Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Precision Air Conditioner > In-Row Precision Cooling Air Conditioner
In-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner
  • In-Row Precision Cooling Air ConditionerIn-Row Precision Cooling Air Conditioner

In-Row Precision Cooling Air Conditioner

CPSY® awet In-Row Precision Cooling Air Conditioner kritis kanggo aplikasi misi-kritis kayata pusat data. CPSY setya mbantu para pelanggan kanthi luwih efektif ngatur kabutuhan unik lan ngganti syarat industri lan nawakake portofolio produk Computer Room Air Handling (CRAH) lan Computer Room Air Conditioning (CRAC). Kanthi keahlian sing unggul ing industri lan macem-macem solusi lan layanan, CPSY, minangka pemasok turnkey China, nawakake macem-macem kemampuan pendinginan kanggo aplikasi kritis misi, saka kamar teknis cilik nganti pusat data paling gedhe, mbantu para pelanggan njamin misi- fasilitas kritis Highly Reliable, fleksibel, efisien, sustainable lan keukur desain terpadu kanggo ketemu kabutuhan customer tartamtu, mesthekake uptime lan kinerja.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® In-Row Precision Cooling Air Conditioner

Minangka pabrikan profesional, CPSY® SP seri DurableIn-Row Precision Cooling Air Conditioner nyedhiyakake pendinginan target rak server sing cedhak ing lingkungan pusat data lan bisa diukur kanggo ningkatake efisiensi pendinginan lan energi ing pusat data. Sistem AC In-Row Precision Cooling In-Row seri CPSY® SP kasedhiya ing jembaré 300mm lan 600mm, kanthi kapasitas saka 12.5 kW nganti 50.4kW, unit pendinginan tingkat baris independen sing didinginkan udara, cocok kanggo lemari jaringan IT, komputer lan ruang server rak-rak.


CPSY® In-Row Precision Cooling Air Conditioner Parameter (Spesifikasi)

Seri SP Kab
Jinis Sumber kadhemen tunggal
Model njero ruangan SP13A1C SP25A1C SP30B1C SP35B1C SP40B1C SP45B1C SP50B1C
model njaba SP13C SP25C SP30C SP35C SP40C SP45C SP50C
EER 2.6 2.8 3.05 3.03 3.02 2.8 2.7
Spesifikasi Daya 380VAC/50HZ
Max saiki 30A 20A 23A 26A 31A 36A 41A
Pemutus input (saran) 40A/3P 32A/3P 50A/3P 63A/3P 63A/3P 63A/3P 63A/3P
Kabel unit njero ruangan (saran) 5*6mm2 5*6mm2 5*6mm2 5*10mm2 5*10mm2 5*10mm2 5*10mm2
Kabel unit outdoor (saran) 3*1mm2 3*1.5mm2 3*1.5mm2 3*1.5mm2 4*2.5mm2 4*2.5mm2 4*2.5mm2
Garis sinyal unit internal lan eksternal (saran) Ora
kapasitas pendinginan (kW) 12.5 25 30.6 35.4 40.3 45.8 50.4
Kapasitas pendinginan sing sensitif (kW) 12.5 25 30.6 35.4 40.3 45.8 50.4
rasio panas sensible 1
debit aliran udara (m3/jam) 3000 5000 6800 7800 9000 10000 10500
Volume udara bali (m3/jam) 3000 5000 6800 7800 9000 10000 10500
Kapasitas tukar panas (kw) 18 27 34 39 45 50 55
Daya pemanas listrik PTC (kW) /
Jumlah humidifikasi elektroda (kg/jam) /
Kompresor Kompresor QTY. 1
Frekuensi tetep / variabel Frekuensi variabel DC
Tipe Kompresor Kompresor rotor Kompresor gulung
penggemar njero ruangan Penggemar  QTY 4 6 2 2 2 3 3
Tipe Fan kipas sentrifugal EC
Penggemar njaba Penggemar  QTY 2 3 3 3 2 2 2
Tipe Fan penggemar aksial
Evaporator Area gedhe "/" jinis evaporator
Thermostatic Expansion Valve Jinis katup ekspansi elektronik
kinclong Tingkat flitter tingkat G4
Refrigerant Jinis R410A
Precharge pabrik unit njero ruangan (kg) Ora precharge ing pabrik
Precharge Pabrik Unit Outdoor (kg) Ora precharge ing pabrik
Nilai bising (dB) Unit njero ruangan 66 71 67 68 69 70 71
Unit njaba 61 64 65.5 66 67 68 68
Ukuran (mm) (W * D * H) Unit njero ruangan (W * D * H) 300*1200*2000 600*1200*2000
Unit Luar Ruangan (W * D * H) 1200*400*730 1845*400*985 1845*400*985 1845*400*985 2245*400*1135 2245*400*1135 2245*400*1135
Unit ruangan (dimensi ora kalebu kothak daya kabel) 1100*400*730 1750*400*985 1750*400*985 1750*400*985 2150*400*1135 2150*400*1135 2150*400*1135
Bobot (kg) Unit njero ruangan 160 190 250 260 260 275 275
Unit njaba 66 115 128 140 160 175 175
Ukuran kanggo takeover (mm) (saran) Pipa knalpot 16 (kipas angin) 16 (kipas angin) 22 22 22 22 22
Pipa Cairan 9.52(koil kipas) 12.7 (koil kipas) 16 16 16 16 16
Pipa inlet banyu G1/2"
Pipa saluran IDΦ19mm
Dawane takeover sing diidini (m) Dawane padha karo pipa mesin internal lan eksternal ≤30
Beda ing posisi instalasi antarane unit njero ruangan lan ruangan Unit ruangan luwih dhuwur tinimbang unit njero ruangan: ≤20
Unit ruangan luwih murah tinimbang unit njero ruangan: ≤5
Kondisi panggunaan desain Suhu lingkungan njero ruangan yaiku 37 ℃; asor relatif 25%; suhu lingkungan njaba 35 ℃
Bagian standar (fungsional). Kaca penglihatan, saklar perlindungan tekanan tinggi/rendah, sensor tekanan, 1 probe suhu dan kelembaban, 1 probe suhu, saklar perbedaan tekanan filter
Bagian opsional (fungsional). 1. Komponen ekstensi (dikonfigurasi nalika dawane pipa siji arah ngluwihi 30 meter, jebakan minyak kudu ditambahake saben 5 nganti 7,5 meter), kanthi ekstensi maksimal 60m; 2. Komponen suhu rendah (dikonfigurasi ing wilayah sing suhu ruangan luwih murah tinimbang -15 ° C), sawise konfigurasi Bisa tekan -35 ℃
Fitur 1. 7-inch werna layar tutul;
2. Daya-mati memori, poto-diwiwiti nalika telpon mlebu;
3. Jaringan kontrol grup;
4. pangayoman Intelligent: mundhut phase sumber daya, liwat-voltase lan ing-voltase, mbalikke phase weker pangayoman, kompresor dhuwur lan kurang voltase pangayoman weker, lingkungan kamar mesin weker suhu dhuwur / kurang;
5. Ngawasi lan nampilake status operasi blower udara njero ruangan: kesalahan, kacepetan penggemar, lsp;
6. Simpen 500 cathetan sajarah;
7. Desain modular, njupuk ukuran kabinèt akun, lan tata letak cepet;


CPSY® In-Row Precision Cooling Fitur lan Aplikasi

Sistem AC In-Row Precision Cooling Air Conditioner seri CPSY® SP kanthi rapet nggabungake pendinginan karo beban panas IT kanggo nyegah recirculation hawa panas lan nambah prediktabilitas pendinginan ing lingkungan bayar-as-you-go. Kontrol cerdas kanthi proaktif nyetel kacepetan penggemar lan aliran refrigeran supaya cocog karo beban panas IT kanggo ngoptimalake efisiensi lan nyukupi panjaluk dinamis saka ruangan server utawa lingkungan pusat data.

Sistem AC In-Row Precision Cooling In-Row CPSY® SP nyedhiyakake macem-macem fungsi sing gegandhengan, kalebu pendinginan, humidifikasi, dehumidifikasi, pemanasan maneh, filtrasi udara, manajemen kondensasi, kontrol suhu lan kelembapan, fungsi weker lan komunikasi data, lan kalebu kanggo Kapasitas lan manajemen aliran udara Kontrol terpadu. Kabeh komponen gampang diakses saka ngarep lan mburi unit kanggo bantuan karo layanan lan pangopènan nyegah lan menakake kabel lan pipe nuntun saka ndhuwur kanggo ngisor unit.


CPSY® In-Row Precision Cooling Air Conditioner 12.5KW~50.4KW

Nomer Model: SP13A1C/SP13A1/SP25A1/SP25A1C/SP40B1

In-Row Precision Cooling Air Conditioner range: 12.5KW~50.4KW


Fitur:

--Dynamically koordinasi kapasitas cooling / volume udara output saka unit kanggo entuk nyata-wektu cocog karo owah-owahan mbukak, supaya unit makaryakke ing kondisi paling apik.

--Sistem pendinginan kompatibel karo macem-macem sensor suhu, ngawasi owah-owahan beban panas lan langsung ngontrol suhu udara sumber, dadi aman, dipercaya lan hemat energi.

--Kacepetan variabel lan desain redundansi penggemar sing bisa diganti panas bisa nyuda konsumsi energi sajrone jam sibuk, lan panggantos penggemar sing salah ora bakal mengaruhi operasi AC.

--Komponèn kelas A nggawe kondisioner hawa presisi luwih stabil

- Pompa fluorine nggunakake sumber kadhemen alami kanggo ngirit energi luwih saka 50%.

--Desain sing ramah lingkungan, nggunakake refrigeran R410A

--Desain sing digabungake kanthi rapet nambah efisiensi energi nganti 25% dibandhingake karo CRAC tradisional

--Filter kelas filtrasi nganti F5 karo saklar filter clogged

--Independen, basis baris, unit perawatan nol

--Ora perlu tukang listrik larang utawa kontraktor HVAC, bisa diinstal kanthi lengkap dening staf IT

--Ngilangake kondensat liwat sistem knalpot, ora ana saluran lantai utawa sump sing dibutuhake

--Ndhukung manajemen remot 24/7 liwat kertu pemantauan WEB, Modbus lan BACnet sing wis diinstal utawa antarmuka jaringan WEBCARDX

--Layar tutul warna sing ramah pangguna ngidini akses lengkap menyang data lan informasi status

--Konfigurasi sisih lan / utawa exhaust aliran udara ngarep lan kapabilitas mode pangopènan

--PowerView nyata-wektu ngawasi kapasitas jaringan, gampang kanggo operate

--Remote rak sensor suhu

--High-efficiency gulung / kompresor Rotary karo fungsi pangaturan kapasitas

--Sistem baffle modular sing bisa diatur

--Coil proteksi beku karo gas panas bypass kanggo nyegah pembekuan probe remot

--garansi winates 1 taun


Aplikasi:

Lingkungan industri, fasilitas medis, peralatan laboratorium, lan liya-liyane minangka peralatan utama kanggo pasokan listrik lan perlindungan.

Aplikasi

Server.

Institut Pendidikan.

BFS

Sistem Kesehatan.

Peralatan Telekomunikasi.

Pusat Data Cilik & Sedheng.

Mesin CNC.

Perkakas Farmasi.

Mesin X-ray.

Fasilitas Industri.



CPSY® In-Row Precision Cooling Air Conditioner Details

CPSY® SP seri In-Row Precision Cooling Air Conditioner nganggo teknologi pendinginan canggih, ukurane kompak, lan nyedhiyakake pemantauan suhu wektu nyata. Padha dirancang kanggo nyedhiyani kontrol asor lan cooling efisien lan tepat kanggo instalasi tingkat rak ing kamar server lan pusat data. Nampa efisiensi energi sing dhuwur liwat kompresor sing diatur kapasitas, katup ekspansi elektronik lan penggemar EC kacepetan variabel lan njamin pambuangan beban sing luwih cepet.

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® In-Row Precision Cooling Air Conditioner kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Entuk pendinginan sing efisien lan dipercaya ing faktor wangun rak 42U

Kanggo nyegah downtime peralatan, malfunctions lan gagal sing disebabake overheating lan fluktuasi suhu, CPSY® SP Series In-Row Precision Cooling Air Conditioners nawakake solusi pendinginan sing cedhak ing faktor wangun rak 42U sing nyuda konsumsi energi, nyuda biaya operasi lan simplifies instalasi.

2. Efisiensi pendinginan sing dhuwur lan fitur hemat energi sing dirancang kanggo ngirit dhuwit: Kompresor inverter lan teknologi penggemar EC kanthi otomatis nyetel output pendinginan supaya cocog karo beban panas lan ngirit energi sajrone jam-jam sibuk, saéngga nyuda biaya energi sakabèhé lan ndawakake umur peralatan. urip layanan digawe adhem. Reconfigure kabutuhan cooling minangka owah-owahan peralatan, ngirit biaya lantai munggah utawa overbuilding / overprovisioning unit CRAC.

3. Rampung sawijining, instalasi prasaja lan murah-biaya lan desain nul-maintenance, sampeyan lan Staff IT bisa nginstal dhewe, karo kabel ndhuwur utawa ngisor miturut kabutuhan kanggo ndhukung exhaust ngarep utawa sisih.

8. Desain cedhak-gandeng njupuk panas saka sumber, nambah efficiency energi dening 25% dibandhingake CRACs keliling tradisional.

4. Sistem AC sing ramping ngirit ruang nalika nyedhiyakake pendinginan presisi utama: Unit CRAC / CRHC khas ngenggoni papan sing akeh banget, lan sistem AC In-Row Precision Cooling In-Row seri CPSY® SP iki cocog kanggo pusat data cilik lan medium, IT kamar utawa pinggiran liyane. Becik kanggo cooling ing sembarang panggonan, kabinet mung 300mm amba lan bisa gampang dipanggonke optimal ing baris kanggo pas, cooling cedhak-gandeng.

5. Ngawasi jaringan majeng menehi akses remot 24/7 kanggo ngatur suhu, nampa tandha, ndeleng log lan setelan kontrol kanggo integrasi karo platform lunak manajemen kayata DCIM. Kajaba iku, kemampuan kanggo ngatur setelan lan ngawasi tandha ing njaba situs bisa nambah dhasar sampeyan.

6. Garansi siji taun lan desain ramah lingkungan

CPSY® SP seri In-Row Precision Cooling Air Conditioners teka karo garansi setaun, diprodhuksi miturut spesifikasi RoHS sing ketat, lan nggunakake refrigeran R410a sing ramah lingkungan, nggambarake komitmen sampeyan kanggo tanggung jawab lingkungan.

7. Nggunakake teknologi DX kanggo ngirim hawa kelangan kanggo mbukak, penggemar EC lan kompresor kacepetan variabel nyedhiyakake aliran udara variabel lan suhu konstan adhedhasar kondisi njero ruangan.

9. Layar tutul werna nggampangake kanggo operate, ngawasi lan ngakses konfigurasi sistem lan informasi status.

10. Kontroler sing dibangun ndeteksi lan ngatur suhu pusat data, kanthi otomatis nyetel tingkat pendinginan lan ndhukung macem-macem mode kontrol

11. Kontrol suhu cerdas lan teknologi kacepetan variabel mbisakake aliran udara lan regulasi suhu sing tepat kanggo cocog karo syarat beban tartamtu.


Hot Tags: In-Row Precision Cooling Air Conditioner, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept