Ngarep > Kabar > Warta Industri

Shangyu UPS dibantu Changsha Yueliangdao Road Purui Tunnel Project Jaminan Daya

2024-01-03

Bubar, kanthi kinerja apik, stabil, dipercaya, dhuwur-efficiency lan hemat energi produk sumber daya UPS, Shangyu dibantu construction saka Puri Tunnel Project ing Moon Island Road, Changsha, Provinsi Hunan, lan kasil ngrambah goal mbukak kabèh baris kanggo lalu lintas.

Proyek Terowongan Purui ing Moon Island Road minangka proyek kunci kutha lan proyek kontrol utama pemerintah kabupaten ing 2019. Proyek kasebut ngliwati Pressburg, saka Xinxiang Middle Road ing sisih kulon menyang Wujiachong Road ing sisih wétan. Iki minangka trowongan ganda-lengkung telung lajur kanthi enem lajur ing loro-lorone, kanthi dawa total udakara 660 meter, kacepetan desain 60 km / jam, lan umur layanan 100 taun.

Minangka proyek konstruksi utama kutha kasebut, Terowongan Puri ing Jalan Pulo Bulan uga dadi terowongan kutha pisanan sing dibangun ing Distrik Wangcheng. Supaya kanggo mesthekake kemajuan tertib saka kemajuan construction project, Shangyu Company rapet koordinat lan cooperates karo tukang project. Wong sing tanggung jawab kanggo produk sing relevan perusahaan ngawasi situs kasebut, nganakake rapat rutin saben dina kanggo ngringkes kemajuan konstruksi, nemokake link sing ringkih ing konstruksi kasebut, lan nyetel rencana konstruksi ing wektu kanggo nglindhungi trowongan. Aman, stabil lan efisien operasi fasilitas daya construction lan peralatan.

Sajrone pambangunan trowongan, merek Shangyusumber daya UPS uninterruptibleproduk lan fasilitas digunakake Techniques anyar, cara construction anyar, lan teknologi anyar miturut syarat lingkungan construction khusus ing situs kanggo mesthekake yen kualitas project, safety lan pratondho liyane padha katahan nambah, lan digawe kabeh gaweyan kanggo nggawe proyek model kualitas.

Ing mangsa ngarep, mbukak lancar saka Moon Island Road Purui Tunnel bakal nemen ease meksa lalu lintas ing wilayah saubengé lan nambah jarak tempuh driving. Zona Pangembangan.

Produk sumber daya UPS seri Shangyu GP33 / GP31 sing ditrapake ing Terowongan Purui ing Jalan Pulo Bulan iki nduweni kaluwihan kinerja sing luar biasa, nganggo DSP canggih lan teknologi kontrol digital lengkap, nduweni kinerja nyaring sing apik, lan kinerja mesin sing stabil. Keamanan daya peralatan utama kayata lampu lalu lintas lan indikasi sinyal ing trowongan menehi proteksi sing dipercaya, supaya lalu lintas trowongan nduweni lingkungan panggunaan daya kanthi fungsional, aman lan dipercaya.


1. Teknologi digital kanthi lengkap, cerdas lan trep:

Kripik kontrol DSP dual, teknologi kontrol majeng lan manajemen logika sampurna digunakake kanggo ngilangi masalah drifting kontrol analog. Kanthi fungsi logika sing lengkap, nyedhiyakake data interaktif sing sugih lan nduweni fungsi komunikasi lan jaringan sing trep.

2. Sambungan paralel multi-mesin, ekspansi yen perlu:

Anggere kabel podo disambungake lan UPS disetel patut, operasi podo bisa temen maujud. Nganti 6 mesin bisa disambungake ing podo karo, lan papan cukup dilindhungi undhang-undhang kanggo expansion mangsa saka peralatan, kang ngindari shortcomings saka investasi peralatan dhisikan UPS tradisional lan nyimpen barang-barang berharga kanggo pangguna. dana.

3. Kemampuan sinkronisasi LBS:

Ndhukung sinkronisasi rong set sistem UPS lan nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo sistem sumber daya dual sing bisa dipercaya.

4. Fungsi komprehensif lan kinerja stabil:

Nyedhiyakake proteksi over-limit voltase, proteksi over-limit frekuensi, proteksi over-current, proteksi over-voltage bus, proteksi over-temperature, proteksi kegagalan daya tambahan, proteksi kakehan output, proteksi sirkuit cendhak output, shutdown darurat, lsp.

5. Operasi visual, antarmuka komunikasi kaya:

Iki nganggo desain tampilan LCD layar gedhe, sing bisa dipantau macem-macem informasi UPS, cerdas lan trep kanggo operate, lan ndhukung RS232 lan RS485 kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan komunikasi pangguna.

Proyek Tunnel Purui ing Moon Island Road kanthi lengkap nuduhake kaluwihan kompetitif industri merek Shangyu ing skema desain produk lan riset lan pangembangan teknologi, njamin jangkoan lengkap fasilitas lampu terowongan sing mumpuni, fasilitas sinyal lalu lintas sing lengkap, lan pasokan listrik sing stabil lan dipercaya. Shangyu bakal terus nambah produk lan layanan, lan nggawa luwih akeh produk daya UPS lan solusi pusat data kanthi kinerja banget, kualitas dipercaya lan layanan banget kanggo pelanggan anyar lan lawas ing industri transit rel.


Minangka produsen UPS sing kondhang ing pasar Cina lan merek kondhang ing industri, Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co., Ltd. fokus ing bidang elektronika daya lan energi anyar. Produk nya coversumber daya UPS uninterruptible, baterei, distribusi daya presisi,AC presisi, jaringan A perusahaan teknologi dhuwur nasional infrastruktur tombol ing pusat data kayata lemari server lan ngawasi lingkungan daya kamar komputer.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept