Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Pusat data modul mikro Shangyu mbantu proyek renovasi ruangan komputer stasiun sepur kacepetan dhuwur Taihe

2023-08-24

Kanthi perkembangan ekonomi negaraku kanthi cepet, proses urbanisasi saya cepet, sing ndadekake syarat transportasi umum sing luwih dhuwur. Minangka salah sawijining simbol konstruksi kutha modern, transit rel wis dadi solusi penting kanggo ngenthengake kemacetan lalu lintas kutha lan tekanan transportasi amarga kapasitas transportasi sing stabil lan mode transportasi sing aman.


Stasiun Kereta Api Taihe


Bubar, kanthi gambar merek sing apik ing China tengah lan solusi penawaran sing luar biasa, Shangyu

Ingpusat data modul mikrokasil menang bid kanggo upgrade lan project mbenake saka kamar komputer data saka Taihe County High-speed Railway Station, Ji'an City, Provinsi Jiangxi, lan kasedhiya Yuyu CPY20120 seri modular produk sumber daya UPS, Shangyu SP25A1 inter-baris tliti online kondisioner, produk baterei Shangyu GW1265, sistem ngawasi lingkungan dinamis Shangyu IDM-2000-monitor, sistem distribusi daya tliti, cahya / sistem pangayoman geni lan (jinis) solusi produk sumber daya mbantu pembangunan cepet saka transit rel kutha ing Taihe County.

Minangka jendhela anyar penting banget kanggo donya njaba Taihe County, Taihe High-speed Railway Station adopts Taihe gambar wakil saka peri phoenix putih, "peri nggulung cepet lengen klambi, lan phoenix putih nampa tamu". Kanthi gendheng cahya lan fasad streamlined, bangunan stasiun modern lan prasaja, Gamelan lan fitur arsitektur digawe dowo. Bangunan stasiun nggabungake kantor, tiket, bagasi lan tunggu, kanthi area konstruksi 8.000 meter persegi lan area tunggu 4.223,5 meter persegi, sing bisa nampung 5.000 penumpang ing wektu sing padha.

Minangka hub transportasi lengkap penting ing Taihe County, stasiun sepur kacepetan dhuwur lan wilayah wis peran wigati ing mromosiaken Taihe County kanggo nyepetake construction kutha, nggedhekake framework kutha, lan ngoptimalake papan pembangunan kutha. Sichuan, Jinggangshan, Yongxin limang kutha lan kabupaten tugas transportasi penumpang lan kargo, nyuntikake vitalitas anyar menyang pangembangan pariwisata Jinggangshan.


Pusat data ruangan komputer stasiun sepur kacepetan dhuwur


The Shanghaipusat data modul mikroproduk kasedhiya kanggo project wektu iki khusus dikembangaké kanggo operasi data amba lan pangopènan kamar komputer data medium-ukuran, lan kanthi meets syarat kenceng saka stasiun sepur kacepetan dhuwur kanggo dhuwur-efficiency lan stabil nyata-wektu exchange data. Miturut kabutuhan nyata proyek kasebut, nggunakake desain modular lan nggabungake subsistem infrastruktur pusat data kayata sistem kabinet, sistem saluran, sumber daya lan sistem distribusi, sistem AC lan sistem pemantauan. Nduwe karakteristik penyebaran cepet, efisiensi dhuwur lan hemat energi, ruang kompak lan ekspansi fleksibel. , kanthi efektif nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo manajemen pusat data sing efisien, dipercaya, cepet, fleksibel lan cerdas ing jaman data gedhe, lan kanthi lengkap nambah tingkat keamanan data operasi lan pangopènan.

Ing link construction ing situs, kamar mesin adopts teknologi Déwan modular majeng, kang nemen shortens periode construction ing situs, nyuda biaya construction, njamin kualitas construction, lan ngrampungake kabeh karya instalasi peralatan ing wektu cendhak. Efisien, hemat energi, ramah lingkungan, cerdas, lan lestari, nyadari "konstruksi cerdas", Shangyupusat data modul mikrombantu operasi stabil lan efisien saka railway kacepetan dhuwur Changjiang-Ganxi, lan ndadekke anget kanggo penumpang ing mangsa adhem.

Minangka panyedhiya layanan produk basis energi pusat data profesional, Shangyu wis sugih pengalaman diwasa ing nglayani hub transportasi kutha lan proyèk transit rel. Kanthi produk lan layanan sing berkualitas, wis sukses nglayani Bandara Daxing Beijing, Metro Changchun, Guangxi Coastal Railway, Akeh pusat transportasi kutha lan proyek transit rel kayata dalan gedhe ing Provinsi Jiangsu. Wektu iki, Shangyu nggawa solusi transportasi lengkap sing lengkap kanggo mbantu pambangunan stasiun sepur kacepetan dhuwur ing Taihe County, sing dadi kesaksian liyane yen perusahaan terus nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo macem-macem konstruksi infrastruktur penting kanthi kekuatan komprehensif sing apik banget.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept