Ngarep > Produk > Solusi Energi Daya > Stabiliser Tegangan > Baterei LiFePO4 12.8V
Baterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V
  • Baterei LiFePO4 12.8VBaterei LiFePO4 12.8V

Baterei LiFePO4 12.8V

Baterai CPSY® 12.8V LiFePO4 kanthi BMS sing dibangun dirancang minangka paket baterei discharge siklus jero, nyedhiyakake solusi kanggo aplikasi sing mbutuhake baterei sing luwih entheng, umur luwih dawa lan kapasitas sing luwih dhuwur, lan fitur sistem manajemen baterei (BMS) lan pemantauan cerdas Bluetooth. . 4P4S sambungan kasedhiya kanggo nggedhekake kapasitas lan voltase. Digunakake kanthi akeh ing sistem daya komunikasi, sistem UPS, sistem off-grid utawa micro-grid, sistem keamanan lan proteksi, pasokan listrik lampu darurat, peralatan medis portabel, gerobak golf, RV, sistem energi surya/angin, pemantauan jarak jauh, lsp. carane cepet ngisi kapasitas gedhe utawa peralatan daya voltase dhuwur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Paket baterei modul lithium wesi fosfat CPSY® 12.8V nganggo desain sing bisa diganti baterei asam timbal. Dibandhingake karo baterei timbal-asam 12V, nduweni karakteristik ukuran cilik, bobot entheng, gampang digawa, lan luwih aman digunakake. Volume baterei lithium wesi fosfat kanthi spesifikasi lan kapasitas sing padha yaiku timbal Volume baterei asam yaiku 2/3, lan bobote 1/3 baterei asam timbal. Baterei LiFePO4 12.8V nduweni karakteristik daya output dhuwur lan tingkat panggunaan sing dhuwur. Kanthi volume lan bobot sing padha, daya baterei lithium LiFePO4 padha karo baterei timbal-asam kaping 2.


Sawetara parameter baterei CPSY®12.8v LiFePO4

Bahan kimia: Ferrophosphate (LiFePO4)

Tegangan Rated: 12.8V

Dirating kapasitas: 7Ah-200Ah

Mode pangisian daya: arus konstan lan tegangan konstan

Port ngisi daya lan ngeculake: Terminal sing padha kanggo ngisi lan ngeculake, kutub positif / negatif. (M8 bolongan sekrup)

Arus pangisian daya standar (A): 7A-50A, nganti 5C pangisi daya lan pangisi daya kanthi cepet

Arus pangisian daya maksimum (A): 23A-100A (Maks), bisa terus-terusan ngisi piranti kanthi daya dhuwur

Discharge saiki: 23A-100A (terus-terusan): 30A-300A (maksimum 30S)

Suhu pengisian (℃): 0 ℃ ~ 45 ℃

Suhu discharge (℃): -20 ℃ ~ 60 ℃

Suhu panyimpenan (℃): -20℃~45℃

Proteksi suhu baterei (℃): 60 ℃ ± 5 ℃

Urip baterei: 3000+ siklus urip @80% DOD, 2000 siklus urip @100% DOD, 7000 siklus urip @50% DOD, 10 taun desain urip

Garansi baterei: 3 taun

Bahan cangkang baterei: lembaran logam sing digulung adhem utawa plastik ABS, ireng

Proteksi baterei Lithium: proteksi sirkuit cendhak, proteksi overcharge, proteksi over-discharge, proteksi over-current, proteksi suhu. imbangan.

Area aplikasi: panyimpenan energi ngarep, stasiun daya panyimpenan energi, kendaraan listrik kacepetan kurang, RVs, kendaraan khusus, peralatan testing, peralatan ngawasi keamanan, instruments survey, peralatan medical, etc.; peralatan testing kinerja khusus

Fitur: Ndhukung pirang-pirang seri lan pirang-pirang paralel, umur siklus dawa, baterei entheng, kinerja safety dhuwur, ijo lan ramah lingkungan


Parameter Baterei CPSY® 12.8V LiFePO4 (Spesifikasi)

S/N Model No. Tegangan (V) Kapasitas (AH) Arus discharge kontinu maksimum Ukuran         (L*W*H mm) Bobot (Kg)
1 GWLi1206 12.8V 6 Ah 6A 151*65*94 0.9
2 GWLi1208 12.8V 8 Ah 8A 151*65*94 1.09
3 GWLi1212 12.8V 12 Ah 12A 180.5*76*165 1.4
4 GWLi1216 12.8V 16AH 16A 180.5*76*165 2
5 GWLi1220-A 12.8V 20 Ah 20A 165*125.5*175 2.7
6 GWLi1220-B 12.8V 20 Ah 20A 181.2*77.8*177.8 2.5
7 GWLi1224 12.8V 24 Ah 24A 165*125.5*175 3.1
8 GWLi1228 12.8V 28 Ah 28A 165*125.5*175 3.4
9 GWLi1232 12.8V 32 Ah 32A 165*125.5*175 3.8
10 GWLi1240 12.8V 40 Ah 40A 194*132*170 4.7
11 GWLi1236 12.8V 36 Ah 36A 194*132*170 4.3
12 GWLi1252 12.8V 52 Ah 50A 229*138*210 5.8
13 GWLi1280 12.8V 80 Ah 50A 260*168*209 8.9
14 GWLi12100 12.8V 100 Ah 100A 329*172*214 11.5
15 GWLi12120 12.8V 120 Ah 60A 329*172*214 13.5
16 GWLi12150 12.8V 150Ah 100A 483*170*240 15
17 GWLi12200 12.8V 200Ah 100A 522*240*218 23.5
18 GWLi12200 Plus 12.8V 200Ah 200A 522*240*218 23.7
19 GWLi12300 12.8V 300Ah 200A 522*240*218 31
20 GWLi12400 12.8V 400Ah 200A 520*269*220 41
21 GWLi2450 25.6V 50AH 50A 329*172*214 11.6
22 GWLi24100 25.6V 100AH 100A 483*170*240 21.5


Fitur lan Aplikasi baterei CPSY®12.8V LiFePO4

Baterai CPSY®12.8V LiFePO4 duwe umur siklus 3000+ nalika siklus jero @80% DOD, nduweni arus terus-terusan 100A, arus surge 200A (30 detik) lan lonjakan ½ detik (kanggo beban sing luwih dhuwur), gampang disambungake ing seri. kanggo nggawe sistem 24V, 36V utawa 48V.

Fitur:

1. Umur urip dawa: Ing kahanan sing padha, baterei 12.8V LiFePO4 bisa digunakake luwih saka 10 taun (3000 siklus urip @80% DOD), nalika baterei timbal-asam mung bisa digunakake luwih saka 3-5 taun ( 800 siklus urip) @80%DOD).

2. Dibangun ing fungsi BMS: Nduweni karakteristik saiki dhuwur lan daya cepet lan discharge, ngawasi pangisian daya baterei lan discharge lan owah-owahan suhu, lan maximizes urip siklus baterei.

2. Aman kanggo nggunakake: Sawise testing safety ketat, iku ora bakal njeblug malah ing kacilakan lalu lintas.

3. Ngisi daya cepet: Nggunakake pangisi daya khusus, baterei bisa diisi kanthi lengkap sajrone 40 menit kanthi suhu 1.5C.

4. resistance suhu dhuwur: Nilai online panas bisa tekan 350 kanggo 500 ℃.

5. Bobot entheng: ukuran cilik lan bobot entheng, kira-kira 40% nganti 50% luwih entheng tinimbang baterei timbal-asam kanthi kapasitas sing padha, saengga gampang digawa.

6. Ijo lan ramah lingkungan: ora beracun (ora ngemot logam abot beracun kayata kobalt utawa nikel), ora ana polusi, sumber bahan mentah sing akeh, lan rega murah

7. Daya tahan dhuwur: Cangkang digawe saka bahan tahan api ABS anti banyu IPX-6, terminal tembaga sing dilapisi salaka, konduktivitas apik, kinerja stabil, lan sawetara aplikasi sing wiyar

8. Gunakake sel baterei LiFePO4 kelas A kanggo njamin kinerja baterei sing apik banget. Tegangan nominal yaiku 3.2V. Tegangan pangisian daya maksimum sel siji kurang saka 3.9V, lan voltase discharge minimal luwih saka 2.0V.

9. Wis karakteristik daya output dhuwur lan tingkat panggunaan dhuwur. Struktur baterei internal yaiku 4 seri lan 8 sejajar.

10. Low self-discharge: Tingkat self-discharge kurang <2%, sing bisa njaga daya luwih suwe yen ora digunakake.

11. Kinerja biaya dhuwur: Biaya wiwitan dhuwur ing tahap awal (amarga biaya bahan mentah lan proses manufaktur), nanging umure dawa. Nalika nyebar, biaya saben dina 1/2 luwih murah tinimbang baterei timbal-asam, lan kinerja biaya dhuwur.

Aplikasi:

Kendaraan listrik gedhe: bis, kendaraan listrik, bus wisata, kendaraan hibrida, lsp;

Kendaraan listrik entheng: sepedha listrik, gerobak golf, RV, kendaraan rekreasi (RV), kendaraan baterei cilik, forklift, kendaraan reresik, kursi roda listrik, lsp;

Piranti listrik: bor listrik, gergaji listrik, mesin pemotong rumput, lsp;

Kapal selam, mesin laut, mobil remot kontrol, prau, pesawat lan dolanan liyane;

Lampu dalan solar, peralatan panyimpenan energi kanggo pembangkit listrik tenaga surya lan angin;

Sistem daya serep UPS lan lampu darurat, lampu peringatan lan lampu penambang (safety paling apik);

Peralatan medis cilik lan instrumen portabel, lsp.



Detail Baterai CPSY® 12.8V LiFePO4

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 12.8V LiFePO4 Baterei kaluwihan kaya ing ngisor iki:

● Maintenance-free, ukuran cilik, dhuwur-tingkat baterei lithium, kang bisa nyedhiyani kuwat wiwit saiki ing wektu cendhak.

●Sistem BMS cerdas hardware terintegrasi kanthi akurat bisa ngontrol discharge daya dhuwur lan nglindhungi baterei, ngluwihi umure, ora njeblug utawa geni, lan ramah lingkungan lan aman.

●12.8V lithium wesi fosfat baterei, ABS cangkang, sampurna bisa ngganti tutup-diatur baterei timbal-asam disegel

●Baterei lithium 48V / 51.2V dirancang kanthi struktur tahan kejut sing diisi ing cangkang lembaran logam sing digulung kadhemen kanggo entuk safety dhuwur, linuwih, syarat shockproof lan anti banyu;

● Output voltase stabil: Liwat sirkuit DC-DC, ngasilake voltase 12V sing stabil kanggo mesthekake kabutuhan daya peralatan presisi.

● Sambungan sing bisa dipercaya: nggunakake konektor penerbangan, cepet, aman lan dipercaya;

● Ngisi daya AC: modul AC-DC sing dibangun, 220V AC diowahi dadi DC kanggo ngisi baterei.

●Baterei wis aman, dilengkapi probe suhu, lan kanthi otomatis miwiti pangayoman nalika suhu ngluwihi;

●Pack baterei wis urip siklus dhuwur lan ing baris karo konsep Nilai saka karbon kurang, hemat energi lan pangayoman lingkungan;

●UN38.3 lan sistem sertifikasi CE

●Super umur: siklus urip ngluwihi 3,000 kaping ing 80% DOD

● Gampang kanggo nginstal ing seri lan podo karo, ndhukung 4 Unit ing seri utawa 10 Unit ing podo karo, sawijining internal struktur baterei 4 ing seri lan 8 ing podo karo

●Aman lan non-mbledhos, sudhut ditrapake sawetara suhu, suhu apa saka -20 ℃ ~ + 60 ℃.

● terminal Output, gampang kanggo transportasi, karo ngukur protèktif, adopts terminal output baterei timbal-asam, gampang kanggo ngganti.

●Low poto-discharge, gampang kanggo nyetel kapasitas, kinerja daya cepet unggul, safety luwih

●Bisa digunakake externally ing seri lan podo, maksimum 4 seri lan 8 podo, maksimum 48V nggunakake baterei

● Nggunakake ABS cangkang plastik hard, iku geni retardant, anti banyu lan bledosan-bukti, lan IP65 anti banyu kanggo mesthekake kekiatan luwih

●Sel baterei lithium wesi fosfat persegi panjang kanthi konsistensi dhuwur, umur siklus dawa lan safety sing luwih dhuwur

●Ukuran cilik lan luwih entheng: Kanthi kapasitas sing padha, bisa ngganti baterei timbal-asam (AGM/GEL) abot, lan bobote 1/3 baterei timbal-asam (AGM/GEL).

● Maintenance-free, kanthi nutup, anti banyu, kinerja daya dhuwur lan kinerja siklus apik;

●Independen overcharge, over-discharge, over-voltage, low-voltage, over-temperature lan fungsi proteksi sirkuit cendhak

● Nggunakake baterei kelas A + anyar, "kualitas CALB" premium; Pengujian pabrik lan laporan data adhedhasar kode QR lan nomer seri bisa diwenehake yen dijaluk.

●Fungsi opsional: Ndhukung Bluetooth (APLIKASI seluler), komunikasi RS-485, ndhukung multi-serial lan multi-paralel (dukungan maksimal 8 serial N paralel)

●Standar safety dhuwur: Unit safety karo sistem ngawasi terpadu menehi jaminan luwih aman digunakake.

Pancegahan kanggo aktifitas turu baterei LiFePO4 12.8V

1) Nalika ngaktifake baterei sing ora aktif, aja nggunakake pangisi daya sing ora asli kanggo ngindhari karusakan baterei.

2) Nalika ngaktifake baterei, aja cepet-cepet nguripake. Sampeyan kudu ngisi daya kanggo sawetara wektu kanggo mesthekake yen voltase baterei bali menyang normal.

3) Yen baterei katon ora normal sajrone proses aktivasi, kayata dadi panas, udud, lan sapiturute, mungkasi ngisi daya langsung lan ngirim menyang titik pangopènan profesional kanggo mriksa.

4) Nalika ngaktifake baterei, sampeyan kudu ngetutake instruksi manual baterei kanggo njamin keamanan baterei.

5) Baterei litium sing wis suwe ora digunakake kudu diisi kanthi rutin kanggo nambah umur baterei.

Ing ndhuwur minangka introduksi babagan cara ngaktifake hibernasi baterei lithium. Hibernasi baterei minangka mekanisme proteksi diri. Nalika voltase baterei luwih murah tinimbang batesan tartamtu, baterei bakal mlebu ing negara hibernasi. Ngaktifake baterei lithium dormant mbutuhake cara sing cocog, kayata nggunakake pangisi daya asli, pangisi daya kanthi voltase sing rada dhuwur tinimbang normal, ngisi daya langsung, lan liya-liyane. safety baterei. Yen baterei ora bisa diaktifake, disaranake ngirim menyang pusat perbaikan profesional kanggo mriksa lan ndandani. Kajaba iku, ngisi daya lan mbuwang baterei lithium kanthi reguler bisa nambah umur baterei.


RFQ

1. Punapa punika prabédan antarane 12.8V LiFePO4 baterei lan 12V baterei timbal-asam? Jawaban ndeleng ing ngisor iki:

Item 12.8V LiFePO4 baterei 12V baterei timbal-asam
Volume luwih cilik luwih gedhe
urip layanan 5-10 taun, 2000-5000 siklus urip, 3-5 taun, 800-1200 siklus urip
Suhu operasi -20 ℃ ~ 70 ℃ -15 ℃ ~ 50 ℃
Kinerja safety dhuwur tengah
Efisiensi ngisi daya Dhuwur, butuh 1 nganti 2 jam kanggo ngisi daya kanthi lengkap Kurang, butuh 8 nganti 10 jam kanggo ngisi daya kanthi lengkap
Ijo Non-beracun lan bebas polusi Timbal ngrusak lingkungan lan ngrusak awak manungsa
Ora ana efek memori ora ana efek memori Ana efek memori
Gunakake lan pangopènan Ora perlu pangopènan biasa Pangopènan saben dina sing kerep bakal nambah biaya pangopènan
Rasio Kapadhetan energi Kapadhetan energi baterei lithium wesi fosfat yaiku 3 nganti 4 kaping baterei timbal-asam, 2,5 kaping baterei nikel-kadmium, lan 1,8 kaping baterei hidrida nikel-logam.


2. Alasan kanggo 12.8V LiFePO4 baterei dormancy

1) Over-discharge: Nalika voltase baterei lithium luwih murah tinimbang voltase batesan minimal sing disetel dening papan perlindungan, baterei kanthi otomatis bakal mateni output daya lan mlebu negara turu.

2) Yen baterei lithium ora digunakake kanggo dangu, voltase baterei bakal mboko sithik suda amarga poto-discharge. Nalika voltase luwih murah tinimbang voltase batesan minimal sing disetel dening papan perlindungan, baterei bakal mlebu ing kahanan dormant.

3) Ngisi daya ora normal: Sajrone proses ngisi daya, yen baterei duwe kelainan, kayata overcharge, over-discharge, over-current, lan sapiturute, bisa nyebabake baterei mlebu ing kahanan dormant.


3. Carane ngaktifake 12.8V LiFePO4 baterei hibernasi

1) Gunakake pangisi daya asli kanggo ngisi: Kanggo baterei lithium sing rusak, coba gunakake pangisi daya asli kanggo ngisi daya. Amarga voltase ora bisa dideteksi nalika baterei ana ing hibernasi, iku perlu kanggo ngisi daya kanggo sawetara wektu kanggo ndeleng yen baterei bali aktivitas.

2) Gunakake pangisi daya kanthi voltase rada luwih dhuwur tinimbang voltase normal: Yen baterei ora bisa diaktifake nggunakake pangisi daya asli, sampeyan bisa nyoba nggunakake pangisi daya kanthi voltase rada luwih dhuwur tinimbang voltase ngisi daya ponsel normal kanggo aktifitas sing kuwat.

3) Gunakake sumber daya langsung kanggo ngisi daya: Nalika telpon mati daya lan ora bisa diuripake, sampeyan bisa nyoba nggunakake sumber daya langsung kanggo ngisi daya tinimbang nggunakake soket komputer utawa sumber daya seluler. Cara iki bisa ngisi daya luwih alon, nanging kadhangkala bisa ngaktifake baterei sing ora aktif

4) Ngisi daya pangisi daya voltase sithik: Gunakake pangisi daya voltase sithik kanggo ngisi baterei, utawa sampeyan uga bisa nyoba ngaktifake baterei. Cara iki mbutuhake ngisi daya nganti 30 menit kanggo ndeleng apa baterei urip maneh

5) Ngisi daya paralel: Yen baterei ora bisa diisi, sampeyan bisa nyoba golek baterei lithium kendaraan listrik saka model sing padha karo baterei asli, lan sambungake kanthi podo karo karo baterei sing ora bisa diisi, supaya baterei sing apik. bisa discharge menyang baterei unchargeable. Sawise pirang-pirang siklus ngisi daya paralel, ana kemungkinan baterei bisa diaktifake maneh.

6) Ngisi daya cepet: Kanggo baterei kanthi mundhut daya sing serius, sampeyan bisa nyoba nggunakake pangisi daya cepet kanggo ngisi daya. Pangisi daya cepet bisa nyedhiyakake arus sing luwih gedhe kanggo mbantu ngaktifake baterei

7) Pangopènan profesional: Yen ora ana cara ing ndhuwur sing bisa ngaktifake baterei, disaranake ngirim baterei menyang titik pangopènan profesional kanggo mriksa lan ndandani.


4. Ing ngisor iki tabel perbandingan antarane baterei lithium wesi fosfat lan baterei lithium-ion:

Item Baterai lithium besi fosfat (LiFePO4) Baterei Lithium-ion (Li-ion)
Bahan kimia sintetik Nggunakake lithium wesi fosfat (LiFePO4) minangka bahan katoda Gunakake macem-macem oksida logam lithium ing baterei lithium-ion non-universal, kayata lithium kobalt oksida (LiCoO2) utawa lithium manganate (LiMn2O4) minangka bahan katoda
Ukuran lan bobot Amarga kapadhetan energi sing luwih murah, bisa luwih gedhe lan luwih abot kanggo kapasitas energi sing diwenehake Padha kompak lan entheng kanggo digunakake ing elektronik portabel lan piranti seluler
Siklus urip Siklus urip luwih dawa, biasane ngluwihi 2000-3000 siklus, kanthi mundhut kapasitas minimal Siklus urip sing apik, biasane 300-500 siklus nanging bisa beda-beda gumantung saka komposisi kimia lan panggunaan
Kapadhetan energi Dibandhingake karo baterei lithium-ion, baterei lithium wesi fosfat duwe kapadhetan energi sing rada murah lan nyedhiyakake energi sing luwih murah saben unit bobot. Kapadhetan energi sing luwih dhuwur, menehi daya luwih akeh ing paket sing luwih entheng
Tingkat daya lan discharge Bisa nampa daya dhuwur lan discharge saiki kanggo entuk daya cepet lan discharge Tingkat pangisian daya / discharge apik, nanging bisa uga ora cepet kaya LiFePO4 ing sawetara kasus
kisaran suhu Makarya kanthi efisien sajrone kisaran suhu -20 ° C nganti 60 ° C utawa luwih dhuwur Kondisi suhu sing luwih dikontrol dibutuhake kanggo kinerja lan safety sing optimal
Stabilitas voltase Stabilitas termal apik, jumlah release FePO4 mung 210j / g Output voltase cenderung mudhun kanthi linear sajrone discharge
Safety Keamanan sing apik banget kanthi resiko panas utawa geni Profil safety apik, nanging risiko masalah termal rada luwih dhuwur tinimbang LiFePO4. Kajaba iku, bocor baterei lithium-ion bisa kedadeyan, sing bisa mbebayani
Area aplikasi Cocog kanggo aplikasi sing penting banget kanggo safety, umur dawa lan stabilitas, kayata kendharaan listrik, panyimpenan energi sing bisa dianyari lan sistem cadangan kritis. Digunakake akeh ing elektronik portabel, laptop, smartphone lan akeh piranti konsumen ing ngendi Kapadhetan energi lan bobot kritis
Rega Biasane, biaya ngarep luwih dhuwur amarga biaya bahan mentah lan manufaktur. Baterei lithium wesi fosfat bisa uga duwe biaya awal sing luwih murah dibandhingake karo baterei lithium-ion, nanging total biaya kepemilikan bisa beda-beda adhedhasar faktor kayata umur siklus.


Baterei litium wesi fosfat (LiFePO4) duwe macem-macem kaluwihan lan kekurangan sing nggawe dheweke cocog kanggo sawetara aplikasi nanging kurang cocog kanggo liyane. Mangkene kaluwihan lan kekurangan utama baterei lithium wesi fosfat:

kauntungan:

Safety: Baterei LiFePO4 dikenal kanthi safety. Padha kurang rentan kanggo runaway termal, overheating, lan risiko geni utawa bledosan saka sawetara kimia baterei lithium-ion liyane. Iki amarga struktur kristal LiFePO4 sing stabil lan kuwat.

Siklus urip dawa: Baterei LiFePO4 duwe umur siklus sing dawa lan bisa tahan ewonan siklus pangisian daya lan discharge tanpa mundhut kapasitas sing signifikan nalika nggunakake baterei lithium wesi fosfat dibandhingake karo baterei lithium-ion. Iki ndadekake wong-wong mau Highly awet lan biaya-efektif ing roto dawa.

Stabilitas: Baterei LiFePO4 njaga voltase sing relatif stabil ing kabeh siklus discharge. Fitur iki njamin output daya stabil, sing penting kanggo aplikasi sing mbutuhake sumber daya stabil.

Kisaran Suhu Wide: Baterei LiFePO4 bisa digunakake kanthi efektif ing macem-macem suhu, saka suhu sing adhem nganti suhu sing dhuwur. Versatility iki ndadekake padha cocok kanggo nggunakake ing macem-macem kahanan lingkungan.

Ngisi daya cepet: Baterei LiFePO4 bisa nampa arus pangisi daya lan ngisi daya sing dhuwur, ngidini ngisi daya lan mbuwang kanthi cepet. Fitur iki migunani banget ing aplikasi sing mbutuhake sumber daya cepet.

Ramah Lingkungan: Kimia LiFePO4 dianggep ramah lingkungan amarga ora ngemot logam abot beracun kaya kobalt utawa nikel. Iki minangka pilihan sing luwih ramah lingkungan tinimbang sawetara kimia lithium-ion liyane.

Low self-discharge: Dibandhingake karo sawetara jinis baterei liyane, baterei lithium wesi fosfat duwe tingkat self-discharge luwih murah tinimbang baterei lithium-ion, kang tegese padha bisa nahan daya maneh nalika ora dienggo.


kekurangan:

Biaya sing luwih dhuwur: Baterei LiFePO4 bisa duwe biaya sing luwih dhuwur dibandhingake karo sawetara baterei lithium-ion liyane amarga biaya bahan mentah lan proses manufaktur. Nanging, umur siklus dawa bisa ngimbangi biaya awal ing sawetara aplikasi.

Kapadhetan energi sing luwih murah: Baterei LiFePO4 umume duwe kapadhetan energi sing rada murah tinimbang sawetara kimia baterei lithium-ion liyane. Iki tegese padha nyimpen kurang energi saben unit bobot, kang bisa mbatesi panggunaan ing aplikasi ngendi papan lan bobot alangan kritis.

Luwih gedhe lan luwih abot: Amarga kapadhetan energi sing luwih murah, baterei LiFePO4 bisa luwih gedhe lan luwih abot kanggo kapasitas energi sing diwenehake tinimbang baterei kanthi kapadhetan energi sing luwih dhuwur. Iki bisa mengaruhi kesesuaian kanggo aplikasi portabel.

Manajemen baterei sing rumit: Baterei LiFePO4 bisa uga mbutuhake sistem manajemen baterei sing luwih rumit kanggo mesthekake pangisi daya lan pangisi daya sing tepat kanggo nggedhekake umur lan safety.


Hot Tags: Baterei LiFePO4 12.8V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept