Ngarep > Produk > Infrastruktur Pusat Data > Baterei UPS > 24V Ngarep Komputer UPS
24V Ngarep Komputer UPS
  • 24V Ngarep Komputer UPS24V Ngarep Komputer UPS
  • 24V Ngarep Komputer UPS24V Ngarep Komputer UPS
  • 24V Ngarep Komputer UPS24V Ngarep Komputer UPS
  • 24V Ngarep Komputer UPS24V Ngarep Komputer UPS
  • 24V Ngarep Komputer UPS24V Ngarep Komputer UPS
  • 24V Ngarep Komputer UPS24V Ngarep Komputer UPS
  • 24V Ngarep Komputer UPS24V Ngarep Komputer UPS

24V Ngarep Komputer UPS

Kita bangga ngenalake macem-macem lengkap UPS Murah, sing nyoba ing kahanan operasi EU lan wis lulus kabeh tes kualitas lan linuwih. UPS Komputer Ngarep CPSY® S Series 24V minangka solusi ekonomi & dipercaya, kanggo nglindhungi PC & Jaringan ing omah, toko lan kantor cilik saka Gangguan Daya. UPS 2000VA / 1200W iki, nggunakake teknologi Line Interactive karo Gelombang Sinus Simulasi. Fitur Tampilan Digital sing gedhe, desain cerdas, AVR Boost lan Buck, tes baterei otomatis, antarmuka komunikasi USB, fungsi wiwitan sing adhem lan panggantos baterei sing gampang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY ® iki nduweni jajaran lengkap Line Interactive UPS saka 500VA nganti 2000VA. UPS iku pilihan becik kanggo nyedhiyani pangayoman lengkap kanggo komputer. CPSY minangka merek 10 paling dhuwur sing nggawe iki ing China, sing tundhuk karo standar EU lan menehi garansi 2 taun kanggo komponen elektronik, baterei 1 taun.

Produk kasebut diprodhuksi ing Pabrik Pabrikan otomatis sing dilengkapi Mesin Hi-Tech ing China. Sawetara mesin penting yaiku SMT, ICT, Jalur Majelis Otomatis, lsp.

UPS Komputer Ngarep CPSY® 24V minangka prosesor Mikro adhedhasar sing menehi Reliabilitas Optimal. Wis ngedongkrak lan dhuwit AVR kanggo Stabilisasi Tegangan pokok sing njamin pangayoman marang kakehan, discharge lan overcharge.


Parameter UPS Komputer Ngarep CPSY® 24V (Spesifikasi)

Model S1000 S1200 S1500 S2000
Kapasitas 1000VA / 600W 1200VA / 720W 1500VA / 900W 2000VA / 1200W
INPUT
Tegangan Normal 220/230/240 VAC
sawetara voltase ditrima 162-290VAC
Range Frekuensi 50Hz/60Hz (otomatis sensing)
OUTPUT
Tegangan AC (Batt. Mode) ± 10%
Frekuensi (Batt. Mode) 60 Hz utawa 50 Hz ± 1 Hz
Wektu Transfer Biasane 2-6 ms, 10 ms maks.
Bentuk Gelombang (Batt. Mode) Simulasi Gelombang Sinus
BATERI
Faktor daya 12V/7Ah x 2 12V/7Ah x 2 12V/9Ah x 2 12V/9Ah x 2
Wektu Isi Ulang Khas 4-6 jam pulih dadi kapasitas 90%.
pangayoman
Perlindhungan lengkap Overload, discharge, lan proteksi overcharge
INDIKATOR
Layar LCD
Layar LCD Mode AC Lampu ijo Lampu LED ijo tengen & LED ijo kaping 2 nganti 5 kanthi bertahap
nuduhake tingkat beban
Mode baterei Kuning sumunar Lampu LED ijo tengen lan lampu ijo kaping 2 nganti 5 kanthi bertahap nuduhake kapasitas baterei
Fault Lampu abang
weker
Mode baterei Swara saben 10 detik
Baterene entek Swara saben detik
Kakehan beban Swara saben 0,5 detik
Weker Ganti Baterei Swara saben 2 detik
Fault Konten Swara
FISIK
Ukuran, D×W×H (mm) 325×146×185
Bobot Net (KGS) 9.2 9.2 10.9 10.9
LINGKUNGAN
Kelembapan 0 ~ 90% RH @ 0 ~ 40 ℃ (Non-Kondensasi)
Tingkat swara kurang saka 40dB @ 1m
MAINTENANCE
Modbus RS-232/RS485 Dhukungan Windows 2000/2003/XP/Vista/2008/7/8, Linux, Unix lan MAC


Fitur lan Aplikasi UPS Komputer Ngarep CPSY® 24V

UPS Komputer Ngarep CPSY® 24V

Nomer Model: S1000/GS1200/S1500/S2000

Range daya UPS: 1KVA ~ 2KVA

UPS karo Schuko / IEC / UK / soket Universal

Wektu serep sing kasebut ing sawetara menit dikira-kira lan bisa beda-beda miturut karakteristik beban, kahanan operasi lan lingkungan

Daya Nominal: : 2000 VA

Daya aktif:: 1200 W

Wektu serep:: 5 min ing mbukak lengkap

Jumlah soket IEC: : 4-6

Port komunikasi:: USB + RJ45 utawa RS232


Fitur:

√ Topologi Line-Interaktif

√ 4x soket Schuko 230V, 2x RJ-45 (I/O)

√ Layar LCD sing dibangun ing

√ Gelombang sinus simulasi

√ Gampang digunakake (ora ana bagean sing bisa didandani pangguna)

√ Aktifake otomatis nalika sumber listrik bali

√ Fungsi silencing ing mode baterei

√ Ngisi daya ing mode Stand-By

√ Perlindhungan saka kakehan, sirkuit cendhak lan discharge

√ Proteksi lonjakan RJ-45

√ Built-in modul pangaturan voltase otomatis (AVR)

√ teknologi pemasangan SMD

√ Kontrol microchip kanggo nyedhiyakake efisiensi operasional sing dhuwur

√ Tes otomatis kanthi saben aktifitas piranti

√ Wiyar sawetara voltase input

√ Sekring

√ Port komunikasi USB*

√ Desain kantor sing elegan

√ Desain proteksi lonjakan maksimal kanthi kapasitas joule 860 - luwih saka pesaing kaping pindho

√ Tampilan LCD nyedhiyakake kapasitas baterei, level beban, mode operasi, voltase mlebu / metu, lan kahanan weker ing layar sing gampang diwaca.


Aplikasi


CPSY® Line Interactive UPS Details

PENGISIAN SUPER CEPAT

Baterei bisa diisi ulang nganti 90% saka kapasitase sajrone 2-4 jam.

SURGE PROTECTION - Nyedhiyakake SURGE PROTECTION kanggo peralatan sampeyan

Nyedhiyakake perlindungan kanggo peralatan sing disambungake saka spike, lonjakan, lsp.

Jaminan ekstra nalika njaga jaringan aman saka lonjakan listrik sing ngganggu.

PÈNGET AWAL AWAL MATUTUP UPS - wekdal sing cukup kanggo gawe serep file sampeyan

Langsung menehi tandha babagan kakehan output, suhu dhuwur utawa kahanan baterei sithik.

Cukup wektu kanggo mbenerake kondisi utawa mateni sistem sadurunge wektu baterei entek.

pangayoman kakehan

Miwiti weker kanggo ngandhani pangguna yen ana kakehan.

Mati otomatis, saéngga ndawakake umur UPS.

OVER TEMPERATURE pangayoman

Mateni sumber daya yen ana suhu internal sing ora bisa ditampa.

MANAJEMEN BATERAI CERDAS - reliabilitas lan proteksi sing luwih apik

Perlindhungan tambahan kanggo overcharging baterei lan discharging jero.

Nggedhekake kinerja baterei, urip lan linuwih liwat ngisi daya tliti cerdas.

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, UPS Komputer Ngarep CPSY® 24V kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Daya Output: 2000VA / 1200W, bisa nguwasani sawetara PC lan peripheral utawa Jaringan cilik.

Tampilan Digital sing gedhe lan padhang nyedhiyakake kabeh informasi pangguna sing dibutuhake kanggo operasi tanpa masalah.

ngedongkrak lan Buck AVR (Regulasi Voltage otomatis) mbenerake salah siji ing-voltase utawa

kahanan over-voltase, kanggo nyilikake panggunaan energi baterei, ndawakake umur baterei, nambah wektu antarane panggantos lan nyimpen dhuwit.

Otonomi: 39/50 menit kanggo 1 PC kanthi monitor 19 inci gumantung saka PSU sampeyan. Cukup wektu kanggo mateni kanthi bener utawa supaya daya bisa dipulihake.

A Plug & Play penggemar digawe adhem UPS supaya ora overheating & ngluwihi umur baterei.

Cold Start Function ngidini pangguna nguripake UPS tanpa nyambungake Utilitas.

port sambungan USB kanggo ngawasi UPS. Mati otomatis, jadwal lan akeh fungsi liyane.

Ngisi daya plug-in - Ngisi daya baterei UPS sanajan dipateni.

Didhukung dening tim teknis "Pakar Daya Kritis" Certified kanggo katentreman atine.

Garansi Rong Taun kanggo Komponen Elektronik, Baterei Setaun



Hot Tags: UPS Komputer Ngarep 24V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept