208V Low voltase UPS

208V Low voltase UPS

Produsen Profesional 208V UPS voltase rendah
CPSY® minangka produsen profesional pasokan listrik sing ora bisa diganggu. We dumunung ing Shenzhen lan duwe ibukutha kadhaptar saka $2.3 yuta lan area produksi 25.000 meter persegi. Kita duwe tim R&D dhewe kanthi luwih saka 30 insinyur R&D kanthi luwih saka 20 paten, lan entuk 15% revenue sales saben taun kanggo riset R&D. Kanthi sistem kontrol kualitas sing ketat lan kabeh produk UPS kita ketemu karo CE, TLC, CQC lan liya-liyane. certificates.Our Yahoo terus-terusan kanggo kurban customer kita stabil lan dipercaya, resik lan dhuwur-efficiency power.welcome kanggo priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

208V Low voltase UPS

Sampeyan bisa yakin tuku UPS voltase 208V saka pabrik kita. CPSY® 6KVA LCD Single Phase Low frequency ups iki minangka penemuan paling anyar saka produk ups berkualitas tinggi, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun, . CPSY® 6KVA LCD Single Phase Low frekuensi munggah digawe saka logam + PCBA, kang wis dirancang kanggo nyukupi syarat daya paling nuntut, kang gampang kanggo nginstal lan njaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.


CPSY® seri GP11 Fase Tunggal Parameter frekuensi rendah (Spesifikasi)

Model HP3310H HP3315H HP3320H HP3330H HP3340H HP3360H HP3380H HP33100H HP33120H HP33160H HP33200H
Kapasitas 10KVA/9KW 15KVA / 13.5KW 20KVA/18KW 30KVA/27KW 40KVA/36KW 60KVA/54KW 80KVA/72KW 100KVA/90KW 120KVA/108KW 160KVA / 144KW 200KVA/180KW
Mode I/O 3/3 fase
Mode kerja Bener konversi pindho online ups
Jinis instalasi Menara
INPUT
Tegangan 380/400/415VAC
Range Tegangan Beban penuh: tegangan fase 190-276v tegangan saluran 330-478v (-15%, +20%), setengah beban: tegangan fase 116-276/voltase saluran 201-478 (-50%, +20%) Beban penuh: tegangan fase 190-330 voltase baris 276-478V (-15%, + 20%), 116/201-276/478V (-50%, + 20%) ing beban 50%
Range Frekuensi 40~72Hz
Faktor Daya ≥0.99
Breaker Standar (in-built) Opsional (kabinet distribusi eksternal(Input, output, bypass pangopènan ing siji))
Kapasitas Breaker 40A/3P 40A/3P 40A/3P 63A/3P 100A/3P 125A/3P 150A/3P 250A/3P 250A/3P 400A/3P 400A/3P
OUTPUT
Tegangan 380/400/415VAC: ≤±1%
Range Frekuensi 50/60Hz±1%
Faktor Daya 0.9
Wektu Transfer 0ms
Kakehan beban 100% ≤load<110, 60mins, 110%≤load≤125%,10mins, 125%load≤150%, 1mins, load≥150%, transfer menyang bypass sanalika sawise 500 ms 100% ≤load≤105%, long-term , 106% ≤load≤125%, 10mins, 125% load≤150%, 1min, load≥150%, transfer menyang bypass sanalika sawise 150ms
Breaker Standar (in-built) Opsional (kabinet distribusi eksternal(Input, output, bypass pangopènan ing siji))
Kapasitas breaker 40A/3P 40A/3P 40A/3P 63A/3P 100A/3P 125A/3P 160A/3P 250A/3P 250A/3P 400A/3P 400A/3P
BATERI
Jinis baterei baterei VALR
Tegangan baterei 384VDC(384V~480V luwes),Standar 32pcs(32/34/36/38/40pcs luwes) Standar 480V(432V/456V/480 luwes),40pcs(36/38/40/pcs  luwes)
Pengisian Arus 3.5(5.3AMAX) 4A(8AMAX) 5A(10.6AMAX) 6A(16AMAX) 8A(24AMAX) 10A (40 AMAX) 20A(80AMAX)
Ngisi daya saiki luwes Nyokong
Kapasitas breaker Ora
Wiwit Dingin Ora ana dhukungan
Ora ana fungsi daya baterei Nyokong
STANDAR
Efisiensi 95%
mode ECO 98%
Safety EN 62040-1
EMC EN 62040-2
Sertifikat TLC/CECP/CE/RoHS
IP IP20
Fungsi
EPO Nyokong
ECO Nyokong
Wiwit Dingin Nyokong
Bypass Standar (in-built) Opsional (kabinet distribusi eksternal(Input, output, bypass pangopènan ing siji))
Pemutus bypass 3P/40A 3P/40A 3P/40A 3P/63A 100A/3P 3P/125A 3P/160A 250A/3P 250A/3P 400A/3P 400A/3P
Paralel NO. 4 bêsik 4 bêsik
Paket baterei bareng paralel Ora ana dhukungan Ora ana dhukungan
Komunikasi
Panel Kontrol Layar LCD + LED
port komunikasi Standar RS232, kertu SNMP opsional, kertu relay AS400
Nomer Seri SNMP SMP-00204-00
FISIK
W*D*H 500*700*1020(mm) 600*800*1875(mm) 600*800*1875(mm) 600*830*1875
Bobot Net (KG) 75 88 96 202 245 311 457
Tingkat Kebisingan (kurang 1m) <55dB <62dB <65dB <65dB <70dB
LINGKUNGAN
Suhu operasi Suhu sing disaranake UPS: 0-40 ℃ ; Baterei: 20-25 ℃
Kelembapan Operasi 5% -95%, Ora ana kondensasi
Suhu panyimpenan -15-55 ℃
Kelembapan relatif panyimpenan 5% -95%, Ora ana kondensasi
Altitude <1000m


CPSY® GP11 seri 6KVA Fase Tunggal Frekuensi munggahs Low Fitur lan Aplikasi

CPSY® seri GP11 6KVA Fase Tunggal Naik frekuensi rendah 1-40KVA munggah

Nomer Model:GP1101K/GP1102K/GP1103K/GP1106K/GP1110K/GP1115K/

GP1120K / GP1130K / GP1140K

Range daya UPS: 1KVA ~ 40KVA


Fitur:

--Transformator isolasi output standar. Trafo isolasi input opsional

-Teknologi PM2.1 anti serangga anti banyu, gangguan lan tahan debu

-Dhukungan 3 fungsi paralel, opsional N + X redundansi paralel

-Arus pangisi daya sing bisa diatur, kayata 8A kanggo model jangka panjang

- Kinerja perlindungan lingkungan industri sing apik banget

-True teknologi DSP konversi pindho, linuwih dhuwur

- Operasi mode Eco kanggo hemat energi (ECO)

- Output luwes 200/208/220/230/240VAC

-Kasa bledug Level antarane IP20-IP51

- Fungsi mati darurat (EPO)

- Generator kompatibel


Aplikasi:

Lingkungan industri, fasilitas medis, peralatan laboratorium, lan liya-liyane minangka peralatan utama kanggo pasokan listrik lan perlindungan.

Aplikasi

Server.

Institut Pendidikan.

BFS

Sistem Kesehatan.

Peralatan Telekomunikasi.

Pusat Data Cilik & Sedheng.

Mesin CNC.

Perkakas Farmasi.

Mesin X-ray.

Fasilitas Industri.


CPSY® 500KVA LCD 3/3 Phase industri ups Details

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 3/3 Phase industri munggah kaluwihan kaya ing ngisor iki:

1. Ora pati cetho liyane mung bisa ngalih 70% saka mbukak instantaneously tanpa mbukak, nalika CPSY bisa ngalih mbukak full instantaneously tanpa mbukak, lan nduweni beban kuwat mbeta kapasitas kanggo mbukak non-linear

2. Ora pati cetho liyane mode kontrol DSP siji, nalika CPSY punika mode kontrol DSP dual

3. Ngisi daya ngambang saka kanca-kanca liyane ora bisa diowahi kanthi otomatis, nanging CPSY kanthi otomatis ngalih menyang ngisi daya ngambang, lan baterei wis dites kanthi otomatis.

4. Peer liyane bisa paralel 2-4 unit, dene CPSY bisa paralel 6-8 unit

5. Mitra liyane duwe sistem sumber daya tambahan siji, dene CPSY minangka sistem pasokan daya tambahan ganda sing berlebihan kanthi proteksi gangguan daya tambahan

6. CPSY ndhukung sistem busbar pindho, busbar proteksi overvoltage, ora pati cetho liyane ora ndhukung

7. Babagan distorsi gelombang beban nonlinear, parameter CPSY lan nilai nyata loro THDV≤4% -5%, dene kanca liyane nuduhake THDV≤5% ing parameter, nanging THDV≤6% -8% nyata

8. Peer liyane nggunakake saklar statis relay, dene CPSY nggunakake saklar statis thyristor SCR, sing duwe resistensi dampak sing luwih kuat

9. Kualitas minangka budaya kita. 90% komponen UPS CPSY nggunakake Fairchild, Infineon, Onsemi, TI, NXP lan bahan kelas A merek terkenal liyane kanggo njamin kinerja sing apik. Sing luwih penting, tingkat deteksi kesalahan UPS CPSY yaiku ≦0.2% -0.5%, dene tingkat deteksi kesalahan saka kanca liyane yaiku ≦0.5% -1%.

10. UPS industri frekuensi rendah CPSY bisa digunakake kanggo 25 taun ndhuwur, lan bakal fault sawise 5-7 taun biasane; nalika UPS industri frekuensi kurang saka ora pati cetho bisa digunakake kanggo 15 taun ndhuwur, biasane sawise 2-3 taun, iku bakal fault. Biaya operasi CPSY ups adoh luwih murah tinimbang ora pati cetho saben dina.


Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 3/3 Phase industri munggah kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Item CPSY® Peer liyane
Tanpa beban ngalih beban penuh langsung ngalih 70% mbukak langsung
Mode kontrol dual DSP tunggal DSP
Ngalih statis SCR thyristor relay
Ngambang saklar pengisian Otomatis, baterei dites kanthi otomatis ora bisa otomatis diowahi
Fungsi paralel 6-8 unit 2-4 unit
THDV ≤4%-5% THDV≤6%-8%(nuduhake THDV≤5%)
Sistem bus-bar ndhukung ora ndhukung
Tingkat deteksi kesalahan ≦0,2% -0,5% ≦0,5% -1%
Urip mesin 25-30 taun 20-25 taun
MTBF > 250000 jam > 175000 jam
Fault kelakon sawise 5-7 taun nggunakake sawise 2-3 taun nggunakake

Hot Tags: 208V UPS tegangan rendah, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept