DC Mini UPS

DC Mini UPS

Sampeyan bisa yakin tuku UPS Mini DC saka pabrik kita. Shangyu (Shenzhen) Technology Co., Ltd. bermarkas ing Shenzhen, kutha sing ngandhut teknologi lan kebak vitalitas kanggo reformasi. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing fokus ing bidang sistem pasokan listrik sing ora bisa diganggu, nggabungake riset lan pangembangan, desain lan manufaktur, lan duwe teknologi terkemuka ing industri kasebut. Fokus ing konsep nilai produk ijo, hemat energi, stabil lan dipercaya, lan terus-terusan nyediakake layanan daya sing apik kanggo para pelanggan yaiku nguber Shangyu sing langgeng.
CPSY® minangka merek perusahaan Shangyu dhewe, merek 10 paling dhuwur ing China, misuwur kanthi kualitas dhuwur, layanan sing apik lan insinyur instalasi sing kuwat. Kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat lan kabeh produk UPS kita ketemu karo standar EU.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® Mini DC Portable UPS

Sampeyan bisa yakin tuku UPS Mini DC saka pabrik kita. CPSY® Mini DC Portable UPS njaga kabutuhan penting sampeyan, supaya sampeyan tetep nyambung, sanajan daya sampeyan ora bisa. Iki dirancang kanthi output DC, output POE lan output LAN. Iki ngidini sampeyan supaya router internet tetep mlaku amarga POE, uga telpon VOIP sing disambungake karo port LAN. UPS Portabel Mini DC CPSY® wis njamin keamanan maksimal nalika nggunakake UPS iki kanthi desain protèktif sing cerdas, kanthi fitur kayata Over-Charge, Over-Discharge, lan proteksi Sirkuit Cekak. Pilih ing antarane sawetara voltase output ing port DC (pilihan 5V, 9V lan 12V kasedhiya) sing cocog karo kabutuhan tartamtu. Kabel output DC dobel sing kalebu bisa nguwasani rong piranti sing beda-beda kanthi bebarengan thanks kanggo papat baterei Lithium-ion 2200mAh sing kuat.


CPSY® DC mini ups indoor Portable ups Parameter (Spesifikasi)

Model GM2 GM4
Input Tegangan Input 100-240VAC
Output Tegangan Output (Opsional) 5V/7.5V/9V/12VDC
Daya Output 12W
Wektu Transfer 0ms
Pilih Tegangan Pilih liwat ngalih geser
Baterei Jinis baterei baterei Lithium
QTY. & Kapasitas Baterei 2200MAH * 2 2200MAH * 4
Ngisi daya Periode Pengisian 8 jam (biasane)
USB DC 5V/1.0A
fisik Bobot Net (kg) 0.506
Ukuran Unit (mm) 155*105*26
Lingkungan Lingkungan Kinerja Suhu 0°C-40°C, Kelembapan20%-90%


CPSY® DC mini ups njero ruangan Portabel ups Fitur lan Aplikasi

CPSY® DC mini ups njero ruangan Portable ups

Model: GM2/GM4

Kapasitas: 12 W

Topologi: DC UPS Power Bank

Gelombang: DC Jack 5.5x2.5mm

Tegangan Input: 100 ~ 240Vac / 50-60Hz

Tegangan: 110V/220V

Jinis input: NEMA 1-15P

Tipe output: 5V USB + 9V & 12V konektor DC

Arus Output: 5V, 9V, 12VDC / 3A

Indikator visual: lampu status LED

Baterei: 2200mAh x 2 utawa 4 (Lithium-Ion)

Garansi: 1 taun

Ukuran Produk : 155 x 105 x 26 mm

Bobot produk: 506g


Fitur:

Portable

Kanthi baterei Li

DC 5V/7.5V/9V12V dipilih

Tegangan Input: 100-240VAC

Peralatan komunikasi DC cilik, peripheral jaringan

Kayata: Modem, router, CCTV lsp.

Baterei Lithium-ion kapasitas dhuwur

Adaptor sing dibangun ngidini sawetara voltase AC luwih akeh (100-240Vac)

Desain protèktif cerdas: Over-Charge, Over-Discharge, lan Proteksi Sirkuit Cekak

1. Baterei serep

Nyedhiyakake daya serep sing asale saka baterei nalika mati, nyegah informasi kritis lan nyuda stres peralatan sing disebabake mati.

2. Mateni otomatis

Jaga peralatan sampeyan saka fluktuasi daya sing bisa ngrusak lan irregularities liyane ing sumber listrik kanthi mateni daya nalika tingkat voltase dadi sithik utawa dhuwur banget.

3. Bahan tahan api

Kabeh produk kita dibangun nganggo bahan tahan geni, njamin yen ana kegagalan, peralatan kasebut ora bakal kobong.

4. Indikator visual LED

Ngawasi sing disederhanakake. LED nampilake status wektu nyata lan mode kerja peralatan proteksi daya.

5. Port Pengisian USB

Kapabilitas ngisi daya USB kanggo peralatan jaringan, kamera WiFi, tablet, smartphone lan piranti elektronik portabel liyane.

6. Maintenance gratis

Baterei sing bisa diisi ulang sing bebas pangopènan. Becik kanggo nggunakake float lan cyclic, dirancang kanggo dibuwang lan diisi ulang kanthi rutin.

7. garansi 1 taun

CPSY Power nawakake program panggantos langsung sing ngganti produk risak saka tanggal tuku asli. Waca syarat babar pisan kanggo rincian.


Daftar kemasan ing kothak:

1 x Mini DC POE UPS

1 x Kabel Daya

1 x Kabel Output DC kaping pindho

1 x Manual pangguna


Aplikasi:

Router

Modem

peralatan jaringan

ndjogo video

Ponsel & tablet

Sistem biometrik


Carane Gunakake Mini UPS

1. Pasang Adaptor sing Cocok menyang Port Input Daya UPS (IN)

2. Nalika Daya UPS Ngisi Daya, Indikator Daya Kelip-kelip Muncul.

3. Sambungake Plug Output Kanthi Kabel DC Utawa USB Lan Plug menyang Piranti Sampeyan Perlu


Hot Tags: DC Mini UPS, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Gampang-maintainable, Awet, Price, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept