Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Baterei UPS > Baterei High Rate Series
Baterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series
  • Baterei High Rate SeriesBaterei High Rate Series

Baterei High Rate Series

Baterei Seri Tingkat Tinggi sing tahan lama CPSY® nduweni suhu operasi sing amba saka -20 ℃ nganti 50 ℃. Nduwe kinerja siklus sing unggul, kanthi fungsi pangisi daya lan pangisi daya cepet, lan efisiensi pangisian daya nganti 100%. Kajaba iku, nduweni daya output dhuwur lan umur layanan sing dawa.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Baterai CPSY® High Rate Series


Baterei Seri Tingkat Tinggi sing tahan lama CPSY dirancang khusus kanggo aplikasi ngeculake tingkat dhuwur. Kanthi nggunakake jaringan sing kuwat lan materi aktif sing dirancang khusus, baterei High Rate Series nawakake kinerja sing stabil sajrone discharge saiki dhuwur. Nawakake output daya sing dhuwur banget ing 15 menit wektu serep kanthi umur desain 5-12 taun. Iku cocog banget kanggo sistem UPS / EPS tingkat dhuwur lan aplikasi switchgear daya. Baterai CPSY® High Rate Series digawe saka timbal murni 99.994%, kasus tahan api / anti banyu ABS kelas, terminal tembaga sing apik, elektrolit asam sulfat. , CPSY Group wis dadi pimpinan ing pangayoman lingkungan ing China.



GWH seri High Rate Series baterei

Model: GWH1214-GWH12300

Kisaran kapasitas baterei: 14Ah-300Ah


Parameter baterei CPSY® High Rate Series (Spesifikasi)

MODEL NO. Tegangan Kapasitas Ukuran (mm) Bobot (kg)
(V) (Ah) dawa Jembar dhuwur Total Dhuwur (±3%)
GWH1214 12 14 152 99 96 102 3.8
GWH1220 12 20 181 77 167 167 6.0
GWH1224 12 25 166 175 126 126 8.3
GWH1226 12 25 165 126 174 179 8.4
GWH1235 12 35 196 130 155 167 10.5
GWH1240 12 40 198 166 174 174 14.2
GWH1255 12 55 229 138 208 212 16.0
GWH1270 12 70 350 167 178 178 23.3
GWH1275 12 75 260 169 208 227 25.0
GWH1285 12 85 260 169 208 227 26.1
GWH1290 12 90 307 169 211 216 28.2
GWH12100 12 100 307 169 211 216 30.2
GWH12110 12 110 331 174 214 220 33.3
GWH12120 12 120 407 173 210 233 39.2
GWH12135 12 135 344 172 280 285 40.8
GWH12150 12 150 484 171 241 241 45.5
GWH12180 12 180 532 206 216 222 56.0
GWH12200 12 200 532 206 216 222 58.4
GWH12230 12 230 522 240 219 225 65.0
GWH12250 12 250 520 268 220 226 71.0
GWH12300 12 300 520 268 220 226 77.0
GWH6200 6 200 306 168 220 222 30
GWH6210 6 210 260 180 247 249 29.5
GWH6220 6 220 306 168 220 222 31.5
GWH6225 6 225 243 187 275 275 30.5
GWH6310 6 310 295 178 346 366 46
GWH6330 6 330 295 178 354 360 46.6
GWH6380 6 380 295 178 404 410 55.3
GWH6420 6 420 295 178 404 410 56.8


Fitur lan Aplikasi baterei CPSY® High Rate Series

Baterei timbal-asam khas nyedhiyakake siklus pangisian / discharge 200-300 gumantung saka suhu operasi lan DOD. Baterei High Rate Series bisa nindakake nganti 400 siklus pangisian daya / discharge nalika operasi ing 68-77 derajat Fahrenheit ing DOD 50% kanthi umur 5-12 taun.


Fitur baterei CPSY® High Rate Series:

Dirancang khusus kanggo UPS tingkat dhuwur lan aplikasi serep daya kritis

Katup diatur, construction bukti kuthah free pangopènan

Tempel piring presisi kanggo konsistensi sing luwih dhuwur kanthi tes beban 100% kanggo njamin kapasitas seragam

Kisi-kisi paduan timbal-kalsium lan panggunaan akun timbal kemurnian dhuwur kanggo karakteristik umur rak sing unggul Proses dual-paste sing dipatenake kanggo ikatan bahan aktif sing ditingkatake lan volumetrik sing dipandu komputer

kontrol elektrolit kanggo ngisi tliti

Kasus ABS tahan benturan sing kuat lan tahan api kanggo UL94:V-0

Tingkat daya lan discharge dhuwur


Baterei High Rate vs Baterei siklus jero

Baterai CPSY® High Rate Series meh padha karo baterei siklus dhuwur. Iki dirancang kanthi teknologi AGM asam timbal sing diatur katup (VRLA) lan digunakake khusus kanggo ngirim pulsa daya dhuwur kanggo wektu sing cendhak. Ngisor daya ing ngisor 50% bisa nyuda umur baterei. Dheweke nyedhiyakake luwih akeh saiki lan ngisi luwih cepet tinimbang baterei siklus jero. Baterei siklus jero nggunakake teknologi VRLA AGM, nanging dirancang kanthi piring timbal sing luwih sithik lan luwih kenthel, saéngga ambane discharge nganti 80% tanpa nyebabake karusakan. Padha nyedhiyakake daya sing luwih murah lan mantep sajrone wektu sing suwe.

Baterai CPSY® High Rate Series Dirancang Khusus Kanggo Aplikasi Discharge Tingkat Dhuwur Kanthi Nggunakake Grid Kuwat Lan Separator AGM Aktif sing Dirancang Khusus. Seri HR Nawakake Kinerja Stabil Sajrone Discharge Saiki Dhuwur; Seri HR cocog banget kanggo Sistem UPS / EPS Tingkat Tinggi lan Aplikasi Daya.


Karakteristik baterei CPSY® High Rate Series:

Desain Disegel Katup, Ora Ana Elektrolit Gratis, Bebas Pangopènan

Dirancang Floating Service Life: 5 ~ 12 taun @ 25ºC

Kemampuan Recovery discharge jero banget

Tambah 30% ing output daya ing 15 menit serep

Kisaran suhu operasi sing amba saka -20ºC ~ 55ºC

Pemasangan katup safety kanggo bledosan-bukti, Disegel, lan pangopènan

Kanthi nggunakake timbal Aluminium calcium Timah alloy energi dhuwur, nyegah jaringan karat, timbal kemurnian dhuwur, lan elektrolit Gel paten

Tingkat Self-Discharge Banget Low, Resistance Internal Low, lan Wektu Panyimpenan Suwe


Aplikasi:

Sistem UPS

Sistem Keamanan

Peralatan Kontrol

Peralatan Medis

Piranti Daya

ToysAlarm System

Sistem UPS

Pusat Data

Engine Miwiti

Peralatan Kontrol



Hot Tags: Baterei Seri Tingkat Dhuwur, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept