Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Precision Air Conditioner > Kamar Precision Cooling Air Conditioner
Kamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner
  • Kamar Precision Cooling Air ConditionerKamar Precision Cooling Air Conditioner

Kamar Precision Cooling Air Conditioner

Minangka Produsèn profesional, CPSY® AM seri Kamar Precision Cooling air conditioner dikembangaké lan dirancang dening Shangyu kanggo lingkungan aplikasi kayata cilik lan medium-ukuran kamar komputer T lan cilik lan medium-ukuran kamar komputer komunikasi ing latar mburi jaman amba. data kanthi pangembangan industri informasi sing sregep lan perbaikan syarat cerdas sing terus-terusan. Sawise tes ketat laboratorium profesional AC presisi nasional, wis CCC, CQC hemat energi lan sertifikasi liyane. Nduwe kinerja pendinginan sing efisien lan apik, kemampuan operasi sing stabil lan dipercaya, lan kondisioner hawa duwe fungsi wiwitan nalika daya ditampa. Kajaba iku, ketemu 24 * 365 operasi tanpa gangguan, dilengkapi sistem operasi kontrol cerdas, lan nduweni fitur pangopènan lan instalasi standar lan cepet. , kamar kontrol listrik, kamar operasi, lan lingkungan peralatan cilik liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Single Phase Low frekuensi munggah

Minangka pabrikan profesional, AC CPSY® AM seri Kamar Precision Cooling Air Conditioner minangka penemuan paling anyar saka produk ups bermutu tinggi, sing tundhuk karo standar EU lan dilengkapi garansi 2 taun. AC CPSY® AM seri Kamar Precision Cooling Air Conditioner digawe saka kompresor gulir Hermetik + blower njero ruangan + Motor blower + Kipas kondensasi + Humidifier + Pemanas listrik + pengontrol komputer + Komunikator + Katup Ekspansi Termal + Kaca + pengering filter + kontaktor + Sensor Tekanan + Isolasi ngalih + Ngalih voltase dhuwur lan kurang + switch diferensial udara + pengontrol kacepetan Fan + Pengontrol urutan fase + Evaporator + kondensor + filter udara, sing wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya sing paling nuntut, gampang dipasang lan dijaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.

CPSY® minangka pabrikan lan supplier Air Conditioner Pendingin Kamar Precision AM skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing AC kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.


CPSY® AM series Parameter Pendingin Udara Presisi Kamar (Spesifikasi)

Jinis jinis cooling tunggal Tipe suhu lan kelembapan konstan
Model unit njero ruangan AM8UC AM13UC AM8UH AM13UH
Model unit njaba AMD12 AMD19 AMD12 AMD19
EER 3.6 3.6 3.45 3.45
Spesifikasi Daya 380VAC/50HZ
Saiki maksimum unit njero ruangan 10A 12.5A 10A 12.5A
Maksimum saiki unit ruangan 0.46A 0.85A 0.85A 1.7A
Pemutus udara input (disaranake) 16A/3P 16A/3P
Kabel unit njero ruangan (disaranake) 5*2.5mm2 5*4mm2 5*2.5mm2 5*4mm2
Kabel unit outdoor (disaranake) 3*1mm2
Jalur sinyal unit Indoor/Outdoor (disaranake) kabel shielded: 2*0.75mm2
Kapasitas pendinginan (kW) 8 13 8 13
Kapasitas pendinginan sing sensitif (kW) 7.36 11.96 / /
rasio panas sensible 0.92 0.92 0.94 0.94
Volume udara (m3/jam) 2800 3500 2800 3500
Volume udara bali (m3/jam) 2800 3500 2800 3500
Kapasitas transfer panas (kw) 11 17 11 17
Daya pemanas listrik PTC (kW) / / 2 2
Kapasitas humidifikasi elektroda (kg/jam) / / 2 2
kompresor Jumlah penet 1
Konversi frekuensi / frekuensi tetep Frekuensi tetep
jinis kompresor Kompresor Rotary Linda Kab
penggemar njero ruangan Metode pasokan udara Maju kanggo nyebul hawa
Jumlah penggemar 2
Wangun penggemar Kipas DC aliran aksial ganda
penggemar njaba Jumlah penggemar 1 2 1 2
Wangun penggemar Kipas Axial Kab
wangun evaporator Area gedhe U-shaped evaporator
Katup ekspansi Jinis Katup ekspansi elektronik
Nyaring Tingkat filtrasi Efisiensi medium lan dhuwur: level G2
Refrigerant (tabung tembaga kasedhiya ing 5 meter) Jinis R410A
Kuantitas pra-diisi pabrik unit njero ruangan (kg) 0.2
Kuantitas pra-diisi pabrik unit njero ruangan (kg) 2.4 3.4 2.4 3.4
Nilai bising (dB) Unit njero ruangan 56 58 56 58
Unit njaba 55 60 55 60
Ukuran (mm) Unit njero ruangan (jembar * ambane * dhuwur) 510*425*1887
Unit njaba (jembar * ambane * dhuwur) 728*405*762 728*405*1370 728*405*762 728*405*1370
Bobot (kg) Unit njero ruangan 87 102 93 108
Unit njaba 34 53 34 53
Ukuran pipa sing disaranake (mm) trakea 15.88 (Koil) 19.05 (Kuncir) 15.88 (Koil) 19.05 (Kuncir)
pipa cair 6.35 (Kuncir) 9.52 (Kuncir) 6.35 (Kuncir) 9.52 (Kuncir)
Pipa inlet banyu (suhu lan kelembapan konstan) IDΦ19.05mm
pipa saluran IDΦ30mm
Takeover dawa sing diijini (m) Dawane pipa sing padha kanggo unit internal lan eksternal ≤20 (Yen proyek ngluwihi syarat, hubungi teknisi pra-sales lokal)
Bedane antarane posisi instalasi unit njero ruangan lan ruangan Unit ruangan luwih dhuwur tinimbang unit njero ruangan: ≤10 (yen proyek ngluwihi syarat, hubungi insinyur pra-sales lokal)
Unit ruangan luwih murah tinimbang unit njero ruangan: ≤5 (yen proyek ngluwihi syarat, hubungi insinyur pra-sales lokal)
Kondisi operasi desain Suhu lingkungan njero ruangan 24°C/suhu bolam udan 17°C; suhu lingkungan njaba 35 ° C
Bagian standar (fungsional). Saklar perlindungan tekanan dhuwur/rendah, sensor tekanan, 2 detektor bocor banyu,
Bagian opsional (fungsional). 1. Komponen ekstensi (panjang pipa siji arah ngluwihi 20 meter, lan jebakan minyak kudu ditambahake saben 5 nganti 7,5 meter), ekstensi maksimal nganti 30m; 2. Komponen suhu rendah (dikonfigurasi ing wilayah sing suhu ruangan luwih murah tinimbang -15 ° C), sawise konfigurasi Bisa tekan -35 ° C
Fitur produk 1. Layar kontrol tombol 4.3-inch; 2. Daya-mati memori, poto-diwiwiti nalika daya ditampa; 3. Jaringan kontrol grup (maksimal 32 unit); 4. Perlindhungan cerdas: mundhut phase sumber daya, overvoltage lan undervoltage, weker proteksi fase mbalikke, Proteksi kebocoran banyu unit, weker proteksi tekanan dhuwur lan kurang kompresor, lingkungan kamar komputer weker suhu dhuwur / kurang; 5. Ngawasi lan nampilake status operasi unit ruangan: tekanan kondensasi, kacepetan penggemar, sinyal daya, sinyal regulasi kacepetan, lsp; 6. Simpen 200 cathetan sajarah


CPSY® AM seri Kamar Precision Cooling Fitur lan Aplikasi

CPSY® AM seri Kamar Precision Cooling Air Conditioner

Nomer Model: AM8UC/AM13UC/AM8UH/AM13UH

Kamar Precision Cooling sawetara: 8KW ~ 13KW


Fitur:

--4.3-inch layar kontrol tombol;

--Power-off memori, timer miwiti nalika daya ditampa;

--Jaringan kontrol grup (maksimal 32 unit);

--Intelligent pangayoman: power supply phase mundhut, overvoltage lan undervoltage, mbalikke phase pangayoman weker, Unit banyu bocor Protection, kompresor dhuwur lan kurang meksa pangayoman weker, lingkungan kamar komputer weker suhu dhuwur / kurang;

--Monitor lan nampilake status operasi saka unit ruangan: meksa condensing, kacepetan penggemar, sinyal daya, sinyal regulasi kacepetan, etc.;

--Simpen 500 cathetan sajarah

-Kabeh unit dilengkapi fungsi suhu lan kelembapan konstan (pemanas lan humidifier standar)

- Kabeh unit sistem tunggal

--Tampilan layar gedhe Cina lengkap, kanthi proteksi sandi multi-level, fungsi diagnosis kesalahan ahli

--Desain voltase input Ultra-sudhut, dilengkapi proteksi mundhut phase, daya-on fungsi wiwitan

--Multiple sumber online cara: munggah pasokan udara, mudhun pasokan udara, munggah ngarep pasokan udara, mudhun ngarep sumber online

Pilihan sing akeh banget: penggemar EC, katup ekspansi elektronik, saringan efisiensi dhuwur, humidifier khusus, lsp.

--Unit nduweni struktur kompak lan tapak cilik, 100% pangopènan ngarep lengkap

--The rasio efficiency energi saka kabèh mesin punika 2.9 utawa luwih

- Filter serat sintetik sing bisa dicuci kanthi efisiensi filtrasi G4

--Sistem kontrol unit duwe telung tingkat proteksi sandi, proteksi lengkap lan weker


Aplikasi:

Kamar komunikasi cilik lan medium

kamar IT cilik lan medium

Kamar distribusi daya ing sepur, tenaga listrik, perbankan lan industri liyane

kamar kontrol listrik

kamar operasi

peralatan cilik liyane



CPSY® AM seri Kamar Precision Cooling Rincian Air Conditioner

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® AM seri Kamar Precision Cooling Air Conditioner kaluwihan kaya ing ngisor iki:


-- Kulkas ijo

Nganggo refrigeran R410A sing ramah lingkungan, nyuda emisi karbon dioksida, lan dadi ijo lan ramah lingkungan.

--kontrol cerdas

1. AC dilengkapi antarmuka komunikasi RS485;

2. Jaringan kontrol grup bisa mujudake operasi jaringan 32 mesin;

3. Fungsi ngoper mesin utama lan siyaga sing fleksibel, ngoper otomatis lan fungsi rotasi bisa diwujudake sawise unit kasebut jaringan.

-- Kontrol presisi

1. Fungsi suhu lan kelembapan konstan sing cerdas lan stabil;

2. Range pangaturan suhu: + 16 ° C ~ + 40 ° C, akurasi pangaturan suhu: ± 1 ° C;

3. Range pangaturan kelembapan: 20% ~ 95% RH, akurasi pangaturan kelembapan: lemah 5% RH

4. Estimasi tren, diagnosa dhewe lan nyetel supaya fluktuasi suhu sing kerep utawa malah mati.

--Telpon mlebu diwiwiti kanthi otomatis

AC nduweni fungsi kanggo miwiti kanthi otomatis

--Desain aliran udara sing inovatif

1. Super sudhut amba sumber online gedhe-area, desain airflow inovatif, ngurangi overheating ing sudhut mati saka kamar komputer, lan supaya overheating lokal;

2. Ngadopsi teknologi exchange panas online bali + area gedhe "U" jinis evaporator, resistance angin exchange panas cilik lan efficiency dhuwur.

--Efisiensi energi ultra dhuwur

1. Ing rasio panas nyoto saka kabèh sistem ing kahanan standar minangka dhuwur minangka 92%, lan efficiency energi saka sistem punika 3.6, anjog ing tingkat industri;

2. Desain volume udara gedhe lan prabédan leleh cilik cocok kanggo karakteristik boros panas saka peralatan utama ing kamar komputer, lan nyedhiyakake lingkungan suhu / kelembapan sing terus-terusan lan stabil kanggo peralatan utama.

--Perlindhungan cerdas

Priksa manawa unit kasebut bisa digunakake kanthi efektif kanggo wektu sing suwe

1. Proteksi kakehan motor 2. Proteksi tegangan dhuwur lan kurang 3. Proteksi tegangan rendah kompresor 4. Weker suhu dhuwur / kurang 5. Memori gagal daya 6. Proteksi tegangan dhuwur kompresor 7. Fase mundhut lan proteksi fase salah 8. Toleransi fault urutan fase

--Stabilitas dhuwur

1. Full Chinese 4.3-inch layar tutul, karo multi-level pangayoman sandi, diagnosa fault lan fungsi liyane;

2. Miturut 24h * 365 dina terus operasi desain urip dawa, efficiency dhuwur lan stabilitas, kurang pangopènan;

3. Kepinteran dhuwur, hemat energi dhuwur, efisiensi dhuwur, umur dawa, getaran cilik, gangguan kurang, lan karya sing terus-terusan lan tanpa gangguan;

4. Daya adaptasi kothak daya sing kuat, desain voltase input ultra-sudhut, sawetara fluktuasi voltase operasi unit daya telung fase 380Vac ± 20%, lan nduweni fungsi perlindungan fase.


Kompresor efisiensi dhuwur sing misuwur kanthi kinerja sing luar biasa

Nganggo merek terkenal DANFOSS / Kompresor rotor Copland, anti-hidrolik, kastil udara gedhe, struktur sing sederhana lan kompak, bobot entheng, ukuran unit cilik, tapak cilik, arus wiwitan cilik, proses operasi kompresi sing terus-terusan lan stabil, gangguan kurang, umur dawa. lan kaluwihan liyane.

Katup ekspansi elektronik berkualitas tinggi kanthi kontrol sing tepat

Opening bisa diatur steplessly saka 10% kanggo 100%, lan kompresor bisa digunakake kanggo entuk cooling pas. Nduweni fungsi respon cepet, sawetara imbuhan sudhut, hemat energi lan quietness, etc. Katup bisa dibalèkaké lan bisa éling kontrol otomatis saka cooling lan dadi panas.

Setelan sandhi, operasi sing tepat

Iku nganggo tampilan layar gedhe Cina lengkap, sing nggabungake macem-macem fungsi lan antarmuka manungsa sing gampang dioperasikake; teknologi kontrol cerdas majeng, kontrol nyata-wektu suhu sekitar, kontrol akurat lan luwih hemat energi; teknologi kontrol terpusat cerdas bisa èfèktif nyegah misoperation.

Exchanger panas tabung tembaga efisiensi dhuwur, awet lan hemat energi

Panggunaan penukar panas tabung tembaga efisiensi dhuwur, kombinasi sampurna saka film aluminium hidrofilik biru penggemar sirip mundhut tekanan rendah lan tabung tembaga benang internal, lan panggunaan inovatif desain optimasi sing dibantu CFD nambah efisiensi pertukaran panas panas. exchanger, kang awet lan luwih hemat energi. Tabung tembaga Utas internal diadopsi, lan lumahing utama dirancang karo grooves, supaya area kontak karo refrigerant luwih gedhe, exchange panas luwih cukup, lan efek exchange panas luwih apik.


Hot Tags: Kamar Precision Cooling Air Conditioner, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Gampang-maintainable, Awet, Price, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept