Panel Surya Polikristalin
  • Panel Surya PolikristalinPanel Surya Polikristalin
  • Panel Surya PolikristalinPanel Surya Polikristalin
  • Panel Surya PolikristalinPanel Surya Polikristalin
  • Panel Surya PolikristalinPanel Surya Polikristalin

Panel Surya Polikristalin

Proses manufaktur panel surya silikon polikristalin padha karo panel surya silikon monocrystalline, nanging efisiensi konversi fotolistrik saka panel surya silikon polikristalin luwih murah, lan efisiensi konversi fotoelektrik kira-kira 12%. Ing babagan biaya produksi, luwih murah tinimbang panel surya silikon monocrystalline. Materi kasebut gampang digawe, ngirit konsumsi daya, lan biaya produksi sakabèhé kurang, mula wis dikembangake sacara wiyar.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel surya polikristalin dirakit saka sel surya silikon polikristalin ing papan kanthi cara sambungan tartamtu. Nalika panel surya dipadhangi srengenge, energi radiasi cahya langsung utawa ora langsung diowahi dadi energi listrik liwat efek fotoelektrik utawa efek fotokimia. Dibandhingake karo pembangkit listrik tradisional, pembangkit listrik tenaga surya luwih hemat energi lan ramah lingkungan, kanthi proses manufaktur sing gampang lan biaya sing luwih murah. Proses produksi kasebut dipérang dadi inspeksi wafer silikon - tekstur permukaan - knotting difusi - dephosphorization saka kaca silikat - etsa plasma - lapisan anti-reflektif - --Screen printing----Sintering cepet, lsp. Panel surya polycrystalline, panel surya polycrystalline, kaca tempered pola kain ultra-putih. Ketebalan 3.2mm lan transmitansi cahya luwih saka 91%.


CPSY® Polycrystalline solar panel Parameter (Spesifikasi)

Kapasitas Toleransi Daya (%) Tegangan Sirkuit Terbuka (voc) Maks. Tegangan (vmp) Arus Sirkuit Pendek (Isc) Max. Saiki (lmp) Efisiensi Modul
50W ±3 21.6V 17.5V 3.20A 2.68A 17%
100W ±3 21.6V 17.5V 6.39A 5.7A 17%
150W ±3 21.6V 17.5V 9.59A 8.57A 17%
200W ±3 21.6V 17.5V 12.9A 11.0A 17%
250W ±3 36V 30V 9.32A 8.33A 17%
300W ±3 43.2V 36V 9.32A 8.33A 17%


Fitur lan Aplikasi panel surya CPSY®Polycrystalline

Fitur:

1. Digawe saka kaca tempered bertekstur ultra-putih kanthi kekandelan 3.2mm, ing jangkoan dawa gelombang respon spektral sel surya (320-1100nm), tahan kanggo tuwa, karat, lan radiasi ultraviolet, lan transmitansi cahya ora ora suda.

2. Komponen sing digawe saka kaca tempered bisa nahan impact saka bal es kanthi diameter 25 mm kanthi kacepetan 23 meter/detik, lan kuwat lan tahan lama.

3. Gunakake lapisan film EVA berkualitas tinggi kanthi kekandelan 0. 5mm minangka sealant sel surya lan agen penghubung karo kaca lan TPT. Nduwe transmisi cahya sing dhuwur luwih saka 91% lan kemampuan anti-tuwa.

4. Bingkai paduan aluminium sing digunakake nduweni kekuatan dhuwur lan resistance kuwat kanggo impact mechanical.

5. Encapsulated nggunakake kaca tempered lan resin anti banyu, urip layanan bisa tekan 15-25 taun, lan efficiency bakal 80% sawise 25 taun.

6. Efisiensi konversi fotolistrik kira-kira 12-15%

7. Jumlah silikon sampah cilik, proses manufaktur prasaja lan biaya luwih murah

Syarat kinerja sawise ngobati film EVA kanggo kemasan sel surya: transmitansi cahya luwih saka 90%; gelar cross-linking luwih saka 65-85%; kekuatan kulit (N/cm), kaca/film luwih saka 30; TPT / film luwih saka 15; Resistance suhu: suhu dhuwur 85 ℃, suhu kurang -40 ℃.

bahan baku panel surya: kaca, EVA, lembaran baterei, cangkang paduan aluminium, lembaran tembaga sing dilapisi timah, braket stainless steel, baterei lan lapisan anyar liyane wis kasil dikembangake.

Aplikasi:

Pasokan listrik off-grid kanggo kabin, omah liburan, RV lelungan, kemah, sistem pemantauan jarak jauh

Aplikasi energi solar kayata pompa banyu solar, kulkas solar, freezer, televisi

Wilayah sing adoh karo pasokan listrik sing ora cukup

Pembangkit listrik terpusat ing pembangkit listrik

Bangunan solar, sistem pembangkit listrik sing disambungake ing atap omah, pompa banyu fotovoltaik

Sistem fotovoltaik lan sistem tenaga, stasiun pangkalan lan stasiun tol ing bidang transportasi / komunikasi / komunikasi

Peralatan pengamatan ing bidang petroleum, samudra lan meteorologi, lsp.

Pasokan daya lampu omah, pembangkit listrik fotovoltaik

Bidang liyane kalebu mobil sing ndhukung, sistem pembangkit listrik, sumber daya kanggo peralatan desalinasi, satelit, pesawat ruang angkasa, stasiun tenaga surya ruang angkasa, lsp.



CPSY® Polycrystalline panel surya Details

Bedane antarane panel surya monocrystalline, panel surya polycrystalline lan panel surya film tipis kaya ing ngisor iki:

Item Panel surya monokristalin Panel surya polikristalin panel surya film tipis
Efisiensi konversi Dhuwur, 15%-24% Sedheng, 12%-15% Kurang, 7-13%
regane dhuwur tengah sedheng
Bahan Utamane lapisan silikon, boron lan fosfor Utamane lapisan silikon, boron lan fosfor Cadmium Telluride (CdTe)/Amorphous Silicon (a-Si)/Copper Indium Gallium Selenide (CIGS)
njaba Cantik lan ayu Rada maneka warna Tipis, transparan lan bisa ditekuk
aplikasi Panggonan kunci, malah pembangkit listrik, papan, lsp. Biasane kanggo panggunaan omah Panggonan sementara, biasane digunakake ing njaba ruangan
enkapsulasi Encapsulated karo resin epoksi utawa PET Encapsulated karo kaca tempered lan resin anti banyu Kasedhiya ing kaca utawa stainless steel
Pangiriman Luwih saka 91% 88-90% utawa luwih ndhuwur 50
Tatanan Metode array paralel serial reguler susunan ora duwe aturan baku -
Proses Produksi Cara Siemens nambah metode Czochralski kanggo nggawe wafer silikon banjur dirakit dadi modul. Wafer silikon diprodhuksi kanthi cara casting lan banjur dirakit dadi modul Nggunakake teknologi printing lan teknologi deposisi film tipis
urip layanan 20-25 taun utawa luwih 15-25 taun utawa luwih Luwih saka 15-20 taun


Cara pitungan daya

Sistem pembangkit listrik AC solar kasusun saka panel surya, pengontrol daya, inverter lan baterei; sistem pembangkit listrik DC solar ora kalebu inverter. Supaya sistem pembangkit tenaga surya nyedhiyakake daya sing cukup kanggo beban, saben komponen kudu dipilih kanthi wajar miturut kekuwatan piranti listrik. Ing ngisor iki njupuk daya output 100W lan 6 jam panggunaan saben dina minangka conto kanggo ngenalake metode pitungan:

1. Pisanan, ngitung jumlah watt jam sing dikonsumsi saben dina (kalebu mundhut inverter): Yen efisiensi konversi inverter 90%, banjur nalika daya output 100W, daya output sing dibutuhake nyata kudu 100W / 90 %=111W; Yen digunakake 5 jam dina, konsumsi daya 111W * 5 jam = 555Wh.

2. Etung panel solar: Adhedhasar wektu Sunshine saben dina efektif 6 jam, lan njupuk menyang akun efficiency daya lan mundhut sak proses daya, daya output saka panel solar kudu 555Wh / 6h / 70% = 130W. 70% iki minangka daya nyata sing digunakake dening panel surya sajrone proses ngisi daya.


RFQ

1. Apa klasifikasi panel surya?

--- Miturut panel silikon kristal, dipérang dadi: sel surya silikon polikristalin lan sel surya silikon monocrystalline.
--- Panel silikon amorf dipérang dadi: sel surya film tipis lan sel surya organik.
--- Miturut panel pewarna kimia, dipérang dadi: sel surya sing sensitif pewarna.


2. Kepiye cara mbedakake panel surya monocrystalline, polycrystalline lan amorf?

Panel surya monokristalin: ora ana pola, biru peteng, meh ireng sawise enkapsulasi,
Panel surya polycrystalline: Ana pola, polycrystalline warni lan polycrystalline kurang warni, kaya pola kristal snowflake biru cahya ing sheets wesi snowflake.
Panel surya amorf: Umume ana kaca lan werna coklat


3. Apa panel surya?

Panel surya njupuk energi srengenge lan ngowahi dadi listrik. Panel surya khas kasusun saka sel surya individu sing kasusun saka lapisan silikon, boron lan fosfor. Muatan positif diwenehake dening lapisan boron, muatan negatif diwenehake dening lapisan fosfor, lan wafer silikon minangka semikonduktor. Nalika foton saka srengéngé nyerang lumahing panel, padha ngetokake elektron metu saka silikon lan menyang medan listrik sing digawe dening sel surya. Iki nggawe arus arah sing banjur bisa diowahi dadi daya sing bisa digunakake, proses sing diarani efek fotovoltaik. Panel surya standar nduweni 60, 72 utawa 90 sel surya individu.
3.Bentenipun sel surya monocrystalline lan polycrystalline
1) Karakteristik sing beda-beda sel surya silikon polikristalin: sel surya silikon polikristalin nduweni karakteristik efisiensi konversi dhuwur lan umur dawa sel silikon monocrystalline lan proses persiapan materi sing relatif sederhana saka sel film tipis silikon amorf.
2) Bedane ing penampilan. Saka tampilan, papat sudhut sel silikon monocrystalline awujud busur lan ora ana pola ing permukaan; dene papat pojok sel silikon polikristalin wujude persegi lan nduweni pola sing padha karo kembang es ing permukaan.
3) Kacepetan panel surya polycrystalline silikon umume loro nganti telu luwih saka silikon monocrystalline, lan voltase kudu stabil. Proses manufaktur sel surya silikon polikristalin padha karo sel surya silikon monocrystalline, lan efisiensi konversi fotoelektrik kira-kira 12%, sing rada luwih murah tinimbang sel surya silikon monocrystalline.
4) Tingkat konversi fotoelektrik sing beda: Efisiensi konversi maksimal sel silikon monocrystalline ing laboratorium yaiku 27%, lan efisiensi konversi komersialisasi biasa yaiku 10% -18%. Efisiensi maksimum sel surya silikon polikristalin ing laboratorium tekan 3%, lan efisiensi komersial umum umume 10% -16%.
5) Ing njero wafer silikon kristal tunggal mung dumadi saka siji butir kristal, dene wafer silikon multi-kristal dumadi saka pirang-pirang biji kristal. Efisiensi konversi wafer silikon monocrystalline luwih dhuwur tinimbang wafer silikon polikristalin, umume luwih saka 2% luwih dhuwur, lan mesthi regane luwih dhuwur.
6) Ora ana bedane antarane monocrystalline lan polycrystalline ing babagan panel baterei lan panggunaan. Nanging ana beda ing produksi lan efisiensi konversi fotolistrik. Sèl solar monocrystalline nggunakake silikon monocrystalline minangka bahan baku. Lumahing biasane biru-ireng utawa ireng, lan struktur kristal ora katon.


Hot Tags:

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept