UPS Offline 110V
  • UPS Offline 110VUPS Offline 110V
  • UPS Offline 110VUPS Offline 110V
  • UPS Offline 110VUPS Offline 110V
  • UPS Offline 110VUPS Offline 110V

UPS Offline 110V

CPSY® 110V offline ups minangka penemuan paling anyar saka produk ups berkualitas tinggi, sing tundhuk karo standar CE, ROHS, IEC, BS, UL, TUV, SAA lan dilengkapi garansi 2 taun. Minangka Produsèn profesional saka UPS lan tliti air conditioner, Kita Yahoo terus-terusan kanggo kurban customer kita stabil lan dipercaya, resik lan dhuwur-efficiency power.welcome kanggo priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

CPSY® 110V offline ups

Sampeyan bisa yakin tuku UPS Offline 110V saka pabrik kita. CPSY® 110V offline ups digawe saka logam + PCBA, kang wis dirancang kanggo nyukupi kabutuhan daya paling nuntut, kang gampang kanggo nginstal lan njaga. Iki nggabungake teknologi efisiensi energi dhuwur paling anyar lan teknologi kapadhetan daya dhuwur, entuk ukuran cilik, kinerja stabil lan rega sing kompetitif kanggo produk UPS.


CPSY® S series 110V offline Parameter ups (Spesifikasi)

SPESIFIKASI S500/S550 S600/S650 S650B S800/S850 S1000 S1500 S2000 S2000B S3000
Kapasitas 500VA/300W 600VA/360W 650VA / 390W 800VA/480W 1000VA / 600W 1500VA / 900W 2000VA / 1200W 2000VA / 1200W 3000VA / 1800W
INPUT
Tegangan 110/120VAC utawa 220/230/240VAC
Range Tegangan 81-145VAC utawa 145-275VAC
Range Frekuensi 50Hz utawa  60Hz (auto-sensing)
OUTPUT
Tegangan Output 110/120 VAC utawa 220/230/240 VAC
Regulasi Tegangan AC (Mode Batre) ± 10%
Range Frekuensi (Batt. Mode) 50 HZ utawa 60 Hz ± 10%
Wektu Transfer Biasane 6-10 ms
Gelombang (Batt. Mode) Gelombang sinus simulasi
BATERI
Jinis & Nomer Baterei 12V/4AH×1 12V / 7.5AH × 1 12V/9AH×1 12V / 7.5AH × 2 12V/9AH×2 12V/9AH×2 12V / 7.5AH × 4 12V9AH×4
Wektu Isi Ulang Khas 8 jam pulih dadi kapasitas 90%.
pangayoman
Perlindhungan lengkap Sirkuit Cekak, Over load, Baterei proteksi Tegangan Sedheng lan ngisi mode mati
RS232 utawa port komunikasi USB Opsional
Port RJ11/RJ45 Opsional
INDIKATOR
Mode Line Lampu ijo
Mode baterei Lampu abang
Mode Ngisi Baterei Lampu kuning
weker
Mode baterei Swara saben 10 detik
Baterene entek Swara saben detik
Kakehan beban Swara saben 0,5 detik
Fault Swara terus
LINGKUNGAN
Kelembapan 0-90% RH @ 0-40 ℃ (Non-kondensasi)
Tingkat Noise Kurang saka 40dB
FISIK
Ukuran, D×W×H(mm) 265×90×137 307×90×137 307×90×137 320×100×150 365×138×165 365×138×165 365×138×165 390*145*210 390*145*210
Bobot Net (kg) 4 5 5.2 6.2 9 11 12 17 21


CPSY® 110V offline munggah 500-3000VA Fitur lan Aplikasi

FITUR TOMBOL

* UPS Line-interaktif karo wektu serep super-dawa

* sawetara input sudhut karo fungsi AVR

* Perlindhungan kanggo sirkuit cendhak, kakehan, lan voltase sithik baterei

* Indikasi LED lan fungsi weker sing bisa dirungokake

* Manajemen baterei cerdas

* kanthi fungsi wiwitan kadhemen

* kanthi fungsi AUTO restart

* Ngisi daya baterei otomatis nalika UPS mati (Opsional)

* Port USB + RJ11/RJ45 utawa RS232 (opsional)


Aplikasi|: PC, Stasiun kerja, peralatan komunikasi cilik.



CPSY® 110V offline munggah 500-3000VA Details

Yen dibandhingake karo kanca-kanca, CPSY® 110V offline munggah 500-3000VA kaluwihan kaya ing ngisor iki:

Model No. 1 Pallet 20GP 40GP 40 HQ Tetembungane
S500 128 1280 2688 4032 192 pcs maks.
S650B 128 1280 2688 4032 192 pcs maks.
S800 96 960 2016 2520 120 pcs maks.
S1000-2000 64 640 1344 1680 80 pcs maks.
S2000B/3000 48 480 1008 1176 56 pcs maks.


Kenapa milih CPSY?

12+ taun manufaktur pengalaman sugih, 2,5000 meter persegi, 300+ buruh, luwih saka 120 + paten

30+R&D Engineer terus nambah desain lan nyedhiyakake produk anyar.

7 QC kanggo kontrol proses Full, 100% pengawasan sadurunge pangiriman.

Produsen TOP 5, Produksi batch gedhe kanggo njamin rega sing kompetitif.

Kita mung produsen sing bisa mlebu "Jaminan Kualitas"&"Jaminan Pangiriman Wektu" karo klien.

Salah siji saka sawetara supplier sing duwe pabrik kanggo nggawe Produk Utama lan uga nyuplai desain sistem lengkap lan ndhukung instalasi

Ndhukung layanan OEM / ODM kanthi MOQ RENDAH!

Pengalaman 10 taun ing penawaran internasional bebarengan karo dealer.

Latihan saben taun menyang kantor dealer utawa ing pabrik babagan desain / instalasi lan pangopènan.


Hot Tags: UPS Offline 110V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Gampang dijaga, Awet, Rega, CE

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept