Ngarep > Produk > Sistem Monitoring > Baterei solar > Baterei GEL Deep Cycle
Baterei GEL Deep Cycle
  • Baterei GEL Deep CycleBaterei GEL Deep Cycle
  • Baterei GEL Deep CycleBaterei GEL Deep Cycle
  • Baterei GEL Deep CycleBaterei GEL Deep Cycle
  • Baterei GEL Deep CycleBaterei GEL Deep Cycle

Baterei GEL Deep Cycle

Amarga jumlah pelanggan baterei ing saindenging jagad terus saya tambah, akeh pelanggan nglaporake manawa amarga pasokan listrik sing ora stabil ing wayah awan lan jam listrik sing cendhak, daya baterei dikonsumsi kanthi cepet lan ora bisa diisi kanthi lengkap, sing nyebabake umur baterei luwih cendhak. lan perlu kanggo ngganti asring. Iki amarga yen baterei kosong banget ing wayah wengi lan ora bisa diisi kanthi kebak ing wayah awan, baterei bakal sulfate sawise sawetara sasi operasi lan kapasitas bakal suda kanthi cepet, nyebabake baterei ilang daya kanthi cepet.
Kanggo tujuan iki, personel R&D kita khusus ngembangake baterei gel siklus jero tubular, nggunakake piring tubular kanggo ngganti desain piring lawas, sing nambah panggunaan piring kasebut. Sanajan baterei ora kebak, ora bakal ana masalah sulfation. Iki ndawakake umur baterei lan luwih cocok kanggo negara-negara kanthi kekurangan daya sing akeh.
Baterei gel siklus jero tubular yaiku baterei gel tubular sing dikontrol katup sing nggunakake teknologi gel lan piring tubular tetep. Iku nggunakake kothak positif die-cast lan rumus paten bahan aktif. Iki dirancang lan diprodhuksi ngluwihi nilai standar DIN lan nduweni linuwih dhuwur. Lan kinerja dhuwur, urip desain ngambang luwih saka 25 taun ing 25 ℃, kang luwih cocok kanggo nggunakake siklik ing kahanan apa nemen. Baterei tanpa pangopènan iki nggunakake paduan kothak sing unik, rumus gel khusus lan rasio tempel timbal positif lan negatif sing unik, lan nduweni kinerja siklus jero sing apik banget lan kemampuan pemulihan over-discharge. Pemisah kekuatan ultra-dhuwur digunakake kanggo nyegah sirkuit cendhak. Ora ana udan gas kabut asam lan ora ana tumpahan elektrolit nalika digunakake. Ora ana unsur sing mbebayani kanggo awak manungsa sajrone proses produksi. Iku ora beracun lan bebas polusi. Iku ngalangi tradisional timbal-asam saka nggunakake jumlah gedhe saka elektrolit sak nggunakake. Baterei asam bocor lan bocor.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Baterei gel siklus jero dirancang kanggo siklus ngisi lan ngeculake sing kerep ing lingkungan sing ekstrem. Iki minangka sumber daya sing aman, ijo lan ramah lingkungan sing dirancang kanggo aplikasi sumber daya sing linuwih, tanpa pangopènan. Baterei gel siklus jero nggunakake elektrolit gel gel berteknologi tinggi, sing nyuda stratifikasi asam lan discharge ultra-jero kanthi nambahake gel nanosilica. Nggunakake piring-jinis piring lan rumus balung timbal khusus, elektrolit koloid, ora stratifikasi Cairan, ora perlu kanggo daya equalization, kurang poto-discharge, lan kemampuan discharge jero baterei wis Ngartekno apik. Nggunakake bahan aktif oksidasi siklus dhuwur lan jero, pemisah fiberglass berkualitas tinggi lan desain kothak alloy kalsium-timbal-timah sing canggih, nyedhiyakake kemampuan pangisian daya cepet lan kemampuan siklus jero lan ngambang lan kemampuan discharge sing apik. Wis kinerja suhu kurang apik lan resistance lindhu apik. Cocog kanggo wilayah alpine lor lan bisa digunakake kanthi aman ing macem-macem lingkungan sing atos.


Parameter Baterei CPSY® Deep Cycle GEL (Spesifikasi)

MODEL NO. Tegangan Kapasitas Ukuran (mm) Bobot (kg) Bolt
(V) (Ah) dawa Jembar dhuwur Total Dhuwur (±3%)
GWJ1238 12 38/10HR 198 166 172 172 11.4 M6×16
GWJ1265 12 65/10HR 350 167 178 178 20.0 M6×16
GWJ12100 12 100/10HR 331 174 214 219 28.7 M8×16
GWJ12120 12 120/10HR 407 173 210 233 34.5 M8×16
GWJ12150 12 150/10HR 484 171 241 241 43.0 M8×16
GWJ12200 12 200/10HR 522 240 219 225 55.5 M8×16
GWJ12250 12 250/10HR 520 269 220 225 76.5 M8×16


Fitur lan Aplikasi Baterei CPSY®Deep Cycle GEL

Tegangan: 2 V/12 V

Kapasitas: 2V200Ah ~ 2V3000Ah, 12V7Ah ~ 12V300Ah

Umur ngambang desain: 15~20 taun @ 25 °C/77 °F.

Range tegangan ngambang: 2.27 nganti 2.30 V/sel @ 20~25°C

Kompensasi suhu voltase ngambang: -3mV/°C/sel

Tegangan ngambang sing disaranake: 2.27V/sel @20~25°C

Tegangan pengisian aplikasi siklik: 2,40 hingga 2,47 V/sel @ 20~25°C

Arus pangisian daya maksimum sing diidini: 0,25C

Daur ulang: 1200-3000siklus @ 100% DOD

Sertifikat

ISO9001/14001/18001

CE/UL/MSDS/IEC 60896-21/22 / IEC 61427 disetujoni

Fitur:

--Impor katup safety berkualitas tinggi, imbuhan tekanan sing dikontrol katup, dilengkapi piranti tahan bledosan kabut asam, luwih aman lan dipercaya.

--Separator fiberglass kualitas dhuwur nambah kinerja internal baterei lan duwe tingkat self-discharge arang banget.

--Nggunakake bahan aktif oksidasi kanthi kapadhetan dhuwur lan siklus jero lan kisi-kisi alloy kalsium-timah-timah khusus sing luwih maju, sing luwih tahan karat lan nduweni kemampuan nampa daya sing luwih apik

--Piring-kekuatan dhuwur lan desain gerbang radial nyedhiyakake kapabilitas pangisian daya kanthi cepet lan siklus jero sing apik lan kapabilitas pangisian daya lan discharge.

--Small poto-discharge, kinerja discharge jero apik, daya acceptance kuwat, prabédan potensial ndhuwur lan ngisor cilik, lan kapasitansi gedhe.

--Elektrolit digawe saka campuran asam sulfat lan bubuk silika. Ana ing negara tetep gel lan disebarake kanthi rata. Ora mili utawa bocor, supaya kabeh bagean saka piring reaksi merata.

--Saiki daya ngambang cilik, baterei ngasilake kurang panas, lan elektrolit ora duwe stratifikasi asam. Bisa disimpen nganti 2 taun ing suhu kamar 20 ° C lan bisa digunakake tanpa ngisi daya.

--Amarga nggunakake teknologi tempel timbal 4BS lan proteksi fisik lan kimia sing apik, baterei gel siklus jero duwe umur kaping pindho umur baterei asam timbal biasa.

- Panggunaan teknologi elektrolit gel lan teknologi komposit gas njamin efisiensi reaksi sealing sing apik lan ora bakal nyebabake kabut asam lan polusi liyane ing lingkungan.

- Kinerja suhu rendah sing apik lan resistensi seismik sing apik, cocok kanggo wilayah alpine lor lan bisa digunakake kanthi aman ing macem-macem lingkungan sing atos.


Struktur baterei gel siklus jero umur dawa:

Housing: Digawe saka tahan geni, anti banyu UL94HB lan UL 94-0ABS plastik

Plate positif: kothak PbCa nyilikake karat lan ngluwihi umur layanan

Plat negatif: Gunakake kothak alloy PbCa khusus kanggo ngoptimalake efisiensi rekombinasi lan nyuda evolusi gas

Posting naleni: Tembaga utawa bahan timbal kanthi konduktivitas paling dhuwur, sing bisa ningkatake arus gedhe kanthi cepet

Elektrolit: Gunakake elektrolit nanogel silikon berkualitas tinggi, diimpor saka merek Evonik Jerman sing misuwur; 99.997% timbal anyar murni, ora ana timbal daur ulang sing digunakake

Separator: Separator AGM berkualitas tinggi, nyerep elektrolit asam, pad tetep optimal, ora ana stratifikasi asam.

Katup exhaust: Ngeculake gas keluwihan kanthi otomatis kanggo njamin keamanan.

Kinerja siklus jero: nganti 3000 siklus, lan menehi garansi 3-5 taun miturut kabutuhan pelanggan; bisa kosong ing -40 ℃ -70 ℃, daya ing 0-50 ℃, lan umure luwih saka 20 taun ing negara ngambang

Kinerja sealing: prosedur sealing telung langkah kanggo mesthekake baterei wis rampung disegel, aman, ora bocor, ora asam molah malih, lan urip maneh; voltase pangisian daya baterei tetep lan setelan, kemampuan Recovery discharge jero banget


Aplikasi:

peralatan komunikasi, peralatan kontrol telekomunikasi; load balancing lan peralatan panyimpenan;

Sistem sinyal lan sistem lampu darurat; sistem daya; pembangkit listrik lan sistem transmisi lan transformasi daya; pembangkit listrik tenaga nuklir;

peralatan medis; Sistem tenaga surya lan angin;

peralatan marine; sistem kontrol; sistem weker; subsistem transmisi base station, stasiun siaran

Kamar komputer, sistem EPS lan UPS lan sumber daya serep;

Sistem geni lan safety; peralatan kontrol; piranti daya

Mobil listrik, mobil golf lan mobil, kursi rodha, stasiun BTS lan liya-liyane.

Sistem komunikasi: switch, stasiun gelombang mikro, stasiun pangkalan seluler, pusat data, radio lan stasiun siaran

Peralatan konservasi banyu, sistem perlindungan katodik



CPSY® Deep Cycle GEL Rincian baterei

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® Deep Cycle GEL Battery kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Iku nganggo retardant semangat (UL94HB lan UL 94-0ABS) lan anti banyu, sing luwih apik tinimbang PVC lan cangkang ABS liyane.

2. Digawe saka 99,997% timbal murni, sing luwih apik tinimbang timbal 60% -70% utawa timbal daur ulang lan nduweni umur layanan sing dawa.

3. Gunakake terminal tembaga murni, sing nduweni konduktivitas listrik sing apik lan luwih apik tinimbang terminal tembaga biasa.

4. Gunakake partisi materi AGM sing berkualitas tinggi kanggo nyerep kelembapan saka faktor sing mbebayani lan luwih stabil lan tahan lama tinimbang partisi PP / PE / PVC.

5. Gunakake tutup safety silikon kanggo nyegah karat, discharge keluwihan gas, lan nyegah bledosan.

6. Nggunakake teknologi elektrolit gel silikon berteknologi tinggi kanggo nyegah discharge ultra-jero lan stratifikasi asam.

7. GEL ing baterei nggunakake gel silika sing diimpor saka Evonik Degussa, Jerman, merek internasional sing misuwur.

Cegahan:

1. Aja overcharging. Kanggo desain sing disegel, yen overcharged, oksigen lan hidrogen bakal precipitate liwat katup safety baterei, nyebabake elektrolit garing, nyuda kapasitas baterei lan nyepetake umur. Yen baterei terus diisi, lapisan sulfat bakal nglumpukake ing piring baterei. Kinerja baterei suda lan umure suda.

2. Aja nggunakake cara ngisi daya saiki pancet kanggo baterei gel. Kanggo baterei gel, voltase konstan lan pangisian daya sing mbatesi arus minangka cara pangisian daya sing paling apik, kanthi mesthekake yen voltase pangisian daya saben sel paling sethithik 2.3V, nanging ora ngluwihi 2.35V (20°C).

3. Disaranake nggunakake cara ngisi voltase konstan. Toleransi tampilan bandwidth yaiku ± 30mV / sel tunggal, sing cocog kanggo ngisi daya lan daur ulang terus.

Ing ngisor iki minangka perbandingan kaluwihan lan kekurangan baterei lithium, baterei asam timbal, lan baterei gel:


Item baterei lithium baterei gel baterei timbal-asam
urip layanan Luwih suwe, luwih saka 25 taun Long, 10-25 taun Luwih cendhak, 5-12 taun
Kapadhetan energi luwih dhuwur dhuwur ngisor
elektrolit LiCoO2 Elektrolit koloid + asam sulfat encer ngencerake asam sulfat
ngisi daya saiki 0,5C-1C 1C-2C 1C-5C
biaya baterei luwih dhuwur dhuwur ngisor
Suhu operasi -40 ℃ -70 ℃ -20 ℃ -60 ℃ -15 ℃ -45 ℃
polusi lingkungan Ora polusi Kontaminasi timbal Kontaminasi timbal
Fitur Ukuran cilik, kapasitas sing bisa ditambahi, penyebaran gampang, umur siklus dawa, 5-10 kaping umur baterei timbal-asam biasa Kualitas dhuwur lan kinerja siklus discharge jero sing apik, 2 kaping umur baterei timbal-asam biasa Teknologi diwasa, ora gampang kobong, safety dhuwur, macem-macem panggunaan, kinerja panyimpenan sing apik


Hot Tags: Baterei GEL Deep Cycle, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept