
lawang mburi Pintu mburi manual, lawang terjemahan otomatis
Wireway Palung kabel lembaran logam jinis gunung
dhasar Dasar Kabinet, Dasar saluran (instalasi lantai anti-statis)
lantai Lantai anti-statis kalsium sulfat
Distribusi daya ukuran 600 (W) * 1200 (D) * 2000 (H) mm, hubungi pabrik Shangyu kanggo dimensi liyane
Input dirating UPS 380VAC/400VAC/415VAC (3 fase 5 kabel), 50/60Hz, PF=0.99
UPS dirating daya 80~300kVA
modul daya UPS 20 kVA/30 kVA
Baterei 38AH ~ 250AH (12V) katup-diatur baterei timbal-asam, hubungi pabrik Shangyu kanggo specifications liyane
Kabinet Distribusi Input: 100A ~ 630A; 380VAC/400VAC/415VAC (3-phase 5-kabel); 50/60Hz
Output: Multi-saluran 10 ~ 63A/3P (1P) opsional, hubungi pabrik Shangyu kanggo konfigurasi tartamtu
PDU Input 32A, 8~24 bit C13 (C19) soket standar nasional opsional, komponen proteksi kilat opsional lan cerdas
komponen komunikasi cerdas, etc.
Fungsi deteksi Status switch utama lan shunt, voltase, arus, faktor daya, harmonik, konsumsi daya, lsp.
kelas IP IP20
Sistem pendinginan Air Conditioner
ukuran
300 (W) * 1200 (D) * 2000 (H) mm
600 (W) * 1200 (D) * 2000 (H) mm
Kapasitas cooling Inter-baris cooling: 13 ~ 40KW
Cooling tingkat kamar: 8 ~ 102KW
Input 3-phase 380VAC, 50Hz
Mode pasokan udara Pasokan udara horisontal, pasokan udara munggah, lan pasokan udara mudhun
Metode isolasi Ditutup lorong kadhemen / panas
kelas IP IP20
sistem pengawasan Pemantauan lingkungan Suhu lan kelembapan, deteksi kumelun, kontrol akses cerdas, kamera definisi dhuwur, bocor banyu, cahya sekitar papat warna
Ngawasi Sumber daya, baterei, distribusi daya, AC


Fitur lan Aplikasi Solusi Pusat Data Kontainer Outdoor CPSY®

Solusi Pusat Data Kontainer ruangan CPSY®

Kapasitas beban: beban statis 1000KG

Tingkat perlindungan: IP20

Standar: ANSI/EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494:PART1, DIN41494:PART7, GB/T3047.2-92, ETSI

Sertifikasi: CE, RoHS, UL


Fitur:

Mbebasake ruang: Struktur kompak, panggunaan papan sing dhuwur, lan kapadhetan sing luwih dhuwur saben rak tinimbang fasilitas data tradisional.

Instalasi cepet: Kontainer pusat data CPSY dibangun lan diuji ing pabrik. UPS, distribusi daya, baterei, kulkas, rak, proteksi geni lan subsistem liyane banget terintegrasi lan bisa dibangun kanthi cepet. Uga bisa diselehake ing njaba lan kabeh sing perlu diwenehake yaiku daya lan sambungan.

Penyebaran cepet: Pambangunan solusi pusat data tradisional mbutuhake 18-24 sasi, dene solusi pusat data wadhah 20-kaki utawa 40-kaki nduweni skalabilitas sing fleksibel lan bisa ditrapake mung sawetara minggu utawa wulan, sing bisa nyuda penyebaran 80% wektu kanggo nyukupi kabutuhan IT kanthi cepet.

Skalabilitas luwih cepet: Ngadopsi konsep desain modular kanthi lengkap, fleksibel lan luwih gampang kanggo nggedhekake utawa ngatur ulang tinimbang pusat data tradisional.

Ningkatake efisiensi energi: Nggunakake arsitektur tertutup lorong panas / kadhemen lan pendinginan antar baris sing efisien, konsumsi energi pendinginan bisa nganti 40% saka total konsumsi energi pusat data, ngilangi titik panas.

Suda downtime: Nggunakake solusi baterei lithium-ion bisa nyuda downtime amarga baterei ion nawakake urip siklus dawa, ukuran cilik, lan kinerja suhu dhuwur apik.

Ngirit wektu lan dhuwit: Solusi pusat data sing dikontainer nggabungake rak, daya, pendinginan, keamanan lan sistem pemantauan ing wadhah pengiriman sing bisa diangkut menyang situs sing adoh lan digunakake kanthi cepet.

Nduwe fungsi weker otomatis multi-level: nyedhiyakake weker swara, weker swara telpon, ngawasi video jaringan, lsp.

Keandalan dhuwur: Arsitektur sing wis dibangun, wis diuji, wis dikonfigurasi kanthi lengkap kanthi portabilitas dhuwur kanggo aplikasi komputasi pinggiran. Ndhukung redundansi daya, pendinginan terus-terusan lan desain baterei lithium-ion nambah linuwih peralatan IT. Nggunakake modul daya efisiensi dhuwur, efisiensi sistem UPS nganti 96,7%.

Desain modular: Ngadopsi unit modular lan konsep desain tertutup independen, saben unit bisa diinstal lan dibongkar kanthi mandiri, lan bisa disambungake kanthi rapet karo unit jejer kanggo gampang disassembly lan perakitan, nyedhiyakake solusi sing bisa diukur nalika kabutuhan diganti utawa tuwuh. ; Struktur modular, perakitan modular miturut jembar kabinet, instalasi sing bisa diganti, lan uga cocog kanggo pangopènan lan manajemen peralatan liyane ing saluran kasebut.

Penyegelan sing apik: Kabeh modul unit ing sistem lorong panas lan kadhemen disambungake kanthi tepat, lan saben komponen disegel nganggo jalur ndhuwur utawa spons kanthi kinerja sealing sing apik, sing ora mung njaga penampilan nanging uga nyegah bocor hawa adhem ing njero ruangan. lorong kadhemen.

Kontrol geni cerdas: Kompatibel karo sistem proteksi geni liwat tumindak otomatis panel ndhuwur lan AC. Sawise sinyal weker geni ana ing kamar, panel ndhuwur bakal mbukak kanthi otomatis lan gas pemadam geni bisa mlebu ing lorong.

Kustomisasi: Solusi sing disesuaikan kanggo syarat khusus sing bisa digunakake kanthi cepet ing proyek sampeyan.

Highly Integrasi: Kabeh subsistem kaya UPS, distribusi daya, baterei, cooling, rak, etc.

Efisiensi Energi: Kontrol kacepetan penggemar sing terus-terusan ngidini kanggo ngirit energi sing dhuwur.

PUE Low: Kontainer lorong panas nambah efisiensi pendinginan. Sanajan kanthi beban entheng 30%, UPS bisa ngasilake efisiensi nganti 95%.

Aman lan dipercaya

● Desain kanthi lengkap, cocog karo IP55, cocok kanggo macem-macem kahanan kerja.

● desain keluwih saka peralatan tombol kanggo mesthekake operasi stabil saka sistem.

● Nduwe fungsi weker otomatis multi-level, nyedhiyakake weker swara, weker swara telpon, ngawasi video jaringan, lsp.

● Dibangun ing weker geni otomatis lan piranti mateni geni kanggo nyegah lan ngontrol geni ing wektu.

Panyebaran kanthi cepet

● Nggabungake subsistem utama kayata distribusi daya, sistem pendingin, lemari, saluran sing disegel, ngawasi, lan proteksi geni. Pabrik pra-integrasi lan pra-debugging nyepetake wektu pangiriman.

● Kabeh komponen tundhuk karo standar teknis domestik lan manca, ndhukung plug-and-play, lan gampang kanggo nginstal. Lan tundhuk karo peraturan transportasi internasional lan bisa dikirim menyang saindenging jagad.

● Struktur kanthi lengkap, saluran panas lan kadhemen sing disegel, nambah panggunaan pendinginan, nyuda konsumsi lan ngirit energi.

● Nggunakake modul daya efisiensi dhuwur, efisiensi sistem UPS nganti 96,7%.

● Kondhisi hawa presisi sing dikembangake kanthi mandiri, penggemar EC dual, katup ekspansi elektronik lan drive frekuensi variabel luwih hemat energi.

Manajemen cerdas

● Sistem pemantauan terpusat ngawasi status operasi, daya listrik, suhu sekitar, lsp.

● Ndhukung macem-macem cara weker, kalebu weker swara lan cahya, pesen teks, telpon, email, etc.

● Gunakake platform ngawasi remot kanggo entuk operasi tanpa pengawasan lan nyilikake biaya operasi lan pangopènan.

● 20-foot utawa 40-foot containerized solusi pusat data sing nyuda wektu penyebaran 80% lan bisa diselehake ing njaba, mung mbutuhake daya lan panyambungan.


Aplikasi:

awan

telekomunikasi

komputasi pinggiran

jaringan pangiriman isi

Pusat data internet

Pusat data operator

Pusat data perusahaan liyane

Pusat data kanggo macem-macem industri (keuangan, pamrentah, energi, medis, lsp.)



Detail Solusi Pusat Data Kontainer Luar Ruangan CPSY®

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® kaluwihan Solusi Pusat Data Wadah Luar Ruangan kaya ing ngisor iki:

Tabel 1 Perbandingan antarane pusat data wadhah lan pusat data tradisional

Item Solusi pusat data tradisional Solusi Pusat Data wadhah ruangan
Safety Dhuwur banget Ngisor
Layanan operasi lan pangopènan Gampang Luwih angel
Lingkup popularitas Jembar Cilik banget
Ditampa pelanggan dhuwur kurang
Instalasi lan pangopènan Debugging mbutuhake wektu suwe lan ora trep Debugging mbutuhake wektu suwe lan ora trep
Skalabilitas Iku angel kanggo nggedhekake nalika bisnis tuwuh kanthi cepet Iku angel kanggo nggedhekake nalika bisnis tuwuh kanthi cepet
Efisiensi pendinginan Instalasi prasaja, plug and play (banyu, listrik,
jaringan)
Instalasi prasaja, plug and play (banyu, listrik, jaringan)
Wektu pangiriman konstruksi Ekspansi modular banget fleksibel Ekspansi modular banget fleksibel
Kapadhetan instalasi server Iku angel kanggo misahake lorong panas, pasokan online wis kebak, lan lorong panas lan kadhemen dipisahake, jarak sumber online dawa lan jarak angin cendhak. Iku angel kanggo misahake lorong panas, pasokan online wis kebak, lan lorong panas lan kadhemen dipisahake, jarak sumber online dawa lan jarak angin cendhak.
Indeks Efisiensi Energi (PUE) 1~2 taun 1~2 taun
Return on Investment (RIO) Kurang, 3KW / Rak Kurang, 3KW / Rak
Pengeluaran Modal (TCo) Luwih dhuwur (2~3) Luwih dhuwur (2~3)

Tabel 2 Analisis skala pusat data kontainer donya wiwit taun 2008 nganti 2010

Unit: milyar dolar AS 2008 2009 2010
Ukuran pasar 1.6 3.1 9.2
tingkat wutah - 93,8% 196,8%

Solusi pendinginan modul sing digawe adhem: cocog kanggo kabeh jinis pusat data ukuran cilik lan medium, kayata pusat data operator, pusat data ing macem-macem industri (keuangan, pamrentah, energi, medis, lan sapiturute) lan pusat data tingkat perusahaan liyane .

Solusi cooling modul banyu adhem: cocog kanggo kabeh jinis pusat data ukuran gedhe lan medium sing dilengkapi host banyu adhem, kayata pusat data Internet, pusat data operator, pusat data ing macem-macem industri (keuangan, pamrentah, energi, medis, lsp. ) lan pusat data tingkat perusahaan liyane.

Lukisan pigura piring baja ireng kadhemen cocog karo gaya kabinet lan uga koordinat karo ruangan komputer.

Struktur lawang otomatis + sistem kontrol akses, sing bisa dibukak saka njero yen ana darurat.

Sistem ngawasi nduweni karakteristik konfigurasi sing prasaja, aksesibilitas sing kuat lan linuwih.

Kontainer lorong ora nyebabake mundhut energi amarga campuran hawa adhem/panas.

Pangukuran PUE wektu nyata, pemantauan, tandha lan kabar kanggo katentreman atine.

Protokol pemantauan lokal lan remot nggampangake kontrol lan visualisasi manajemen cerdas.

Gampang ngleksanakake proses tuku, instalasi lan layanan ing wektu nyata kanthi desain sing wis ditemtokake.

Pengawasan video nduweni fungsi ndeleng lan ngrekam serep wektu nyata.


Hot Tags: Solusi Pusat Data Wadah Luar Ruangan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept