Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

​Nglumpukake kekuwatan ing atusan kutha, ngrembug pembangunan bebarengan——"Shangyu Hundred Cities Tour, Consolidating New Infrastructure" aktifitas

2024-01-17

Kanggo ngleksanakake strategi perusahaan kanthi lengkap, napsirake kabijakan penjualan saluran inovatif Shangyu, nyurung pangembangan merek kanthi inovasi teknologi produk, nguatake konstruksi saluran kanthi strategi pemasaran sing berorientasi pasar, lan menehi mitra bimbingan lan dhukungan pangembangan bisnis kabeh, Shangyu (Shenzhen). ) Technology Co., Ltd. nganakake kegiatan "Shangyu Hundred Cities Tour, Consolidating the New Infrastructure" menyang macem-macem provinsi lan kutha kanggo ngrembug tren lan tantangan anyar ing pangembanganpusat data. Gabung tangan karo pangguna lan mitra kanggo maju lan berkembang bebarengan. Saiki, Shangyu Hundred Cities Tour wis nindakake luwih saka sepuluh kegiatan ing saindenging negara.


Stasiun Kereta Api Anhui Huainan

"Tenggorokan Zhongzhou, penghalang ing sisih kidul Kali Yangtze", Huainan dumunung ing pinggir Kali Huaihe, kanthi lokasi geografis sing unggul lan transportasi sing trep. Iki minangka pusat transportasi sing penting. Ngandelake komputasi awan, data gedhe, intelijen buatan lan teknologi liyane, kauntungan lokasi kasebut jelas. Tanggal 24 Juni, "Shangyu Hundred Cities Tour, Consolidating New Infrastructure" mlebu ing Huainan, Anhui.

Ing situs acara kasebut, Zhou Wenhui, insinyur pra-sales Shangyu (Shenzhen) Technology Co., Ltd., ngenalake status pangembanganpusat data, tata letak lini produk Shangyu, kaluwihan produk lan prosedur operasi proyek, lan sapiturute, lan bareng karo mitra regional kanthi rinci lan profesional. Supaya luwih akeh wong ing industri duwe pangerten sing luwih jero babagan industri lan merek Shangyu. Shangyu wis melu banget ing pasar sumber daya luwih saka sepuluh taun. Ora mung nggawe citra merek dhewe, entuk pirang-pirang prestasi riset ilmiah, nanging uga menehi solusi lengkap saka aplikasi dhasar nganti pangembangan piranti lunak lan hardware. Ngawal fasilitas daya saka industri beda kayata unit pamaréntah, departemen militèr, finance, medical care, transportasi, pendidikan, manufaktur, etc., lan mesthekake yen pangguna ora bakal dipateni.

Stasiun Zhejiang Lishui

Zhejiang, ibukutha e-commerce ing negaraku, duwe wong sing luar biasa, informasi jaringan sing dikembangake kanthi apik, infrastruktur lengkap, sumber data sing sugih, lan sistem aplikasi bisnis sing apik. Kanggo nggawe model demonstrasi "jendela penting" lan nuduhake nilai data, wilayah Lishui Zhejiang wis nambah konstruksi digital. Ing tanggal 24 Juni, "tur 100 kutha Shanghai, nggabungake infrastruktur anyar" mlebu Lishui, Zhejiang, lan miwiti perjalanan promosi merek Shangyu. Ing acara kasebut, Hangzhou Jun Yangming Company ujar: "Apa kontrol kualitas produk, instalasi lan konstruksi lan layanan sawise-sales, Shangyu bisa dipercaya."

Senajan produk perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001, iku isih netepi konsep "kualitas wiwit saka sumber produksi", strictly kontrol proses produksi, nambah sawetara prosedur pengawasan, lan mbenakake tingkat pass produk Shangyu. . Apa pre-sale, sale utawa sawise-sale, perusahaan nempelake pentinge. Insinyur pra-sales Shangyu nyedhiyakake panuntun dhumateng teknis, ijol-ijolan, lan ngatur solusi pribadi kanggo nambah nilai kanggo pelanggan. Ing babagan sawise-sales, Shangyu nyedhiyakake 7 * 24 jam layanan online. Luwih saka 30 poin agen nyedhiyakake layanan pangopènan, pangopènan, inspeksi lan latihan kanggo pelanggan. Kajaba iku, dheweke uga nambah pemberdayaan teknis mitra ing wilayah Lishui, supaya bisa entuk simbiosis karo mitra lan pasar win-win.


Stasiun Kereta Api Sichuan Luzhou

"Wiwit jaman kuna, anggur apik wis diprodhuksi ing Luzhou. Wewangian wis ngambang ewu mil adoh kanggo ngredhakaké ewu kuwatir. Iku ngenteni tamu saka kabeh ndonya kanggo ngombe lan ngomong bab spring lan Autumn karo sampeyan." Luzhou, kutha sing ora pengin ditinggal nalika teka, duwe sejarah lan budaya sing jero, lan dhasar industri sing padhet. Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan industri sing berkembang, ana skenario aplikasi sing luwih cerdas, lan pangembangan Luzhou.pusat datawis nggawa kesempatan anyar. Tanggal 30 Juni, "Shangyu Hundred Cities Tour, Consolidating New Infrastructure" mlebu Luzhou, Sichuan.

Ing situs acara, personel bisnis Shangyu nerangake introduksi Shangyu, lan ngrembug masalah kayata komputasi pinggiran lan pertambangan bisnis sing berkembang. Kanggo njamin stabilitas lan keamanan peralatan utama pelanggan ing macem-macem industri ing skenario cerdas lan skenario pinggiran, perusahaan fokus ngenalake Shangyu.pusat data modul mikro. Bisa ngumpulake, nyimpen lan nganalisa informasi babagan infrastruktur IT kayata sumber daya lan distribusi, kulkas, lingkungan lan faktor liyane, nyadari manajemen konsumsi energi sing olahan, ngatasi titik nyeri pelanggan ing proses operasi, lan entuk perhatian lan perhatian luwih saka pelanggan. saiki. persetujuan.

Saliyane kutha-kutha kasebut ing ndhuwur, kegiatan "Shangyu Hundred Cities Tour, Consolidating New Infrastructure" uga mlebu ing Honghe ing Yunnan, Nanchong ing Sichuan, Mianyang ing Sichuan, Xuzhou ing Jiangsu, Taizhou ing Zhejiang, lan Tieling ing Liaoning. Pasang pondasi sing padhet lan tuwuh munggah. Wong sing lelungan dhewe bakal cepet, lan sing lelungan bebarengan adoh. Sugeng rawuh luwih akeh mitra kanggo gabung karo Shangyu, nikmati masa depan karo Shangyu, lan golek pembangunan umum!


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept