Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Pusat Data Mikro > Pusat Data Mikro Multi-Rack
Pusat Data Mikro Multi-Rack
  • Pusat Data Mikro Multi-RackPusat Data Mikro Multi-Rack
  • Pusat Data Mikro Multi-RackPusat Data Mikro Multi-Rack
  • Pusat Data Mikro Multi-RackPusat Data Mikro Multi-Rack
  • Pusat Data Mikro Multi-RackPusat Data Mikro Multi-Rack
  • Pusat Data Mikro Multi-RackPusat Data Mikro Multi-Rack

Pusat Data Mikro Multi-Rack

Pusat data mikro multi-rak tahan lama CPSY® nggabungake lemari, pemantauan, sumber daya lan sistem distribusi, baterei, AC antar-baris lan infrastruktur liyane, ngenkapsulasi solusi pusat data sing kompleks dadi efisien dhuwur, sing disebarake plug-and-play. sistem manajemen. Generasi solusi infrastruktur pusat data ijo. CPSY® generasi sabanjure, solusi pusat data mikro multi-rak terintegrasi banget nampung piranti hardware (server, swara, data lan peralatan jaringan) sing tundhuk karo standar industri (EIA-310-D).

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pusat Data Mikro Multi-Rack CPSY®

Sampeyan bisa yakin tuku Pusat Data Mikro Multi-Rack saka pabrik kita. Biasane, kita nyedhiyakake solusi adhedhasar syarat pelanggan. Biasane ana sawetara opsi: pusat data mikro rak tunggal, pusat data mikro multi-rak, pusat data mikro tipe kamar, lan Solusi Pusat Data Wadah Luar Ruangan.


Parameter Pusat Data Mikro Multi-Rack CPSY® (Spesifikasi)

Seri Konfigurasi standar
Seri Ora. R1C104RU031 R2C108RU061 R3C112RU101 R4C112RU101 R5C112RU201 R6C212RU202 R7C212RU202 R8C202RU402
daya
distribusi
UPS 3 KVA 6 kv 10 KVA 10 KVA 20 KVA 20 KVA * 2 20 KVA * 2 40 KVA * 2
PF 0.8 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9
Input 220VAC 220VAC 220VAC 220VAC 380VAC/220VAC 380VAC/220VAC 380VAC/220VAC 380VAC
Altitude 2U 3U 3U 3U 3U 6U 6U 4U
kilat
pangayoman
Proteksi kilat kelas C
Kabinet Jumlah 1 2-3 3-5 3-5 3-6 4-8 4-8 4-8
kasedhiya
panggonan
42U * jumlah kabinet
PDU karo 1 pcs kanggo saben lemari
formulir PDU Input: 32A konektor industri; output: 12 dicokot 10A GB Jack, 4 dicokot 16A GB Jack; kalebu modul pangayoman kilat
Ditutup
saluran
Saluran sing adhem lan panas wis ditutup kanthi lengkap
Darurat
penggemar
Sistem ventilasi darurat jinis kipas, sesambungan karo kontrol ring obah, wiwitan lan mandheg otomatis
Kabinet IT
kapasitas
nyedhiyakake 42U papan sing kasedhiya
ukuran 600 * 1200 * 2000 mm
adhem AC
jinis
rak
Kulkas
output
4KW 8KW 12KW 12KW 12KW 12KW 12KW*2 12KW*2 12KW*2
Panas sing sensitif
rasio
3:01
sistem Konversi frekuensi DC + regulasi kacepetan tanpa wates penggemar EC sentrifugal
Ngawasi Ngawasi
jumlah
Distribusi daya, UPS, AC, suhu lan kelembapan, sensasi asap, bocor banyu, magnet lawang
fungsi Koleksi lan panyimpenan data, manajemen weker, analisis konsumsi energi, akses remot, weker akustik lan optik
(opsional), weker SMS (opsional), lampu gating (opsional), lampu atmosfer (opsional)
Tampilan Layar tutul 10 inci
Baterei Jinis baterei VRLA
Jumlah 8 pc 16 bêsik 16 bêsik 16 bêsik Standar 384VDC (384V/408/432/456/480VDC luwes
Wektu serep Bisa diganti karo baterei kapasitas dhuwur utawa nambah jumlah baterei


Fitur lan Aplikasi Pusat Data Mikro Multi-Rack CPSY®

Pusat Data Mikro Multi-Rack CPSY®

Kapasitas beban: beban statis 1000KG

Tingkat perlindungan: IP20

Standar: ANSI/EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41494:PART1, DIN41494:PART7, GB/T3047.2-92, ETSI

Sertifikasi: CE, RoHS, UL


Fitur:

1. Fungsi anyar: fungsi anti-kumelun lan anti-dhuwur sing mentas ditingkatake

2. Modularisasi sing efisien: Komponen modular sing ngetutake standar internasional bisa diluncurake kanthi cepet sajrone sedina, kanthi nyepetake siklus peluncuran bisnis.

3. Penyebaran cepet: Dibandhingake karo solusi tradisional, pra-konfigurasi bisa ngirit luwih saka 65% wektu instalasi ing situs, lan instalasi siji-rak luwih cepet lan bisa rampung ing 1 jam.

4. Keandalan dhuwur: fungsi weker otomatis multi-level, ngawasi status kabinet wektu nyata.

5.N + 1/2N desain keluwih. Baterei serep terus-terusan nyedhiyakake daya kanggo njamin operasi peralatan IT sing stabil.

6. Perlindhungan daya: Nalika AC gagal, sistem ventilasi darurat bakal mbukak.

7. Nihan rak nduweni resistance lindhu lan dilengkapi sistem lawang pop-up sing cerdas lan sistem pemadam geni kanggo ndhukung operasi darurat.

8. Precision cooling: bledug-bukti, swara-ngurangi struktur kanthi terlampir, saluran ventilasi panas lan kadhemen disegel, nemen ngurangi konsumsi energi, ngurangi tingkat Gagal peralatan IT, lan ndawakake siklus urip sistem IT.

9. Manajemen cerdas: Platform pemantauan terpusat liwat piranti seluler, tampilan lokal, lan ndeleng status daya, status suhu lan kelembapan, lan status saben subsistem.

10. Efisiensi dhuwur lan hemat energi: efisiensi banget, nilai PUE kurang saka 1,25, ora panas bakal ditransfer menyang lingkungan instalasi

11. Fungsi laporan sing kuat: ndhukung operasi tanpa pengawasan 24/7, ngawasi remot lan laporan log akses, nyuda biaya operasi lan pangopènan IT.

12. Aman lan dipercaya: bisa diukur, instalasi cepet lan debugging, kanthi ngawasi remot lan kontrol akses kanggo nyilikake gangguan ing bisnis sampeyan


Aplikasi:

Lingkungan industri, fasilitas medis, peralatan laboratorium, lan liya-liyane minangka peralatan utama kanggo pasokan listrik lan perlindungan.



CPSY® SPR seri Rincian Pendingin Air Rack-Mounted

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® SPR seri Rack-Mounted Cooling Air Conditioner kaluwihan kaya ing ngisor iki:


--- Ekonomis, efisien, dipercaya lan praktis

Desain efisiensi energi sing dhuwur - kulkas tingkat kabinet + kulkas lorong panas lan kadhemen, sing ngirit energi luwih saka 30% tinimbang metode pendinginan tradisional, nambah efisiensi pendinginan lan nyuda konsumsi energi. Efisiensi pendinginan

Aman lan dipercaya - nyuda kerugian lan biaya tenaga kerja; U-level kontrol suhu sing tepat, prabédan suhu <1 ℃

Efisiensi dhuwur - efisiensi sistem kabeh nganti 96%, efisiensi pendinginan tambah 30%, lan PUE kabeh mesin bisa nganti 1.25.

Pangiriman cepet - bisa online sajrone 2 dina, lan efisiensi pangiriman tambah 30%

Solusi fleksibel - solusi prefabrikasi, macem-macem struktur, konfigurasi sing sugih, cocok kanggo macem-macem aplikasi

Ngirit ruang - desain terpadu, ngirit luwih saka 40% ruang lantai dibandhingake karo model konstruksi tradisional;

Panyebaran kanthi cepet - instalasi ing situs bisa rampung sajrone sedina, lan nalika disebarake kanthi skala gedhe, siklus konstruksi dicekak banget;

Tingkat paling dhuwur A - meets telung tingkat kasedhiya saka standar nasional GB50174 A, B lan C, lan bisa nyedhiyani tingkat paling dhuwur ing N, N + 1 utawa konfigurasi 2N miturut kabutuhan customer.


--- Manajemen cerdas

Sistem kontrol akses cerdas - manajemen terpusat, gampang digunakake, cerdas lan dipercaya

Pemriksaan cerdas - ngirit wektu pamriksa lan nyuda biaya tenaga kerja

Interaksi cahya cerdas - cahya cerdas disambungake menyang kontrol akses lan status weker, lan status kasebut katon kanthi jelas

Teknologi kontrol suhu cerdas - distribusi sing tepat, desain manungsa, visualisasi informasi operasi lan pangopènan

APP Seluler - manajemen terpusat, tampilan lokal lan remot, ndhukung APP seluler, operasi lan pangopènan sing gampang, ora mung bisa nyuda biaya, nanging uga bisa ngerti informasi operasi sistem kapan lan ing ngendi wae.


----- Nyederhanakake operasi lan pangopènan

Integrasi jero - produk infrastruktur pusat data kalebu macem-macem subsistem kayata UPS, distribusi daya, kulkas, lemari, pemantauan, lan proteksi geni.

Ngilangi titik panas - Pendinginan rak kanthi aliran udara horisontal nyuda titik panas ing pusat data.

Dilengkapi piranti ventilasi darurat - nalika AC gagal, ventilasi alami lan boros panas bisa diuripake kanggo ngilangi bebaya safety.

Bisa ditambahi kapan wae - desain sing disederhanakake, keluwesan sing kuat, wektu konstruksi sing cendhak, penyesuaian lan ekspansi sawayah-wayah, cocok kanggo aplikasi pusat data cilik lan menengah kayata pemerintah, pendidikan, keuangan utawa perusahaan cilik lan menengah.

Nyimpen investasi sing ndhukung - nggunakake desain sing disegel kanthi ketergantungan sing sithik ing lingkungan, bisa dipasang ing macem-macem lingkungan njero ruangan sing atos (kamar komputer, kamar sarana, kantor, lan sapiturute), lan ora mbutuhake investasi khusus ing pambangunan komputer. kamar lan fasilitas pendukung:

Operasi lan pangopènan sing disederhanakaké - sistem pemantauan lingkungan dinamis ngawasi data operasi produk sing komprehensif, nyedhiyakake weker lan macem-macem laporan, lan mbisakake operasi lan pangopènan tanpa pengawasan, remot, layanan sawise-sales siji mandeg, lan siji telpon kanggo ngatasi kabeh masalah.


Hot Tags: Pusat Data Mikro Multi-Rack, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept