Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Precision Air Conditioner > Rack-Dipasang Cooling Air Conditioner
Rack-Dipasang Cooling Air Conditioner
  • Rack-Dipasang Cooling Air ConditionerRack-Dipasang Cooling Air Conditioner
  • Rack-Dipasang Cooling Air ConditionerRack-Dipasang Cooling Air Conditioner
  • Rack-Dipasang Cooling Air ConditionerRack-Dipasang Cooling Air Conditioner
  • Rack-Dipasang Cooling Air ConditionerRack-Dipasang Cooling Air Conditioner
  • Rack-Dipasang Cooling Air ConditionerRack-Dipasang Cooling Air Conditioner

Rack-Dipasang Cooling Air Conditioner

Minangka Produsèn profesional, kita arep kanggo nyedhiyani Rack-Mounted Cooling Air Conditioner. Unit AC Cooling Air Conditioner CPSY® SPR Series minangka cara sing apik kanggo nambah kenyamanan lan produktivitas ing omah utawa kantor sampeyan. Dheweke uga bisa mbantu nyuda biaya energi lan nambah umur peralatan sampeyan. Yen sampeyan nggoleki cara kanggo nambah lingkungan njero ruangan, unit AC presisi minangka pilihan sing apik kanggo dipikirake.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Rack-Mounted Pendingin Air Conditioner

Minangka Produsèn profesional, kita arep kanggo nyedhiyani Rack-Mounted Cooling Air Conditioner. Kanggo skenario kayata lemari IT cilik, mikro utawa disebarake, kamar komputer, pusat data, lan sapiturute, CPSY® wis ngembangake seri SPR saka Rack-Mounted Cooling Air Conditioners adhedhasar seri AC presisi cilik. Produk iki banget hemat energi, konsumsi daya kurang, ukuran cilik, struktur kompak, bobot entheng, nilai banget, konfigurasi fleksibel, njupuk munggah kurang papan, instalasi prasaja lan operasi sepi. Bisa kanthi akurat nangani panas nyoto dhuwur kui dening server ing kabinèt lan èfèktif nyegah hot spot Lokal, nggawe iku becik kanggo aplikasi cilik lan medium-ukuran. Apa ing pusat data, kamar sing resik, laboratorium utawa fasilitas telekomunikasi, AC CPSY® SPR Series sing dipasang ing rak nyedhiyakake kinerja sing optimal ing kabeh kondisi operasi lan njamin kasedhiyan 24/7, utamane cocok kanggo jaman SG. Kabinet tunggal, macem-macem lemari lan lingkungan aplikasi kapadhetan panas liyane.


CPSY® SPR seri Parameter Pendingin Udara Dipasang Rack (Spesifikasi)

Jinis Sumber kadhemen tunggal Suhu & Kelembapan Pancet
Model njero ruangan SP04R1(Ora dilengkapi pompa banyu) SP08R1(Ora dilengkapi pompa banyu) SP12R1 (Ora dilengkapi pompa banyu) SP04R1H (Pompa banyu standar) SP08R1H (Pompa banyu standar) SP12R1H (Pompa banyu standar)
model njaba SP04W1 SP08W1 SP12W1 SP04W1 SP08W1 SP12W1
EER 3.18 3.21 3.2 3.18 3.21 3.2
Spesifikasi Daya 220VAC/50HZ
Max saiki 7 15 25 12 20 35
Pemutus input (saran) 16A/2P 25A/2P 40A/2P 16A/2P 25A/2P 40A/2P
Kabel unit njero ruangan (saran) 3*2.5mm2 3*4mm2 3*6mm2 3*2.5mm2 3*4mm2 3*6mm2
Kabel unit outdoor (saran) 3*1.5mm2 3*2.5mm2 3*4.0mm2 3*1.5mm2 3*2.5mm2 3*4.0mm2
Garis sinyal unit internal lan eksternal (saran) Kabel terlindung: 2*0.75mm
kapasitas pendinginan (kW) 3.5 7.5 12.5 3.5 7.5 12.5
Kapasitas pendinginan sing sensitif (kW) 3.5 7.5 12.5 3.5 7.5 12.5
rasio panas sensible 1
debit aliran udara (m3/jam) 800 1650 2200 800 1650 2200
Volume udara bali (m3/jam) 800 1650 2200 800 1650 2200
Daya pemanas listrik PTC (kW) / / / 1 1 2
Kapasitas humidifikasi film basah (kg/jam) / / / 1 1.5 3
Kompresor Kompresor QTY. 1
Frekuensi tetep / variabel Frekuensi variabel DC
Tipe Kompresor Kompresor rotor
penggemar njero ruangan Penggemar  QTY 2 1 1 2 1 1
Tipe Fan kipas sentrifugal EC
Penggemar njaba Penggemar  QTY 1 1 2 1 1 2
Tipe Fan penggemar aksial
Evaporator \
Thermostatic Expansion Valve Jinis katup ekspansi elektronik
kinclong Tingkat flitter tingkat G2
Refrigerant (pipa tembaga ing 5 meter kasedhiya) Jinis R410A
Precharge pabrik unit njero ruangan (kg) 0.5 0.85 1.2 0.5 0.85 1.2
Precharge pabrik unit njero ruangan (kg) 0.5 0.85 1.2 0.5 0.85 1.2
Nilai bising (dB) Unit njero ruangan 65 69 72 65 69 72
Unit njaba 61 62 62 61 62 62
Ukuran (mm) (W * D * H) Unit njero ruangan (W * D * H) 443*715*218(5U) 443*715*351 (8U) 443*715*440(10U) 443*715*218(5U) 443*715*351 (8U) 443*715*440(10U)
Unit Luar Ruangan (W * D * H) 765*268*550 960*370*810 960*370*1260 765*268*550 960*370*810 960*370*1260
Bobot (kg) Unit njero ruangan 27 36 42 27 36 42
Unit njaba 30 60 85 30 60 85
Ukuran kanggo takeover (mm) (saran) Pipa udara (ora dilengkapi pipa tembaga ing pabrik) 9.52 15.88 15.88 9.52 15.88 15.88
Pipa Cairan (ora dilengkapi pipa tembaga ing pabrik) 6.35 9.52 6.35 9.52
pipa inlet banyu \ G1/2"
pipa saluran Pipa drainase alami yaiku OD25 * ID19 mm Pipa got alami yaiku OD25 * ID19 mm, lan pipa saluran banyu sing kuwat yaiku OD8 * ID5mm.
Dawane takeover sing diidini (m) Dawane padha karo pipa mesin internal lan eksternal ≤20
Beda ing posisi instalasi antarane unit njero ruangan lan ruangan Unit ruangan luwih dhuwur tinimbang unit njero ruangan≤10
Unit ruangan luwih murah tinimbang unit njero ruangan≤5
Kondisi panggunaan desain Suhu lingkungan njero ruangan 35 ℃ / suhu bohlam udan 27 ℃; suhu lingkungan njaba 35 ℃
Bagian standar (fungsional). Dilengkapi layar 4,3 inci, 1 sensor suhu lan kelembapan, 1 sensor suhu, lan 1 detektor bocor banyu.
Bagian opsional (fungsional). 1. Komponen ekstensi (yen dawane pipa siji-siji ngluwihi 20 meter, jebakan minyak kudu ditambahake saben 5 nganti 7,5 meter), ekstensi maksimal 30m;
2. Komponen suhu rendah (dikonfigurasi ing wilayah sing suhu ruangan luwih murah tinimbang -15 ° C), bisa nganti -35 ° C sawise konfigurasi.
Fitur 1. Distribusi macem-macem lan desain saluran (saluran alami, pompa saluran banyu opsional);
2. Daya-mati memori, poto-diwiwiti nalika telpon mlebu;
3. Perlindhungan cerdas: mundhut phase sumber daya, overvoltage lan kurang voltase, weker proteksi fase mbalikke, proteksi bocor banyu unit, weker proteksi voltase dhuwur lan kurang kompresor, weker suhu dhuwur / kurang ing lingkungan kamar mesin.
4. Panyimpenan 200 cathetan sajarah.


CPSY® SPR seri Fitur lan Aplikasi Pendingin Air Conditioner Rack-Mounted

CPSY® SPR seri Rack-Mounted Pendingin Air Conditioner 1-40KVA ups

Nomer Model:GP1101K/GP1102K/GP1103K/GP1106K/GP1110K/GP1115K/

Cooling Air Conditioner sawetara daya: 1KVA ~ 40KVA

Seri CPSY® SPR minangka sistem Air Conditioner Pendingin Rack-Mounted sing cocog karo EIA sing dirancang khusus kanggo kelangan peralatan IT ing pusat data, kamar server lan lemari jaringan.


Fitur:

- Desain frekuensi kanthi variabel, rasio efisiensi energi bisa tekan 3.5;

--Efisiensi panggunaan ruang paling apik, luwih akeh pangguna bisa nggunakake ruang U;

--- Déwan pompa got sing kuat kanggo ngilangi "bebaya banyu" ing kabinet

--Microcomputer sistem kontrol cerdas, ngawasi nyata-wektu;

--Intelligent kontrol bisa éling awal warning;

--Unit njero ruangan lan ruangan wis dipasang kanthi konektor cepet lan wis diisi refrigeran ing pabrik. Padha bisa diinstal ing situs tanpa welding.

--Independent, dibangun ing evaporator, ora perlu saluran lantai

--garansi winates 1 taun

--Ndhukung manajemen remot opsional liwat Ethernet

--Gunung ing ngisor rak 19-inch standar EIA

--Ngirit energi liwat cooling cedhak-gandeng efisien

--Nyegah shutdowns peralatan lan Gagal disebabake overheating lan fluktuasi suhu


Aplikasi:

Lingkungan industri, fasilitas medis, peralatan laboratorium, lan liya-liyane minangka peralatan utama kanggo pasokan listrik lan perlindungan.

Aplikasi

Server.

Institut Pendidikan.

BFS

Sistem Kesehatan.

Peralatan Telekomunikasi.

Pusat Data Cilik & Sedheng.

Mesin CNC.

Perkakas Farmasi.

Mesin X-ray.

Fasilitas Industri.



CPSY® SPR seri Rincian Pendingin Air Rack-Mounted

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® SPR seri Rack-Mounted Cooling Air Conditioner kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Ana sawetara keuntungan kanggo nggunakake unit AC presisi. Sawetara keuntungan kalebu:

1. Ngapikake comfort

Unit AC presisi bisa nyuda pengaruh panas lan asor ing awak kanthi nyetel suhu lan kelembapan sing tetep, nggawe lingkungan sing luwih nyaman kanggo wong ing kamar.

2. Ngurangi biaya energi

Unit AC presisi bisa diprogram kanggo operate ing mode efisiensi dhuwur lan hemat energi kanggo nyuda biaya energi.

3. Tambah produktivitas

Unit AC presisi bisa nggawe lingkungan sing luwih nyaman lan efisien kanggo para pekerja, mbantu nambah produktivitas.

4. Ngurangi downtime

Unit AC presisi bisa diprogram kanggo operate lan mateni, nyuda resiko kegagalan peralatan lan nyuda downtime.

5. Ngapikake lingkungan urip

Unit AC presisi bisa mbantu ningkatake lingkungan kanthi pirang-pirang cara (kayata nyuda panggunaan bahan bakar fosil, nyuda jumlah polusi sing diasilake, nyuda stres lan kuatir masarakat), saéngga ningkatake kualitas urip sakabèhé.


1. Komponen kinerja dhuwur ngilangi risiko "titik panas"

Desain pasokan udara telung sisih kanthi efektif bisa nyegah kedadeyan "titik panas lokal". Sawise unit wis diinstal, iku bisa éling sumber online saka sisih kiwa, tengen lan ndhuwur, lan hot spot lokal bisa ngilangi ing tataran budding.

2. Desain coil cooling efisiensi dhuwur, awet lan hemat energi

Dibandhingake karo kumparan sirip tradisional, kabeh-aluminium microchannel cooling coil kurang rentan kanggo clogging lan wutah bakteri, mbantu kanggo nambah kualitas udhara lan menakake pangopènan peralatan, mbantu kanggo nambah efficiency transfer panas, ngurangi konsumsi daya penggemar lan ngurangi bobot unit sakabèhé. Sirip mundhut tekanan rendah film aluminium hidrofilik digabungake kanthi apik karo tabung tembaga sing ana benang internal. Desain optimasi sing dibantu CFD sing inovatif ningkatake efisiensi ijol-ijolan panas saka penukar panas, dadi awet lan hemat energi. Kanthi gulungan saluran mikro, AC cooling sing dipasang ing rak CPSY® SPR Series nyetel standar pendinginan anyar kanggo aplikasi sensitif kayata manufaktur semikonduktor, pendinginan IT, medis, farmasi, sterilisasi panganan lan liya-liyane.

3. Filter udara kinerja dhuwur

Perawatan lumahing anti-fouling opsional lan saringan udara berkinerja tinggi (rating filtrasi nganti ISO ePM1 90%) njamin kualitas udara njero ruangan paling dhuwur kanggo pangguna AC pendingin sing dipasang ing rak CPSY® SPR Series.

4. Piranti lunak kontrol manajemen sistem sing kuat lan prasaja

Sistem kontrol pendingin hawa sing dipasang ing rak CPSY® SPR minangka pengontrol generasi paling anyar kanthi logika sing dikembangake khusus kanggo panangan udara banyu sing adhem. Piranti lunak nyedhiyakake kemampuan kontrol sing luwih maju kanggo operasi mandiri lan jaringan, pemantauan lan fungsi diagnostik lokal utawa remot. Pangguna bisa nggunakake macem-macem strategi kontrol adhedhasar kontrol suhu terus-terusan, kontrol aliran udara on-demand utawa kontrol tekanan konstan.

5. Kontrol aliran

Sistem pendingin hawa sing dipasang ing rak CPSY® SPR Series bisa adaptasi banget kanggo ngganti beban. Sistem kasebut terus-terusan ngukur paramèter termal saka ruang pendinginan lan nggunakake sistem katup rong arah kanggo ngatur aliran banyu liwat coil cooling lan bypass. Kanthi sistem balancing cerdas, wektu komisioning lan biaya pangopènan bisa dikurangi sacara signifikan lan operasi normal sistem dijamin.

6. Back-condong EC penggemar centrifugal

Unit AC pendingin sing dipasang ing rak CPSY® SPR nggunakake penggemar sentrifugal EC sing cenderung mundur lan dilengkapi penggemar radial. Proses manufaktur anyar lan bahan anyar ditrapake kanthi sampurna kanggo komponen inti. Kinerja aerodinamis saya tambah akeh, lan nduweni karakteristik intelijen dhuwur, konsumsi daya sing sithik, umur dawa, geter cilik, gangguan sing sithik, lan operasi sing sepi. Motor EC kanthi lancar ngontrol aliran udara adhedhasar kabutuhan pendinginan sing nyata lan uga mbantu ngirit energi sing ora bisa ditindakake kanthi penggemar sing didorong AC.

7. Klep ekspansi elektronik berkualitas tinggi, kontrol sing tepat

Teknologi kontrol ultra-presisi PID cocog banget karo kompresor frekuensi variabel lan penggemar EC kanggo nyetel aliran sirkulasi refrigeran kanthi akurat, nggawe peralatan mlaku luwih lancar sajrone siklus urip lan ngirit 1% energi sakabèhé.


RFQ

Q1: Apa AC presisi?

A1: Unit AC presisi minangka sistem AC sing dirancang kanggo ngontrol suhu lan kelembapan ruangan kanthi tepat. Unit AC presisi biasane luwih gedhe lan luwih rumit tinimbang unit AC tradisional. Dheweke asring nampilake macem-macem zona sing bisa dikontrol kanthi mandiri, lan bisa dilengkapi macem-macem sensor lan pengontrol kanggo nyedhiyakake kontrol suhu lan kelembapan sing tepat. Padha asring digunakake ing aplikasi kritis ngendi malah owah-owahan cilik ing suhu utawa asor bisa duwe impact pinunjul ing peralatan utawa wong ing kamar.


Q2: Kepiye cara kerja AC presisi?

A2: Unit AC presisi njaga lingkungan sing nyaman lan konsisten kanggo wong lan peralatan ing kamar kanthi nggunakake macem-macem sensor lan pengontrol kanggo ngawasi lan ngatur suhu lan kelembapan udara sing sirkulasi ing kamar.


Q3: Kepiye milih AC presisi sing cocog karo kabutuhan sampeyan?

A3: Nalika milih AC presisi, sampeyan kudu nimbang faktor ing ngisor iki:
1. Ukuran Kamar: Ukuran kamar bakal nemtokake ukuran unit AC sing sampeyan butuhake.
2. Jinis peralatan ing kamar: Jinis peralatan ing kamar bakal nemtokake jinis unit AC sing dibutuhake. Contone, yen ana akeh komputer ing kamar, sampeyan kudu unit AC sing bisa nangani panas kui dening komputer.
3.Iklim: Iklim bakal nemtokake jinis unit AC sing sampeyan butuhake. Contone, yen sampeyan manggon ing iklim panas, sampeyan kudu unit AC sing bisa èfèktif kelangan kamar.
4. Anggaran sampeyan: Rega unit AC presisi beda-beda adhedhasar ukuran, jinis, lan iklim.
5. Ulasan: Penting kanggo nindakake riset lan maca review sadurunge tuku.


Q4: Kepiye cara njaga AC presisi?

A4: Langkah-langkah ing ngisor iki bisa ditindakake kanggo pangopènan AC presisi:
1. Ngresiki panyaring ing wektu: Filter ing unit AC presisi kudu di resiki ajeg kanggo mesthekake operasi resik lan efisien saka peralatan lan ngurangi risiko operasional.
2. Kalibrasi peralatan kanthi rutin: Peralatan kudu dikalibrasi kanthi rutin kanggo mesthekake yen peralatan kasebut bisa digunakake kanthi paling apik.
3. Priksa peralatan kanthi rutin: Peralatan kudu dipriksa kanthi rutin kanggo ndeleng apa ana ing kondisi apik lan masalah bisa ditemokake lan didandani kanthi cepet.


Q5: Kepiye carane ngatasi masalah AC presisi?

A5: Sampeyan bisa ngatasi masalah unit AC presisi kanthi cara ing ngisor iki:
1. Priksa Filter: Filter ing unit AC presisi kudu dipriksa ajeg kanggo ndeleng yen iku reged lan di resiki ajeg kanggo nyegah peralatan saka mlaku èfèktif.
2. Priksa termostat: Priksa kanthi rutin apa termostat ing piranti AC presisi bisa digunakake kanthi bener lan njaga suhu konstan.
3. Priksa refrigerant: Ing refrigerant ing tliti air conditioning unit kudu dicenthang ajeg supaya refrigerant ora cukup.


Hot Tags: Rack-Mounted Cooling Air Conditioner, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Gampang-maintainable, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept