Baterei UPS 12V
  • Baterei UPS 12VBaterei UPS 12V
  • Baterei UPS 12VBaterei UPS 12V
  • Baterei UPS 12VBaterei UPS 12V
  • Baterei UPS 12VBaterei UPS 12V
  • Baterei UPS 12VBaterei UPS 12V

Baterei UPS 12V

Shangyu (Shenzhen) Technology Co., Ltd. minangka perusahaan jinis teknologi sing fokus ing sistem pasokan listrik sing ora bisa diganggu lan produk cerdas energi anyar. Shangyu nggabungake riset lan pangembangan independen, desain, manufaktur, dodolan lan layanan, lan nduweni teknologi terkemuka ing industri global, iku perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan khusus lan canggih. Minangka merek top 10 ing China, produk CPSY® misuwur kanthi layanan sing apik lan tingkat kesalahan sing murah, lan duwe keuntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Asia. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Baterei asam timbal bisa dipérang dadi baterei teles lan baterei garing (utawa baterei timbal-asam sing disegel bebas pangopènan SLA) miturut wangun elektrolit; miturut desain lan prinsip kerja, bisa dipérang dadi baterei jinis wiwitan (baterei mobil) lan baterei jinis panyimpenan energi (baterei VRLA). baterei timbal-asam sing disegel tutup (VRLA), uga dikenal minangka baterei tanpa pangopènan, dipérang dadi rong jinis: baterei AGM lan baterei GEL. Miturut panggunaan, bisa uga dipérang dadi baterei UPS, baterei energi solar, baterei khusus kanggo kapal, lsp.


baterei 12V UPS

Minangka merek top 10 ing China, produk CPSY® misuwur kanthi layanan sing apik lan tingkat kesalahan sing murah, lan duwe keuntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Asia. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

baterei UPS 12V utamané dumadi saka piring positif tubular, piring negatif, elektrolit, separator, tank baterei, tutup baterei, kutub, tutup injeksi Cairan, etc. Dibandhingake karo merek liyane saka baterei, baterei Shangyu CPSY® duwe kaluwihan saka kapasitas cekap, voltase stabil, rega murah, urip dawa lan kurang pangopènan saben dina. Garansi umum yaiku 1-3 taun, lan garansi bisa ditambah nganti 5 taun. Baterei asam timbal kasedhiya ing seri 2V, 6V, lan 12V kanthi kapasitas sing beda-beda. Saka 7Ah nganti 3000Ah. Baterei UPS minangka baterei sing bisa diisi ulang adhedhasar teknologi AGM (papan serat kaca penyerap) lan piring kothak kalsium. Nduwe karakteristik discharge saiki sing dhuwur lan umur layanan sing dawa banget. Ora perlu nambah banyu nalika digunakake. Baterei UPS akeh digunakake lan bisa digunakake ing piranti listrik, lampu darurat, UPS, kursi rodha listrik, komputer lan peralatan komunikasi, lsp.


Parameter baterei UPS 12V CPSY® (Spesifikasi)

Jinis Tegangan Rated (V) Nilai C10 Ukuran (MM) Bobot
(kg)
Kapasitas (Ah) L W H TH
GW127 12 7 151 65 94 100 2.1
GW129 12 9 151 65 94 101 2.5
GW1220 12 20 181 44 167 167 5.2
GW1224 12 24 165 125 175 180 6.8
GW1238 12 38 197 165 175 180 11.5
GW1265 12 65 350 166 175 175 18.5
GW12100 12 100 407 173 210 236 28
GW12120 12 120 407 173 210 236 34.2
GW12150 12 150 532 183 209 214 41
GW12200 12 200 533 206 211 216 52.5


*Bahan 12v ups baterei:

1.99.994% timbal murni

2.A kelas ABS tahan geni / kasus anti banyu

3. Good tembaga terminal

4. Elektrolit asam sulfat



* Instruksi baterei 12v ups:

- Kothak pola radial, desain perakitan kompak, efisiensi discharge dhuwur

- 4BS timbal tempel, umur layanan dawa

- kothak alloyed unik karo kemampuan karat kuat, kemampuan Recovery banget

- Bahan mentah kemurnian dhuwur kanggo nyilikake tingkat discharge dhewe

- Teknik gas-rekombinasi unik, desain sealing rampung, aman kanggo nggunakake lan ramah lingkungan

- Teknik sealing sing apik banget lan dipercaya, simpen kanggo digunakake


Fitur lan Aplikasi baterei UPS 12V CPSY®

Fitur:

1. Kapasitas pangisian daya siklus 3 kaping luwih dhuwur tinimbang baterei timbal-kalsium lan nduweni umur layanan sing luwih dawa.

2. Stabilitas kapasitansi sing luwih dhuwur sajrone siklus urip layanan,

3. Kemungkinan bocor asam cilik, mundhut banyu cilik, lan kinerja suhu kurang luwih dipercaya.

4. Ngurangi risiko kacilakan lan nyuda risiko polusi lingkungan (amarga asam 100% disegel)

5. Maintenance banget prasaja, resistance kuwat kanggo overcharge, lan suda discharge jero.

6. Kinerja self-discharge apik. Ing kondisi kemurnian asam sulfat lan kualitas banyu sing padha, wektu panyimpenan baterei bisa ditambah luwih saka 2 kali.

7. Ing cilik saka kekurangan daya abot, kinerja anti-sulfurization ketok.

8. Kemampuan Recovery kuwat ing kondisi discharge abot, èfèktif ndawakake urip baterei.

Bidang Aplikasi:

- Kendaraan listrik

- Sistem tenaga surya, sistem tenaga angin

- Piranti elektronik

- Lapangan dinamis liyane

- UPS


Details baterei UPS 12V CPSY®

Baterei asam timbal kasedhiya ing seri 2V, 6V, lan 12V kanthi kapasitas sing beda-beda. Saka 7Ah nganti 3000Ah. Baterei UPS minangka baterei sing bisa diisi ulang adhedhasar teknologi AGM (papan serat kaca penyerap) lan piring kothak kalsium. Nduwe karakteristik discharge saiki sing dhuwur lan umur layanan sing dawa banget. Ora perlu nambah banyu nalika digunakake. Baterei UPS akeh digunakake lan bisa digunakake ing piranti listrik, lampu darurat, UPS, kursi rodha listrik, komputer lan peralatan komunikasi, lsp.

CPSY® 12V baterei munggah karo kapasitas lengkap, ora tau kelakon masalah kualitas.

kita duwe kualitas kontrol sing ketat ing proses ngasilake baterei, saben baterei bakal dipriksa sadurunge ninggalake pabrik.

Kita nggunakake materila paling apik (ndeleng ngisor) ing baterei kanggo njamin umur dawa:

1.ABS wadhah --------------- geni resistance (UL94HB lan UL 94-0ABS) lan bukti banyu, luwih saka PVC, etc.

2.99.997% timbal murni ----------- luwih apik tinimbang timbal 60% -70% utawa timbal daur ulang, lan nggunakake wektu suwe.

3. Terminal tembaga murni -------- sifat konduktif sing apik, luwih apik tinimbang terminal tembaga normal.

4.AGM materi separator ------- nresep Kelembapan ing salabetipun faktor, luwih stabil & awet saka PP/PE/PVC separator.

5. Silicone safety valve ---------- Korosi, discharge keluwihan gas, explosion-bukti

6. Silikon GEL elektrolit: ------ Impor saka Jerman Evonik Degussy silikon, merek terkenal internasional.

7. GEL ing CPSY POWER GEL baterei diimpor saka Jerman Evonik Degussa, account misuwur internasional.

Faktor kasebut mengaruhi biaya lan fungsi baterei, lan iki saka sudut pandang teknis kanggo mbuktekake.



baterei UPS saka 12V7Ah ~ 12V/200Ah

Shangyu (Shenzhen) Technology Co., Ltd. minangka perusahaan jinis teknologi sing fokus ing sistem pasokan listrik sing ora bisa diganggu lan produk cerdas energi anyar. Pabrik CPSY® ngasilake ora mung kabeh jinis produk ups (UPS interaktif baris, rak mount ups, frekuensi dhuwur ups online, ups frekuensi kurang, ups modular), kabeh jinis AC presisi, nanging uga munggah baterei, tumpukan daya, etc. Prodhuk dhuwur kanthi kualitas apik, teknologi dhuwur kanthi layanan paling apik.


Kapasitas: saka 12V7Ah ~ 12V/200Ah

Kapasitas sumber: 20000pcs / sasi

Min.order: Siji 20'Container (campuran sing ditampa. model) kanggo pesenan OEM, 8pcs saben model baterei kanggo merek CPSY.

Istilah perdagangan: rega pabrik EXW, rega CIF utawa rega FOB Shenzhen

Rincian kemasan: 1pc baterei + sepasang busa + kertu garansi * 1 + terminal ing kothak karton, banjur ing palet kayu.

wektu Delivery: Sawise nampa simpenan utawa 100% pembayaran lengkap, sampel supaya bab 7 dina, produksi Massa bab 20-25days sawise nampa simpenan 30%.

Istilah pembayaran: T / T ing advance, L / C ing ngarsane, Western Union / Paypal (kanggo sampel)

rega FOB: dolar USD/RMB yuan

Cedhak Pelabuhan: Shenzhen


Model No. 1 pallet (pc) 1 palet (kg) 1 pallet (CBM) Tetembungane
12V7AH 864 1829.4 1.47 1.2*1*1.226
12V20AH 336 1762.2 1.95 1.2*1*1.621
12V24AH 168 1157.4 2.004 1.2*1*1.67
12V38AH 140 1625 2.004 1.2*1*1.67
12V65AH 84 1275 2.04 1.2*1*1.698
12V100AH 50 1415 1.896 1.2*1*1.58
12V120AH 50 1490 1.896 1.2*1*1.58
12V150AH 40 1383 1.96 1.2*1*1.635
12V200AH 30 1674 1.92 1.2*1*1.60


Hot Tags: Baterai UPS 12V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept