Ngarep > Kabar > Warta Industri

Shangyu mbantu mbangun rumah sakit papan perlindungan lan bebarengan nglindhungi omah sing sehat

2024-01-05

Saiki, jumlah kasus anyar sing dikonfirmasi lan infeksi asimtomatik ing negara kasebut saya tambah kanthi cepet

Transmisi komunitas ing sawetara wilayah ora diganggu

Epidemi isih mlaku ing tingkat dhuwur

Situasi pencegahan lan kontrol abot lan rumit

Manut kabijakan umum "pembersihan dinamis" tanpa ragu-ragu utawa ragu-ragu

Nguatake titik isolasi lan cadangan rumah sakit papan perlindungan

Shangyu mbantu jaminan daya rumah sakit kabin alun-alun ing pirang-pirang provinsi

Nglawan epidemi, "epidemi" ora bisa ditundha

Saiki, pencegahan lan kontrol wabah kasebut ana ing titik kritis, sumber daya medis kudu dikembangake kanthi cepet, lan penting banget kanggo ningkatake pambangunan rumah sakit kabin persegi. Bubar, Komisi Kesehatan lan Kedokteran Nasional ngetokake "Standar Manajemen kanggo Nggawe Rumah Sakit Fangcang", sing mbutuhake kabeh provinsi mbangun utawa nggawe rencana kanggo pambangunan Rumah Sakit Fangcai miturut kahanan epidemi, supaya bisa njamin provinsi bisa duwe paling ora 2-3 Rumah Sakit Fangcai. Minangka "pahlawan gedhe" kanggo nyegah lan ngobati wabah kasebut, Rumah Sakit Fangcai nggawe konstruksi paling gedhe wiwit penutupan Rumah Sakit Wuhan Fangcai.

Nglindhungi tanah air lan nglawan epidemi bebarengan

Yancheng njaga "Shanghai"

Bubar, epidemi ing Shanghai wis mengaruhi atine wong ing saindhenging negara, lan Yancheng njaga "Shanghai" lan nglawan epidemi bebarengan. Epidemi minangka tatanan, lan pencegahan lan kontrol minangka tanggung jawab. Saiki, kanthi bantuan produk profesional lan layanan berkualitas tinggi, Shangyu Power cepet ndhukung titik medis papan perlindungan ing rumah sakit ing Yancheng, lan menehi solusi kanggo sistem rumah sakit papan perlindungan kanthi kombinasi karo area fungsional rumah sakit papan perlindungan. Proyek iki nyedhiyakake 2 set frekuensi daya GP33250K lan luwih saka 100 baterei minangka jaminan sumber daya inti. Prodhuk nganggo teknologi kontrol digital lengkap lan nggabungake prestasi teknologi maju ing bidang elektronik daya kontemporer lan kontrol otomatis kanggo nyedhiyakake jaminan daya sing aman lan dipercaya, stabil lan ramah lingkungan.

1. Teknologi digital kanthi lengkap, cerdas lan trep

Kripik kontrol DSP dual, teknologi kontrol majeng lan manajemen logika sampurna digunakake kanggo ngilangi masalah drifting kontrol analog. Kanthi fungsi logika sing lengkap, nyedhiyakake data interaktif sing sugih lan nduweni fungsi komunikasi lan jaringan sing trep.

2. Sambungan paralel multi-mesin, ekspansi sing dikarepake

Anggere kabel podo disambungake lan UPS disetel patut, operasi podo bisa temen maujud. Nganti 6 mesin bisa disambungake ing podo karo, lan papan cukup dilindhungi undhang-undhang kanggo expansion mangsa saka peralatan, kang ngindari shortcomings saka investasi peralatan dhisikan UPS tradisional lan nyimpen barang-barang berharga kanggo pangguna. dana.

3. Kapabilitas sinkronisasi LBS

Ndhukung sinkronisasi rong set sistem UPS lan nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo sistem sumber daya dual sing bisa dipercaya.

4. Fungsi komprehensif lan kinerja stabil

Nyedhiyakake proteksi over-limit voltase, proteksi over-limit frekuensi, proteksi over-current, proteksi over-voltage bus, proteksi over-temperature, proteksi kegagalan daya tambahan, proteksi kakehan output, proteksi sirkuit cendhak output, shutdown darurat, lsp.

5. Operasi visual, antarmuka komunikasi sing sugih

Iki nganggo desain tampilan LCD layar gedhe, sing bisa dipantau macem-macem informasi UPS, cerdas lan trep kanggo operate, lan ndhukung RS232 lan RS485 kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan komunikasi pangguna.

Saliyane rumah sakit papan perlindungan ing Yancheng, Provinsi Jiangsu, produk Shangyu uga didhukung ing rumah sakit papan perlindungan ing Kota Changzhou, Provinsi Jiangsu, rumah sakit papan perlindungan ing Kota Huzhou, Provinsi Zhejiang, rumah sakit papan perlindungan ing Linyi, Provinsi Shandong, Henan, Guangxi , Shaanxi, Harbin, lan liya-liyane. Rumah sakit kabin nyedhiyakake jaminan daya tanpa gangguan kanggo garis ngarep anti-epidemi. Lomba nglawan virus lan perang kanggo urip sampeyan! Shangyu rampung pangiriman sakabèhé ing wektu cendhak, nggambarake daya saing pasar kuwat lan prospek pembangunan apik saka Shangyu Power.


Shangyu minangka panyedhiya solusi infrastruktur utama kanggopusat data. Produk UPS sing akeh digunakake ing bidang medis lan wis sukses nglayani Rumah Sakit Beijing Union Medical College, Rumah Sakit Rakyat No. Rumah Sakit Persahabatan, Rumah Sakit Ulanhot, Rumah Sakit Jiangsu Yancheng Pengobatan Tradisional Cina lan luwih saka 100 rumah sakit nyukupi kabutuhan sumber daya pelanggan ing industri sing beda-beda.

Industri medis - sawetara rumah sakit ing kasus klasik

Ing mangsa ngarep, Shangyu bakal terus ngoptimalake produk, terus berinovasi, lan luwih apik nglayani saben pangguna adhedhasar prinsip safety, linuwih, stabilitas, lan konservasi energi, lan setya nggawe data ijo sing ijo, cerdas, aman, lan lestari. ing Pusat jaman anyar, ngiringan pangguna lan omah sing sehat, lan nglawan wabah kasebut, Shangyu bakal metu kabeh.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept