VRLA AGM baterei
  • VRLA AGM batereiVRLA AGM baterei
  • VRLA AGM batereiVRLA AGM baterei
  • VRLA AGM batereiVRLA AGM baterei
  • VRLA AGM batereiVRLA AGM baterei
  • VRLA AGM batereiVRLA AGM baterei
  • VRLA AGM batereiVRLA AGM baterei

VRLA AGM baterei

CPSY® minangka produsen lan pemasok baterei 2V VRLA AGM skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing cahya kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Baterai CPSY® VRLA AGM

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi baterei VRLA AGM. Baterei CPSY® 12V/2V VRLA AGM minangka desain daya cadangan sing paling populer amarga elektrolit ditawan, nyegah supaya ora tumpah sanajan kasus kasebut tusukan. Baterei VRLA AGM dianggep "bebas pangopènan" lan ora mbutuhake tambahan elektrolit utawa banyu. . Gaya baterei VRLA sing disegel kalebu sel telekomunikasi akses ngarep uga baterei panggantos UPS tingkat dhuwur. SLA tujuan umum uga diprodhuksi kanggo lampu darurat lan aplikasi liyane.


CPSY® seri GP11 Fase Tunggal Parameter frekuensi rendah (Spesifikasi)

MODEL NO. Tegangan Kapasitas Ukuran (mm) Bobot (kg) Bolt
(V) (Ah) dawa Jembar dhuwur Total Dhuwur (±3%)
GW02200 2 200/10HR 170 106 330 367 13 M8×16
GW02300 2 300/10HR 171 151 330 365 18.5 M8×16
GW02400 2 400/10HR 211 176 329 367 26.1 M8×16
GW02500 2 500/10HR 241 172 330 364 31 M8×16
GW02600 2 600/10HR 301 175 331 366 37.7 M8×16
GW02800 2 800/10HR 410 176 330 365 51.6 M8×16
GW021000 2 1000/10HR 475 175 328 365 62 M8×16
GW021200 2 1200/10HR 472 172 338 355 68.5 M8×16
GW021500 2 1500/10HR 401 351 342 378 96.5 M8×16
GW022000 2 2000/10HR 491 351 343 383 130 M8×16
GW022500 2 2500/10HR 712 353 341 382 180 M8×16
GW023000 2 3000/10HR 712 353 341 382 190 M8×16


CPSY® GW02 seri 200Ah~3000Ah VRLA AGM baterei Fitur lan Aplikasi

CPSY® GW02 seri 200Ah~3000Ah VRLA AGM baterei

Nomer Model: GW02200-GW023000

Kisaran kapasitas baterei: 200Ah ~ 3000Ah


Fitur Umum

- Operasi sing disegel lan bebas pangopènan;

-Desain konstruksi non-Spillable;

-Wadhah lan tutup ABS (UL94HB, UL94V-0) opsional;

-Pasang katup safety kanggo bukti bledosan;

-Kualitas dhuwur lan linuwih;

-Kinerja pemulihan discharge jero sing luar biasa;

-Karakteristik self discharge Low;

-Desain fleksibilitas kanggo macem-macem posisi instalasi


Kaluwihan kanggo DEEP CYCLE AGM BATTERY

30% luwih siklus urip liwat inovasi ing aditif PAM

Pangarep-arep urip dawa 10 taun ing kondisi ngambang

Piring warata kandel kanthi paduan Kalsium rendah Timah dhuwur

Kisaran suhu operasi sing wiyar saka -20 °C nganti 50 °C

3% tingkat self-discharge rendah

Kinerja siklus jero sing apik banget: nganti 500 siklus @80% DOD

Kemampuan Recovery discharge jero banget


Aplikasi:

Sistem Tenaga Surya lan Angin
TV kabel
Telekomunikasi
Kursi rodha
Peralatan Kelautan
Dolanan Listrik
Peralatan Militer
Lampu darurat
Pembangkit Listrik
Piranti Medis
Golf Cart
Sistem Alarm Darurat


Panggunaan lan Pangopènan baterei:

1) Mangga gunakake pangisian daya voltase konstan.

2) Ing muatan ngambang, voltase yaiku 2,23 nganti 2,27 saben unit sel.

3) Ing siklus nggunakake, voltase punika 2,35 kanggo 2,45 saben unit sel, max.Current ora luwih saka 25C

4) Mangga aja ngencengi bolts supaya kontak cemlorot lan miskin nalika baterei digunakake.

5) Aja nggunakake cedhak sumber panas lan mbukak semangat.

6) Mangga tetep ing suhu kurang. Mangga ganti nalika ana cairan bocor utawa rusak.



CPSY®GW02 seri 200Ah~3000Ah VRLA AGM rincian baterei

Sistem Baterei Modular 2 Volt 200 - 3000 AhAGM kanggo sistem baterei modular

Baterei 2 Volt duwe desain sing padha karo baterei AGM klasik, nanging dibangun ing kasus sing luwih dhuwur lan luwih tipis sing ngidini jejak sing luwih kompak, utamane ing sistem Ah sing luwih gedhe.

Baterei SLA 6V iki minangka AGM (mat kaca penyerap), bebas pangopènan, diatur katup (VRLA), baterei sing bisa diisi ulang. Bisa digunakake kanthi macem-macem aplikasi; baterei 6V SLA wis suhu operasi sudhut, urip dawa lan Recovery discharge jero.

Temokake utawa ngluwihi spesifikasi baterei asam timbal sing disegel OEM.

We nyedhiyani mung account-anyar, pabrik seger, baterei kualitas dhuwur.

Baterei iki pancen anti tumpah lan anti bocor.

Kunci kanggo teknologi baterei iki yaiku pemisah tikar kaca keropos, sing nyerep lan nyerep elektrolit (asam baterei).

Baterei SLA 6V wis kebak, siap kanggo mbukak.

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 2V, 6V, 12 V seri lengkap 7Ah~3000Ah VRLA AGM kaluwihan baterei kaya ing ngisor iki:

1. Kualitas dhuwur, linuwih dhuwur

2. urip dawa layanan

3. Ora ana elektrolit gratis, ora bocor gas korosif, ora ana polusi lingkungan, ramah lingkungan sing komprehensif

4. Terminal tembaga berlapis perak, konduktivitas listrik sing apik, katon apik

5. Bisa discharge jero, tahan kanggo overcharge lan liwat discharge

6. Kisaran suhu amba (-40º ~ + 60º)

7. Desain sing disegel khusus, ora tau bocor elektrolit, panggunaan arah telung dimensi sing aman bisa digunakake

8. Discharge baterei kanggo voltase nol kanggo 1 sasi, daya bisa dibalèkaké

9. Self-discharge cilik, kurang saka 3% saben sasi, urip beting dawa, panyimpenan 2 taun ora gagal


Fitur:

15-20 taun desain urip ing 77 ° F

Siklus urip ing 77 ° F

1200 siklus @ 80% DOD

2250 siklus @ 50% DOD

100% kapasitas nalika pangiriman

Maintenance free - ora perlu mbanyoni

Ora ana asap korosif - ruangan baterei khusus ora dibutuhake

Seismik modular racking

Tank kawangun piring nyedhiyani voltase konsisten lan stabil

Spasi ekstra ing lodhong kanggo wutah kothak kanggo nambah umur baterei

UL Listed - UL file no. MH19767

Aplikasi: Komunikasi, Lalu Lintas, IT, Keuangan, UPS, Solar, Radio, Listrik, Pusat Data, Aviation, Omah, Electrocar, etc

Sertifikasi: CE/UL/ISO9001/RoHS

Slot baterei plastik ABS dhuwur lan tutup, struktur kompak. resistance apik.

kothak multi-alloy basis timbal khusus, karo resistance internal cilik lan resistance karat.

opacity apik, daya acceptance kuwat.

Proses manufaktur piring elektroda anyar, tingkat panggunaan bahan aktif sing dhuwur.

Teknologi sealing multi-lapisan lan lem sealing khusus mesthekake yen baterei ora bocor, ora ana kabut asam.


Kabar

- Aja sijine cahya baterei utawa ilang ing geni.

- Aja salah nyambungake terminal nalika ngisi daya.

- Supaya baterei short circuit.

- Aja kejut fisik utawa geter sing gedhe banget.

- Aja mbongkar utawa deform baterei.

- Tetep metu saka tekan anak.

- Aja nggunakake pangisi daya sing diowahi utawa rusak.

- Simpen baterei ing wilayah sing adhem, garing lan duwe ventilasi sing apik.

- Peraturan beda-beda ing macem-macem negara, mbuwang sesuai karo peraturan lokal


Aplikasi:

Telekomunikasi

Utilitas

Minyak & Gas

Solar / Photovoltaic

UPS

Lampu Darurat

Sinyal sepur/sepur

Panel weker

Serep UPS

Sistem tenaga listrik,

sumber daya serep darurat,

Lampu darurat,

Sinyal pesawat

Sumber daya komunikasi

Gate operator peralatan lan solar


Hot Tags: Baterai VRLA AGM, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept