Ngarep > Produk > Inverter PV lan Panyimpenan Energi > Panel Surya > Panel Surya Monocrystalline
Panel Surya Monocrystalline
  • Panel Surya MonocrystallinePanel Surya Monocrystalline
  • Panel Surya MonocrystallinePanel Surya Monocrystalline

Panel Surya Monocrystalline

Panel surya CPSY® Monocrystalline dirakit saka sel surya silikon monocrystalline ing papan kanthi cara sambungan tartamtu. Nalika panel surya dipadhangi srengenge, energi radiasi cahya langsung utawa ora langsung diowahi dadi energi listrik liwat efek fotoelektrik utawa efek fotokimia. Dibandhingake karo pembangkit listrik tradisional, pembangkit tenaga surya luwih hemat energi lan ramah lingkungan. Sel surya silikon monocrystalline duwe efisiensi konversi paling dhuwur lan teknologi sing paling diwasa.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Efisiensi konversi fotoelektrik saka panel surya monocrystalline CPSY® kira-kira 15%, kanthi paling dhuwur nganti 24%. Iki minangka efisiensi konversi fotoelektrik paling dhuwur ing antarane jinis sel surya saiki, utamane amarga perawatan mikrostruktur permukaan (tekstur permukaan) saka silikon kristal tunggal. Passivation area emitor lan teknologi proses doping zoned. Wiwit silikon monocrystalline umume dibungkus nganggo kaca tempered lan resin anti banyu, kuwat lan tahan lama, kanthi umur layanan umume nganti 15 taun lan nganti 25 taun. Proses produksi sel surya dipérang dadi inspeksi wafer silikon --- tekstur permukaan --- knotting difusi - kaca silikat dephosphorized - etsa plasma --- plating film anti-reflektif - printing layar - Sintering cepet dll.


CPSY® Monocrystalline solar panel Parameter (Spesifikasi)

Kapasitas Toleransi Daya (%) Tegangan Sirkuit Terbuka (voc) Maks. Tegangan (vmp) Arus Sirkuit Pendek (Isc) Max. Saiki (lmp) Efisiensi Modul
50W ±3 21.6V 17.5V 3.20A 2.68A 17%
100W ±3 21.6V 17.5V 6.39A 5.7A 17%
150W ±3 21.6V 17.5V 9.59A 8.57A 17%
200W ±3 21.6V 17.5V 12.9A 11.0A 17%
250W ±3 36V 30V 9.32A 8.33A 17%
300W ±3 43.2V 36V 9.32A 8.33A 17%


Fitur lan Aplikasi panel surya CPSY®Monocrystalline

Fitur:

1.Kualitas dhuwur, efisiensi konversi dhuwur lan stabil, efisiensi 80% sawise 25 taun.

2. Kinerja cahya sing apik banget, degradasi kurang, degradasi daya ora ngluwihi 10% sajrone 10 taun panggunaan

3. Kothak simpang IP65 dirating enclosure (proteksi lengkap saka partikel lingkungan lan waterproofing)

4. Nyedhiyakake garansi 5 taun / garansi kinerja 25 taun

5.Pigura paduan aluminium digunakake nduweni kekuatan dhuwur lan resistance kuwat kanggo impact mechanical;

6. Priksa manawa daya output ana ing kisaran toleransi plus utawa minus -3 ~ + 3%

7. Tahan beban tekanan angin sing kuat (2400 Pascal), beban salju (5400 Pascal) lan suhu sing ekstrem

8. Diprodhuksi miturut standar lan fitur ISO9001

Aplikasi:

Pasokan listrik off-grid kanggo kabin, omah liburan, RV lelungan, kemah, sistem pemantauan jarak jauh

Aplikasi energi solar kayata pompa banyu solar, kulkas solar, freezer, televisi

Wilayah sing adoh karo pasokan listrik sing ora cukup

Pembangkit listrik terpusat ing pembangkit listrik

Bangunan solar, sistem pembangkit listrik sing disambungake ing atap omah, pompa banyu fotovoltaik

Sistem fotovoltaik lan sistem tenaga, stasiun pangkalan lan stasiun tol ing bidang transportasi / komunikasi / komunikasi

Peralatan pengamatan ing bidang petroleum, samudra lan meteorologi, lsp.

Pasokan daya lampu omah, pembangkit listrik fotovoltaik

Bidang liyane kalebu mobil sing ndhukung, sistem pembangkit listrik, sumber daya kanggo peralatan desalinasi, satelit, pesawat ruang angkasa, stasiun tenaga surya ruang angkasa, lsp.


Detail panel surya CPSY® Monocrystalline

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, kaluwihan panel surya CPSY® Monocrystalline kaya ing ngisor iki:

★Sealant njaba digawe saka resin epoksi transparansi dhuwur (EPOXY) utawa enkapsulasi PET, kanthi umur layanan nganti 25 taun lan efisiensi 80% sawise 25 taun.

★ Nggunakake papan PCB sing kuwat lan tahan deformasi (kardus lan papan fiberglass), kuat lan awet.

★Deteksi cahya kamar simulasi tanpa beban ing 40 * 1000LU 25 ℃, anti-ultraviolet, anti-yellowing.

★ Epoxy resin dhuwur-daya encapsulated panel solar bisa digunakake miturut kahanan nyata utawa konfigurasi pangembang produk rampung kang. Gampang kanggo milih lan bisa disesuaikan.

★ Nggunakake rod silikon monocrystalline kemurnian dhuwur minangka bahan mentah, syarat kemurnian yaiku 99.999%

★Efisiensi konversi fotoelektrik kira-kira 15%, tekan 24%, ngirit papan.

Panel surya monocrystalline lan panel surya polycrystalline iku loro jinis panel solar. Bedane yaiku:

1. Tatanan punika beda. Panel surya silikon monocrystalline minangka komponen sing kasusun saka sel silikon monocrystalline efisiensi konversi dhuwur ing macem-macem seri lan susunan paralel. Panel surya silikon polikristalin nggunakake sel surya silikon polikristalin sing disusun ing susunan sing beda kanggo mbentuk modul fotovoltaik kanthi kekuwatan sing beda.

2. Lembar baterei sing digunakake beda-beda. Panel surya silikon monocrystalline nggunakake sel surya silikon monocrystalline; panel surya silikon polikristalin nggunakake sel surya silikon polikristalin.

3. Efisiensi konversi beda. Efisiensi konversi fotoelektrik sel surya silikon monocrystalline kira-kira 15%, kanthi paling dhuwur nganti 24%; nalika efisiensi konversi fotolistrik kira-kira 12%

4. Biaya manufaktur beda-beda. Biaya manufaktur panel surya monocrystalline dhuwur banget, sing luwih dhuwur tinimbang biaya manufaktur panel surya polycrystalline.

5. Aplikasi Wide. Senajan orane katrangan aplikasi saka loro iku padha, amarga biaya panel solar monocrystalline luwih, padha ora populer lan nyebar minangka panel solar polycrystalline.

Efisiensi konversi monocrystalline dhuwur lan larang; efisiensi konversi polycrystalline kurang lan murah.

Daya lan budget

Peralatan utama sistem pembangkit tenaga surya omah 6KW:

Komponen: 6KW polysilicon (utawa monocrystalline) komponen

Inverter: 1 6KW inverter fase tunggal

Bracket: 1 set (dirancang lan disesuaikan miturut ukuran gendheng sing nyata)

Kabel: 1 set fotovoltaik * kabel DC lan AC, aksesoris liyane

Area instalasi: 60 meter persegi

Garansi: garansi 10 taun kanggo komponen; garansi 5 taun kanggo inverter; Garansi 1 taun kanggo sistem sakabèhé

Miturut biaya sistem 58,000RMB, samesthine sistem bisa mbalekake biaya ing 4-5 taun. Umur sistem pembangkit tenaga surya yaiku 20 taun, lan penghasilan kira-kira 157,400RMB.

Spesifikasi Area atap sing dibutuhake (㎡) Pembangkit listrik saben dina rata-rata (°) Biaya sing dianggarake (10.000 RMB) Ngasilake (%) Periode mbayar maneh (taun)
3KW 30 12 3 18.54 5.2
4KW 40 15 4 18.54 5.2
5KW 50 20 5 18.54 5.2
6KW 60 24 5.5 20.23 4.76
8KW 80 32 7.5 20.01 4.87
10KW 100 40 9 20.34 4.68


RFQ

1. Kepiye cara mbedakake panel surya monocrystalline, polycrystalline lan amorf?

Panel surya monokristalin: ora ana pola, biru peteng, meh ireng sawise enkapsulasi,
Panel surya polycrystalline: Ana pola, polycrystalline warni lan polycrystalline kurang warni, kaya pola kristal snowflake biru cahya ing sheets wesi snowflake.
Panel surya amorf: Umume ana kaca lan werna coklat


2. Apa cara kanggo ngasilake tenaga surya?

Cara ngasilake tenaga surya Ana rong cara ngasilake tenaga surya.
------ Salah sijine yaiku metode konversi energi panas-panas-elektrik (kolektor surya + pembangkit tenaga turbin uap). Kerugian saka pembangkit listrik tenaga surya yaiku efisiensine sithik banget lan regane dhuwur. Dikira-kira investasi kasebut paling ora luwih dhuwur tinimbang pembangkit listrik termal biasa. 5 nganti 10 kaping luwih larang.
------Ingkang sanèsipun inggih punika konversi langsung cahya-menyang-listrik (sel surya). Piranti dhasar kanggo konversi cahya menyang listrik yaiku sel surya. Sèl surya minangka sumber daya anyar sing njanjeni. Kanggo eksistensi srengenge, sel surya Bisa nandur modhal sapisan lan digunakake kanggo wektu sing suwe, lan nduweni telung kaluwihan utama yaiku permanen, kebersihan lan keluwesan.


3. Apa klasifikasi panel surya?

--- Miturut panel silikon kristal, dipérang dadi: sel surya silikon polikristalin lan sel surya silikon monocrystalline.
--- Panel silikon amorf dipérang dadi: sel surya film tipis lan sel surya organik.
--- Miturut panel pewarna kimia, dipérang dadi: sel surya sing sensitif pewarna.


Hot Tags: Panel Surya Monocrystalline, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept