Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

UPS seri Shangyu GP33 mbantu Rumah Sakit Rakyat Huangmei County kanggo njamin sumber daya peralatan medis

2023-08-24

Iki minangka misi penting institusi medis kanggo nggawa layanan diagnosis lan perawatan sing aman, efisien, lan berkualitas kanggo pasien. Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi lan obat modern, piranti medis wis mboko sithik dadi alat penting lan sarana diagnosis lan perawatan klinis, lan uga dadi tandha penting babagan tingkat pangembangan teknologi medis.

Kanggo rumah sakit, safety lan stabilitas sistem tenaga langsung mengaruhi operasi normal lan stabil peralatan medis. Kanthi kualitas produk sing stabil lan efisien lan sistem layanan purna jual sing sampurna, produk UPS Shangyu setya nyedhiyakake sampurnasumber daya uninterruptiblepangayoman kanggo sistem medis. Shangyu UPS nduweni efek proteksi daya sing bisa entuk gangguan nul sak jam, mesthekake yen peralatan medis ora wedi karo risiko kegagalan daya, ngatasi macem-macem faktor sing ora stabil ing voltase kothak, lan tansah njaga operasi sing aman lan stabil, nyedhiyakake teknis sing dipercaya. dhukungan kanggo diagnosis lan perawatan.

Bubar, seri Shangyu GP33sumber daya UPS uninterruptiblewis dipasang ing Rumah Sakit Rakyat Huangmei County, Rumah Sakit Zhongnan Universitas Wuhan, nyedhiyakake jaminan daya sing aman lan dipercaya kanggo peralatan medis presisi cabang ophthalmology rumah sakit kasebut.

Rumah Sakit Rakyat Huangmei County didegaké ing 1949. Iki minangka rumah sakit kelas kapisan sing komprehensif sing nggabungake perawatan medis, piwulang, riset ilmiah, pertolongan pertama lan rehabilitasi ing Huangmei County, lan rumah sakit jaringan Pusat Penyelamat Darurat Internasional Kementerian. saka Kesehatan. Wis dirating minangka salah siji saka National "Model Workers' Home", kutha kang "Unit Peradaban", "People's Satisfaction Unit" lan gelar terhormat liyane. Rumah Sakit Cabang Oftalmologi minangka rumah sakit khusus umum nasional sing diadegake sadurunge ing Provinsi Hubei. Wis narik pasien penyakit mata saka luwih saka 160 kabupaten lan kutha ing 16 provinsi, kalebu Hubei, Anhui, lan Jiangxi. Luwih saka 10.000 wong wuta waras, lan dadi pusat restorasi penglihatan katarak ing Hubei Wétan, sing dikenal minangka "Mutiara Hubei Wétan".

Produk sumber daya UPS seri Shangyu GP33 sing digunakake ing ruang operasi ophthalmic Rumah Sakit Rakyat Huangmei County wektu iki duwe kaluwihan kinerja sing luar biasa, nganggo DSP canggih lan teknologi kontrol digital lengkap, duwe kinerja nyaring sing apik, lan kinerja mesin sing stabil. Èfèktif nambah Iku njamin kualitas electrical saka peralatan medical dhuwur-mburi, lan menehi pangayoman dipercaya kanggo safety daya saka peralatan tombol kayata robot surgery ophthalmic lan sistem imaging ultrasonik ing rumah sakit, supaya diagnosa bedhah lan proses perawatan wis kebak fungsi. , lingkungan konsumsi daya aman lan dipercaya.

1. Teknologi digital kanthi lengkap, cerdas lan trep:

Kripik kontrol DSP dual, teknologi kontrol majeng lan manajemen logika sampurna digunakake kanggo ngilangi masalah drifting kontrol analog. Kanthi fungsi logika sing lengkap, nyedhiyakake data interaktif sing sugih lan nduweni fungsi komunikasi lan jaringan sing trep.

2. Sambungan paralel multi-mesin, ekspansi yen perlu:

Anggere kabel podo disambungake lan UPS disetel patut, operasi podo bisa temen maujud. Nganti 6 mesin bisa disambungake ing podo karo, lan papan cukup dilindhungi undhang-undhang kanggo expansion mangsa saka peralatan, kang ngindari shortcomings saka investasi peralatan dhisikan UPS tradisional lan nyimpen barang-barang berharga kanggo pangguna. dana.

3. Kemampuan sinkronisasi LBS:

Ndhukung sinkronisasi rong set sistem UPS lan nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo sistem sumber daya dual sing bisa dipercaya.

4. Fungsi komprehensif lan kinerja stabil:

Nyedhiyakake proteksi over-limit voltase, proteksi over-limit frekuensi, proteksi over-current, proteksi over-voltage bus, proteksi over-temperature, proteksi kegagalan daya tambahan, proteksi kakehan output, proteksi sirkuit cendhak output, shutdown darurat, lsp.

5. Operasi visual, antarmuka komunikasi kaya:

Iki nganggo desain tampilan LCD layar gedhe, sing bisa dipantau macem-macem informasi UPS, cerdas lan trep kanggo operate, lan ndhukung RS232 lan RS485 kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan komunikasi pangguna.

Miturut macem-macem lingkungan aplikasi ing lapangan medical lan syarat standar dhuwur saka macem-macem tliti peralatan medical digital, Shangyu wis ngarang lan dibukak solusi sumber daya kanggo industri medical kanggo mesthekake yen iku nyedhiyani kabeh-cuaca daya kanggo kamar komputer data, tombol. peralatan medis, lan area utama industri medis. pangayoman daya. Ora mung produk solusi Shangyu sing akeh digunakake ing industri medis, nanging sistem layanan pelanggan sing serba lengkap, berkualitas lan standar uga disenengi dening pangguna ing industri medis.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept