Ngarep > Kabar > Warta Industri

Cahya mangsa karo kawicaksanan, Shangyu UPS mbantu Shenyang Agricultural University informasi construction pendidikan

2024-01-06

Ing taun-taun pungkasan, kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi kanthi cepet lan kemajuan teknologi anyar sing terus-terusan, kabutuhan pendhidhikan lan pamulangan sekolah uga terus berkembang. Kamentrian Pendidikan ngetokake "Rencana Aksi Informatisasi Pendidikan 2.0" lan nyatakake yen ing taun 2022, negaraku bakal nggayuh tujuan pembangunan pendidikan "telung lengkap, loro dhuwur lan siji gedhe", yaiku, aplikasi pengajaran kalebu kabeh guru, sinau. aplikasi nyakup kabeh siswa umur sekolah, lan konstruksi kampus digital Nyakup kabeh sekolah, tingkat aplikasi informasi lan literasi informasi guru lan siswa umume wis apik, lan platform "Internet + Education" gedhe wis dibangun kanggo njelajah anyar. model tata kelola pendidikan ing jaman informasi.

Perguruan tinggi lan universitas minangka tapel wates konstruksi informasi pendidikan, lan drajat informasi pendidikan wis dadi simbol penting kanggo ngukur tingkat pangembangan pendhidhikan ing sawijining negara lan wilayah. Kanthi aplikasi lengkap data gedhe lan komputasi awan ing pamulangan lan riset ilmiah, panjaluk peralatan digital, jaringan, cerdas lan sistem informasi ing industri pendhidhikan terus saya tambah, lan fasilitas tenaga sing berkualitas wis dadi dhukungan penting kanggo kampus cerdas. .

Bubar, Shangyu UPS seri HP33 frekuensi dhuwursumber daya uninterruptibleproduk mlebu Universitas Pertanian Shenyang, nyediakake jaminan daya uninterruptible stabil, dipercaya lan kuat kanggo peralatan elektronik pendidikan sekolah, lan ngewangi modernisasi sistem pendidikan sekolah.

Universitas Pertanian Shenyang minangka universitas kunci nasional sing dikelola utamane dening Provinsi Liaoning lan didegake bebarengan dening Provinsi Liaoning lan pemerintah pusat. "Proyek Disiplin Kunci Khusus" perguruan tinggi konstruksi, perguruan tinggi lan universitas sing ngetrapake konstruksi nasional proyek pascasarjana umum universitas tingkat dhuwur, lan perguruan tinggi konstruksi lan universitas universitas kelas siji ing Provinsi Liaoning.

Nanging, Universitas Pertanian Shenyang aktif promosi integrasi teknologi informasi lan pendhidhikan lan piwulang sing komprehensif lan jero. Cara kanggo mesthekake operasi stabil saka sistem manajemen data laboratorium lan safety daya peralatan tliti kanggo riset ilmiah lan testing wis dadi masalah urgent ing reformasi informasi College.

Kanggo nanggepi tuntutan nyata saka guru lan siswa sekolah,Shanghaitim teknis ngatur solusi profesional kanggo wong-wong mau. Reliabilitas sistem ultra-dhuwur solusi lan perbaikan sistem sing cepet ora mung bisa disebarake lan dileksanakake kanthi cepet, nanging uga perencanaan sing fleksibel bisa digawe miturut wutah ing mangsa ngarep. Kaluwihan hemat energi ijo lan aspek liyane uga dipuji dening pimpinan rumah sakit.

Mesin frekuensi dhuwur seri Shangyu HP33 nyedhiyakake solusi sing gampang banget lan trep kanggo para administrator IT kanggo ngatur sistem sumber dayapusat datakamar komputer. Beban tombol nyedhiyakake proteksi daya sing aman, dipercaya, stabil, lan ramah lingkungan. Ing wektu sing padha, seri HP33 mesin frekuensi dhuwur uga bisa njupuk menyang akun kabutuhan tambah sensitif pelanggan kayata bali ing investasi, biaya konsumsi energi, remot Manajemen cerdas lan kinerja.

Kaluwihan saka mesin frekuensi dhuwur seri HP33:

——Teknologi kontrol digital DSP canggih

——Nganggo teknologi inverter telung tingkat

——N+X Parallel Redundansi (Ndhukung Parallel Shared Battery)

——Kinerja perlindungan lingkungan industri sing apik banget

—— Antarmuka panel LCD Cina lan Inggris sing prasaja lan trep

——Manajemen pangisian daya cerdas, efisiensi dhuwur lan irit energi

——Reliabilitas, fleksibilitas, ekonomi

- Fungsi operasi lan pangopènan frontal

——Sugih ngawasi lan komunikasi antarmuka

Shanghaiperusahaan wis melu ing pasar domestik kanggo akèh taun. Kanthi riset teknis sing kuat lan kekuwatan pangembangan, kualitas produk sing dipercaya, sistem layanan purna jual sing lengkap, cepet lan efisien, iki wis dikonfirmasi kanthi bulat dening pangguna domestik ing macem-macem industri. Produk kasebut wis akeh digunakake ing pamrentah, keuangan, Puluhan yuta pangguna ing telekomunikasi, tenaga listrik, transportasi, manufaktur, lembaga riset ilmiah lan industri liyane ngandelake UPS Shangyu kanggo nyedhiyakake lingkungan sumber daya sing aman lan dipercaya.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept